826 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 Πεμ Νοε 14, 2013 1:00 am
kallia24
Πρωταγωνιστής!!
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!viki1988 έγραψε:ok καλλια μου με πεισατε θα μπαινω καθημερινα να τα λεμε.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!viki1988 έγραψε:ok καλλια μου με πεισατε θα μπαινω καθημερινα να τα λεμε.....
Ρεγγίνα έγραψε:Κορίτσια....μπαίνω κι εγώ μετά από αρκετές μέρες...για τα ευχάριστα αυτή την φορά! ............. το ανακάλυψα εχθές. Για να είμαι ειλικρινής παρ΄ ότι προσπαθούσαμε καιρό, ήταν ο πρώτος μήνας που ήμουν σίγουρη ότι αποκλείεται να ειχα μείνει έγκυος, διότι λόγω διάφορων σοβαρών προβλημάτων είχαμε έρθει σε επαφή μόνο ....2 φορές όλο το μήνα!!!
Ήταν πολύ περίεργο συναίσθημα όταν το έμαθα. Κι εξακολουθεί να είναι!!! Η πρώτη εντύπωση μετά το σόκ, την χαρά, το άγχος και την απορία......είναι λίγο τραυματική (αφού είναι ψιλοσόκ να κόβεις τόσο γρήγορα τσιγάρο και καφέ) αλλά ελπίζω ότι σύντομα θα συνηθίσω. Είμαι ήδη 5-6 εβδομάδων!!!!
Μακάρι να μας πάνε όλα καλά!
Εύχομαι γρήγορα και καλά νέα και για όλες σας!!!!
Εάν έχετε κάποια συμβουλή για τις επόμενες μέρες μέχρι που θα πάμε ν' ακούσουμε την καρδούλα του, πείτε μου!!!!
poppaki έγραψε:I'M BACK!
ΣΟΦΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!
ΒΑΣΟΥΛΑ, ΝΤΕΛΙΒΕΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΑ!!
ΚΑΛΛΙΑ
viki1988 έγραψε:πολλες και γλυκες καλημερες στην πιο ομορφη παρεα του φορουμ.....
σοφακι 26 να χαιρεσαι τον φιλιπακο σου και περαστικα του....να τον δειτε οπως επιθυμειτε....
βασουλα μας προεκυψες πολυ χρυσοχερα....και κριτσινια μπραβο.....
καλλια μου ποπακι μου σοφακι83.....
viki1988 έγραψε:ok καλλια μου με πεισατε θα μπαινω καθημερινα να τα λεμε.....
Ρεγγίνα έγραψε:Κορίτσια....μπαίνω κι εγώ μετά από αρκετές μέρες...για τα ευχάριστα αυτή την φορά! ............. το ανακάλυψα εχθές. Για να είμαι ειλικρινής παρ΄ ότι προσπαθούσαμε καιρό, ήταν ο πρώτος μήνας που ήμουν σίγουρη ότι αποκλείεται να ειχα μείνει έγκυος, διότι λόγω διάφορων σοβαρών προβλημάτων είχαμε έρθει σε επαφή μόνο ....2 φορές όλο το μήνα!!!
Ήταν πολύ περίεργο συναίσθημα όταν το έμαθα. Κι εξακολουθεί να είναι!!! Η πρώτη εντύπωση μετά το σόκ, την χαρά, το άγχος και την απορία......είναι λίγο τραυματική (αφού είναι ψιλοσόκ να κόβεις τόσο γρήγορα τσιγάρο και καφέ) αλλά ελπίζω ότι σύντομα θα συνηθίσω. Είμαι ήδη 5-6 εβδομάδων!!!!
Μακάρι να μας πάνε όλα καλά!
Εύχομαι γρήγορα και καλά νέα και για όλες σας!!!!
Εάν έχετε κάποια συμβουλή για τις επόμενες μέρες μέχρι που θα πάμε ν' ακούσουμε την καρδούλα του, πείτε μου!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΕΓΓΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑΡεγγίνα έγραψε:Κοριτσια, σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ!!!!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά, αν και το άγχος μου πραγματικά ..............δεν περιγράφεται.
Νομίζω ότι πονάω παντού, νυστάζω 24/7, δεν θέλω να δουλέψω και τρελαίνομαι που δεν μπορώ να καπνίσω!!!!!!!!!! Είναι φυσιολογικά όλα αυτά;;;;
Καλημέρα σας..........
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΑΚΙ Μ ΓΛΥΚΟ!!!poppaki έγραψε:GOOD MORNING KALLITSA HONEY!!!!
YOUR ENGLISH IS PERFECT!!!
ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΖΑΧΑΡΗ,
ΠΑΡΑΣΚΕΟΥΛΑ ΜΕΛΙ!!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΚ!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;;ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ;;;;
kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΑΚΙ Μ ΓΛΥΚΟ!!!poppaki έγραψε:GOOD MORNING KALLITSA HONEY!!!!
ΠΑΡΑΣΚΕΟΥΛΑ ΜΕΛΙ!!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΚ!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??
ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΝΕΥΤΩ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΝ Μ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ,ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΜΕ!!!
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΡΗΣΑ Κ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ!!
ΝΑΙ ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑ,ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΑΝΑ Μ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΕ ΓΤ ΕΓΩ ΔΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ..poppaki έγραψε:kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΑΚΙ Μ ΓΛΥΚΟ!!!poppaki έγραψε:GOOD MORNING KALLITSA HONEY!!!!
ΠΑΡΑΣΚΕΟΥΛΑ ΜΕΛΙ!!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΚ!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??
ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΝΕΥΤΩ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΝ Μ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ,ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΜΕ!!!
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΡΗΣΑ Κ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ!!
ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ LOWER ΕΕΕ;;;ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!
Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου αγγλόφωνα!!!
Ρεγγίνα πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!!!!!Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου!!!!
Μαράκι τι κάνει το σποράκι σου;;;Το χεις συνειδητοποιήσει;;;!!!
Κάλλια μου μπράβο για τα αγγλικούλια σου βρε!!!Καλά είσαι;;
Ποππάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τρελαίνομαι λέμεεεεεε!!!!(γιατί είναι Παρασκευή εννοώ και γενικότερα !!!!!!!)
Πολύ σωστή η αγγλόφωνη ατάκα!!!!!Κι αφού το προσπαθείς είμαι σίγουρη ότι θα το καταφέρεις!!Θα σου στην κλέψω πάντως , να ξέρεις!!!Καλημέρα!mhtsaina έγραψε:Καλημέρα σας κορίτσια! Αφού πιάσατε τα αγγλικά, ας πω κι εγώ κάτι: When there is a will, there is a way! Αυτό προσπαθώ να αποδείξω πρωτίστως στον εαυτό μου σήμερα, κυρίως στα επαγγελματικά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης