Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
604 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 604 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:17 am

nanakaboubou

nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Catty έγραψε:Μπράβο νανα αυτο που είπες μου άρεσε μακάρι να μπορούσαν πολλοί και να παίρνουν και να δίνουν δώρα και να κανουν πάρτυ! Μακάρι να έρθουν καλύτερες μέρες για όλο τον κόσμο!

μονο μακαρι?? πια μαμα δεν θα θελε να κανει τελεια παρτυ και ολες τις σιναφι εκδηλωσεις για το μωρο της στην τριχα και ξεκουραστα για αυτην.. υπαρχουν ακομα ατομα αλλα μετρημενα.. μακαρι να αλλαξει ο καιρος και να ναι μετρημενοι αυτοι που δεν μπορουν..

27BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:20 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καττυ δεν ειδα καπου να λεει καποια οτι δεν θελει τα παρτυ και τα δωρα!
Ειπες οτι για το συγκεκριμενο παρτυ που πηγες το κανονισαν οιι φιλες της εγγυου!!ετσι μμαλιστα,θα γουσταρα με χιλια μονο και μονο που θα με σκεφτοντουσαν για να μου ευχιθουν και δωρα ας μην μου εφερναν.αλλα το να παρει η εγγυος τηλ η να βαλει να στειλουν προσκλησεις το θεωρω γυφτια!!ειναι σαν να λεω"ελατε να μου φερετε δωρα"!!

28BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:23 am

margdimitra

margdimitra
Τόσην ώρα ψάχνω να βρω πως να γράψω αυτό που θέλω και δεν μπορώ...
Απλά άστοχη η ανάρτηση του θέματος.
Αλήθεια τι πελάτες ήλπιζες να βρεις σε αυτό το φόρουμ?

29BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:24 am

anthie82

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Na efxaristisw Ta koritsia natassa Kai catty pou mas eipan tis empeiries tous giati safws mono an exeis parevrethei se Kati tetoio exeis efxaristes anamniseis Kai thetika sxolia... Oi ipoloipes pou den exoun parevrethei Viazontai na krinoun xwris na gnwrizoun kiolas !! Na apantisw mono sto Demaki Mia's Kai eimai I diorganwtria pou noiazomai tis mellouses manoules oti to party den ginetai sto xwro tis mamas pote giafton ton logo pou Eirwnika anafereis....na se enimerwsw loipon oti to ethimo leei oti to baby shower ginetai se kapoia apo tis kollites tis mamas, stin koumpara I edw na prosthesw egw se xwro pou ton Vriskoume emeis Kai einai ekswterikos Kai aftos einai Kai o rolos mou emena .... Na to organwsw.... Sti diathesi sou Kai Gia opoio dipote allo keno exeis epi tou thematos...

30BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:24 am

poivre

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Demmaki το πάρτυ γίνεται με τον τρόπο που περιγράφει η Κάττυ. Όχι δεν τους καλείς εσύ.
Κάττυ, σωστή και πλήρης απάντηση Smile !

31BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:27 am

anthie82

Margdimitra an theleis na sou lysw tin aporia se Mia wra mou exoun steilei idi 4 email koritsia pou einai koumpares k
Files Kai enduaferontai profanws gia ekpliksi Gia tis kollites tous alla to pio simantiko koritsi mou einai I gnwmi Kai oi Kritikes twn koritsiwn pou egrapsan Kai exoun parevrethei ontws se baby shower !!

32BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:29 am

nanakaboubou

nanakaboubou
κοριτσι μου απλα εγινε λαθος ολη η συναινοηση τωρα λες οτι γινετε σε ενα χωρο κουμπαρας φιλης κ.τ.λ. ενω στην αρχη ειπες για προσκλησεις αρα οτι καλη η μρλλουσα μαμα ατομα λογικα στο χωρο της δεν εκανες καλη κατατοπηση του θεματος γιαυτο δημιουργηθηκε το θεμα... τελος παντων μακαρι να παει καλα η επειχηρηση σου!

33BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:36 am

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ δεν θελω να μαλωσω με καμμια απλα καταλαβαίνω και την προσπάθεια κάποιων ανθρώπων για να γίνονται "πραγματα"Ανθη μόνο μια παρατήρηση επαγγελματική, να γράφεις ελληνικά, εμένα θα με χαλουσαν τα greenglish σαν υποψήφια πελατισσα 
Απο εκει και πέρα να ξανα ευχηθώ καλύτερες μέρες για όλους 
Καλο βράδυ!

34BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:37 am

anthie82

Mitsaina kserw poli kala agglika Mia's Kai I Mitera mou einai kathigitria Kai perasa ola mou Ta xronia se ena frontistirio, ara exw Kai egw ti vida sou!!! Prospathisa na to eksigisw oso pio aploika mporousa giati apo oti katalava edw Mesa iparxoun polles apories pou den theloun na tis Lusoun alla na kraksoun.... Katalavainw to na min exeis xrimata na to kaneis, den katalavainw omws giati na asxioleisai an de theleis I an den mporeis na to kaneis?? Apefthynomaste se aftoys pou theloun Kai mporoun .... Den to epivallame me to zori oute irthame spiti sas na strwsoume cupcakes!!! Sorry kiolas !!! Be cool girls!!!

35BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:39 am

anthie82

Catty swsti I paratirisi sou alla eimai eksw k grafw apo tablet pou den exei ellinika... To prwto minima pou itan apo to grafeio mou itan ellinika giati eimai k egw tis idia apopsis mazi sou....les na exasa pelates??!! Xaxaxa kalo vrady koritsia!!! Kai Kali kardia!!!!

36BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:40 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthie82 έγραψε:Na efxaristisw Ta koritsia natassa Kai catty pou mas eipan tis empeiries tous giati safws mono an exeis parevrethei se Kati tetoio exeis efxaristes anamniseis Kai thetika sxolia... Oi ipoloipes pou den exoun parevrethei Viazontai na krinoun xwris na gnwrizoun kiolas !! Na apantisw mono sto Demaki Mia's Kai eimai I diorganwtria pou noiazomai tis mellouses manoules oti to party den ginetai sto xwro tis mamas pote giafton ton logo pou Eirwnika anafereis....na se enimerwsw loipon oti to ethimo leei oti to baby shower ginetai se kapoia apo tis kollites tis mamas, stin koumpara I edw na prosthesw egw se xwro pou ton Vriskoume emeis Kai einai ekswterikos Kai aftos einai Kai o rolos mou emena .... Na to organwsw.... Sti diathesi sou Kai Gia opoio dipote allo keno exeis epi tou thematos...
δεν το αναφερω καθολου ειρωνικα και εχω αποψη στο θεμα γιατι το εχει κανει γνωστη μου.στο σπιτι της και οχιι σε καποιον αλλο χωρο.στο αρχικο σου ποστ γραφεις οτι καιιι η μελλουσα μανουλα μπορει να το διοργανωσει(και οντως μπορει,ασχετα αν μου αρεσει αυτο η οχι) και αυτο σχολιαζω!!μιλαω σαν μελλουσα μαμμα και οχι σαν φιλη αφου προτρεπεις και εμας τις μελλουσες μανουλες σε αυτο.επισης δεν ειδα να γραφεις στο αρχικο σου ποστ οτι υπαρχει η δυνατοτητα να το διοργανωσεις καπου εξω!!
σαν φιλη μελλουσας μαμας ωστοσο σου ξεκαθαριζω οτι το βρισκω χαρουμενο καιι ωραιο δωρλ για. μια φιλη!!
επισης να σου πω μιας και εβγαλες λαθος συμπερασμα οτι ναι εχω παρεβρεθει σε παρτυ. τετοιο,και ναι οντως ειναι ωραιο αλλα οταν σου το κανουν αλλοι και οταν δεν καλας εσυ!μεσυγχωρεις αν καταλαβα λαθος αλλα εσυ ειπες οτι μπορουν να το κανουν καιι οι ιδιες οι μανουλες και αυτο σχολιασα!

37BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:46 am

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ανθη καλη επιτυχια με την επιχειρηση σου θα σε εχουμε στα υποψι.Να αχολεισε με οτι σαρεσει και μονο αυτο.BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 417472Α και να δινετε περισσοτερες πληροφοριες γιαυτες που δν γνωριζουν.Φιλικα στο λεω.

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

38BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:47 am

nanakaboubou

nanakaboubou
νατασσα έγραψε:Ανθη καλη επιτυχια με την επιχειρηση σου θα σε εχουμε στα υποψι.Να αχολεισε με οτι σαρεσει και μονο αυτο.BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 417472Α και να δινετε περισσοτερες πληροφοριες γιαυτες που δν γνωριζουν.Φιλικα στο λεω.
ακριβως το ιδιο και απο μενα με καλυψες!!

39BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:50 am

anthie82

demaki88 έγραψε:
anthie82 έγραψε:Na efxaristisw Ta koritsia natassa Kai catty pou mas eipan tis empeiries tous giati safws mono an exeis parevrethei se Kati tetoio exeis efxaristes anamniseis Kai thetika sxolia... Oi ipoloipes pou den exoun parevrethei Viazontai na krinoun xwris na gnwrizoun kiolas !! Na apantisw mono sto Demaki Mia's Kai eimai I diorganwtria pou noiazomai tis mellouses manoules oti to party den ginetai sto xwro tis mamas pote giafton ton logo pou Eirwnika anafereis....na se enimerwsw loipon oti to ethimo leei oti to baby shower ginetai se kapoia apo tis kollites tis mamas, stin koumpara I edw na prosthesw egw se xwro pou ton Vriskoume emeis Kai einai ekswterikos Kai aftos einai Kai o rolos mou emena .... Na to organwsw.... Sti diathesi sou  Kai Gia opoio dipote allo keno exeis epi tou thematos...
δεν το αναφερω καθολου ειρωνικα και εχω αποψη στο θεμα γιατι το εχει κανει γνωστη μου.στο σπιτι της και οχιι σε καποιον αλλο χωρο.στο αρχικο σου ποστ γραφεις οτι καιιι η μελλουσα μανουλα μπορει να το διοργανωσει(και οντως μπορει,ασχετα αν μου αρεσει αυτο η οχι) και αυτο σχολιαζω!!μιλαω σαν μελλουσα μαμμα και οχι σαν φιλη αφου προτρεπεις και εμας τις μελλουσες μανουλες σε αυτο.επισης δεν ειδα να γραφεις στο αρχικο σου ποστ οτι υπαρχει η δυνατοτητα να το διοργανωσεις καπου εξω!!
σαν φιλη μελλουσας μαμας ωστοσο σου ξεκαθαριζω οτι το βρισκω χαρουμενο καιι ωραιο δωρλ για. μια φιλη!!
επισης να σου πω μιας και εβγαλες λαθος συμπερασμα οτι ναι εχω παρεβρεθει σε παρτυ. τετοιο,και ναι οντως ειναι ωραιο αλλα οταν σου το κανουν αλλοι και οταν δεν καλας εσυ!μεσυγχωρεις αν καταλαβα λαθος αλλα εσυ ειπες οτι μπορουν να το κανουν καιι οι ιδιες οι μανουλες και αυτο σχολιασα!
Eipa oti mporoun na to kanoun Kai oi idies oi manoules giati exoun arxisei Kai mou to zitane mellouses mamades Gia tous praktikous logous pou proanefera Kai to savvato pou mas perase ylopoiisame idi ena party tetoio pou itan epithumia tis Idias tis mamas.... Dekti fysika I sygnwmi sou Kai na sou pw Kai egw tin proswpiki mou apopsi, epeidi exw uparksei egumonousa sigoyra den tha epelega moni mou na kanw ena baby shower spiti mou.... Epeidi omws pou kanan ekpliksi kollites files mou, to efxaristithika Kai to vrika mprosta mou giati mou Elysian Ta xeria apo diafores agores.... Xarika Gia tin antallagi apopsewn Kai sou efxomai Kali lefteria...

40BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:51 am

anthie82

nanakaboubou έγραψε:
νατασσα έγραψε:Ανθη καλη επιτυχια με την επιχειρηση σου θα σε εχουμε στα υποψι.Να αχολεισε με οτι σαρεσει και μονο αυτο.BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 417472Α και να δινετε περισσοτερες πληροφοριες γιαυτες που δν γνωριζουν.Φιλικα στο λεω.
ακριβως το ιδιο και απο μενα με καλυψες!!
Efxaristw poli natassa mou exeis poli dikio !!!

41BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:52 am

anthie82

Efxaristw poli Natassa mou !!! Exeis dikio apolito se ola!!!! Se ola omws...kalo vrady!!

42BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:54 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anthie82 έγραψε:..les na exasa pelates??!! Xaxaxa
Τωρα, σιγουρα!!!
Δεν φτανει που δειχνεις την ελλειψη επαγγελματισμου που σε διακρινει, ειρωνευεσαι και χαζογελας κι απο πανω!!

43BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 12:01 pm

anthie82

XaroulaTs έγραψε:
Τωρα, σιγουρα!!!
Δεν φτανει που δειχνεις την ελλειψη επαγγελματισμου που σε διακρινει, ειρωνευεσαι και χαζογελας κι απο πανω!!
Xaroula mou se efxaristw Gia Ta kala sou logia .... Tha sou kanoume dwro ena baby shower opote theliseis Gia na Ta poume apo konta Kai na sou allaksoyme gnwmi Mia's Kai mas ekrines ws anti epaggelmaties!! Kalo vrady!!

44BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 12:04 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthie82 έγραψε:
XaroulaTs έγραψε:
Τωρα, σιγουρα!!!
Xaroula mou se efxaristw Gia Ta kala sou logia .... Tha sou kanoume dwro ena baby shower opote theliseis Gia na Ta poume apo konta Kai na sou allaksoyme gnwmi Mia's Kai mas ekrines ws anti epaggelmaties!! Kalo vrady!!
α!!!ολα κι ολα!!η χαρουλα γεννησε!!θα το δεχθω εγω σαν δωρο!!!

45BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 12:08 pm

anthie82

demaki88 έγραψε:
anthie82 έγραψε:
XaroulaTs έγραψε:
Τωρα, σιγουρα!!!
Demaki deal!!! To dikaiousai allwste meta apo afti ti koyventa!!!

46BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 12:08 pm

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε:
anthie82 έγραψε:Tha sou kanoume dwro ena baby shower opote theliseis Gia na Ta poume apo konta Kai na sou allaksoyme gnwmi Mia's Kai mas ekrines ws anti epaggelmaties!! Kalo vrady!!
Οχι μονο γεννησα, αλλα "εκλεισα και το μαγαζι" οριστικα!! Wink 
Ντεμακι, σου το παραχωρω Very Happy 
Ανθη, μπορω να το δωσω στο Ντεμακι, ε??

47BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 12:12 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XaroulaTs έγραψε:
demaki88 έγραψε:
anthie82 έγραψε:Tha sou kanoume dwro ena baby shower opote theliseis Gia na Ta poume apo konta Kai na sou allaksoyme gnwmi Mia's Kai mas ekrines ws anti epaggelmaties!! Kalo vrady!!
οριστικα ρε χαρουλα;;;τοσο δυσκολα ειναι τα 3???μην με απαγοητευεις και θελω να αφησω πορτα ανοιχτη καθ για 4ο!!!

48BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 12:36 pm

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Wink 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την XaroulaTs στις Πεμ Σεπ 26, 2013 12:42 pm, 1 φορά

49BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 12:41 pm

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε:
XaroulaTs έγραψε:
demaki88 έγραψε:α!!!ολα κι ολα!!η χαρουλα γεννησε!!θα το δεχθω εγω σαν δωρο!!!
οριστικα ρε χαρουλα;;;τοσο δυσκολα ειναι τα 3???μην με απαγοητευεις και θελω να αφησω πορτα ανοιχτη καθ για 4ο!!!
Τέλεια ειναι τα 3 Ντεμακι μου!! Εσυ εισαι μικρουλα. Αν ειχα ξεκινησει στην ηλικια σου, ομαδα μπασκετ θα εκανα Wink 
Εγω ομως τα εχω πατησει τα 40..
Και το τριτο, ρισκο ηταν ηδη Very Happy

50BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Πεμ Σεπ 26, 2013 11:37 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XaroulaTs έγραψε:
demaki88 έγραψε:
XaroulaTs έγραψε:
demaki88 έγραψε:α!!!ολα κι ολα!!η χαρουλα γεννησε!!θα το δεχθω εγω σαν δωρο!!!
Τέλεια ειναι τα 3 Ντεμακι μου!! Εσυ εισαι μικρουλα. Αν ειχα ξεκινησει στην ηλικια σου, ομαδα μπασκετ θα εκανα Wink 
Εγω ομως τα εχω πατησει τα 40..
Και το τριτο, ρισκο ηταν ηδη Very Happy
ε οχι ομαδα μπασκετ δεν σκεφτομαι αλλα ειναι ωραια να εχεις μια μυρωδιτσα στο σπιτι.και σημερα που σηδερωνω τα σεντονακια για τον μπεμπη μοσχομυριζω προδερμ!!BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 328109 BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! - Σελίδα 2 328109 
να τα χαιρεσαι χαρουλα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις