751 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!! #2 Κυρ Νοε 24, 2013 9:31 am
alepouditsa1
Πανταχού παρούσα!
Kαλησπερα κι απο μενα!Πολυ ρεκλα σημερα κοριτσια!Εγω η βλαχα να ρωτησω τι ειναι ο μακιατο???Σας εχω κι ενα νεο..ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αλεπουδίτσα αυτό ξαναπες το κ εγω αυτό θέλω το μεσημέρι ειδικά φφφ είχα σκάσει κ δεν έφαγα κ πάρα πολύ κ είχα κ τον άντρα μου κ μου έλεγε ότι παραφαγε κ θα κανει μπάμ κ του λεω τι να πω κ εγω που έχω ένα μωρο κοντά στα 2500(πιστεύω) συν υγρά πλακούντες κ λοιπά συν τα κιλά που ήδη είχα κ συν αυτά που έφαγα !! Οχι γιατί τον νικάω!!alepouditsa1 έγραψε:Kαλησπερα κι απο μενα!Πολυ ρεκλα σημερα κοριτσια!Εγω η βλαχα να ρωτησω τι ειναι ο μακιατο???Σας εχω κι ενα νεο..ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!
χαχαχαχαχαχα καλο!!!!alepouditsa1 έγραψε:Kαλησπερα κι απο μενα!Πολυ ρεκλα σημερα κοριτσια!Εγω η βλαχα να ρωτησω τι ειναι ο μακιατο???Σας εχω κι ενα νεο..ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!
να ρωτησω και εγω κατι η αρχιβλαχαρα????αυτος η φρεντο καπουτσινο δεν ειναι????maeve έγραψε:χαχαχαχαχαχα καλο!!!!alepouditsa1 έγραψε:Kαλησπερα κι απο μενα!Πολυ ρεκλα σημερα κοριτσια!Εγω η βλαχα να ρωτησω τι ειναι ο μακιατο???Σας εχω κι ενα νεο..ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!
παρομοιωςςςςςςςςς το θελω πολυυυυυ
μακιατο ειναι ο καφες που γινεται με μια δοση εσπρεσο κ αφρόγαλα!
Καλημέρα και με το καλό το μωρό σου και ταμωρά όλων σας! Macchiato σημαίνει λερωμένος, είναι ο καφές που περιέχει ελάχιστο γάλα ή αφρόγαλα, ίσα ίσα που φαίνεταιmaeve έγραψε:μακιατο:εσπρεσο-γαλα-αφρογαλα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης