Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
568 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 568 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 517142 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 517142 ΤΕΛΟΣ!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια μου!!τι κανετε?

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια μου και απο μενα...τι κανετε;;;ολες καλα;;;;;
σοφακι μου μπολικα τα μεζεδακια σου ολοι ευχαριστημενοι θα μεινουν πιστεψε με....θα μπω αυριο να σου πω τις ευχες μου για τον μικρο σου....
αλεξανδρουκο μου τι κανεις;;;;η μικρη αποστολια;;;;;

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΗΛΟΠΙΤΑ!!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!
ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ.....
ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ!!!!ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΕΓΚΥΟΥΛΑ;;!!!ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!
ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου και απο μενα...τι κανετε;;;ολες καλα;;;;;
σοφακι μου μπολικα τα μεζεδακια σου ολοι ευχαριστημενοι θα μεινουν πιστεψε με....θα μπω αυριο να σου πω τις ευχες μου για τον μικρο σου....
αλεξανδρουκο μου τι κανεις;;;;η μικρη αποστολια;;;;;

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΑΣ!!
ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΔΩ......Sad Sad 

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμενα μου λειπετε πολυ ποπακι μου....οπως εχω πει σας διαβαζω καθημερινα....θελω να μαθαινω τα νεα σας...απλα φοβαμαι μηπως η παρουσια μου κανει εσας να νιωθετε αβολα....προσευχομαι συχνα για εσας.....Smile Smile Smile Smile Smile 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:και εμενα μου λειπετε πολυ ποπακι μου....οπως εχω πει σας διαβαζω καθημερινα....θελω να μαθαινω τα νεα σας...απλα φοβαμαι μηπως η παρουσια μου κανει εσας να νιωθετε αβολα....προσευχομαι συχνα για εσας.....Smile Smile Smile Smile Smile 

ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΒΟΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 417472 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βικακυ μου!! I love you  καλα ειμαι!εσυ πως εισαι?το μωρακι στην κοιλιτσα?περασε ο καιρος σε δυο μηνες ερχεται το νινιιιιιιιιι!!πως νιωθεις?η αποστολια μου καλα ειναι μεγαλωνει κ μας τρελαινει με τα καμωματα της!
ποππακι μου γλυκο!!! I love you I love you I love you  καλα εισαι?σου ανταποδιδει τα φιλακια!!!ναι ημουν πολυ χαλαρη εγγυουλα η αληθεια ειναι!κ πιστευω οτι οντως μου εκανε καλο!ειναι πολυ καλο μωρακι δοξα τον θεο δε με δυσκολευει η γλυκουλα μου!εσυ τι κανεις πως τα περνας?

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:βικακυ μου!! I love you  καλα ειμαι!εσυ πως εισαι?το μωρακι στην κοιλιτσα?περασε ο καιρος σε δυο μηνες ερχεται το νινιιιιιιιιι!!πως νιωθεις?η αποστολια μου καλα ειναι μεγαλωνει κ μας τρελαινει με τα καμωματα της!
ποππακι μου γλυκο!!! I love you I love you I love you  καλα εισαι?σου ανταποδιδει τα φιλακια!!!ναι ημουν πολυ χαλαρη εγγυουλα η αληθεια ειναι!κ πιστευω οτι οντως μου εκανε καλο!ειναι πολυ καλο μωρακι δοξα τον θεο δε με δυσκολευει η γλυκουλα μου!εσυ τι κανεις πως τα περνας?

ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΕΞ ΜΟΥ. ΣΠΙΤΙ, ΦΡΟΝΤ, ΜΘΜ ΚΤΛ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.......Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:βικακυ μου!! I love you  καλα ειμαι!εσυ πως εισαι?το μωρακι στην κοιλιτσα?περασε ο καιρος σε δυο μηνες ερχεται το νινιιιιιιιιι!!πως νιωθεις?η αποστολια μου καλα ειναι μεγαλωνει κ μας τρελαινει με τα καμωματα της!

ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΕΞ ΜΟΥ. ΣΠΙΤΙ, ΦΡΟΝΤ, ΜΘΜ ΚΤΛ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.......Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 
θα σε βοηθησει πολυ αυτο!!περιμενω με ανυπομονησια να μαθω τα ευχαριστα I love you 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ.ΠΑΩ Ν' ΑΡΑΞΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΜΙΑ ΜΘΜ. ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:
poppaki έγραψε:
θα σε βοηθησει πολυ αυτο!!περιμενω με ανυπομονησια να μαθω τα ευχαριστα I love you 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΕΞ ΜΟΥ. ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 417472 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα τα καταφερετε ποππακι μου γιατι το θελετε με ολη σας τη ψυχη!!κ θα γινετε κ υπεροχοι γονεις!!!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια χαρα ειμαι αλεξανδρα μου και δοξα το Θεο πολυ καλη εγκυμοσυνη μεχρι στιγμης....το πως περασε ο καιρος ουτε που το καταλαβα....σαν χθες θυμαμαι που κρατουσα το θετικο τεστακι και τωρα κοντευω να τον κρατησω στην αγκαλια μου.....
μπραβο στο κοριτσακι σου....παντα χαρες να σας δινει.....
ποπακι μου θα μπαινω πιο συχνα να τα λεμε...αφου αισθανεστε καλα....θελω ολες σας να ειστε καλα και γρηγορα ο Θεουλης να σας χαρισει το θαυματακι σας.....

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 438696 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 438696 

ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
ΘΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΣΤΟ ΚΑΨΟΥΡΟΜΑΝΟΥΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

Καλησπέρα Ποππάκι μου με τα όμορφα τα τραγουδάκια σου!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 31 35468 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:και εμενα μου λειπετε πολυ ποπακι μου....οπως εχω πει σας διαβαζω καθημερινα....θελω να μαθαινω τα νεα σας...απλα φοβαμαι μηπως η παρουσια μου κανει εσας να νιωθετε αβολα....προσευχομαι συχνα για εσας.....Smile Smile Smile Smile Smile 

Καλέ θα σε δείρω βάζω μπρος την σκούπα!Τι είναι αυτά που λές?Εμείς στεναχωριόμαστε που δεν μπαίνεις συχνά!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάρες μου όμορφες τι κάνετε?Εγώ από το πρωί λογαριασμοί και καφεδάκι!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:μια χαρα ειμαι αλεξανδρα μου και δοξα το Θεο πολυ καλη εγκυμοσυνη μεχρι στιγμης....το πως περασε ο καιρος ουτε που το καταλαβα....σαν χθες θυμαμαι που κρατουσα το θετικο τεστακι και τωρα κοντευω να τον κρατησω στην αγκαλια μου.....
μπραβο στο κοριτσακι σου....παντα χαρες να σας δινει.....
ποπακι μου θα μπαινω πιο συχνα να τα λεμε...αφου αισθανεστε καλα....θελω ολες σας να ειστε καλα και γρηγορα ο Θεουλης να σας χαρισει το θαυματακι σας.....
μπραβο κοριτσαρα μου που εχεις καλη εγκυμοσυνη!!εισαι τυχερη!!ειδες πως περασε ο καιρος?κ εγω ουτε που το καταλαβα πως περασαν κιολας 3 μηνες απο τοτε που γεννησα!!μεθαυριο τους κλεινουμε Very Happy  να γραφεις εδω οποτε μπορεις βικουλα τα κοριτσια μας αγαπανε κ θελουν να μαθαινουν νεα μας!εγω δεν προκειται να φυγω ποτε απο εδω κ ας χανομαι πολλες φορες λογω παιδιου!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου βασουλα μου!!καλα εισαι?πως τα περνας?η ομορφη δραμα μας τι κανει?

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:γεια σου βασουλα μου!!καλα εισαι?πως τα περνας?η ομορφη δραμα μας τι κανει?
Γεια σου Αλεξάνδρα μου γλυκιά!!Τι κάνει η μικρούλα Αποστολίτσα?Καλά είναι και η Δράμα μια χαρά!Και γω μια χαρά είμαστε σε φάση προσπαθειών και πολύ καλά ψυχολογικά!Πολύ καλά τα λες εμείς σας θέλουμε δεν σημαίνει κάτι το ότι κάνατε παιδάκια εμείς είμαστε μια παρεούλα!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
Alexandra23 έγραψε:γεια σου βασουλα μου!!καλα εισαι?πως τα περνας?η ομορφη δραμα μας τι κανει?
Γεια σου Αλεξάνδρα μου γλυκιά!!Τι κάνει η μικρούλα Αποστολίτσα?Καλά είναι και η Δράμα μια χαρά!Και γω μια χαρά είμαστε σε φάση προσπαθειών και πολύ καλά ψυχολογικά!
μπραβο κοριτσακι μου!!!να περνατε πανεμορφα κ συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!καλα ειμαστε κ εμεις!!η αποστολιτσα ειναι με το μπαμπα της τωρα στους παππουδες βολτα!εγω εκατσα σπιτι για να κανω καμια δουλιτσα κ τωρα χαλαρωνω!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
Γεια σου Αλεξάνδρα μου γλυκιά!!Τι κάνει η μικρούλα Αποστολίτσα?Καλά είναι και η Δράμα μια χαρά!Και γω μια χαρά είμαστε σε φάση προσπαθειών και πολύ καλά ψυχολογικά!
μπραβο κοριτσακι μου!!!να περνατε πανεμορφα κ συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!καλα ειμαστε κ εμεις!!η αποστολιτσα ειναι με το μπαμπα της τωρα στους παππουδες βολτα!εγω εκατσα σπιτι για να κανω καμια δουλιτσα κ τωρα χαλαρωνω!

Σε ευχαριστώ πολυ πουλάκι μου μακάρι!Χρειάζεται και η χαλάρωση φαντάζομαι μένει ελάχιστος προσωπικός χρόνος..

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα και παλι ομορφιες μου.....ναι βασουλα μου ενα ξυλο το θελω η αληθεια να λεγεται....τι κανεις κοριτσι;;;;τι καιρο εχετε στα μερη σας....εμας εδω δεν εχει σταματησει να βρεχει....χαλια χαλια χαλια..........
αλεξανδρα μου οντως το ξερω οτι τα κοριτσια μας θελουν εδω απλα θελω να αισθανονται οσο πιο καλα γινεται....μια χαρα η κορουλα σου....αρχισε τις τσαρκες....

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βασουλα μου ναι μενει ελαχιστος προσωπικος χρονος!κανενα δυωρο το βραδυ!ολη μερα τρεξιμο!!!αλλα ειναι γλυκια κουραση ολο αυτο κ ευτυχια!χαχα βικυ μου ναι απο τωρα ξεπορτιζει χαχα!!η φωτο σου ειναι προσφατη?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις