51 Απ: BABY SHOWER!!!!!!!!!!!! Παρ Σεπ 27, 2013 11:50 am
supermama
Πρωταγωνιστής!!
και μενα μαρεσει πολυ αυτη η ιδεα! ηθελα να τ κανω τωρα στο 3ο μου πριν γεννησω αλλα ειχα τα βασικα οποτε δεν το εκανα. και για την ιστορια αν πχ ηταν το πρωτο μου, θα το εκανα αλλα θα καλουσα στενους φιλους και συγγενεις που ημουν σιγουρη οτι θα ερθουν μετα με δωρακι. οποτε γιατι να μη το φερουν πριν να το εχω? δεν το θεωρω γυφτια και ουτε αμερικανια. στην τελικη ειναι μια γιορτη και ειναι ομορφο. σιγουρα εχουμε ταμπου οπως πχ εχω ακουσει οτι δεν ειναι ωραιο να το κανεις μη και συμβει κατι στη γεννα πχ και...
ε αν σκεφτομαστε ετσι ειναι κριμα για μενα. τελος παντων ο καθενας οπως νιωθει.
τωρα για τα οικονομικα δεν θα σχολιασω. απλα θα πω οτι κανονικα απο τη στιγμη που εχεις κανει αυτο το παρτυ και ξερουν και οι καλεσμενοι σου την ολη εννοια του τοτε δεν εχεις επισκεψεις μετα αρα εχεις την ησυχια σου.
οταν ομως εχεις επισκεψεις δεν κερνας? τον καφε τον χυμο το λικερ το πιτακι? αρα ολα αυτα θα τα κερασεις μαζεμενα στο παρτυ. σχεδον το ιδιο ειναι.
λεω καθαρα την αποψη μου ετσι? η καθε μανουλα ξερει τι θελει να κανει και τι της αρεσει.
υγ. κανονικα δεν το κανει η μαμα αλλα οι φιλες της σαν εκπληξη
ε αν σκεφτομαστε ετσι ειναι κριμα για μενα. τελος παντων ο καθενας οπως νιωθει.
τωρα για τα οικονομικα δεν θα σχολιασω. απλα θα πω οτι κανονικα απο τη στιγμη που εχεις κανει αυτο το παρτυ και ξερουν και οι καλεσμενοι σου την ολη εννοια του τοτε δεν εχεις επισκεψεις μετα αρα εχεις την ησυχια σου.
οταν ομως εχεις επισκεψεις δεν κερνας? τον καφε τον χυμο το λικερ το πιτακι? αρα ολα αυτα θα τα κερασεις μαζεμενα στο παρτυ. σχεδον το ιδιο ειναι.
λεω καθαρα την αποψη μου ετσι? η καθε μανουλα ξερει τι θελει να κανει και τι της αρεσει.
υγ. κανονικα δεν το κανει η μαμα αλλα οι φιλες της σαν εκπληξη