Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
620 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 620 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Παρ Οκτ 11, 2013 5:28 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσι μου ευχομαι με το καλο να εισαι κ να πανε ολα καλα...!κ του χρονου ν εχεις τ μωρακι στη αγκαλια σου.εγω πριν 3 μηνες σχεδον που ειχα καθυστερηση εκανα πρωτα το πρετνικτορ και μ εδειξε αρνητικο..αμεσως τ επομενη μερα εκανα το κλεαρ μπλου το τεστ που δειχνει κ 4 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο..και μ εδειξε μια αχνη γραμμη μα πλυ αχνη που φενοταν μονο στο φως..εγω το εβλεπα αλλα ο ανδρας μ οχι..στεναχωρηθηκα πολυ..ενιωθα πονους δυνατους περιοδου κ ελεγα ερχετε η κοκκινομουρα..μετα απο 2 μερες ειπα οτι μαλλον καθυστερει μαλλον επδ ειχα αγχος..ειχα κ το στηθος που μ ηταν πρισμενο κ πονουσα καθως τ ακουμπουσε εστω κ το σουτιεν,ημουν σιγουρη οτ θα ερχοταν η καταραμενη...δευτερα 2 μερες μετα παω γ χοριακη για να μ φυγει το αγχος αφου θα εβγαινε αρνητικη..!!την κανω πρωι,μετα απο καποιες ωρες περνω τηλ γτ δε αντεχα απο τ αγχος ετρωγα τ νυχια μου...κ μου ειπε οτι ειναι θετικη με 196,2 μοναδες...πολυ χαρααα...Αυτο που θελω να σ πω ειναι πως μην εμπιστευεσαι τα τεστ γτ σου κανουν πολυ κακο...σε αγχωνουν πιο πολυ ενω δε σου προσφερουν ουτε μια ικανοποιητηκη απαντηση παρα μονο εξοδα...ενω μια χοριακη που κοστιζει γυρω στ 10-15 θα σ δωσει πολυ πιο εγκυρα αποτελεσματα..!! οποτε μπορεσεις πηγαινε να την κανεις..και απογευμα να πας καλα ειναι...ειναι ανοιχτα..

Ευχομαι να πανε ολα καλααααα..κ να εχεις ενα θετικο τεστακι κ ενα σπορακι στη κοιλια σου..!Very Happy Very Happy

27Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Παρ Οκτ 11, 2013 8:21 am

zouzounoasteroskoni

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα σε ολες ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!Πηρα τηλεφωνο το μεσημερι και μου ειπαν οτι ειναι κλειστα το απογευμα και εκεινη την ωρα αν πηγαινα θα εβγαιναν δευτερα τα αποτελεσματα οποτε το αφησα για δευτερα αν δεν μου εχει ερθει περιοδος θα παω μια και καλη!!!!!!Παντως ειμαι πολυ χαλια δεν ξερω τι να πιστεψω το θετικο ή το αρνητικο?Μεχρι που σκεφτομαι να παω να παρω κ αλλο τεστ αλλη μαρκα!Crying or Very sad Ελπιζω να αντεξω μεχρι τη δευτερα και να εχω και καλα αποτελεσματα!Το κακο ειναι οτι επειδη το προχθεσινο ηταν θετικο εγω ημουν σιγουρη οτι θα ειναι αυτο θετικο και επαθα σοκ αλλα ενταξει τι να πω οτι ειναι να γινει θα γινει!Το μονο κακο αν δεν ειμαι εγκυος ειναι οτι αλασε και ο κυκλος μουSad 

28Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Παρ Οκτ 11, 2013 9:46 am

kiki_28

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
zouzounoasteroskoni έγραψε:Καλησπερα σε ολες ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!Πηρα τηλεφωνο το μεσημερι και μου ειπαν οτι ειναι κλειστα το απογευμα και εκεινη την ωρα αν πηγαινα θα εβγαιναν δευτερα τα αποτελεσματα οποτε το αφησα για δευτερα αν δεν μου εχει ερθει περιοδος θα παω μια και καλη!!!!!!Παντως ειμαι πολυ χαλια δεν ξερω τι να πιστεψω το θετικο ή το αρνητικο?Μεχρι που σκεφτομαι να παω να παρω κ αλλο τεστ αλλη μαρκα!Crying or Very sad Ελπιζω να αντεξω μεχρι τη δευτερα και να εχω και καλα αποτελεσματα!Το κακο ειναι οτι επειδη το προχθεσινο ηταν θετικο εγω ημουν σιγουρη οτι θα ειναι αυτο θετικο και επαθα σοκ αλλα ενταξει τι να πω οτι ειναι να γινει θα γινει!Το μονο κακο αν δεν ειμαι εγκυος ειναι οτι αλασε και ο κυκλος μουSad 
Ξερω πως ειναι δυσκολο εως αδυνατον το να χαλαρωσεις κ να μν το σκεφτεσαι.Προσπαθησε ομως γιατι επηρεαζεις την περίοδο σου ετσι,κ αν υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης επηρεαζεις κ το μωρακι!ξερεις ποσες φορες μετα απο αρνητικη χοριακη αδιαθετησα μεσα σε 5 λεπτα απο την ωρα που εμαθα το αποτελεσμα?Το κακο ειναι οτι επεσες πανω σε ΣΚ.Σε καταλαβαινω απολυτα!Ψυχραιμια!

29Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Σαβ Οκτ 12, 2013 11:05 am

zouzounoasteroskoni

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Συγνωμη που αργησα να απαντησω!κκικη28 σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!Σημερα μπορω να πω πως ειμαι καπως καλυτερα!Παντως η περιοδος ακομη αφαντη μακαρι να ειναι μωρακι τι να πω!Κικη28 αποτι ειδα εσυ εισαι φρεσκια εγκυουλα με το καλο το νινι και ευχομαι ολα να σου πανε καλα κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 893968 

30Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Σαβ Οκτ 12, 2013 11:36 am

kiki_28

zouzounoasteroskoni έγραψε:Συγνωμη που αργησα να απαντησω!κκικη28 σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!Σημερα μπορω να πω πως ειμαι καπως καλυτερα!Παντως η περιοδος ακομη αφαντη μακαρι να ειναι μωρακι τι να πω!Κικη28 αποτι ειδα εσυ εισαι φρεσκια εγκυουλα με το καλο το νινι και ευχομαι ολα να σου πανε καλα κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 893968 
Σε ευχαριστω πολυ...ελπιζω και εγω να πανε ολα καλα...ειμαι αρκετα συγκρατημενη κ φοβισμενη ειναι η αληθεια αλλα ελπιζω...

31Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Δευ Οκτ 14, 2013 2:52 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσι καλησπερα..τι εγινε τελικα?εχουμε κανα νεο????

32Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Δευ Οκτ 14, 2013 4:40 am

Tinkerbell10

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
;;;;;; Τι απέγινε;;;

33Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Δευ Οκτ 14, 2013 6:51 am

zouzounoasteroskoni

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια!!Χθες κουραστηκα αρκετα ολη μερα και το βραδυ με επιασε ενας δυνατος πονος στη κοιλια σαν τραβηγματα και μου ηρθαν καφε υγρα τα οποια συνεχιζονται και σημερα!!Δεν ξερω τι να πω δεν πηγα για χωριακη γιατι καφε υγρα εχω παντα πριν τη περιοδο οποτε λεω να περιμενω να δω και αυριο και μετα βλεπουμε!Βλεπετε ειναι και το αχνο θετικο τεστ που νευριασα τοσο πολυ μολις ειδα τα καφε υγρα που ηθελα να τους παρω τηλεφωνο και να τους βρισω στη predictor διοτι τοσες μερες ηλπιζαTwisted Evil Αυτα απο μενα!Τα καφε υγρα τα ειχε καμια στην αρχη της εγκυμοσυνης?Ειναι ιδια με της περιοδου?

34Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Δευ Οκτ 14, 2013 7:42 am

Eleni92

zouzounoasteroskoni έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!Χθες κουραστηκα αρκετα ολη μερα και το βραδυ με επιασε ενας δυνατος πονος στη κοιλια σαν τραβηγματα και μου ηρθαν καφε υγρα τα οποια συνεχιζονται και σημερα!!Δεν ξερω τι να πω δεν πηγα για χωριακη γιατι καφε υγρα εχω παντα πριν τη περιοδο οποτε λεω να περιμενω να δω και αυριο και μετα βλεπουμε!Βλεπετε ειναι και το αχνο θετικο τεστ που νευριασα τοσο πολυ μολις ειδα τα καφε υγρα που ηθελα να τους παρω τηλεφωνο και να τους βρισω στη predictor διοτι τοσες μερες ηλπιζαTwisted Evil Αυτα απο μενα!Τα καφε υγρα τα ειχε καμια στην αρχη της εγκυμοσυνης?Ειναι ιδια με της περιοδου?
εγώ είχα στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου για δύο μέρες τετια υγρά.ξεκίνησε με ροζ κυλιδα κ μετά καφέ λίγο στο εσώρουχο λίγο στο σκούπισμα.όλο αυτό κράτησε δυόμισι μέρες.ξεκίνησε τρεις μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο η οποία δεν ήρθε γιατί ήμουν έγκυος!!;-) εύχομαι κ σε σένα να συμβαίνει το ίδιο.να ήταν υγρά εμφύτευσης! Έχεις καθυστέρηση!

35Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Δευ Οκτ 14, 2013 11:13 am

zouzounoasteroskoni

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
eleni92 σε ευχαριστω πολυ!Ναι εχω καθυστερηση περιμενα περιοδο την περασμενη τριτη με τεταρτη!Επισης οταν καθομαι ή σηκωνομαι αποτομα νιωθω τραβηγματα χαμηλα εσυ τα ειχες αυτα?Shocked 

36Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Δευ Οκτ 14, 2013 10:45 pm

Eleni92

zouzounoasteroskoni έγραψε:eleni92 σε ευχαριστω πολυ!Ναι εχω καθυστερηση περιμενα περιοδο την περασμενη τριτη με τεταρτη!Επισης οταν καθομαι ή σηκωνομαι αποτομα νιωθω τραβηγματα χαμηλα εσυ τα ειχες αυτα?Shocked 
καλημέρα!;-) αα έχεις πολύ καθυστέρηση? Εύχομαι να είναι εγκυμοσύνη! Σκέφτεσαι να κανείς τεστ? Αυτά τα τραβηγματα που λες τα ξέρω τα είχα κ σε εγκυμοσύνη αλά κ πριν τη περίοδο.:-( σηκώνεσαι απότομα η όταν φτέρνιζεσαι κ αισθάνεσαι ένα πολύ έντονο πόνο από τη μια πλευρά..το είχΑ αυτό πριν μάθω ότι είΜαϊ έγκυος αλλά το είχα κ πριν τη περίοδο.κ γω τρεις μέρες καθυστέρηση κ τα είχα αυτά τα τραβηγματα που λες.περιμένω ακόμα.είχα κάνει τεστ τρεις μέρες πριν τη περίοδο είχε βγει αρνητικό κ δύο μέρες πριν τη περίοδο χοριακη αρνητική επίσης.ουφ.σκεφτπμαι να κάνω ένα ακόμα τεστ να τελειώνω αλά κρατιέμαι κ γω μην φάω άλλη κρυαδα.τα συμπτώματα που έχω εγώ ειβαι οι θηλές πονάνε το στήθος το νιώθω πιο γεμάτο κ πολύ συχνοουριαση.όλα αυτά τα έχω κ πριν τη περίοδο όμως γιαττο κ κρατιέμαι.μόνο η συχνοουριαση μου έκανε εντύπωση που είναι πολύ έντονο.οι πόνοι περίοδοΥ σταμάτησαν τελείως!:-/ εσύ λες να περιμένεις κιαλο?

37Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Τρι Οκτ 15, 2013 12:24 am

Eleni92

Μωλης έκανα τεστ!! Δεν άντεξα.δυστυχώς αρνητικό κ αυτό!!!μακάρι εσύ να έχεις θετικό αποτέλεσμα!! Περιμένουμε νέα σου!;-)

38Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Τρι Οκτ 15, 2013 9:28 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zouzounoasteroskoni έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!Χθες κουραστηκα αρκετα ολη μερα και το βραδυ με επιασε ενας δυνατος πονος στη κοιλια σαν τραβηγματα και μου ηρθαν καφε υγρα τα οποια συνεχιζονται και σημερα!!Δεν ξερω τι να πω δεν πηγα για χωριακη γιατι καφε υγρα εχω παντα πριν τη περιοδο οποτε λεω να περιμενω να δω και αυριο και μετα βλεπουμε!Βλεπετε ειναι και το αχνο θετικο τεστ που νευριασα τοσο πολυ μολις ειδα τα καφε υγρα που ηθελα να τους παρω τηλεφωνο και να τους βρισω στη predictor διοτι τοσες μερες ηλπιζαTwisted Evil Αυτα απο μενα!Τα καφε υγρα τα ειχε καμια στην αρχη της εγκυμοσυνης?Ειναι ιδια με της περιοδου?
κοριτσι καλησπερα...κ εγω ειχα καφε υγρα για 1 μερα ..κ ηταν απο εγκυμοσυνη..εγω θα ελεγα αυριο πρωι να πας για χοριακη γτ μπορει κ να μην ερχετε κ να φταιει τ αγχος σου..!κανε την κ αν ερθει ηρθε..μη το αφηνεις αλλο βρε..το εαυτο σου ταλαιπωρεις..ευχομαι να πανε ολα καλαα...

39Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Τετ Οκτ 16, 2013 1:04 am

zouzounoasteroskoni

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κοριτσια τι κανετε?Ειχε χαλασει το ιντερνετ και δεν μπορουσα να σας γραψω!Τελικα αδιαθετησα χθες!Παει και αυτος ο μηνας και ξανα δεν προκειτε να παρω πρεντικτορ τζαμπα ελπιδες ειχα με το θετικο αποτελεσμα!Ευχομαι τουλαχιστον να ειμαι τυχερη και να μεινω συντομα εγκυος γιατι το θελω παρα πολυ!

40Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Τετ Οκτ 16, 2013 3:16 am

Tintail

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ζουζουνι θα μεινεις!!! Στο ευχομαι με οοοοολη μου την καρδια!

41Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Τετ Οκτ 16, 2013 4:49 am

Tinkerbell10

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Με το καλό! Εύχομαι να είναι η επόμενη...

42Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 Empty Απ: Εγκυμοσύνη? Τετ Οκτ 16, 2013 9:53 pm

zouzounoasteroskoni

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σας ευχαριστω πολυ και τις δυο και σε εσας ευχομαι οτι επιθυμειται να γινει πραγματικοτητα!Ελπιζω συντομα να εχω καλα νεα και εγς και οσες κοπελες προσπαθουν για νινακι!!!Εγκυμοσύνη? - Σελίδα 2 215994 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις