26 Απ: Εγκυμοσύνη? Παρ Οκτ 11, 2013 5:28 am
reniapa
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσι μου ευχομαι με το καλο να εισαι κ να πανε ολα καλα...!κ του χρονου ν εχεις τ μωρακι στη αγκαλια σου.εγω πριν 3 μηνες σχεδον που ειχα καθυστερηση εκανα πρωτα το πρετνικτορ και μ εδειξε αρνητικο..αμεσως τ επομενη μερα εκανα το κλεαρ μπλου το τεστ που δειχνει κ 4 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο..και μ εδειξε μια αχνη γραμμη μα πλυ αχνη που φενοταν μονο στο φως..εγω το εβλεπα αλλα ο ανδρας μ οχι..στεναχωρηθηκα πολυ..ενιωθα πονους δυνατους περιοδου κ ελεγα ερχετε η κοκκινομουρα..μετα απο 2 μερες ειπα οτι μαλλον καθυστερει μαλλον επδ ειχα αγχος..ειχα κ το στηθος που μ ηταν πρισμενο κ πονουσα καθως τ ακουμπουσε εστω κ το σουτιεν,ημουν σιγουρη οτ θα ερχοταν η καταραμενη...δευτερα 2 μερες μετα παω γ χοριακη για να μ φυγει το αγχος αφου θα εβγαινε αρνητικη..!!την κανω πρωι,μετα απο καποιες ωρες περνω τηλ γτ δε αντεχα απο τ αγχος ετρωγα τ νυχια μου...κ μου ειπε οτι ειναι θετικη με 196,2 μοναδες...πολυ χαρααα...Αυτο που θελω να σ πω ειναι πως μην εμπιστευεσαι τα τεστ γτ σου κανουν πολυ κακο...σε αγχωνουν πιο πολυ ενω δε σου προσφερουν ουτε μια ικανοποιητηκη απαντηση παρα μονο εξοδα...ενω μια χοριακη που κοστιζει γυρω στ 10-15 θα σ δωσει πολυ πιο εγκυρα αποτελεσματα..!! οποτε μπορεσεις πηγαινε να την κανεις..και απογευμα να πας καλα ειναι...ειναι ανοιχτα..
Ευχομαι να πανε ολα καλααααα..κ να εχεις ενα θετικο τεστακι κ ενα σπορακι στη κοιλια σου..!
Ευχομαι να πανε ολα καλααααα..κ να εχεις ενα θετικο τεστακι κ ενα σπορακι στη κοιλια σου..!