Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
277 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 277 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

nana

nana
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσια μου τι μου κανετε??εγω μια χαρουλα ειμαι..σημερα ειχε τελεια μερα και πηγαμε μεσημεριατικη βολτιτσα!!περασαμε τελεια..
συμφωνω οτι δεν καταλαβαινω και εγω οτι φτανει ο καιρος να γεννησω...

κοριτσια επειδη εχω ξεχασει να σας πω με λενε Τζενη,το Νανα ειναι υποκοριστικο της κορης μου... Cool  μπορειτε να με λετε με τ ονομα μου Smile 

αυριο το πρωι θα παω μια βολτα τζαμπο με μια φιλη για να ''χαζεψω'' αλλα ολο και κατι θα παρω...κατι σχολικα για την κορη μου και κατι καλαθακια ψαθινα για την οργανωση της αλλαξιερας...σιγουρα θα βρω και αλλα  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 262737   ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 4872

επισης πρεπει να φτιαξω την βαλιτσα μας..τα εχω τα πραγματα ετοιμα στην ντουλαπα μεσα απλα να τα τακτοποιησω θελω μεσα στην βαλιτσα....γιατι σε μια εβδομαδα παμε προς Θεσσαλονικη σιγα σιγα....και εχω την υπονοια,το ενστικτο οτι θα γεννησω πολυ συντομα  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 536304  affraid  pale Shocked 
αυτα απο μενα!!!!φιλια σε ολες!!

maeve

maeve
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα εγκυούλες,τι κάνετε;απο οτι βλέπω οι περισσότερες ξεσκάσαμε το σκ.
eimai mpampas το ειδα αυτο το χαλάκι εντελώς τυχαία σε ενα φιλικό σπιτι προχθές κ μου άρεσε πολύ!!!καλή επιλογή!ειναι πιο ωραίο απο οτι στη φώτο.evianna τωρα είδα την κούκλα σου,ουτε καν ειχα καταλάβει,το ειχα προσπεράσει,οντως εχω κ εγω αυτη την απορία,πως φαινονται τα διδυμα στον υπερηχο.Αυτο που λέτε για το πρήξιμο ευτυχως ακόμα δεν μου εχει συμβει,αλλα ισως αργοτερα ποιος ξερει ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 534787 
χθες φτιάξαμε το δωματιο του μπεμπη!Αχ βρε κορίτσια ενω χάρηκα συγχρόνως με επιασε κ ενα αγχος γιατι αρχιζω κ συνειδητοποιώ οτι θα γεννηθει οσωνούπω!μαμα μου!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 585182 αρχίζουν κ με κατακλύζουν σκέψεις,θα είμαι καλή μανα;θα τα καταφερνω;παροτι εκανα μπειμπι σιτινκ σε 2 μωρα(6 μηνων) ειναι ξαφνικα σα να πατησε καποιος delete κ να μη θυμάμαι τίποτα.nana καλά ψώνια!!εννοείται οτι κάτι θα πάρεις,μας πιάνει μια λύσσα να τα εχουμε ολα!χαίρομαι που το έθιξες αυτο το θέμα,Τζένη θα σε αποκάλώ,μου τη δινει κ εμενα το maeve(μεηβ)Ελλη με λένε.
Πάω να σιδερώσω κανένα ρουχο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 517142  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 517142  φιλιά πολλά στις κοιλίτσες,σμουτς! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472 

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα κ από εμένα !!! Σαββατοκύριακο είχαμε καλοκαίρι κ δε μπήκαμε καθόλου μέσα!! Χθες είχαμε τη 1η κοινωνία για το βαφτιστήρι ( πάλι καλοκαιρινή μέρα) κ βρήκα την ευκαιρία να κοινωνήσω κ τη μικρή μου να κοινωνήσω κ εγώ! Τα Χριστούγεννα δε ξέρω πόσο θα ναι εφικτό να την πάει ο άντρας μου οπότε τα φώτα σίγουρα!!

Σήμερα θα πάμε μια βόλτα προς χωριό εδω έχουμε τοπική γιορτή κ είναι όλα κλειστά, οπότε δουλειές από αύριο χιχιχι!!

Τζένη αυτά μου έχουν μείνει κ εμένα από ψώνια κάτι τακτοποίησης κρεμάστρες κ τέτοια ψιλά συν κ της βαλίτσας μου!! Είσαι κ εσύ από τις πρωτες που θα γεννήσουν!

Εγω γιατί πάλι πιστεύω ότι όλες θα το κάνουμε το μπαμ ??? Κάθε βδομάδα θα έχουμε γεννητούρια είμαστε σχεδόν κοντά όλες!Smile Smile Smile Smile 

Έλλη αυτές τις σκέψεις πιστεύω τις έχουν όλες οι πρωτότοκες με εξαιρέσεις κ δευτερότοκες όπως εμένα που λέω πως θα το κρατάω έχω ξεχάσει !
Μην ανησυχείς όμως για τπτ η καλή η φύση τα έχει προγραμματίσει όλα , θα σου βγούν τόσο φυσικά, θα είσαι τόσο καλή που θα περάσουν οι μήνες κ θα λες "μα καλά κατάφερα τόσο καλά να μεγαλώσω κ να φροντίσω ένα νεογέννητο" Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μη πιέζεσαι κ να μη τα σκέφτεσαι αυτά Smile Smile Smile 

Εγω κορίτσια το πρόβλημα του Σ/Κ αλλά κ σήμερα ακόμα είναι ότι κάνω αφωνία! Δεν έχω συμπτώματα κρυώματος παρα μόνο έχει κλείσει ο λαιμός μου!!

katia@

Καλημέρα κορίτσια!
Μόλις διάβασα τα νέα σας! Πολύ όμορφα απο όλες!
Είχα καιρό να μπω. Τις τελευταίες εβδομάδες με ταλαιπωρούν αναγούλες και παλινδρόμηση. Και σαν να μην έφταναν αυτά κρύωσα κιόλας. Ευτυχώς είμαι καλύτερα τώρα. Ήταν που ήταν δύσκολο να κοιμηθώ, με το συνάχι δεν μπορούσα καθόλου. Όσο για τα άλλα μου είπε η γιατρός οτι είναι επειδή τώρα στον 8ο το μωρό είναι μεγάλο και πολύ ψηλά και στον 9ο θα κατέβει και θα υποχωρήσουν τα συμπτώματα. Άντε να δούμε!
Εμείς αποφασίσαμε για καρότσι τελικά. Το δωματιάκι είναι έτοιμο, το ίδιο και τα βασικά ρουχαλάκια του μωρού. Τώρα μένει να ετοιμάσω τη βαλίτσα για το μαιευτήριο. Αλλά δεν έχω βρεί ακόμη νυχτικό με κουμπιά. Θέλω να κατέβω να ψάξω αλλά με κουράζουν πολύ ακόμη και οι βόλτες στα μαγαζιά!
Υ.Γ. μας είπαν οτι το πορτ μπεμπέ έχει στρωματάκι. Πρέπει να πάρω και άλλο; Έχω σκοπό να κοιμίζω εκεί το μωράκι τον πρώτο καιρό.

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια μου!!!!!τι κανετε????και εμεις βολταραμε χθες αλλα φυγαμε αρων αρων απο την ταβερνα γιατι η μπεμπα δεν ειχε διαθεση!δε την παλευω αλλο κοριτσια πραγματικα...δεμπορω να αναπνευσω και με εχει πιασει και ενα ηλιθιο μπουκωμα!

efi2013

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
katia@ έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Μόλις διάβασα τα νέα σας! Πολύ όμορφα απο όλες!
Είχα καιρό να μπω. Τις τελευταίες εβδομάδες με ταλαιπωρούν αναγούλες και παλινδρόμηση. Και σαν να μην έφταναν αυτά κρύωσα κιόλας. Ευτυχώς είμαι καλύτερα τώρα. Ήταν που ήταν δύσκολο να κοιμηθώ, με το συνάχι δεν μπορούσα καθόλου. Όσο για τα άλλα μου είπε η γιατρός οτι είναι επειδή τώρα στον 8ο το μωρό είναι μεγάλο και πολύ ψηλά και στον 9ο θα κατέβει και θα υποχωρήσουν τα συμπτώματα. Άντε να δούμε!
Εμείς αποφασίσαμε για καρότσι τελικά. Το δωματιάκι είναι έτοιμο, το ίδιο και τα βασικά ρουχαλάκια του μωρού. Τώρα μένει να ετοιμάσω τη βαλίτσα για το μαιευτήριο. Αλλά δεν έχω βρεί ακόμη νυχτικό με κουμπιά. Θέλω να κατέβω να ψάξω αλλά με κουράζουν πολύ ακόμη και οι βόλτες στα μαγαζιά!
Υ.Γ. μας είπαν οτι το πορτ μπεμπέ έχει στρωματάκι. Πρέπει να πάρω και άλλο; Έχω σκοπό να κοιμίζω εκεί το μωράκι τον πρώτο καιρό.
Κάτια μου κ 'μενα το πορτ μπεμπέ εχει στρωματάκι και μου είπαν δεν χρειάζεται να πάρω άλλο και όντως δεν χρειάζεται έτσι που το είδα....τη βαλίτσα μου δεν την έχω ετοιμάζει ακόμη αν και τα πραγματάκια μας τα έχω έτοιμα...το μόνο που δεν βρήκα ούτε εγώ είναι νυχτικό με κουμπάκι...ενώ πιζάμα με κουμπάκι βρήκα....

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια μου αν το στρωματακι του πορτ μπεμπε σας ειναι καπως σαν αφρολεξ καλυτερα να παρετε και ενα εξτρα στρωματακι γιατι αυτα δεν ενδεικνυνται ειδικα αν προκειται το μωρακι να μενει σε αυτο πολλες ωρες!

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια μου.ειμαι σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση...σημερα ξαναπηγα νοσοκομειο για τον καθιερωμενο ελενχο.ειμαι 36+4 και σημερινο βαρος εμβρυου 3200 και κατι ψιλα.υπαρχει εντονη αυξηση των αμνιακων υγρων.με ανωτατο οριο AFI το 20 εγω εχω σημερα 32,8.την προηγουμενη βδομαδα ηταν 28.σημερα πρωτη φορα στο νοσοκομειο μου μιλησαν για καισαρικη και πανικοβληθηκα.η ειδικευομενη μου εξηγησε τους λογους (πιθονοτητα πρόπτωσης λωρου κτλ κτλ).μιλησα και με τον υπευθυνο γιατρο ο οποιος το μονο που μου ειπε ειναι πως θα το παρακολουθησουμε τις επομενες βδομαδες.κοντευω να σκασω πραγματικα

alepouditsa1

alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε Ολγακι μου τι ανησυχεις τοσο?Αν ειναι να κανεις καισαρικη θα κανεις!Σημασια δεν εχει πως θα βγει το μωρακι αλλα να βγει και να ειναι υγιες!Με το να στεναχωριεσαι δεν βγαινει και κατι.Ολα καλα θα πανε θα το δεις! Μετα θα κρατας την μπουμπου σου αγκαλια και ολα αυτα θα σου φαινονται λεπτομερεις!!  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472 

kellymania

kellymania
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
olga86 έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου.ειμαι σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση...σημερα ξαναπηγα νοσοκομειο για τον καθιερωμενο ελενχο.ειμαι 36+4 και σημερινο βαρος εμβρυου 3200 και κατι ψιλα.υπαρχει εντονη αυξηση των αμνιακων υγρων.με ανωτατο οριο AFI το 20 εγω εχω σημερα 32,8.την προηγουμενη βδομαδα ηταν 28.σημερα πρωτη φορα στο νοσοκομειο μου μιλησαν για καισαρικη και πανικοβληθηκα.η ειδικευομενη μου εξηγησε τους λογους (πιθονοτητα πρόπτωσης λωρου κτλ κτλ).μιλησα και με τον υπευθυνο γιατρο ο οποιος το μονο που μου ειπε ειναι πως θα το παρακολουθησουμε τις επομενες βδομαδες.κοντευω να σκασω πραγματικα
Ολγάκι μου έχει δίκιο η Alepouditsa, με το να στενοχωριέσαι δεν βγαίνει τίποτα, ίσα ίσα Rolling Eyes Κοίτα να το βγάλεις απ'το μυαλό σου κ ο γιατρός σου ξέρει τι θα κάνει όταν θα'ρθει εκείνη η ώρα. Τι φυσιολογικά, τι με καισαρική, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!! Σκέψου τα θετικά, ότι το μωράκι σου είναι έτοιμο κ δεν κιδυνεύει με προωρότητες!!! Πολυ σημαντικό!!! Μην προδικάζεις τίποτα ακόμη, γιατί μήπως εμείς ξέρουμε σίγουρα πως θα γεννήσουμε???Wink Wink  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472 

efi2013

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
olga86 έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου.ειμαι σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση...σημερα ξαναπηγα νοσοκομειο για τον καθιερωμενο ελενχο.ειμαι 36+4 και σημερινο βαρος εμβρυου 3200 και κατι ψιλα.υπαρχει εντονη αυξηση των αμνιακων υγρων.με ανωτατο οριο AFI το 20 εγω εχω σημερα 32,8.την προηγουμενη βδομαδα ηταν 28.σημερα πρωτη φορα στο νοσοκομειο μου μιλησαν για καισαρικη και πανικοβληθηκα.η ειδικευομενη μου εξηγησε τους λογους (πιθονοτητα πρόπτωσης λωρου κτλ κτλ).μιλησα και με τον υπευθυνο γιατρο ο οποιος το μονο που μου ειπε ειναι πως θα το παρακολουθησουμε τις επομενες βδομαδες.κοντευω να σκασω πραγματικα

Ολγάκι μου μη στενοχωριέσαι έχουν δίκιο η αλεπουδίτσα και η Κέλλυ...σημσία έχει να είναι γερά τα μωράκια μας και όχι ο τρόπος που θα γεννηθούν...καλά θα ήταν να γεννήσουμε όλες φυσιολογικά αλλά αν δεν γίνεται δεν θα χάσουμε και το μυαλό μας...εμένα ειλικρινά σου μιλάω δεν μ'απασχολεί καθόλου....επίσης καμία μας δεν μπορεί να ξέρει μέχρι το τέλος αν θα γεννήσει φυσιολογικά ή με καισαρική....μια φίλη της αδερφής μου γέννησε προχθές και ενώ το μωρό είχε πάρει θέση κανονικά τελευταία στιγμή γύρισε με το κεφάλι στο πλάι και δεν μπορούσε να ξαναγυρίσει οπότε γέννησε με καισαρική...οπότε μη το σκέφτεσαι...

eimaimpampas

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια μου!
Ολγάκι θα συμφωνήσω με τις προλαλήσαντες!Προσπάθησε να μην στενοχωριέσαι και μην αγχώνεις άδικα τη μπουμπού σου..Σημασία έχει να τα κρατήσουμε γερά και υγιή στην αγκαλιά μας όλα τα άλλα μετά ούτε που θα μας νοιάζουν!!
Εγώ έχω αύριο το απόγευμα γιατρό και μετά ένα σεμινάριο για θηλασμό και τοκετό, ελπίζω η μικρουλίτσα μας να είναι καλά και να έχει πάρει κανα γραμμαριο ακόμα!!

Φιλάκια πολλα!!

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε ΟΛΓΑ μου οπως ειπαν κ τα κοριτσισ μην αγχωνεσαι γιατι το μεταδιδεις κ στη μικρη,σημασια εχει να ειναι υγιεις κ οχι με τι τροπο θα γεννησουμε.μη προδικαζεις τιποτα ακομα,απλα σου ηρθε ξαφνικο κ λογικο ειναι,ηρεμησε,χαλαρωσε.....σκεψου τη μπουμπου σου οτι το πολυ σε 1 μηνα θα ειναι στην αγκαλιτσα σου ειτε φυσιολογικα ειτε οχι!!!!!!
ΓΙΩΤΑ μου τι κανεις?αυριο θα δειτε το μικρο σας...μπες να μας πεις νεα,τελικα ΓΕΝΝΕΣΙΣ?
ΚΕΛΥ ΜΟΥ πως ειστε?τελειωσες τελικα? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472 
οσο για το στρωματακι του πορτ μπεμπε ουτε εφω θα παρω αλλο.καλο ειναι αλλα κοιταξτε να μην ειναι κ τελειως φλατ κ ακουμπαει κατω.
οι υπολοιποες τι κανετε?ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ πως εισαι???
εμεις που θα κανουμε καισαρικη θα παρουμε κ νυχτικακι κ πυτζαμουλες?????εγω τα πηρα κ τα δυο

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κ από εμένα!!!Smile Smile Smile Smile Smile Φιλιάαα στις κοιλίτσες σας ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472 

Ολγάκι πάρε μια αγκαλίτσα  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 35468  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 35468  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 35468 Θα σου πω κ εγω όπως τα κορίτσια να μην ανησυχείς σημασία έχει ότι όλα είναι υπο έλεγχο σημασία έχει ότι θα πάρεις αγκαλιά τη μικρούλα σου θα ελευθερωθείς και θα είστε μια χαρά! Ίσως να ήταν μια νύξη για να είσαι ενήμερη! Σαφώς κ ότι καλύτερο είναι το φυσιολογικό αλλά αν δε μπορεί να γίνει μη το παίρνεις κατάκαρδα!

Βλέπω τα υπόλοιπα κορίτσια έχετε γιατρούς ε αυτη τη βδομάδα!! Αντε περιμένουμε νέα!! Εγω θα πάω Πέμπτη!

Κορίτσια να σας πω από τη 37η βδομάδα κ πάνω αν γεννηθεί ένα μωρό θεωρείται φυσιολογικό έτσι δεν είναι κ όχι πρόωρο?! Πρόωρο θεωρείται κάτω από τη 37η σωστά? Χθες είχα μια κουβέντα με τη κουνιάδα μου κ μου έλεγε ότι στη 38η που μου είπε ο γιατρός ότι μπορεί να μου το παρει είναι πρόωρο γιατί το γιό της τον έκανε 38η κ της έλεγαν είναι 8μηνίτης! Θα ρωτήσω το γιατρό μου! Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα λίγο!

Επίσης κάτι άλλο ! Εχετε πάρει σφηνάκι? Στη κόρη μου δεν είχα κ δε θυμάμαι πως σταθεροποιόταν Rolling Eyes Δευτερομανούλες? εσείς είχατε?

maeve

maeve
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλησπέρα!Ολγα μου μολις διάβασα τα νέα σου,θα σου πω τα ιδια,να μην αγχωνεσαι κ ολα θα πανε πολύ καλα!!!!!κ τι εγινε δηλαδη αμα γεννήσεις με καισαρική?σημασια εχει να εχεις ενα υγιες μωρό,ολα τα αλλα ειναι ερχονται δεύτερα,στο λεω εγω που σήμερα μου ανακοινωσε η γιατρός μου πως μαλλον για καισαρική πάμε,εχω προβλημα με τραχηλο κ πλακούντα,οκ,λιγο αισθανθηκα καπως αλλα τωρα δε με νοιαζει παρα μονο να ειναι καλά το μπουμπουκι μου το ομορφο!Εισαι πολύ κοντα πια,να χαιρεσαι για την πιο ομορφη μέρα που θα έρθει! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 654316  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 654316 τίποτα αλλο!

eimaimpampas

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερούδια χοντρομπαλίτσες μου!!
Τι μου κάνετε σήμερα;;Ελπίζω από ηθικό να είμαστε όλες καλά!Εγώ σχετικά τελείωσα με τα βασικά της βαλίτσας, βέβαια κάθε μέρα όλο και κάτι προσθέτω!!Εβιανάκι μου τελικά στο ΓΕΝΝΕΣΙΣ θα πάω όχι βέβαια για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, πήρα και τιμές ξανά χθες και ισχύουν οι παλιές..ελπίζω να μη γίνει καμιά κουτσουκέλα με τον ΕΟΠΠΥ τελευταία στιγμή!Χτες ξέσπασα στο μαλλί μου..πήγα για κούρεμα τα είχα μέχρι τώρα μακριά και τα έκανα κοντά γιατί τώρα με τη μικρή δε το βλέπω να έχω χρόνο για πιστολάκια και περιποιήση!!Άσχετο έχει προσέξει καμιά σας αλλαγή στις ελιές της τώρα στην εγκυμοσύνη;;Εγώ έχω γίνει σαν το Σημίτη!!Εχω βγάλει αρκετές νέες ειδικά στην κοιλιά και κάποιες παλιές μεγάλωσαν αρκετά..το είδα χθες και φρίκαρα!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα γκερλς από το καλοκαιρινό Ηράκλειο!!Smile Smile Smile Ζεσταινόμαστε εδώ ακόμα, ευτυχως για τα πλυσιματα!!Smile Smile 

Το πρωί πήγα στο γιατρό αντί αύριο λόγω περιστατικών που είχε!! Ολα είναι μια χαρά είμαστε 2200! Το μόνο θέμα αλλά δεν είναι λεει τόσο θέμα είναι αντιμετωπίσιμο , είναι ότι ο μπεμπάκος έχει εγκάρσια θέση κ είναι δύσκολο να αλλάξει οπότε ξεχνάμε το vbac( φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική) επίσης λόγω μεγάλου κεφαλιού πάλι το ξεχνάμε! Είναι στριμωγμένος κ είναι δύσκολο να γυρίσει προσπαθεί βέβαια αλλά για να πάρει τη κανονική θέση δε γίνεται! Οπότε πάμε καισαρική 20/12!
Γράψαμε τις καθιερωμένες εξετάσεις θα ξαναπάω μετά από 2 βδομάδες κ μετά τη 36η κάθε βδομάδα τότε θα κάνω τιε εξετάσεις πριν το τοκετό κ το καρδιογράφημα! Αυτά!!

Εβιαννάκι ξέχασα να σου απαντήσω κ εγω για τα νυχτικάκια ! Με είχα βολέψει στο μαιευτήριο τα νυχτικά ευτυχώς τα είχα βρει με κουμπάκια, στο σπίτι με βόλεψαν κ οι πυτζάμες αλλά να είναι λίγο φαρδουλές να μη πιέζουν τη τομή!

Γιωτάκι πως είσαι? Οι ελιές ναι πληθαίνουν κάποιες τις κρατάς προίκα κάποιες εξαμφανίζονται λόγω ότι παραγουμε παραπάνω μελανίνη έτσι μου είχε πει ο γιατρός μάλιστα όταν έχει ήλιο πρέπει να παστουρωνόμαστε παραπάνω με αντιηλιακό! Οι μεγάλες τώρα αν είναι στη κοιλιά ίσως επειδή τεντώνεται , εγω αυτό έχω παρατηρήσει με αυτές που είχα!

Στέλνω τα φιλιά μου κ στις υπόλοιπες κοπέλες ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 - Σελίδα 20 417472 

katia@

Καλημέρα!
Και εγώ έχω θέμα με τις ελιές. Έχουν εμφανιστεί νέες και έχουν μεγαλώσει οι παλιές. Με έχει ανησυχήσει γιατι είναι αρκετά μεγάλες σε μέγεθος. Μπορούμε να κάνουμε κάτι;

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katia@ έγραψε:Καλημέρα!
Και εγώ έχω θέμα με τις ελιές. Έχουν εμφανιστεί νέες και έχουν μεγαλώσει οι παλιές. Με έχει ανησυχήσει γιατι είναι αρκετά μεγάλες σε μέγεθος. Μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Κάτια καλημέρα!! Οπως έγραψα κ πιο πάνω μετά τη γέννα κάποιες φεύγουν ή κάποιες μένουν της έχεις προίκαMad Mad δενέχω διαβάσει για κάποια πρόληψη ούτε μου έχει πει ο γιατρός! Το μόνο για να τις αποφύγουμε κ αυτές κ τις πανάδες αντιηλιακό στα σημεία που βλέπει ο ήλιος! Ολο το καλοκαίρι παστουρονώμουν!

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα ομορφες!σημερα ειμαι λιγο καλυτερα και αρχιζω να αποδεχομαι καπως την καισαρικη.
απογοητευτικα ομως τρομερα απο τον εξωτερικο μου γιατρο.τον πηρα τηλ χθες για να συζητησω μαζι του και να παω για εναν υπερηχο και ΔΕ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΕ!!!!!!!μου μιλησε αποτομα και πολυ πολυ ψυχρα.Sad Twisted Evil .με εχασε οριστικα απιο πελατισσα.

οσο για τις ελιες ηταν κατι που φοβομουν γιατι ειχα απο πριν αρκετες λογω του λευκου δερματος.παρολα αυτο δεν εβγαλα καινουριες μονο μια που ειχα απο πριν στην κοιλια εχει μεγαλωσει απο το τεντωμα!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατί έτσι βρε Όλγα? Επειδή δε θα σε ξεγεννήσει αυτός? Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό με τους γιατρούς!

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαλλον ναι επειδη δε θα με ξεγεννησει αυτος.ξερω οτι δεν ειναι ανθρωπος των χρηματων γιατι ενω ηξερε πως δε θα γεννησω μαζι του τις μισες φορες δε μου επαιρνε λεφτα.κατ'εμε ειναι ευθυνοφοβος

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε ναι αφού ήξερε από την αρχή τώρα τι τον έπιασε τι να πεις! θα ξαναπροσπαθήσεις να επικοινωνήσεις ή θα τον ξεγράψεις?

Είσαι καλύτερα πάντως έτσι? Γιατί αυτό έχει σημασία να είσαι καλά , λίγο έμεινε!Smile 

olga86

olga86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οχι δεν προκειται να ξαναεπικοινωνησω μαζι του.τελειωσε για εμενα και επεσε πολυ χαμηλα στα ματια μου.

ειμαι λιγο καλυτερα γιατι το εψαξα χθες και μιλησα και με αλλους 2 γιατρους και μου επιβεβαιωσαν οτι οντως η περιπτωση μου χρηζει ιδιαιτερης αντιμετωπισης.οχι βεβαια απαραιτητα καισαρικη αλλα δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να μου σπασουν απο μονα τους τα νερα.η μονη λυση να αποφυγω την καισαρικη ειναι η προκληση τοκετου για να γινει ελενχομενο σπασιμο εντος νοσοκομειου.στον νοσοκομειακο γιατρο εχω εμπιστοσυνη γιατι εχει τρομερη εμπειρια και ειναι αποδεδειγμενα υπερμαχος του φυσιολογικου.πιστευω οτι θα κανει οτι μπορει.το μονο κακο που εχει ειμαι πως ειναι μουντρουχος ρε παιδι μου.δεν μιλαει και ειναι αποτομος αλλα θα προσπαθησω να τον ξεμοναχιασω για να συζητησω μαζι του Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την olga86 στις Τετ Νοε 13, 2013 3:39 am, 1 φορά

maeve

maeve
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μα τι γινεται???εχω στειλει 2 φορες απαντηση κ δεν εχει καταχωρηθει!!!Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις