926 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128 Τετ Οκτ 23, 2013 11:11 pm
Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
ααα ωραια δουλεια!!!μπραβο!JELLYFISH έγραψε:μουσική διδάσκω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 20 ... 37, 38, 39
ααα ωραια δουλεια!!!μπραβο!JELLYFISH έγραψε:μουσική διδάσκω.
Πλάκα μου κάνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!Βλέπουν καλά τα ματάκια μου;;;;;;;;!!!!!!!Δεν το πιστεύω!!!!!!!Αναστασάκι μου γλυκόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!Τι κάνεις ζουζούνα μου , πού είσαι;;;;;;;;;;;!!!!!Πωπω έχω τρελαθεί λέμεεεεεεε!!!!!!!AnastasiaMM έγραψε:Ποππάκι μου !!!!!!!!!!!!!!!!Που πάς ?
Τώρα που μπήκα ?
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!!!!!!
Σοφάκι μου Σοφάκι μου Σοφάκι μου!!!!!!!!!!!Σοφία83 έγραψε:Πλάκα μου κάνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!Βλέπουν καλά τα ματάκια μου;;;;;;;;!!!!!!!Δεν το πιστεύω!!!!!!!Αναστασάκι μου γλυκόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!Τι κάνεις ζουζούνα μου , πού είσαι;;;;;;;;;;;!!!!!Πωπω έχω τρελαθεί λέμεεεεεεε!!!!!!!AnastasiaMM έγραψε:Ποππάκι μου !!!!!!!!!!!!!!!!Που πάς ?
Τώρα που μπήκα ?
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!!!!!!!!!
Αααα κυρία μου ίσα που μας έδωσες τη χαρά και φεύγεις;;;!!!Σε περιμένουμεεεεεεε!!AnastasiaMM έγραψε:Καλά εντάξει μόλις μπήκα και πρέπει να σας αφήσω θα ξαναμπώ σε λίγο ελπίζω!
Αν όχι θα τα πούμε σίγουρα αύριο !
I'm back!
Καλημέρα συνονόματη!!!Πολύ ωραία ιδέα!!!Αν ο άντρας σου ευχαριστιέται τις εκπλήξεις σίγουρα θα τρελαθεί με αυτό σου το δωράκι!!!!Απλά να φροντίσεις να μπορεί σίγουρα να πάρει άδεια από τη δουλειά του!!Περαστικά και στα αγοράκια σου!!!Σοφία 26 έγραψε:λοιπον κοριτσια μου θελω να μου πειτε τη γνωμη σας!!!
στις 19 δεκεμβρη κλεινουμε 9 χρονια μαζι με τον αντρα μου!!!!
περσι λεγομε να παμε ενα ταξιδακι απεναντι αλλα λογο οικονομικων το αναβαλαμε!φετος βεβαια παλι "θα το αναβαλαμε" αν του το ελεγα γτ το καλοκαιρι θα βαφτησουμε τη μπουμπου των κολλητων μας!
και ειπα να οργανωσω εγω ενα 4ημερο ή 5ημερα!!!
εριξα μια ματια και βρηκα ωραια κ φθηνα ξενοδοχεια,για 4 βραδια 160Ε και 180Ε!!!!
αλλα επιδη τις 19 δε θα μπορει να φυγει απο τη δουλεια ..το δωρο του θα ειναι οτι θα παμε αργοτερα!!!
πιστευω αν το κλεισω χωρις να του το πω θα το ευχαριστηθει καλυτερα !!!
για πειτε.....
kallia24 έγραψε:καλημερα τσουπρες μου τι κανετε???
εμενα σημερα με πλακωσε το παπλωμα 10 ηωρα σηκωθηκα
αλλα με τοση ταλαιπωρια χθες τον αξιζα τον παραπανω υπνο!!!
αναστασια μου γλυκια τι κανεις???μας ελειψες πολυυυυυ!!!!!
πολυ χαρηκα που ξαναγυρισες!!!
σοφακι κερκυραιυκο τελεια η εκπληξη πιστευω οτι θα χαρει πολυ το αντρακι σου!!!
σοφακι μου τι κανεις εσυ?λειπει ο μπαμπουλας σημερα??
βασουλααα μουυυ καλημερααα τι κανεις???
καλα ειμαι βασουλα μ σημερα χθες ημουν πολυ κουρασμενη!vasoula1 έγραψε:Καλημέρα γλυκιά μου Κάλλια!!Τι κάνεις?Τι έγινε χτες ποιος σε πείραξε να τον δείρω?kallia24 έγραψε:καλημερα τσουπρες μου τι κανετε???
kallia24 έγραψε:καλα ειμαι βασουλα μ σημερα χθες ημουν πολυ κουρασμενη!vasoula1 έγραψε:Καλημέρα γλυκιά μου Κάλλια!!Τι κάνεις?Τι έγινε χτες ποιος σε πείραξε να τον δείρω?kallia24 έγραψε:καλημερα τσουπρες μου τι κανετε???
τπτ δν εγινε αλλα ο μπαμπας μ εκανε εγχειρηση καταρακτη σε αλλη πολη και ειμασταν ολη μερα στο νοσοκομειο και τρεχαμε πανω κατω απο τις 9 το πρωι φυγαμε 5 το απογευμα που αυτη η εγχειρηση ειναι ακριβως 12 λεπτα ουτε λεπτο παραπανω...και ταλαιπωρηθηκαμε πολυυυ
Ωχ περαστικά του μωρέ Σε καταλαβαίνω με τα νοσοκομεία δυστυχώς έχω αρκετή πείρα..[/quokallia24 έγραψε:καλα ειμαι βασουλα μ σημερα χθες ημουν πολυ κουρασμενη!vasoula1 έγραψε:Καλημέρα γλυκιά μου Κάλλια!!Τι κάνεις?Τι έγινε χτες ποιος σε πείραξε να τον δείρω?kallia24 έγραψε:καλημερα τσουπρες μου τι κανετε???
τπτ δν εγινε αλλα ο μπαμπας μ εκανε εγχειρηση καταρακτη σε αλλη πολη και ειμασταν ολη μερα στο νοσοκομειο και τρεχαμε πανω κατω απο τις 9 το πρωι φυγαμε 5 το απογευμα που αυτη η εγχειρηση ειναι ακριβως 12 λεπτα ουτε λεπτο παραπανω...και ταλαιπωρηθηκαμε πολυυυ
Ναι σιγά σιγά!Χαίρομαι τόσο πολύ που θα πάμε βολτίτσα και θα δούμε τους κουμπάρους μαςkallia24 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Ωχ περαστικά του μωρέ Σε καταλαβαίνω με τα νοσοκομεία δυστυχώς έχω αρκετή πείρα..[/quokallia24 έγραψε:καλα ειμαι βασουλα μ σημερα χθες ημουν πολυ κουρασμενη!vasoula1 έγραψε:Καλημέρα γλυκιά μου Κάλλια!!Τι κάνεις?Τι έγινε χτες ποιος σε πείραξε να τον δείρω?kallia24 έγραψε:καλημερα τσουπρες μου τι κανετε???
ευχαριστω γλυκια μου βασουλα!!εσυ τι κανεις?ετοιμαζεσαι για το σαββατοκυριακο??
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα συνονοματη,καλλιτσα,βασουλα!!!!
χαιρομαι που η εκπληξη μου σας αρεσει!!!!
τι κανετε σημερα??
καλλιτσα μου περαστικα του μπαμπακα σου!!!
kallia24 έγραψε:καλημερα σοφακι μ καλα ειμαι κ ευχαριστω πολυ για τον μπαμπα μ!ειμαι σιγουρη θα περασετε τελεια στην εκδρομουλα σας που ετοιμαζεις!!!
βασουλα μου μια χαρα θα ξεσκασετε κιολας!!!πολυ χαιρομαι!!!
λογικο βασουλα μου!!και εμεις σημερα εχουμε φακορυζο για φαγακι!!vasoula1 έγραψε:Αχ ναι Κάλλια μου το έχω ανάγκηkallia24 έγραψε:καλημερα σοφακι μ καλα ειμαι κ ευχαριστω πολυ για τον μπαμπα μ!ειμαι σιγουρη θα περασετε τελεια στην εκδρομουλα σας που ετοιμαζεις!!!
kallia24 έγραψε:λογικο βασουλα μου!!και εμεις σημερα εχουμε φακορυζο για φαγακι!!vasoula1 έγραψε:Αχ ναι Κάλλια μου το έχω ανάγκηkallia24 έγραψε:καλημερα σοφακι μ καλα ειμαι κ ευχαριστω πολυ για τον μπαμπα μ!ειμαι σιγουρη θα περασετε τελεια στην εκδρομουλα σας που ετοιμαζεις!!!
αμε!!!vasoula1 έγραψε:Παρεούλα λοιπόν και στο φαίkallia24 έγραψε:λογικο βασουλα μου!!και εμεις σημερα εχουμε φακορυζο για φαγακι!!vasoula1 έγραψε:Αχ ναι Κάλλια μου το έχω ανάγκηkallia24 έγραψε:καλημερα σοφακι μ καλα ειμαι κ ευχαριστω πολυ για τον μπαμπα μ!ειμαι σιγουρη θα περασετε τελεια στην εκδρομουλα σας που ετοιμαζεις!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 20 ... 37, 38, 39
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #128
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης