501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 Παρ Νοε 08, 2013 3:17 am
vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ......ΕΙΝΑΙ 12ΜΕΓΑΠΙΞΕΛ Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ....ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ......ΓΑΜΩΤΟ!!!
Δεν πειράζει Ποππάκι μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
poppaki έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ......ΕΙΝΑΙ 12ΜΕΓΑΠΙΞΕΛ Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ....ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ......ΓΑΜΩΤΟ!!!
Σοφία 26 έγραψε:σας αφηνω κοριτσια μου!!!
παω να παρω το μικρο μου απο το σχολειο!1
καλο μεσημερι!
Τι γλυκούλι που είσαι μικρή!poppaki έγραψε:ΕΧΕΙ. ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑ ΣΚΑΤΑ!!!
Mπα εμένα και μικρή και τώρα καστανά σπαστά είναι!poppaki έγραψε:Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΒΑΣΟΥΛΑ!!!!
ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΙΔΕΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗ ΣΚΑΝΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΚΑΛΕ ΜΙΚΡΗ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑ!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasoula1 στις Παρ Νοε 08, 2013 3:55 am, 1 φορά
AnastasiaMM έγραψε:Ποππάκι μου τί ζουζουνάκι όμορφο ήσουν εσύ !!!!!!!!!!!!!!!
Σας αφήνω κι εγώ κοριτσάκια μου να ξαπλώσω λιγο τώρα που κοιμήθηκε ο μικρός μπας και ισιώσω!
Φιλάκια πολλά!
AnastasiaMM έγραψε:Ποππάκι μου τί ζουζουνάκι όμορφο ήσουν εσύ !!!!!!!!!!!!!!!
Σας αφήνω κι εγώ κοριτσάκια μου να ξαπλώσω λιγο τώρα που κοιμήθηκε ο μικρός μπας και ισιώσω!
Φιλάκια πολλά!
poppaki έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΤΟΛΗ!!!
Θ' ΑΡΧΗΣΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΕΣ!!!ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΤΣΟΛΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΟΙΗΜΑ. Η ΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ.
ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ!!!
poppaki έγραψε:ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΕΤΡΟ ΦΩΤΟ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΚ.
kallia24 έγραψε:κοριτσια ξαναγυρισα..εφυγαν οι επισκεπτες!!
αναστασια μ ναι ισως φταιει κ ο ερωτας με τον καλο μ τον τελευταιο καιρο ειμαστε καλυτερα αο ποτε κ ειμαι πολυ χαρουμενη!!
καλε αναστασια μ τη γαιδουρα που ειμαι,να χαιρεσαι τον μιχαλακη σου να τον δεις οπως ποθει η καρδια σου παντα χαρουμενο και ευτυχισμενο να ναι το παιδακι σου!!
και εσεις κοριτσακια να χαιρεστε οποιον οποια εχετε και γιορταζει!!!
καλε τι κουκλες που ησαστε και μικρουλες!!φτου φτου φτου!!
μαρακι σου τι κανεις???bourboulithra έγραψε:κοριτσια!!!!!!
ναι!!! δεν ξερω πως να το βαλω εδω κατω φωτο,μονο στο προφιλ ξερω! φαινεται τιποτα?kallia24 έγραψε:μαρακι σου τι κανεις???bourboulithra έγραψε:κοριτσια!!!!!!
το σπορακι σου??
ναι αμε φαινεται κανονικα!!bourboulithra έγραψε:ναι!!! δεν ξερω πως να το βαλω εδω κατω φωτο,μονο στο προφιλ ξερω! φαινεται τιποτα?kallia24 έγραψε:μαρακι σου τι κανεις???bourboulithra έγραψε:κοριτσια!!!!!!
το σπορακι σου??
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης