976 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 Δευ Νοε 18, 2013 2:09 am
kallia24
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ Μ!!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα καλλιτσα μου!
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ ΜΑΣ??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ Μ!!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα καλλιτσα μου!
καλα ειμαστε καλλια μου!και ο φιλιππακος ειναι πολυ καλυτερα!ειναι μια χαρουλα και αυριο θα παει σχολειο!!!μονο λιγα σπυρακια στο προσωπο του εχουν μεινει!!!kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ Μ!!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα καλλιτσα μου!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΦΑΚΙ Μ,ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Κ ΑΥΤΟ!!!Σοφία 26 έγραψε:καλα ειμαστε καλλια μου!και ο φιλιππακος ειναι πολυ καλυτερα!ειναι μια χαρουλα και αυριο θα παει σχολειο!!!μονο λιγα σπυρακια στο προσωπο του εχουν μεινει!!!kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΑΚΙ Μ!!Σοφία 26 έγραψε:καλημερα καλλιτσα μου!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΣΟΦΑΚΙ Μ!ΗΡΕΜΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΚ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤ ΒΑΦΤΙΣΤΙΡΙ Μ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ,ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΜΟΡΕ!!Σοφία 26 έγραψε:ευχαριστουμε καλλια μου!εσυ τι κανεις?πως περασες το σ/κ?βρεθηκατε με το αμορε??
kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ Μ ΓΛΥΚΙΑ!!vasoula1 έγραψε:Καλημέρα Κάλλια μου!!Τι κάνεις κοριτσάκι μου?Μακάρι να ακούσουμε το ευχάριστο μακάρι!!kallia24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ!!!
ΤΙ Μ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ???
ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ????ΠΩ,ΠΩ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΠΑΚΙ Μ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ!!!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ??
ΜΑΚΑΡΙ ΒΑΣΟΥΛΑ Μ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!
kallia24 έγραψε:σε ευχαριστω πολυ σοφακι μ για τα χρονια πολλα!!
οντως κοριτσια πολυ αγωνια!!!
ολες θα μεινετε συντομα βασουλα μ εγκυουλες ειμαι σιγουρη εκατο τις εκατο!!
Πες τα Σοφάκι μου στο μυαλό μου είσαι!!Σοφία83 έγραψε:Κι όταν με το καλό Ποππάκι μου έρθεις με τα ευχάριστα τα νέα, να μας ανοίξεις και νέο θεματάκι να μας φέρεις γούρι κι εμάς τις υπόλοιπες!!!
vasoula1 έγραψε:Έβαλα μια άλλη φώτο με την αφεντιά μου μωράκι!
Γλύκα είσαι Βασούλα μου!!!vasoula1 έγραψε:Έβαλα μια άλλη φώτο με την αφεντιά μου μωράκι!
kallia24 έγραψε:καλαααααvasoula1 έγραψε:Έβαλα μια άλλη φώτο με την αφεντιά μου μωράκι!
ειναι τελειαααα!!!
Σοφία83 έγραψε:Γλύκα είσαι Βασούλα μου!!!vasoula1 έγραψε:Έβαλα μια άλλη φώτο με την αφεντιά μου μωράκι!
vasoula1 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ Σοφάκι μου!!Άντε ρε Πόπη θα γεννήσω στο τέλος !!Που είσαι?Σοφία83 έγραψε:Γλύκα είσαι Βασούλα μου!!!vasoula1 έγραψε:Έβαλα μια άλλη φώτο με την αφεντιά μου μωράκι!
Σοφία83 έγραψε:Και η αγωνία κορυφώνεται!!!Ποππάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!Καλέ έχει σφιχτεί το στομάχι μου λέμε!!!!Δεν πάμε καλά!!!vasoula1 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ Σοφάκι μου!!Άντε ρε Πόπη θα γεννήσω στο τέλος !!Που είσαι?Σοφία83 έγραψε:Γλύκα είσαι Βασούλα μου!!!vasoula1 έγραψε:Έβαλα μια άλλη φώτο με την αφεντιά μου μωράκι!
χαχαχααα!!!Μαζί με το ουρλιαχτό από το κερί ελπίζω να ουρλιάξεις κι από τα νέα του Ποππακίου (!!)!!!!!vasoula1 έγραψε:Εγώ να δεις!Πρέπει να στο κάνω εικόνα!Είμαι με το κερί στο χέρι έτοιμη για αποτρίχωση!Σοφία83 έγραψε:Και η αγωνία κορυφώνεται!!!Ποππάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!Καλέ έχει σφιχτεί το στομάχι μου λέμε!!!!Δεν πάμε καλά!!!vasoula1 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ Σοφάκι μου!!Άντε ρε Πόπη θα γεννήσω στο τέλος !!Που είσαι?Σοφία83 έγραψε:Γλύκα είσαι Βασούλα μου!!!vasoula1 έγραψε:Έβαλα μια άλλη φώτο με την αφεντιά μου μωράκι!
Ποππάκι μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!Δεν το πιστεύω, έχω τρελαθεί!!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγινε το θαυματακι σου!!!!Κλαίω!!!!Απίστευτο κι όμως αληθινόοοοοοοοοοοοοοο!!!και η χοριακή σπέσιαλ!!!!Όσο και να το πίστευα , μου φαίνεται τόσο παράξενο που ήρθε η ώρα να σου πω:ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!Απλά κλαίω!!!!!!poppaki έγραψε:ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ !!!!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ!!!!
ΧΟΡΙΑΚΗ 373 ΜΟΝΑΔΕΣ!!!
ποπακι μουυυυυυυυυυυυυ μολις μπηκα σπιτι και μπηκα κατ'ευθειαν να διαβασω τα νεα σου......πολλα πολλα γλυκια μου καινουργια εγκυουλα....δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ χαιρομαι.....μπραβο κοριτσακι μου......σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και σε λιγους μηνες να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα.....poppaki έγραψε:ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ !!!!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΚΛΑΙΩ!!!!
ΧΟΡΙΑΚΗ 373 ΜΟΝΑΔΕΣ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JELLYFISH στις Δευ Νοε 18, 2013 4:15 am, 1 φορά
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης