Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
630 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 630 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhmeraaaaaaaa se ola ta koritsia!!!!!!!!simera mporw na pw pws xortasa upno ax ti wraia!!!!!!!!!!!mou eleipe.. mageireyw pastitsio elpizw na vgei kalo!!!!!!

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σοφία 26 έγραψε:καλημερα τσουπρες μου!!!τι κανετε??
εγω αδιαθετησα κοριτσια μου και ναι ναι ,καταφερα και εκανα κυκλο 29 ημερων..απο 45 κατι ειναι κ αυτο!!!Laughing Laughing Laughing 
βικακι μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 417472 
βασουλα μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 417472 

και στα υπολοιπα κοριτσια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 417472 
καλο σ/κ σε ολες!!!!!
kuklo 45 hmerwn???????????????polukistikes?????????

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα!
Θα εγκαινιασω αυτο το μηνα με...δυσαρεστα νεα, ετσι μπας και μας παει καλυτερα απο δω και περα...Rolling Eyes 
Αν και με καποιες μιλουσα και στο φβ, απεφυγα να μιλησω, αλλα τωρα εχω αναγκη να το πω...
Επιστρεφω μετα απο μια ακομα παλλινδρομη...Ω ναι..Δεν θα ησυχασουμε ποτε εμεις..Μια τον Απριλιο και μια πριν λιγες μερες.. Ετσι απλα, παει ενα ακομα μωρακι.Κι αντε τωρα να ξαναμαζεψεις τα κομματια σου και να ασχοληθεις με τα καθημερινα..Τελειωνω την αναρρωτικη μου και απο Δευτερα παλι δουλεια..Οχι οτι ελειψα και πολυ, 2 βδομαδες πηρε ολο κι ολο..Τι να πω; Τα γνωστα κλισε "η φυση προνοει";;; Μπα..δεν με παρηγορει..οχι οτι εχω πεσει και στα πατωματα, αλλα ε, πως να το κανουμε μετα απο τον περσινο ενδομητριο θανατο ισως και να πιστευα οτι εχω "ξεπληρωσει" το χρεος μου και απο δω και περα ολα θα πανε καλα...
Μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι δευτερο παιδι..ΓΙΟΚ..
Ή μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι εντελως τυχαια εκανα κι ενα παιδι.....Δεν ξερω τι ισχυει..
οκ..τα χω παιξει...Very Happy 
Εσεις, τι νεα;
λιλλυ μου τωρα διαβασα τα νεα σου κ στεναχωρηθηκα...μην το βαζεις κατω οσο μεγαλη κ να ειναι η απογοητευση,εισαι δυνατη κ θα αποκτησετε με τον αντρουλη σου κ δευτερο παιδακι!δε ξερω τι να πω,η ζωη πολλες φορες ειναι τοσο αδικη...σου στελνω την αγαπη μου κ τα φιλια μου...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσουλια μου ειστε καλα?αναστασια μου επεστρεψες στο θεματακι!!!τι καλα!!!ειχες ενα γεματο καλοκαιρι ε?τωρα χειμωνας κ τα κεφαλια παλι μεσα!
εγω κοριτσια μου ειμαι καλα κ η μικρη μου αποστολια επισης!καθε λιγο κ λιγακι κανει κ κατι καινουριο κ μας ξετρελαινει!νομιζω πως δε θα τη χορτασω ποτε!θελω ο χρονος να κυλησει αργα αργα... I love you 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βικάκι μου γλυκό τι κάνεις?Πως είναι ο παίδαρος?Σοφάκι μου πόσο χαίρομαι που μήνα με το μήνα έχεις σταθερό κύκλο!Αλεξάνδρα μου φαντάζομαι η μικρή απλά κούκλα!!Δώσε της πολλά ρουφηχτά φιλιά!!Πολλά φιλιά σε όλες και να έχετε ένα υπέροχο σκ!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gogoulini88 έγραψε:kalhmeraaaaaaaa se ola ta koritsia!!!!!!!!simera mporw na pw pws xortasa upno ax ti wraia!!!!!!!!!!!mou eleipe.. mageireyw pastitsio elpizw na vgei kalo!!!!!!

Γεια σου Γωγώ τι κάνεις?Γεια στα χέρια σου!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:Βικάκι μου γλυκό τι κάνεις?Πως είναι ο παίδαρος?Σοφάκι μου πόσο χαίρομαι που μήνα με το μήνα έχεις σταθερό κύκλο!Αλεξάνδρα μου φαντάζομαι η μικρή απλά κούκλα!!Δώσε της πολλά ρουφηχτά φιλιά!!Πολλά φιλιά σε όλες και να έχετε ένα υπέροχο σκ!!

βασουλα μου γλυκια τι κανεις?

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasoula1 έγραψε:
gogoulini88 έγραψε:kalhmeraaaaaaaa se ola ta koritsia!!!!!!!!simera mporw na pw pws xortasa upno ax ti wraia!!!!!!!!!!!mou eleipe.. mageireyw pastitsio elpizw na vgei kalo!!!!!!
ti na kanw oli mera douleieeeeeeeeeeees!!!!!! ayrio eytyxws to mwro reparei kai 8a pame mia prevezara gia kafeeeee:kankan: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 654316 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gogoulini88 έγραψε:
εγω αδιαθετησα κοριτσια μου και ναι ναι ,καταφερα και εκανα κυκλο 29 ημερων..απο 45 κατι ειναι κ αυτο!!!Laughing Laughing Laughing 

και στα υπολοιπα κοριτσια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 417472 
καλο σ/κ σε ολες!!!!!
ναιιιιιιιι!!!τι αλλο?!!!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:κοριτσουλια μου ειστε καλα?αναστασια μου επεστρεψες στο θεματακι!!!τι καλα!!!ειχες ενα γεματο καλοκαιρι ε?τωρα χειμωνας κ τα κεφαλια παλι μεσα!
εγω κοριτσια μου ειμαι καλα κ η μικρη μου αποστολια επισης!καθε λιγο κ λιγακι κανει κ κατι καινουριο κ μας ξετρελαινει!νομιζω πως δε θα τη χορτασω ποτε!θελω ο χρονος να κυλησει αργα αργα... I love you 
αλεξανδρα μου γλυκια!!!χαιρομαι που ειστε καλα!!!καλα κανεις κ θες ο χρονος να κυλισει αργα γτ ο ατιμος περνα πολυ γρηγορα!!! Rolling Eyes 
πολλα φιλια στην μικρη μας! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 334590 

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σοφία 26 έγραψε:
gogoulini88 έγραψε:

και στα υπολοιπα κοριτσια

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 417472 
καλο σ/κ σε ολες!!!!!
ναιιιιιιιι!!!τι αλλο?!!!
duskoleutikes gia to prwto>?

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
gogoulini88 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
ti na kanw oli mera douleieeeeeeeeeeees!!!!!! ayrio eytyxws to mwro reparei kai 8a pame mia prevezara gia kafeeeee:kankan: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 12 654316 

Από Πρέβεζα είσαι?

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Alexandra23 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:Βικάκι μου γλυκό τι κάνεις?Πως είναι ο παίδαρος?Σοφάκι μου πόσο χαίρομαι που μήνα με το μήνα έχεις σταθερό κύκλο!Αλεξάνδρα μου φαντάζομαι η μικρή απλά κούκλα!!Δώσε της πολλά ρουφηχτά φιλιά!!Πολλά φιλιά σε όλες και να έχετε ένα υπέροχο σκ!!
βασουλα μου γλυκια τι κανεις?

Τι να κάνω παλεύω με την κοκκινομούρα!

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasoula1 έγραψε:
gogoulini88 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
Από Πρέβεζα είσαι?
w nai alla menw arta apo dw einai to paidi vasika sta tei eixa er8ei erwteutika kai emeina...

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα!!
Δε γράφω συχνά σ αυτό το θέμα.
Προσπαθούμε με το σύζυγο εδώ και 5 μήνες και αποφάσισα να πάω για σαλπιγγογραφία στον επόμενο κύκλο. Είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε πολύτιμο χρόνο, εφ όσων τυπικά κανένας μας δεν έχει πρόβλημα.
Έχει κάνει καμία?
Τι φάση είναι πονάει?

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ JELLYFISH.
ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑ) ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΚΟ ΥΓΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑ.
ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΟΜΩΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΣΚΟΠΑ.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΕΣ.
ΤΟ ΚΑΨΟΥΡΟΜΑΝΟΥΛΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΩ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα πόπη.
Σ ευχαριστώ πολύ.
δευτερα έκλεισα στο γυναικολόγο στο ικα, ο οποίος θα μου γράψει παραπεμπτικό για να την κάνω στο νοσοκομείο. ελπίζω να μη μου κάνει κονξες οτι και καλά είναι νωρίς και τέτοια........
10 ευρώ θα κοστίσει ευτυχώς.
οκ αν είναι σαν πόνοι περιοδου τουλάχιστον ξέρω τι περίπου να περιμένω. Α δηλαδή απ ότι καταλαβα αν είναι βουλωμένη η σάλπιγγα τότε θα πονέσει, σωστά?

Η βουλωμένη σάλπιγγα αντιμέτωπίζεται ή την έχεις και τελείωσε?

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ. ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕΤΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΥΜΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΘΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ.
ΟΠΟΤΕ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΚΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΛΗ" ΣΑΛΠΙΓΓΑ.

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οκ σ ευχαριστώ και σου εύχομαι καλή επιτυχία!
Να περάσεις μία Κυριακή όπως τη θέλεις!Cool

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεεεεεερα!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

JELLYFISH καλη επιτυχια!!! Very Happy 

ποπακι μου γλυκο τι κανεις???
απο τις 6 ε?? Shocked Shocked Shocked Shocked φαντασου υπνος που του λειπει!!!
εμεις εδω σπιτι βλεπουμε παιδικα!!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια μου!!Και γω δεν μπορώ να πω ναρκώθηκα από τις 11 στον καναπέ και πριν λίγο ξύπνησα..

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JELLYFISH έγραψε:καλημέρα!!
Δε γράφω συχνά σ αυτό το θέμα.
Προσπαθούμε με το σύζυγο εδώ και 5 μήνες και αποφάσισα να πάω για σαλπιγγογραφία στον επόμενο κύκλο. Είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε πολύτιμο χρόνο, εφ όσων τυπικά κανένας μας δεν έχει πρόβλημα.
Έχει κάνει καμία?
Τι φάση είναι πονάει?
Καλημέρα Jellyfish!Ελπίζω να μην καταλάβεις τίποτα και όλα να πάνε καλά με την εξέταση!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΟΦΑΚΙ!!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;;
ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΣΒΗΣΑ ΤΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΟΥ!ΕΤΟΙΜΟ!
ΠΑΛΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ!
ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΖΟ ΟΝΕΙΡΑ!!!
ΕΧΕΙ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!Wink 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΟΦΑΚΙ!!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;;
ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΣΒΗΣΑ ΤΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΟΥ!ΕΤΟΙΜΟ!
ΠΑΛΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ!
ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΖΟ ΟΝΕΙΡΑ!!!
ΕΧΕΙ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!Wink 

Καλημέρα χρυσοχέρα Πόπη με το παστίτσιο σου!Ωχ αμάν μην μου λες τέτοια!Έβλεπα στον ύπνο μου πολλά φίδια!Ξέρω ότι το φίδι είναι εχθρός!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις