Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
123 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 123 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κάποια συγκεκριμένη απάντηση δεν έχω, πάντως πιστεύω ότι ίσως σταματήσει να κοιμάται στο καρότσι όταν κόψει τον πρωινό ύπνο. Το πρόβλημα θα το έχεις αν συνεχίσει να θέλει να κοιμάται στο καρότσι μεγαλώνοντας. Για να αποφύγεις τα πολλά παρατράγουδα θα πρότεινα να (συνεχίσεις να) έχεις στο καρότσι στο υπνοδωμάτιο ώστε το μωρό να συνδέσει τον χώρο αυτό με τον ύπνο και να γίνει η αλλαγή πιο ομαλά. Πάντως έχε υπ' όψιν ότι όπως το παιδί μεγαλώνει και γίνεται πιο ανεξάρτητο, θα γίνει και πιο απαιτητικό. Ο γιος μου ας πούμε (και πολλά άλλα παιδάκια που έχω δει) στην ηλικία των 12-18 μηνών τρελαίνονται να σπρώχνουν καρότσια, οπότε θα έλεγα να προσπαθήσεις να εξαφανίσεις το καρότσι από το σπίτι μέσα στους επόμενους 3-6 μήνες αλλιώς μπορεί να αρχίσει το μωρό να θέλει να το πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Σχετικά με τις εξαρτήσεις, ας μην γινόμαστε τόσο απόλυτοι. Όλα τα παιδάκια κάτι έχουν. Άλλα θέλουν την πιπίλα τους, άλλα το αρκουδάκι τους, άλλα τα παιχνίδια τους, άλλα κούνημα, άλλα την αγκαλιά ή το στήθος της μαμάς κοκ. Νομίζω είναι φυσιολογικό σε αυτή την ηλικία να έχουν τέτοιου είδους εξαρτήσεις, ειδικά την ώρα του ύπνου.

helonomama

helonomama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δεν ήθελα κι εγώ να "επιτεθώ" σε καμία, απλά οπως ειπε κι η Αρετη απο πάνω, δεν μ αρεσει να ειμαστε τοσο απολυτοι με εξαρτήσεις και συνήθειες των μωρών, "κακά χουγια" όπως αποκαλέστηκαν, γιατι αυτομάτως το ύφος γίνεται κάπως κατηγορηματικό προς τις μαμάδες που διάλεξαν να πάνε με τα νερά του μωρου.
Δεν είναι πολεμος ποιανού θα περάσει, συνήθως σε ότι αφορά στο παιδί ψάχνω μια μέση λύση.
Peace.
Smile 

https://www.facebook.com/RiasPetiteBoutique

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariloy έγραψε:
dimitra al έγραψε:ok ολες σου καταθεσαμε τισ εμπειρεις μας αμα θεωρεις οτι δεν σου απαντησε καμια τοτε οκ.μην μασ δειρεις ομωσ κιολας.
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΞΑΛΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 1 ΠΑΙΔΙ ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ 5 ΑΠΛΑ 2 ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ 3 ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΑΝ ΝΤΑΝΤΑ Rolling Eyes Rolling Eyes 
mariloy den eipa kati pantws gia sena.mperdeytika ligo etsi opws to egrapses...Shocked 

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariloy έγραψε:
dimitra al έγραψε:ok ολες σου καταθεσαμε τισ εμπειρεις μας αμα θεωρεις οτι δεν σου απαντησε καμια τοτε οκ.μην μασ δειρεις ομωσ κιολας.
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΞΑΛΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 1 ΠΑΙΔΙ ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ 5 ΑΠΛΑ 2 ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ 3 ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΑΝ ΝΤΑΝΤΑ Rolling Eyes Rolling Eyes 
mariloy den eipa kati pantws gia sena.mperdeytika ligo etsi opws to egrapses...Shocked 

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
helonomama έγραψε:Δεν ήθελα κι εγώ να "επιτεθώ" σε καμία, απλά οπως ειπε κι η Αρετη απο πάνω, δεν μ αρεσει να ειμαστε τοσο απολυτοι με εξαρτήσεις και συνήθειες των μωρών, "κακά χουγια" όπως αποκαλέστηκαν, γιατι αυτομάτως το ύφος γίνεται κάπως κατηγορηματικό προς τις μαμάδες που διάλεξαν να πάνε με τα νερά του μωρου.
Δεν είναι πολεμος ποιανού θα περάσει, συνήθως σε ότι αφορά στο παιδί ψάχνω μια μέση λύση.
Peace.
Smile 
den εννοω οτι μια μαμα κανει χαζα χουγια, οπωσ ΕΓΩ το ειπα , οταν παει με τα νερα του παιδιου τησ γιατι κι εμενα η μικρη μου μια χαρα κοιμοταν με λιγο αγκαλιτσα και μετα κατευθειαν κρεββατι, οοοταν ομωσ ερχεται η γιαγια και σου λεει βαλε το στο καροτσι θα κοιμηθει καλητερα κανε το ετσι κανε το αλλιωσ και στην τελικη γινετε αυτο που λενε ή το κανουν μονοι τουσ τοτε ναι αυτα ειναι χαζα χουγια γιατι απο εκει που το μωρο κοιμαται μια χαρα μετα απο 5 λεπτα κουνηματοσ στην αγκαλια αναγκαζεσαι μετα να κουβαλασ καροτσια και χιλιεσ αλλεσ δυο βλακειεσ μεσα στο δωματιο ...και γιατι ολα αυτα?γιατι καποιοσ το ξεκινησε σαν βοηθημα για να κοιμαται το μωρο πιο ευκολα απο εκει που δεν χρειαζοταν και μετα τα λουζετε η μανα...αυτα ειναι τα χαζα χουγια που ανεφερα και οχι αυτο που εχει αναγκη το καθε μωρακι... ολα τα μωρα δεν ειναι το ιδιο οποτε το καροτσι που βοηθαει το παιδακι σου δεν πρεπει να χαλαρωνει και το δικο μου ντε και καλα!!

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitra al έγραψε:
mariloy έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΠΛΑ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΧΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΟΤΙ ΝΑΙ ΑΣ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΤΘΕΣΑΜΕ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariloy έγραψε:
dimitra al έγραψε:
mariloy έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΠΛΑ Μ'ΑΥΤΑ  ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΧΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ  ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΟΤΙ ΝΑΙ ΑΣ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΤΘΕΣΑΜΕ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 
γνωμες ζηταν γνωμες δινουμε!Wink 

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χελωνομαμα και οι δικες μου ειχαν μαθει να κοιμουντε στο καροτσι την ημερα!!!μονες τους μετα το σταματησαν!!βασικα εγω επειδη βολευομουν να τις παιρνω στο κρεβατι μου ετσι ξεμαθαν!!μαθανε βεβαια στο κρεβατι μου αλλα με βολεψε αυτο γιατι δεν σηκωνομουν!!

Tinkerbell10

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νομίζω το παρακουράσατε το θέμα!

helonomama

helonomama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Tinkerbell10 έγραψε:Νομίζω το παρακουράσατε το θέμα!
Tinkerbell δεν νομίζω ότι βάλαμε καμιά με το ζόρι να διαβάσει το τοπικ και να συμμετέχει.

Μαριλού, Δήμητρα, οκ κατανοητό αυτό που λέτε. Δεν υπάρχει θέμα, απλά όταν πολλοί σου την λένε για το καθετί πως το κάνεις έτσι κτλ, γίνεσαι λίγο ευέξαπτη μετά σαν μαμά, σόρι αν παρεξήγησα, ε?
Smile

dimitra al

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
helonomama έγραψε:
Tinkerbell δεν νομίζω ότι βάλαμε καμιά με το ζόρι να διαβάσει το τοπικ και να συμμετέχει.

Μαριλού, Δήμητρα, οκ κατανοητό αυτό που λέτε. Δεν υπάρχει θέμα, απλά όταν πολλοί σου την λένε για το καθετί πως το κάνεις έτσι κτλ, γίνεσαι λίγο ευέξαπτη μετά σαν μαμά, σόρι αν παρεξήγησα, ε?
Smile
mallon se exoyn zalisei ki alloi opws les opote don't worry!!απολυτα κατανοητο!Βασικα κοιτα κι εδω που τα λεμε δεν ειναι και τοσο τραγικο που κοιμαται στο καροτσι!μπορεισ να τον κουνασ λιγο καροτσι και μετα βαλτον στα κρεβατακι του η αλλιωσ πιστευω οτι εαν τον παρεις αγκαλια αντι για το καροτσι 8α το συνιθισει επισησ μεσα σε λιγεσ ημερεσ.τωρα για το βραδυ δεν κοιμαται στο καροτσι εαν ειστε εξω?εγω το καλοκαιρι που βγαιναμε πιο πολυ και δεν κοιμοταν γενικα νωρισ το μωρο λογο αυτου την κοιμιζα οποτε νυσταζε στο καροτσι. και μετα οταν πηγαιναμε σπιτι την εβαζα στο κρεββατι.τα εχεισ δοκιμασει αυτα?

helonomama

helonomama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
dimitra al έγραψε:
helonomama έγραψε:

Smile
mallon se exoyn zalisei ki alloi opws les opote don't worry!!απολυτα κατανοητο!Βασικα κοιτα κι εδω που τα λεμε δεν ειναι και τοσο τραγικο που κοιμαται στο καροτσι!μπορεισ να τον κουνασ λιγο καροτσι και μετα βαλτον στα κρεβατακι του η αλλιωσ πιστευω οτι εαν τον παρεις αγκαλια αντι για το καροτσι 8α το συνιθισει επισησ μεσα σε λιγεσ ημερεσ.τωρα για το βραδυ δεν κοιμαται στο καροτσι εαν ειστε εξω?εγω το καλοκαιρι που βγαιναμε πιο πολυ και δεν κοιμοταν γενικα νωρισ το μωρο λογο αυτου την κοιμιζα οποτε νυσταζε στο καροτσι. και μετα οταν πηγαιναμε σπιτι την εβαζα στο κρεββατι.τα εχεισ δοκιμασει αυτα?
Κοιμαται νωρίς, μεχρι πριν τις διακοπες κοιμοταν στις 7.30, τώρα 8.30-9παρά αλλα για βραδυ δεν θελει να κοιμηθει στο καρότσι. Ανάποδος ε? χαχα.
Δεν με πειράζει καθόλου όμως, εγω έχω άλλο κόλλημα να μην θέλω να τον κουβαλάμε έξω αργά το βράδι και να κοιμάται ωραία και καλά στο κρεβάτι του, αλλά και το ίδιο το μωρό δεν θέλει, τον αφήνουμε στο κρεβατάκι του λοιπόν, κοιμάται, αφήνουμε κάποιον να τον προσέχει αν ειναι να λείψουμε, και βγαίνουμε μετά Smile 

lilitsi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χελονομαμα διαβασα το τοπικ σου και ηθελα να σου πω με μια δοση αισιοδοξιας οτι τα ιδια εχω περασει και εγω.Η κορη μου ηταν παρα πολυ δυσκολη στον υπνο.Κοιμοταν στο καροτσι μονο,για μεγαλο χρονικο διαστημα.Θα σου πω οτι αλλαζει αυτο καποια στιγμη,εμενα μου πηρε περιπου δυο μηνες.Ξεκινησα να την κοιμιζω αγκαλια μου με κουνημα και μετα την εβαζα στο κρεβατι με μενα διπλα.Μετα απο λιγες μερες την κουνουσα στα χερια την αφηνα στην κουνια της με εμενα διπλα(κουνια και κρεβατι μου κολλημενα).Μετα απο λιγες μερες κατευθειαν στην κουνια χωρις κουνημα(εδω δυσκολευτηκα λιγο,εκλαιγε και την σηκωνα συχνα αγκαλιτσα).Αργοτερα την αφηνα στη κουνια και η κοιμοταν μονη της η υπηρχαν και βραδια που καθομουν διπλα της.
Θελει αρκετη προασπαθεια,χωρις ομως να ειναι κατι δυσκολο η ακατορθωτο.Ολα τα παιδακια περνανε φασεις.Καποια μωρακια θελουν λιγη βοηθεια για να αλλαξουν τις συνηθειες τους και καποια αλλα το κανουν μονα τους.
Ευχομαι να σε βοηθησα..

Tinkerbell10

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
helonomama έγραψε:

Smile
Προφανώς και δε διαβάζω με το ζόρι. Απλά βλέπω να επαναλαμβάνονται τα ίδια πράγματα και να "τσακώνονται" κάποιες χωρίς λόγο. Αυτό είναι όλο. Οk!

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
helonomama έγραψε:

Smile
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΓΩ ΣΑΝ ΜΑΜΑ ΜΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΕΞΩ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ !!!ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑWink Wink 

helonomama

helonomama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια απλά για αν το δει κάποια καινούρια με την ίδια απορία με τη δική μου, τελικά το έκοψε μόνος του.
Στην αρχη τον κουνούσα για κανένα 5 λεπτο, μετά απλά τον έβαζα στο καρότσι και νανουριζόταν μόνος του χωρίς να κουνάω, και μετά απο κανένα μήνα διαμαρτυρόταν κι έπαιζε και σηκωνόταν ΚΑΙ στο καρότσι με κίνδυνο να πέσει και να χτυπήσει, οπότε ξεκίνησα και τον έβαζα στο κρεβάτι, μέσα σε 2 μέρες κοιμόταν στο κρεβάτι.
Αυτά λίγο μετά που έκλεισε χρόνο.

Panaila

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τα ανηψια μου που κοιμοντουσαν ετσι το κοψανε οταν πλέον δεν χώρουσαν καθοοοοολου στο καρότσι.. Κοντα δυο ετών....

Panaila

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Λοιπον κι εγω τον κοιμιζω στο καρότσι τον αφήνω πεντε λεπτα να τον παρει καλα ο υπνος τον παίρνω αγκαλια τον κουναω ελαφρά και τον βάζω στο κρεβάτι του μετα. Τος δυο πρώτες μερες ξύπνουσε αλλα μετα το συνηθισε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις