801 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 Πεμ Νοε 14, 2013 12:10 am
vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Ποππάκι μου Κάλλια μου Σοφάκι μου τι κάνετε κορίτσια μου?Εγώ θα πάω σε λίγο στην μανούλα μου να κάνουμε κριτσίνια!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα κορες!!!
τι κανετε?
το παιδακι μου εχθες πριν παει για υπνο ανεβασε 38,6 και εχει ακομα.
αυτα απο εμας!τι κανετε??
καλλια μου
ποπακι
βασουλα
αννουλα μου τι κανεις?
Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα Βασούλα!Κριτσίνια με την μανούλα;;Μμμμ!!!
Συνονόματη περαστικά στο αντράκι σου!Όλο αρρωσταίνει το καημενάκι ε;;Θα περάσει μωρέ κι αυτό, παλιοκαιρός τώρα όλοι την πατάμε , πόσο μάλλον τα μικράκια!
kallia24 έγραψε:ΣΟΦΑΚΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΥΚΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ Σ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ,ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!
ΠΑΛΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΗΣ ΜΩΡΕ???ΑΜΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ Μ ΓΛΥΚΙΑ!!ΚΡΙΤΣΙΝΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΑΡΕΑ???
Σοφία83 έγραψε:Πιάστην σκούπα κι έλα άντεεεε!!
Σοφάκι γιορτάζει σήμερα ο Φιλιππάκος;;;;Να τον χαίρεστε!!!!!!!Να είναι πάντα γερός και τυχερός και να τον καμαρώνετε!!
ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΒΑΣΟΥΛΑ!!!ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ!!!vasoula1 έγραψε:Ναι Κάλλια μου είπαμε να 'δημιουργήσουμε ' σήμερα!kallia24 έγραψε:ΣΟΦΑΚΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΥΚΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ Σ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ,ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!
Σοφία 26 έγραψε:ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!!
ναι ηταν το εορταστικο μας δωρο η ιωση!!!
τι κριτσινακια ακουω???στειλε κ απο δω μαρη!!!
kallia24 έγραψε:ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΒΑΣΟΥΛΑ!!!ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ!!!vasoula1 έγραψε:Ναι Κάλλια μου είπαμε να 'δημιουργήσουμε ' σήμερα!kallia24 έγραψε:ΣΟΦΑΚΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΥΚΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ Σ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ,ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!
vasoula1 έγραψε:Έτοιμο και το πακετάκι για Κρήτη!!kallia24 έγραψε:ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΒΑΣΟΥΛΑ!!!ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ!!!vasoula1 έγραψε:Ναι Κάλλια μου είπαμε να 'δημιουργήσουμε ' σήμερα!kallia24 έγραψε:ΣΟΦΑΚΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΥΚΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ Σ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ,ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!
μαρη σουρλουλου τι ειναι αυτα που λες???viki1988 έγραψε:καλησπερα και παλι ομορφιες μου.....ναι βασουλα μου ενα ξυλο το θελω η αληθεια να λεγεται....τι κανεις κοριτσι;;;;τι καιρο εχετε στα μερη σας....εμας εδω δεν εχει σταματησει να βρεχει....χαλια χαλια χαλια..........
αλεξανδρα μου οντως το ξερω οτι τα κοριτσια μας θελουν εδω απλα θελω να αισθανονται οσο πιο καλα γινεται....μια χαρα η κορουλα σου....αρχισε τις τσαρκες....
ευχαριστω ποπακι μου!!!poppaki έγραψε:I'M BACK!
ΣΟΦΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!
ΒΑΣΟΥΛΑ, ΝΤΕΛΙΒΕΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΑ!!
ΚΑΛΛΙΑ
kallia24 έγραψε:ΠΟΠΑΚΙ!!!
ΔΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ??
ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΠΑΚΙ Μ,ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ..ΟΛΟΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ???ΔΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!poppaki έγραψε:ΛΙΓΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΚΑΤΑ, ΛΙΓΟ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑΣ.......ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!kallia24 έγραψε:ΠΟΠΑΚΙ!!!
ΔΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ??
viki1988 έγραψε:καλημερα μικρο μου...μια χαρα ειμαστε και οι δυο....δοξα το Θεο.....μολις ετοιμασα παπουτσακια και τα εβαλα στο φουρνο.....θα κανουμε τραπεζι σε γονεις και πεθερικα και κανω την προετοιμασια μου......
εσυ τι κανεις μικρη μου;;;;;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης