1 10 μηνών κοιμάται μόνο στο καρότσι την ημέρα Δευ Οκτ 14, 2013 12:53 am
helonomama
Σιωπηλή δύναμη
Το μωράκι μου είναι 10 μηνών κι ενώ τη νυχτα κοιμάται μια χαρά στο κρεβατάκι του, την ημέρα(κανει 2 υπνάκια πια, ενα το πρωι κατα τις 11, 11.30 για 30 λεπτα εως 1 ωρα κ 30 λεπτα αναλογως τα κεφια, και ενα κατα τις 3-4 για 45 λεπτα εως 1 ωρα) για να κοιμηθει θελει κουνημα στο καρότσι. Αν τον βάζω στο κρεβάτι του αρχιζει και παιζει κ χοροπηδάει, περνάει κανένα 45 λεπτο, μετα αρχιζει να κλαίει, τον παιρνω αγκαλια, με σπρωχει να τον αφησω, και γενικα κανουμε ενα ανεβοκατεβασμα για καμποση ωρα μεχρι που κοιμαται. Στο καροτσι αραζει κ κοιμαται συνηθως το πολυ σε ενα δεκαλεπτο.
Προσωπικα απο το να περναω αυτην την ταλαιπωρια τον κοιμιζω στο καροτσι μεσα στο δωματιο του κ τελειωνει η υποθεση.
Θεωρω οτι καλυτερο ειναι να κοιμαται την ωρα που πρεπει και να ξεκουραζεται, παρα να προσπαθω ντε και καλα να κοιμηθει στο κρεβατι. το καροτσι ακομη τον χωραει ανετα(αν και ειναι ανεπτυγμενο παιδακι).
Αυτο που ηθελα να μου πουν αλλες μαμάδες που είχαν αυτό το πρόβλημα, ειναι μέχρι ποτε τα κοιμιζαν στο καρότσι και τελικά το εκοψαν μονα τους(δηλαδη ζητησαν μονα τους το κρεβατακι) ή τους το εκοψαν οι ίδιες?
Προσωπικα απο το να περναω αυτην την ταλαιπωρια τον κοιμιζω στο καροτσι μεσα στο δωματιο του κ τελειωνει η υποθεση.
Θεωρω οτι καλυτερο ειναι να κοιμαται την ωρα που πρεπει και να ξεκουραζεται, παρα να προσπαθω ντε και καλα να κοιμηθει στο κρεβατι. το καροτσι ακομη τον χωραει ανετα(αν και ειναι ανεπτυγμενο παιδακι).
Αυτο που ηθελα να μου πουν αλλες μαμάδες που είχαν αυτό το πρόβλημα, ειναι μέχρι ποτε τα κοιμιζαν στο καρότσι και τελικά το εκοψαν μονα τους(δηλαδη ζητησαν μονα τους το κρεβατακι) ή τους το εκοψαν οι ίδιες?