176 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #16 Δευ Οκτ 07, 2013 4:07 am
νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα σολο καριερα α ρε κατυ τον καημενο χορεψε του κατι ελαφρυ.Δεν χορεψα βλεπω σειρα αντε πονηρουλες.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Eγώ πάντως δε σε πιστεύω.Αν δεν ανεβάσεις φωτό του Ηλία από το τελευταίο 15λεπτο να δούμε το τούτο του και αν λάμπουν τα μάτια του, δεν πιστεύω τίποτα!νατασσα έγραψε:Χαχαχα σολο καριερα α ρε κατυ τον καημενο χορεψε του κατι ελαφρυ.Δεν χορεψα βλεπω σειρα αντε πονηρουλες.
Ναι,δυο βγαλαμε.!!!Κ συνεχιζει να τρωγεται κ να εχει σαλια.!!!Λες να βγαλουμε κ αλλο.;Καλυτερα που δεν βγαλατε ακομα γιατι οπως λενε κ τα πεθερικα μου "δεν ειναι καλο που βγαζει τοσο νωρις δοντια το μωρο"..!!!Αγνωστο το γιατι βεβαια.!!!Η μονη απαντηση ειναι:Ετσι.!!!(Ναι,θα συνεχισω να παραμιλω για πεθερικα μεχρι να ηρεμησω.!!!) :-P :-P :-Pperisteraki έγραψε:ωχ ναι! κ βγαλατε κιολας 2 δοντακια; μπραβο εμενα μονο ποναει το καημενο!
Παρόλο που βλέπω κατι πολυ σοβαρό στην τηλεόραση, πρεπει να πεις στα πεθερικά σου οτι είτε αργά είτε γρήγορα ολα αυτα τα πρώτα δόντια θα πέσουν!!!anatoligew έγραψε:Ναι,δυο βγαλαμε.!!!Κ συνεχιζει να τρωγεται κ να εχει σαλια.!!!Λες να βγαλουμε κ αλλο.;Καλυτερα που δεν βγαλατε ακομα γιατι οπως λενε κ τα πεθερικα μου "δεν ειναι καλο που βγαζει τοσο νωρις δοντια το μωρο"..!!!Αγνωστο το γιατι βεβαια.!!!Η μονη απαντηση ειναι:Ετσι.!!!(Ναι,θα συνεχισω να παραμιλω για πεθερικα μεχρι να ηρεμησω.!!!) :-P :-P :-Pperisteraki έγραψε:ωχ ναι! κ βγαλατε κιολας 2 δοντακια; μπραβο εμενα μονο ποναει το καημενο!
Να 'σαι καλα,ευχαριστω.!!!Την πειραζω ολη μερα σημερα.!!!Της λεω γιαγια ετων 39.??Μηπως μας κρυβεις τα υπολοιπα.;;;; :-P :-P :-Pνατασσα έγραψε:Να τη χαιρεσε να ναι γερη δυνατη χιλιοχρονη και να σας ευχαριστιετε.Ολες οι νεες μαμαδες ετσι καναμε,τν γιατρο σου να ρωτας και θα σου φυγει με τξ καιρο το αγχος.Ειμαστε και εμεις εδω για να τα λεμε.
Μακαρι να μπορουσα πολυ καλη προσφορα εχει αλλα τωρα δεν κανω περιττα εξοδα,ευχαριστω πολυ.Ανατολη και εμεις ετσι πειραζουμε την μαμα μου η μικρη γεννηθηκε στα γενεθλια της τοτε ηταν 47 τωρα 49 μισο και ακομα την πειραζουμε.Φαινετε πολυ πιο μικρη θα σας βαλω φωτο και εγω μετα να δειτε και την χριστινα φιλακιαααmhtsaina έγραψε:νατάσσα, εσύ που μένεις και κοντά, να ένα deal Που νομίζω ότι αξίζει τον κόπο
http://www.bodydeals.gr/frontend/campaigns/single/447/ManicureSpa-PedicureSxedia-Xaidari-
Τα λατρεύω τα λάθη του Τ9! Catty, αλήθεια το λέω, δεν σου την πέφτω!Catty έγραψε:Εγώ τα χάλια τα δίνω έξω και μου τα φέρνουν σπίτι πλυμενα σε ρόλο αφου καθαρίσεις καλα με ηλεκτρικη κανεις ενα καλο σφουγγαρισμα και τα στρωνεις. Οι παλιές τα τιναζαν τα χάλια στα μπαλκόνια ενα ενα γιαυτο και το παρουσιάζουν σαν το τέλος του κόσμου. Α και οταν τα στρωνω τα Χαλια τα περνάω απο πανω με την ηλεκτρικη καλα καλα για να στρωσουν.
Επίσης λόγω νησιού εχω μαζέψει τραπεζακια και επιδαπεδιο βαζα κτλ οπότε δεν εχω να σηκωνω τραπέζια...
Εστρωσα και στο παιδικό δωμάτιο χάλια και η κόρη μου έκανε κολωτουμπα και μου είπε μαμαααα πακουρ!!! (Παρκουρ)
Η αλήθεια είναι οτι έχουν τη χάρη τους...ασε που μας κρατάνε σε εγρήγορση!mhtsaina έγραψε:
Τα λατρεύω τα λάθη του Τ9! Catty, αλήθεια το λέω, δεν σου την πέφτω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης