651 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 Δευ Νοε 11, 2013 5:08 am
kallia24
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ειναι πανευκολο!!! και πολυ πολυ νοστιμο!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σοφία 26 έγραψε:πω πω ποπακι μου και εγω τα πηρα τωρα !!!
μας δε μας σκεφτεται καθολου αυτη η κοπελα!
καλο μαθημα ποπακι μου!
κοριτσια μου σας αφηνω κ εγω,ερχεται η κουμπαρα για μεσημεριανο καφεδακο (τωρα που κοιμαται κ ο μικρος) !!!!
σε οοοολες!!!
καλο καφεδακι σοφακι!!!Σοφία 26 έγραψε:πω πω ποπακι μου και εγω τα πηρα τωρα !!!
καλο μαθημα ποπακι μου!
κοριτσια μου σας αφηνω κ εγω,ερχεται η κουμπαρα για μεσημεριανο καφεδακο (τωρα που κοιμαται κ ο μικρος) !!!!
σε οοοολες!!!
βασουλα η συνταγη ειναι κλεψιμεϊκη!!!vasoula1 έγραψε:Για πες μου μικρή μου την συνταγή!Φιλάκια Σοφάκι μου!!Σοφία 26 έγραψε:πω πω ποπακι μου και εγω τα πηρα τωρα !!!
καλο μαθημα ποπακι μου!
σε οοοολες!!!
kallia24 έγραψε:βασουλα στην εστειλα στο fb!!
vasoula1 έγραψε:ΑΑ σούπερ φαίνεται!Ευχαριστωωωώkallia24 έγραψε:βασουλα στην εστειλα στο fb!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΑΚΙ Μ!!poppaki έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ!!!!
ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΥΜΑΖΕΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΗΝ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΟΥ!!!
Σοφία 26 έγραψε:καλημεραααααα
κερκυρα μπουμπουνιζει,βρεχει,αστραφτει ολαααααααα!!!
τι κανετε κοριτσια μου??μολις εκανα ενα καφεδακι και λεω να παω μπαλκονι να κανω κ ενα τσιγαρο αλλα βλεπω και το αερα μηπως να το κανω στο τζακι??
παντως στο καιρο ειπε οτι πεφτει η θερμοκρασια!
ποπακι και εγω φασολαδα λεω να κανω!!!
καλλιτσα μουυυυ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ...poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:καλημεραααααα
τι κανετε κοριτσια μου??μολις εκανα ενα καφεδακι και λεω να παω μπαλκονι να κανω κ ενα τσιγαρο αλλα βλεπω και το αερα μηπως να το κανω στο τζακι??
καλλιτσα μουυυυ
ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ!!!!
ΔΕΝ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΠΤ ΛΕΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΥΓΡΑΣΙΑ!!!
kallia24 έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΠΑΚΙ Μ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ!!
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΛΥΓΙΣΕΙΣ ΑΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΑΛΛΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΕΕ??
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ,ΦΟΒΑΜΑΙ..
ΣΟΦΑΚΙ Μ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ!!!
ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΦΥΣΑΕΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΗΛΙΟ ΜΙΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΒΡΕΧΕ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ Κ ΕΔΩ Τ ΚΡΥΑ Κ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ!!!!
kallia24 έγραψε:ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ...poppaki έγραψε:ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ!!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημεραααααα
καλλιτσα μουυυυ
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΤΕΓΝΩΝΑΝ...ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΚΤ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΟΜΠΟΥΛΑ Π ΕΙΧΑ..
ΠΩ,ΠΩ ΠΟΠΑΚΙ Μ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ Ε??ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!poppaki έγραψε:ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ, ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΚΥΡΩΣΗ!kallia24 έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΠΑΚΙ Μ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ!!
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΛΥΓΙΣΕΙΣ ΑΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΑΛΛΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΕΕ??
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ,ΦΟΒΑΜΑΙ..
ΣΟΦΑΚΙ Μ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ!!!
ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΦΥΣΑΕΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΗΛΙΟ ΜΙΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΒΡΕΧΕ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ Κ ΕΔΩ Τ ΚΡΥΑ Κ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ ΜΘΜ ΕΚΕΙ......ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΑΛΛΑ ΔΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ 4Ο ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΧΕ ΣΚΕΠΑΣΤΡΑ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΒΡΟΧΗ..ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Τ ΕΒΑΖΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΒΑΖΑ!!poppaki έγραψε:kallia24 έγραψε:ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ...poppaki έγραψε:ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ!!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημεραααααα
καλλιτσα μουυυυ
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΤΕΓΝΩΝΑΝ...ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΚΤ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΟΜΠΟΥΛΑ Π ΕΙΧΑ..
ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ......
Σοφία 26 έγραψε:πω πω ποπακι μου και φοβαμαι πολυ οταν εχει ασχημο καιρο να ειμαι εκτος σπιτιου με το αυτοκινητο!μηπως να την επαιρνες ενα τηλ. μηπως εχει τον ιδιο καιρο και να το ακυρωνες?
καλα τα ρουχα ειναι μεγαλο θεμα,εχθες μου στεγνωσε ενα πλυντηριο (χειμωνιατικα ετσι) μεσα σε μια ωρα,απο τον πολυ αερα!αυτα ειναι λεω,φυσικο στεγνωτηριο!!!πραγματικα αν μου περισσευαν 500ευρω ενα στεγνωτηριο θα επαιρνα..εγγυηση για στεγνα ρουχα που μοσχοβολουν και μαλακα σαν μεταξι!!!
εχει η κουμπαρ μου Α΄ενεργειακης κλασης και δεν της καιει τιποτα!
και σιδερωνεις μονο πουκαμισα ..ουτε να αποστηρωσεις για μωρα ουτε τιποτα!!!!
τα βγαζει τελεια!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης