776 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 Τετ Νοε 13, 2013 9:07 am
viki1988
Πρωταγωνιστής!!
πριν απο κανα 2 εβδομαδες την εβγαλα αλεξανδρα μου...δεν ειχα μεγαλη κοιλια απο αρχη....να φανταστεις οταν μπηκα στον 7ο φουσκωσα αποτομα.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ολοι αυτο μου λενε αλεξανδρα οταν με βλεπουν "οτι δεν εχω παρει κιλα"....εχω παρει 9 κιλα αλλα τωρα προσεχω οσο μπορω να μην βαλω πολλα....προς το τελος του τεταρτου εβαλα 4 κιλα...στο πρωτο τριμηνο δεν ειχα παρει καθολου δεν μπορουσα να φαω καθολου κρεας.....Alexandra23 έγραψε:μικρη κοιλιτσα εχεις κ ειναι γλυκα!!δεν πρεπει να πηρες πολλα κιλα ε?
βικακυ μου τα πας πολυ καλα μην αγχωνεσαι!!εγω συνολικα εβαλα 23...το μετανιωσα πικρα γτ χανονται δυσκολα μετα..τα πρωτα 13 τα εχασα στο πι κ φι αλλα τα αλλα 10 πως χανονται????εχει κολλησει η ζυγαρια...θηλαζω κιολας κ πειναω πολυ..αχχχ...δεν πειραζει σιγα σιγα,τα μωρακια μας να ειναι καλα!viki1988 έγραψε:ολοι αυτο μου λενε αλεξανδρα οταν με βλεπουν "οτι δεν εχω παρει κιλα"....εχω παρει 9 κιλα αλλα τωρα προσεχω οσο μπορω να μην βαλω πολλα....προς το τελος του τεταρτου εβαλα 4 κιλα...στο πρωτο τριμηνο δεν ειχα παρει καθολου δεν μπορουσα να φαω καθολου κρεας.....Alexandra23 έγραψε:μικρη κοιλιτσα εχεις κ ειναι γλυκα!!δεν πρεπει να πηρες πολλα κιλα ε?
καλα ειμαι μια χαρα σε λιγακι χαλαρωνω απο την δουλεια και περιμενω πως και πως.Alexandra23 έγραψε:σοβαρα βασουλα μου?πως?αννουλα μου καλα ειναι η μπουμπου μου μεγαλωνει κ μας τρελαινει!εσυ τι κανεις?
αντε να ξεκουραστεις!χμμμ με το καλο να μας πεις κ εσυ τα ευχαριστα!!darsel έγραψε:καλα ειμαι μια χαρα σε λιγακι χαλαρωνω απο την δουλεια και περιμενω πως και πως.Alexandra23 έγραψε:σοβαρα βασουλα μου?πως?αννουλα μου καλα ειναι η μπουμπου μου μεγαλωνει κ μας τρελαινει!εσυ τι κανεις?
κανενο νεο απο το μετωπο "πιθανη εγκυμοσυνη" αλλα δεν εχω ασχοληθει και ιδιαιτερα για να ειμαι ειλικρινης.
τωρα σιγα σιγα μπαινω στο κλιμα!
Γεια σου Darselaki μου!Τι κάνεις κοπέλα μου?Καιρό έχουμε να τα πούμε!Όλα καλά έχω βάλει κάτω τον σύζυγο και του αλλάζω τα φώτα !!χααχαdarsel έγραψε:κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυ γλυκα τι κανετε?
αλεξ τι κανει η μπουμπου σου?
ρε παιδια πως περναει ο καιρος? απιστευτο μου φαινεται. το βικακι κοντευει να γεννησει και ποτε ηταν που τα λεγαμε????
βασουλινο ολα καλα?
καλημερα σοφακι μ!!!τι κανεις?Σοφία83 έγραψε:Καλημέρα Κάλλια μου!Σε πλάκωσε το πάπλωμα ε;;Ε το σηκώνει και ο καιρός!
Ποππάκι ζαλάδα;Μάτι ή ........;;;;;Καλά καλά δεν μιλάω!!Μάτι θα ναι!
Alexandra23 έγραψε:σοβαρα βασουλα μου?πως?αννουλα μου καλα ειναι η μπουμπου μου μεγαλωνει κ μας τρελαινει!εσυ τι κανεις?
Σοφία83 έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Το ξενυχτάτε βλέπω κι είπα να πω ένα γειααααα!! Άλεξ μου άστα τα άτιμα τα κιλά, σιγά σιγά θα επανέλθεις, έβγαλες κι έναν ολόκληρο άνθρωπο εσύ, εμένα που χει κολλήσει η ζυγαριά???!
Βικακι μου κοντοζυγωνεις κι εσύ, το μπεμπινι έρχεται?!!!! Και φυσικά θέλουμε να μαθαινουμε τα νέα σου, μη ξαναπεις χαζά βρε!!!!
Βασουλα όλα καλά??
Darselaki σ'έφαγε η δουλειά κι εσενα ε? Άντε μακάρι να χαλαρώσεις σύντομα!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης