376 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #17 Πεμ Οκτ 24, 2013 7:42 am
mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Επίσης, όταν σας καλούν σε μια γιορτή λίγες ώρες πριν γίνει, αυτό δε σημαίνει ότι δεν καίγονται κιόλας αν θα πας;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
σε ευχαριστω πολυ πεννυ!!pennytol έγραψε:Ντεμάκι γεια σου!
Λοιπόν το κάπνισμα δεν είναι αντένδειξη για το θηλασμό. Δηλαδή μπορείς να θηλάσεις μια χαρά κανονικά!
Το παθητικό κάπνισμα έχει βλαβερή επίδραση στο μωρό, είτε αυτό θηλάζει είτε όχι. Από την άλλη μεριά ο θηλασμός είναι ένας δυνατός προστατευτικός παράγοντας για την υγεία του μωρού. Οπότε είναι προτιμότερο να θηλάσεις το μωρό σου γιατί θηλάζοντας, θα δεχθεί τουλάχιστον πολλά αναντικατάστατα στοιχεία από το γάλα σου και θα έχει καλύτερη υγεία.
Από όσο ξέρω καλό είναι να μην καπνίζεις πριν θηλάσεις, να πίνεις πολύ νερό και όχι πάνω από 5 τσιγάρα τη μέρα!
Αντε το πιτσουνι μια χαρα ειναι.peristeraki έγραψε:ναι ξεχασα να σας πω! η γενικη βγηκε καλη. αυριο μετα τις 11 τα υπολοιπα! αχ αυτος ο μεταβολισμος! θα μας καψει! παω να κοιμησω την σκνηπα
Τι κατάντια...! και μετά τι έκανε; είπε την αλήθεια;;;Catty έγραψε:
Είχα έναν φίλο που η κοπέλα του οταν τησ είπε να χωρίσουν του είπε ψέμματα οτι έμεινε έγκυος για να τον κρατήσει
μας κανει νουμερα ο Διαννελος και ειναι βιαστικουλης..στον μηνα μου μπαινω στις 15 νοεμβριου και σκεφτομαι την καισαρικη για 27 Νοεμβριου οπου εχει γεννεθλια και η πρωτη κορη μου..αν φτασουμε μεχρι εκει,σημερα ξεκινησα γιουτοπαρ.kaatrin έγραψε:Ντεμακι ποτε με το καλό ο Διανελλος;
Εγώ ποτέ δε κάπνιζα άρα δεν ξέρω.
Παππούλη περνάω φάση αναμνήσεων όπως το καλοκαίρι! Να τώρα ένα τσιγάρο το σήκωνε πχ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης