926 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #16 Τρι Οκτ 15, 2013 1:42 am
lne
Η ψυχή της παρέας!
Σάσα Σταμάτη: Το σφάλμα της on air και η αμηχανία των Σκορδά-Λιάγκα http://ow.ly/pPh8H
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
επισης επισης...κατυ σε νιωθω απολυτα μιλαμε θυμωσα μονο που διαβασα το σκηνικοlne έγραψε:ωραια ρε συ!!!!!!!καλη αρχη!!!!!!madmommy έγραψε:κατυ συμφωνω μαζι σου και γω ακριβως ετσι θα αντιδρουσα...ινε γεννησα 11μαιου 3680 μου ειπε επειδη του δινω μητρικο γαλα να κρατησω ακομα 3γευματα με γαλα και το δεκατιανο φρουτοκρεμα απογευματινο ρυζαλευρο...σημερα φρουτοκρεμα εφαγε μισο κουταλακι δεν τρελαθηκε φαινεται αντε καλη μας αρχη να γλιτωνω και μερικες αντλησειςlne έγραψε:ποτε γεννησες ματ ?9100?κ μετα λεει ο παιδιατρος τον δικο μου γιγαντα!καλα εκανε τωρα αρχιζουνε εμενα ξεκινησε απογευμα βανιλια ρυζαλευρο κ τωρα του δινω χορτοσουπα αυριο θα βαλω κοτοπουλο κ μετα 10 μερες φρουτοκρεμα!εσενα γιατι τα ειπε ετσι?οσον αφορα την σκορδα νομιζει οτι ειναι στην μοδαmadmommy έγραψε:κοριτσια ερωτηση γιατι η σκορδα εχει ροζ μαλλι?????δευτερη ο παιδιατρος μας αρχισε φρουτοκρεμα κ ρυζαλευρο..ειναι λογικο??πηγα σημερα το πρωι ο μπεμπης ειναι 9100 και 70ποντους
κ εγω ειμαι εξω φρενων!!!!!!!!!madmommy έγραψε:επισης επισης...κατυ σε νιωθω απολυτα μιλαμε θυμωσα μονο που διαβασα το σκηνικοlne έγραψε:ωραια ρε συ!!!!!!!καλη αρχη!!!!!!madmommy έγραψε:κατυ συμφωνω μαζι σου και γω ακριβως ετσι θα αντιδρουσα...ινε γεννησα 11μαιου 3680 μου ειπε επειδη του δινω μητρικο γαλα να κρατησω ακομα 3γευματα με γαλα και το δεκατιανο φρουτοκρεμα απογευματινο ρυζαλευρο...σημερα φρουτοκρεμα εφαγε μισο κουταλακι δεν τρελαθηκε φαινεται αντε καλη μας αρχη να γλιτωνω και μερικες αντλησειςlne έγραψε:ποτε γεννησες ματ ?9100?κ μετα λεει ο παιδιατρος τον δικο μου γιγαντα!καλα εκανε τωρα αρχιζουνε εμενα ξεκινησε απογευμα βανιλια ρυζαλευρο κ τωρα του δινω χορτοσουπα αυριο θα βαλω κοτοπουλο κ μετα 10 μερες φρουτοκρεμα!εσενα γιατι τα ειπε ετσι?οσον αφορα την σκορδα νομιζει οτι ειναι στην μοδαmadmommy έγραψε:κοριτσια ερωτηση γιατι η σκορδα εχει ροζ μαλλι?????δευτερη ο παιδιατρος μας αρχισε φρουτοκρεμα κ ρυζαλευρο..ειναι λογικο??πηγα σημερα το πρωι ο μπεμπης ειναι 9100 και 70ποντους
καατριν εγω εχω προβλημα με το αριστερο βγαζει ακριβως την μιση ποσοτητα απο το δεξι τι προβληματικα τσιτσιαkaatrin έγραψε:Καλα ε ! Το δεξι βζ αρχισε παλι τα δικά του! Μιλάμε στέρεψε.
Πολιτικές εκπομπες?..
χιλιες φορές ειδήσεις του σταρ που νομίζω πως άλλαξαν κι αυτές, ε?
Αν οι ανιψιες ήταν16 θα σου έλεγα μην το σκέφτεσαι καν.25 ομως ειναι γαιδαρες.
παω πίσω στο καθήκον!
Ελεύθεραdemaki88 έγραψε:συγνωμη που πεταγομαι κ εγω!!!εχω να πω την αποψη μου για το θεμα της καττυ!!να την πω??
lne έγραψε:Να χαμογελάς περισσότερο σε ανθρώπους που θέλουν να σε βλέπουν να κλαίς.....
Και εγω νομιζα οτι εγω σκεφτομαι χαζα μια χαρα ειμαστε τελικαkat_laz έγραψε:Ine τι είπες τώρα!!!
Θα τεθεί από σήμερα σε εφαρμογή!!
Εντάξει αφού συμφωνείτε όλες να μην αισθάνομαι εγώ η οπισθοδρομική!
νατασσα έγραψε:Και εγω νομιζα οτι εγω σκεφτομαι χαζα μια χαρα ειμαστε τελικαkat_laz έγραψε:Ine τι είπες τώρα!!!
Εισαι θεαααααkat_laz έγραψε:νατασσα έγραψε:Και εγω νομιζα οτι εγω σκεφτομαι χαζα μια χαρα ειμαστε τελικαkat_laz έγραψε:Ine τι είπες τώρα!!!
http://online-filmer.blogspot.gr/2012/07/game-of-thrones-tv-series-2011.html#axzz2hn0rcudo
νατασσα έγραψε:Εισαι θεαααααkat_laz έγραψε:νατασσα έγραψε:Και εγω νομιζα οτι εγω σκεφτομαι χαζα μια χαρα ειμαστε τελικαkat_laz έγραψε:Ine τι είπες τώρα!!!
http://online-filmer.blogspot.gr/2012/07/game-of-thrones-tv-series-2011.html#axzz2hn0rcudo
Ναι ναιιιιι χαχαχαχkat_laz έγραψε:νατασσα έγραψε:Εισαι θεαααααkat_laz έγραψε:http://online-filmer.blogspot.gr/2012/07/game-of-thrones-tv-series-2011.html#axzz2hn0rcudoνατασσα έγραψε:Και εγω νομιζα οτι εγω σκεφτομαι χαζα μια χαρα ειμαστε τελικαkat_laz έγραψε:Ine τι είπες τώρα!!!
Περιμένω μπας και κοιμηθεί ο μικρός να το δω γιατί πολύ χορό ρε παιδί μου έχουν!!!!!!!!!!
για σενα το γραψαanatoligew έγραψε:lne έγραψε:Να χαμογελάς περισσότερο σε ανθρώπους που θέλουν να σε βλέπουν να κλαίς.....
Πολυ καλο.!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης