Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κουκλιτσες μου τι κανετε;;;;;
μου λειψατε πολυ......
πως ειστε;;;
περαστικα στις αρρωστουλες.....
αναστασακι μου τι κανεις;;;;;;

Σοφία83

Σοφία83
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
AnastasiaMM έγραψε:Κάλια μου ναι μάλλον του χρόνου θα ξαναπάω αν έχει δουλειά σίγουρα!
Κάνω και τα χαρτιά μου μήπως μπώ με καμία σύμβαση πουθενά και βλέπουμε....Rolling Eyes 

Σοφάκι μου γλυκό κρύωσες κοριτσάκι μου?
Άντε να περάσει η ώρα να πας σπιτάκι σου!
Περαστικά σου!
Ήρθε πάλι η συχαμένη ?
Μη μας ξεχάσει καμιά φορά και την  παρεξηγήσουμε.......Mad Mad Mad Mad 
Ήρθε ήρθε η σιχαμένη αλλά δεν είναι ότι δεν την περιμέναμε γιατι στις γόνιμες ήμασταν ακόμα με προφυλάξεις , οπότε δεν είχα την αγωνία της αναμονής. Από αυτόν τον μήνα ξαναμπαίνω στην μάχη!!!
Ο Μιχαλάκης μας τι κάνει;;;
Κάλλια μου , Βικάκυ μου , Σοφάκι μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 !Τι κάνετε ζουζούνες;;Καλέ το Ποππάκι μας πού είναι σήμερα;;

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AnastasiaMM έγραψε:Κοριτσάκια μου καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!

Ε και λοιπόν σήμερα πίνω το καφεδάκι μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 438696  και χαλαρώνω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 2963 
αφού χθές έβαλα τα χαλιά μου!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 451948 

Ξεκίνησα στις 9 το πρωί και τελείωσα στις 16.30!!!
Τώρα όμως απολαμβάνω το σπίτι που σε κάθε του κίνηση ο Μιχάλης το κάνει άνω κάτω!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 920316 

Εσείς τί μου κάνετε ?

Ποππάκι πέρασε όμορφα στη βάπτιση έ?Χαίρομαι κοριτσάκι μου γλυκό !
Πάντα να περνάτε καλά με τον αντρούλη σου και τους φίλους σας γλυκιά μου!
Ότι και να συμβαίνει στη ζωή μας κάτι τέτοια μας κάνουν και βλέπουμε και πάλι τη ζωή αισιόδοξα!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τί μου κάνουν ?
Σοφάκι μου είσαι μέσα ?

Αφρούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είσαι κι εσύ εδώ πόσο χάρηκα που είδα πως είσαι καλά γλυκιά μου!!!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 379767 

Αναστασάκι μου γεια σου!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε?Εγώ πάλι αδιαθέτησα πρωί πρωί..Αλλά είναι η μοναδική φορά που δεν χαλάστηκα γιατί εδώ και ένα μήνα έπαιρνα αντιβίωση για το μάτι μου οπότε..

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κανετε κοριτσια? ειχα μερες να μπω... περιμενω περιοδο οπου να ναι και ενω ειχα χαλαρωσει με τη βοηθεια σας απο νωρις στον κυκλο μου τωρα με εχει φαει η περιεργεια! δεν ηταν εντατικες οι προσπαθιες αυτο το μηνα μεσα στο κρισιμο 10ημερο, αλλα που ξερεις.. εχω πονακια σημερα σαν περιοδου αλλα επιδη αλλες φορες γινονται πιο απαλα αλλε ςπιο εντονα σκεφτικα μην ειναι παλι καμια κριση απο τη σπαστικη κολιτιδα χαμηλα στο εντερο και εμ μπερδευει... χτες εμαθα οτι ειναι εγκυος η ξαδερφη μου! σε τεστ το ειδε σημερα θα πηγαινε στο γιατρο.. πλακα θα εχει να εχω μεινει κι εγω τον ιδιο μηνα.. χαχαχα δεν ανχονομαι ομως.. αν οχι τωρα θα ερθει αργοτερα ελπιζω... εχω την κορακλα μου και παρηγορουμε!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερααααααααα!!!
καλο μηνααααα σε ολες!!!
τι κανετε κοριτσια μου??
εγω ηπια καφεδακι,εβαλα μπριζολες με πατατες στο φουρνο και θα πεταχτω ενα μαρκετ να παρω αλευρακι να κανω μια σπανακοτυροπιτα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 328109

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα!
Θα εγκαινιασω αυτο το μηνα με...δυσαρεστα νεα, ετσι μπας και μας παει καλυτερα απο δω και περα...Rolling Eyes 
Αν και με καποιες μιλουσα και στο φβ, απεφυγα να μιλησω, αλλα τωρα εχω αναγκη να το πω...
Επιστρεφω μετα απο μια ακομα παλλινδρομη...Ω ναι..Δεν θα ησυχασουμε ποτε εμεις..Μια τον Απριλιο και μια πριν λιγες μερες.. Ετσι απλα, παει ενα ακομα μωρακι.Κι αντε τωρα να ξαναμαζεψεις τα κομματια σου και να ασχοληθεις με τα καθημερινα..Τελειωνω την αναρρωτικη μου και απο Δευτερα παλι δουλεια..Οχι οτι ελειψα και πολυ, 2 βδομαδες πηρε ολο κι ολο..Τι να πω; Τα γνωστα κλισε "η φυση προνοει";;; Μπα..δεν με παρηγορει..οχι οτι εχω πεσει και στα πατωματα, αλλα ε, πως να το κανουμε μετα απο τον περσινο ενδομητριο θανατο ισως και να πιστευα οτι εχω "ξεπληρωσει" το χρεος μου και απο δω και περα ολα θα πανε καλα...
Μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι δευτερο παιδι..ΓΙΟΚ..
Ή μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι εντελως τυχαια εκανα κι ενα παιδι.....Δεν ξερω τι ισχυει..
οκ..τα χω παιξει...Very Happy 
Εσεις, τι νεα;

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφία 26 έγραψε:καλημερααααααααα!!!
καλο μηνααααα σε ολες!!!
τι κανετε κοριτσια μου??
εγω  ηπια   καφεδακι,εβαλα μπριζολες με πατατες στο φουρνο και θα πεταχτω ενα μαρκετ να παρω αλευρακι να κανω μια σπανακοτυροπιτα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 328109

Καλημέρα Σοφάκι μουυυυυυυυυυυυυ,καλό μήνα κουκλίτσα μου τι κάνεις?Πολλά φιλάκια σε όλα τα κορίτσια

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα!
Θα εγκαινιασω αυτο το μηνα με...δυσαρεστα νεα, ετσι μπας και μας παει καλυτερα απο δω και περα...Rolling Eyes 
Αν και με καποιες μιλουσα και στο φβ, απεφυγα να μιλησω, αλλα τωρα εχω αναγκη να το πω...
Επιστρεφω μετα απο μια ακομα παλλινδρομη...Ω ναι..Δεν θα ησυχασουμε ποτε εμεις..Μια τον Απριλιο και μια πριν λιγες μερες.. Ετσι απλα, παει ενα ακομα μωρακι.Κι αντε τωρα να ξαναμαζεψεις τα κομματια σου και να ασχοληθεις με τα καθημερινα..Τελειωνω την αναρρωτικη μου και απο Δευτερα παλι δουλεια..Οχι οτι ελειψα και πολυ, 2 βδομαδες πηρε ολο κι ολο..Τι να πω; Τα γνωστα κλισε "η φυση προνοει";;; Μπα..δεν με παρηγορει..οχι οτι εχω πεσει και στα πατωματα, αλλα ε, πως να το κανουμε μετα απο τον περσινο ενδομητριο θανατο ισως και να πιστευα οτι εχω "ξεπληρωσει" το χρεος μου και απο δω και περα ολα θα πανε καλα...
Ή μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι εντελως τυχαια εκανα κι ενα παιδι.....Δεν ξερω τι ισχυει..
Εσεις, τι νεα;

Λίλλυ μου γλυκιά μου Λίλλυ!!Νιώθω τόσο ηλίθια που εσύ είχες το πρόβλημα σου και γω σε ρωτούσα διάφορα..Πουλάκι μου δεν το ξέρουμε ότι δεν θα μπορέσεις να ξανακάνεις..Αφού έκανες μια φορά πιστεύω αυτό το αποδεικνύειSad 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εσεις, τι νεα;
καλημερα λιλλακι μου!!!
δεν ξερω τι θα ηθελα να ακουσω αν συνεβαινε σε εμενα και τι πρεπει να λες σε αυτες τις καταστασεις.
σιγουρα παντως ολες μας καταρρακωνουν και μονο να το ακουμε.
λυπαμαι πολυ λιλλακι μου!
δε πιστευω να ισχυει το οτι ετυχε και εκανες ενα παιδι αλλα οτι ετυχε η δευτερη παλλινδρομη.θα παρεις δυναμη και θα μαζεψεις τα κομματια σου, απο την πριγκιπισα σου θα παρεις τη μεγαλυτερη δυναμη!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εσεις, τι νεα;

ΛΙΛΛΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..........ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΠΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν' ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.........ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.....Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.....Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Καλημέρα Ποππάκι μου!!Καλά αν εξαιρέσεις ότι αδιαθέτησα χτες και πονάω αρκετά..

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΕ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΠΑΛΙ ΕΕΕΕ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
ΥΠΟΜΟΝΗ ΒΑΣΟΥΛΑ, ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΕΠΟΝΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ....

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΗΡΘΕ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΠΑΛΙ ΕΕΕΕ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

Ναι η κακούργα μην με αφήσει κανένα χρόνο στην ησυχία μου!Smile 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 13.30 ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ 9.30, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ)ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΜΘΜ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΚ!!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
poppaki έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 13.30 ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ 9.30, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ)ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΜΘΜ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΚ!!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 

Ποππάκι μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά στην εξέταση ένα ένα τα θέματα σου να τα κλείνεις!Έστω και νοερά θα έχεις μαζί σου την αγάπη μας!!Να περάσεις ένα πολύ πολύ όμορφο σκ και περιμένουμε νέα!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εσεις, τι νεα;
mi to vazeis katw prospa9ise to 8a er8ei kai to deytero allwste o epimenwn nika!!

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vasoula1 έγραψε:
poppaki έγραψε:ΗΡΘΕ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΠΑΛΙ ΕΕΕΕ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
Ναι η κακούργα μην με αφήσει κανένα χρόνο στην ησυχία μου!Smile 
oxi oxi de ginetai na mas afisei se isixia emas de kserw ti ginetai..aman pia ka8e mina auto to pragma

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τα ομορφα λογια και τη θετικη ενεργεια.. Ειναι μια φαση κι αυτη και ξερω οτι με καταλαβαινετε ολες μα ολες, ειτε εχετε υπαρξει εγκυες ειτε οχι..Αλλωστε και καθε μηνα που βλεπουμε την απαισοτατη, ενω θελουμε να δουμε ενα θετικο τεστακι, ολες βιωνουμε μια "αποβολη"...Ειναι δυσκολα, αλλα..εδω ειμαστε..
Και μην ξαναδιαβασω χαζα απο καποιες καποιες (ονοματα δε λεμε) οτι με..ζαλιζαν με τα δικα τους....Αμα δεν ηθελα, δεν θα απαντουσα..οκ;;Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 315810 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τα ομορφα λογια και τη θετικη ενεργεια.. Ειναι μια φαση κι αυτη και ξερω οτι με καταλαβαινετε ολες μα ολες, ειτε εχετε υπαρξει εγκυες ειτε οχι..Αλλωστε και καθε μηνα που βλεπουμε την απαισοτατη, ενω θελουμε να δουμε ενα θετικο τεστακι, ολες βιωνουμε μια "αποβολη"...Ειναι δυσκολα, αλλα..εδω ειμαστε..
Και μην ξαναδιαβασω χαζα απο καποιες καποιες (ονοματα δε λεμε) οτι με..ζαλιζαν με τα δικα τους....Αμα δεν ηθελα, δεν θα απαντουσα..οκ;;Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 315810 
Γκουχ γκουχ ελήφθη!!Smile 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:
Lillybell έγραψε:Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τα ομορφα λογια και τη θετικη ενεργεια.. Ειναι μια φαση κι αυτη και ξερω οτι με καταλαβαινετε ολες μα ολες, ειτε εχετε υπαρξει εγκυες ειτε οχι..Αλλωστε και καθε μηνα που βλεπουμε την απαισοτατη, ενω θελουμε να δουμε ενα θετικο τεστακι, ολες βιωνουμε μια "αποβολη"...Ειναι δυσκολα, αλλα..εδω ειμαστε..
ναιιιι ναιιιι ξανθουλα, εσενα λεω αλλα και καποια αλλη.....ξερει εκεινη....θα πεσει φαπα αμα ξαναδω τετοια....Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 361490 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 361490 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 361490 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
ναιιιι ναιιιι ξανθουλα, εσενα λεω αλλα και καποια αλλη.....ξερει εκεινη....θα πεσει φαπα αμα ξαναδω τετοια....Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 361490 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 361490 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 361490 

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 893968 

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κουκλες μου...τι κανετε;;;
λιλλυ μου ειλικρινα λυπαμαι πολυ γι'αυτο που περασες.....το ξερω ειναι επωδυνο αλλα εισαι δυνατη εσυ.....ευχομαι μεσα απο την καρδια μου συντομα να εχεις ενα υγειεστατο σπορακι στην κοιλιτσα σου......
οι υπολοιπες κοριτσια μου πως ειστε;;;;

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα τσουπρες μου!!!τι κανετε??
εγω αδιαθετησα κοριτσια μου και ναι ναι ,καταφερα και εκανα κυκλο 29 ημερων..απο 45 κατι ειναι κ αυτο!!!Laughing Laughing Laughing 
βικακι μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 
βασουλα μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 

και στα υπολοιπα κοριτσια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 - Σελίδα 11 417472 
καλο σ/κ σε ολες!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις