76 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #16 Σαβ Οκτ 05, 2013 11:15 am
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
ΓιατΙ είναι θλιβερό Από μόνο του περιστερακι μου!
Κι εγώ πολλα νεύρα σήμερα.
Κι εγώ πολλα νεύρα σήμερα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ποσο τέλειο!peristeraki έγραψε:αφιερωμενο στο Εleenaki.......
πολυ γλυκά ζητήσαμε, κοντά μας να γυρίσεις
κ αυτήν την κότα που μιλά, στον φουρνο να την ψησεις.
γύρνα εσυ κ όλα καλά, τίποτα δεν θα πούμε,
σ'αυτό το περιστατικό, δεν θα αναφερθούμε.
ασ'την να τρωει μόνη της τα πιτουρα για δείπνο
και ασ'την να στριφογυρνα την κότα μες στον υπνο.
γυρνα και πάλι γρήγορα στο team σου να μιλήσεις,
μα εμείς είμαστε δίπλα σου ό,τι αποφασίσεις.
αντε, και τώρα γύρισε παλιοαναρχοκουμούνα
γιατι εξω απ'το σπίτι σου θα 'ρθουμε με γουρούνα.
σου μίλησα πολύ γλυκα, γρήγορα έλα πίσω! γιατί αν δεν έρθεις σύντομα, εγώ θα σε τσακίσω!
καλή μου έχεις πολύ δίκιο για την υγεία. είναι το υπέρτατο αγαθό όμως μέχρι (και αν) να συμβεί κάτι σε σένα, ασχολείσαι με ότι σου φαίνεται σημαντικό εκείνη την ώρα. μπορεί για παραδειγμα, κάποιος να κόψει το χέρι του καταλάθος την ώρα που κόβει ψωμί. θα πονάει , θα παραπονιέται, θα κλάψει... κάποιος που δεν έχει χέρι όμως θα πει ''μα πως κάνει έτσι! μακαρι να είχα χέρι κ ας το έκοβα κάθε μέρα'' και οι δυο όμως χρίζουν προσοχης. γνώμη μου πάντα !alex-paula έγραψε:Καλησπέρα!
Κρυφοκοίταω κι εγώ την παρέα σας και αφού δεν έχω φίλες με παιδιά για να μοιραστώ δυο περιστατικά που συνέβησαν σήμερα, θα μου επιτρέψετε να τα γράψω εδώ και όποια εχει όρεξη διαβάζει!
Περιστατικό 1ο
Συναίσθημα: οργή!
Βρίσκομαι με μια γειτόνισα σε μια καφετέρια. Εγώ με τη μικρή μου στο καρότσι (5,5 μηνών) και αυτή με τον γιο της 10 χρόνων. Ο μικρός τη χάιδευε, πήγαινε κοντά στο πρόσωπο της για να της μιλήσει και γενικά την πασπατευε. Γενικά δεν έχω θέματα και καλώς η κακώς επιτρέπω τέτοιες συμπεριφορές. Μέχρι να την πάθω ίσως....
Πάω στον φούρνο, λέω, θέλετε κάτι?
Ναι, μου λέει, πάρε κάτι για τον μικρό αλλά όχι με αλλαντικά γιατί εχει γαστρεντεριτιδα. Δυο μέρες ήταν χάλια. Σήμερα λίγο συνήλθε!!!!
Τη βρίζεις η δεν τη βρίζεις???
Περιστατικό 2ο
Συναίσθημα: θλίψη...
Η κόρη μιας φίλης της μαμάς μου μπήκε να γεννήσει με πρόκληση την Τρίτη γιατί είχε μπει 39η εβδομάδα, το μωρό είχε κατέβει πολύ χαμηλά αλλά πουθενά σημάδια τοκετού.
Με τα πολλά έρχεται η ώρα να γεννήσει αλλά ζοριστηκε γιατί δεν άνοιγε ο τράχηλος και το μωρό παθαίνει αναροφηση. Το στέλνουν στο ιπποκρατειο (θες νίκη) και συνειδητοποιούν ότι δεν εχει οξυγονωθει καλά ο εγκέφαλος.
Σήμερα τους είπαν ότι όταν είναι έτοιμοι θα πρεπει να αποφασίσουν να το βγάλουν απο τη μηχανική υποστήριξη...
Γι αυτό:
Όσο και να μας πρήζουν οι πεθερές μας.
Όσο και να μην μπορούμε να χάσουμε τα κιλά της εγκυμοσύνης.
Όσο και να κουραζομαστε με τη δουλειά, το σπίτι και τα μωρά.
Όσο και να μας τη σπάνε οι άντρες μας.
Δεν πειράζει... Υγεία πάνω απ´ολα!
Συγνώμη για την παρέμβαση και το σεντόνι.
Σας φιλώ!
ευχαριστωωω !Catty έγραψε:Ποσο τέλειο!peristeraki έγραψε:αφιερωμενο στο Εleenaki.......
πολυ γλυκά ζητήσαμε, κοντά μας να γυρίσεις
κ αυτήν την κότα που μιλά, στον φουρνο να την ψησεις.
γύρνα εσυ κ όλα καλά, τίποτα δεν θα πούμε,
σ'αυτό το περιστατικό, δεν θα αναφερθούμε.
ασ'την να τρωει μόνη της τα πιτουρα για δείπνο
και ασ'την να στριφογυρνα την κότα μες στον υπνο.
γυρνα και πάλι γρήγορα στο team σου να μιλήσεις,
μα εμείς είμαστε δίπλα σου ό,τι αποφασίσεις.
αντε, και τώρα γύρισε παλιοαναρχοκουμούνα
γιατι εξω απ'το σπίτι σου θα 'ρθουμε με γουρούνα.
σου μίλησα πολύ γλυκα, γρήγορα έλα πίσω! γιατί αν δεν έρθεις σύντομα, εγώ θα σε τσακίσω!
Καλημερααα καληαρχη ναι το καθαριζεις το πρασινο,πια επεισοδια στο μπρουσκο λεμε?lne έγραψε:κατυ τα πανσετακια μπορω να τα κανω κ στο φουρνο με πατατες η να τα κανω ψητα????ααα κ κατι αλλο αυριο ξεκιναει χορτοσουπα καροτο πατατα κολοκυθι το κολοκυθι το καθαριζω απο εξω?το πρασινο εννοω!!!σορυ αλλα εδω ασχετη....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης