751 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 Τετ Νοε 13, 2013 2:37 am
poppaki
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
viki1988 έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου και απο μενα...τι κανετε;;;ολες καλα;;;;;
σοφακι μου μπολικα τα μεζεδακια σου ολοι ευχαριστημενοι θα μεινουν πιστεψε με....θα μπω αυριο να σου πω τις ευχες μου για τον μικρο σου....
αλεξανδρουκο μου τι κανεις;;;;η μικρη αποστολια;;;;;
viki1988 έγραψε:και εμενα μου λειπετε πολυ ποπακι μου....οπως εχω πει σας διαβαζω καθημερινα....θελω να μαθαινω τα νεα σας...απλα φοβαμαι μηπως η παρουσια μου κανει εσας να νιωθετε αβολα....προσευχομαι συχνα για εσας.....
Alexandra23 έγραψε:βικακυ μου!! καλα ειμαι!εσυ πως εισαι?το μωρακι στην κοιλιτσα?περασε ο καιρος σε δυο μηνες ερχεται το νινιιιιιιιιι!!πως νιωθεις?η αποστολια μου καλα ειναι μεγαλωνει κ μας τρελαινει με τα καμωματα της!
ποππακι μου γλυκο!!! καλα εισαι?σου ανταποδιδει τα φιλακια!!!ναι ημουν πολυ χαλαρη εγγυουλα η αληθεια ειναι!κ πιστευω οτι οντως μου εκανε καλο!ειναι πολυ καλο μωρακι δοξα τον θεο δε με δυσκολευει η γλυκουλα μου!εσυ τι κανεις πως τα περνας?
θα σε βοηθησει πολυ αυτο!!περιμενω με ανυπομονησια να μαθω τα ευχαρισταpoppaki έγραψε:Alexandra23 έγραψε:βικακυ μου!! καλα ειμαι!εσυ πως εισαι?το μωρακι στην κοιλιτσα?περασε ο καιρος σε δυο μηνες ερχεται το νινιιιιιιιιι!!πως νιωθεις?η αποστολια μου καλα ειναι μεγαλωνει κ μας τρελαινει με τα καμωματα της!
ποππακι μου γλυκο!!! καλα εισαι?σου ανταποδιδει τα φιλακια!!!ναι ημουν πολυ χαλαρη εγγυουλα η αληθεια ειναι!κ πιστευω οτι οντως μου εκανε καλο!ειναι πολυ καλο μωρακι δοξα τον θεο δε με δυσκολευει η γλυκουλα μου!εσυ τι κανεις πως τα περνας?
ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΕΞ ΜΟΥ. ΣΠΙΤΙ, ΦΡΟΝΤ, ΜΘΜ ΚΤΛ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.......
Alexandra23 έγραψε:θα σε βοηθησει πολυ αυτο!!περιμενω με ανυπομονησια να μαθω τα ευχαρισταpoppaki έγραψε:ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΕΞ ΜΟΥ. ΣΠΙΤΙ, ΦΡΟΝΤ, ΜΘΜ ΚΤΛ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.......Alexandra23 έγραψε:βικακυ μου!! καλα ειμαι!εσυ πως εισαι?το μωρακι στην κοιλιτσα?περασε ο καιρος σε δυο μηνες ερχεται το νινιιιιιιιιι!!πως νιωθεις?η αποστολια μου καλα ειναι μεγαλωνει κ μας τρελαινει με τα καμωματα της!
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ!
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
ΘΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΣΤΟ ΚΑΨΟΥΡΟΜΑΝΟΥΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
viki1988 έγραψε:και εμενα μου λειπετε πολυ ποπακι μου....οπως εχω πει σας διαβαζω καθημερινα....θελω να μαθαινω τα νεα σας...απλα φοβαμαι μηπως η παρουσια μου κανει εσας να νιωθετε αβολα....προσευχομαι συχνα για εσας.....
μπραβο κοριτσαρα μου που εχεις καλη εγκυμοσυνη!!εισαι τυχερη!!ειδες πως περασε ο καιρος?κ εγω ουτε που το καταλαβα πως περασαν κιολας 3 μηνες απο τοτε που γεννησα!!μεθαυριο τους κλεινουμε να γραφεις εδω οποτε μπορεις βικουλα τα κοριτσια μας αγαπανε κ θελουν να μαθαινουν νεα μας!εγω δεν προκειται να φυγω ποτε απο εδω κ ας χανομαι πολλες φορες λογω παιδιου!viki1988 έγραψε:μια χαρα ειμαι αλεξανδρα μου και δοξα το Θεο πολυ καλη εγκυμοσυνη μεχρι στιγμης....το πως περασε ο καιρος ουτε που το καταλαβα....σαν χθες θυμαμαι που κρατουσα το θετικο τεστακι και τωρα κοντευω να τον κρατησω στην αγκαλια μου.....
μπραβο στο κοριτσακι σου....παντα χαρες να σας δινει.....
ποπακι μου θα μπαινω πιο συχνα να τα λεμε...αφου αισθανεστε καλα....θελω ολες σας να ειστε καλα και γρηγορα ο Θεουλης να σας χαρισει το θαυματακι σας.....
Γεια σου Αλεξάνδρα μου γλυκιά!!Τι κάνει η μικρούλα Αποστολίτσα?Καλά είναι και η Δράμα μια χαρά!Και γω μια χαρά είμαστε σε φάση προσπαθειών και πολύ καλά ψυχολογικά!Πολύ καλά τα λες εμείς σας θέλουμε δεν σημαίνει κάτι το ότι κάνατε παιδάκια εμείς είμαστε μια παρεούλα!Alexandra23 έγραψε:γεια σου βασουλα μου!!καλα εισαι?πως τα περνας?η ομορφη δραμα μας τι κανει?
μπραβο κοριτσακι μου!!!να περνατε πανεμορφα κ συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!καλα ειμαστε κ εμεις!!η αποστολιτσα ειναι με το μπαμπα της τωρα στους παππουδες βολτα!εγω εκατσα σπιτι για να κανω καμια δουλιτσα κ τωρα χαλαρωνω!vasoula1 έγραψε:Γεια σου Αλεξάνδρα μου γλυκιά!!Τι κάνει η μικρούλα Αποστολίτσα?Καλά είναι και η Δράμα μια χαρά!Και γω μια χαρά είμαστε σε φάση προσπαθειών και πολύ καλά ψυχολογικά!Alexandra23 έγραψε:γεια σου βασουλα μου!!καλα εισαι?πως τα περνας?η ομορφη δραμα μας τι κανει?
Alexandra23 έγραψε:μπραβο κοριτσακι μου!!!να περνατε πανεμορφα κ συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!καλα ειμαστε κ εμεις!!η αποστολιτσα ειναι με το μπαμπα της τωρα στους παππουδες βολτα!εγω εκατσα σπιτι για να κανω καμια δουλιτσα κ τωρα χαλαρωνω!vasoula1 έγραψε:Γεια σου Αλεξάνδρα μου γλυκιά!!Τι κάνει η μικρούλα Αποστολίτσα?Καλά είναι και η Δράμα μια χαρά!Και γω μια χαρά είμαστε σε φάση προσπαθειών και πολύ καλά ψυχολογικά!Alexandra23 έγραψε:γεια σου βασουλα μου!!καλα εισαι?πως τα περνας?η ομορφη δραμα μας τι κανει?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης