226 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 Τετ Οκτ 30, 2013 11:51 pm
gogoulini88
Πανταχού παρούσα!
kALIMERAAA DEN EIXE DOULEIA SIMERA KAI EINAI TELEIAAAAAAA!!!!!!EGW PINW CAPPUCCINO..KAI DE KSERW TI NA MAGEIREPSW
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλημεραααα!!!εφτασεεεεε!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημεραααααα!!
τι κανετε???
καλλιτσα μου καφε επειγοντως!!!!
καλημερα γωγουλινι!!!gogoulini88 έγραψε:kALIMERAAA DEN EIXE DOULEIA SIMERA KAI EINAI TELEIAAAAAAA!!!!!!EGW PINW CAPPUCCINO..KAI DE KSERW TI NA MAGEIREPSW
ευχαριστω για τον !!!!kallia24 έγραψε:καλημεραααα!!!εφτασεεεεε!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημεραααααα!!
τι κανετε???
πως εισαι σοφακι μ σημερα???καλυτερα?
καλημεραα!!εμεις εχουμε μακαρονια με κοτοπουλο,ευκολο κ γρηγορο!!gogoulini88 έγραψε:kALIMERAAA DEN EIXE DOULEIA SIMERA KAI EINAI TELEIAAAAAAA!!!!!!EGW PINW CAPPUCCINO..KAI DE KSERW TI NA MAGEIREPSW
αντε σοφακι μ να ηρεμησεις κ εσυ..ειναι πολυ σπαστικο αυτο το κρυωμα,μουκωμα κ τα λοιπα...εγω την γλιτωσα φετος..περιεργο...αλλα ολο το καλοκαιρι σχεδον ετσι ημουν..Σοφία 26 έγραψε:ευχαριστω για τον !!!!kallia24 έγραψε:καλημεραααα!!!εφτασεεεεε!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημεραααααα!!
τι κανετε???
ειμαι λιγο καλυτερα προς το παρον!εχθες εβαλα λιγες σταγονες για τη μυτη απο του μικρου και κοιμηθηκα σαν πουλακι!!!
οχι εγω μονο το χειμωνα!!!αχ καλλια μου με αυτο τον καιρο νομιζω οτι εχει αρρωστησει ολος ο κοσμος!kallia24 έγραψε:αντε σοφακι μ να ηρεμησεις κ εσυ..ειναι πολυ σπαστικο αυτο το κρυωμα,μουκωμα κ τα λοιπα...εγω την γλιτωσα φετος..περιεργο...αλλα ολο το καλοκαιρι σχεδον ετσι ημουν..Σοφία 26 έγραψε:ευχαριστω για τον !!!!kallia24 έγραψε:καλημεραααα!!!εφτασεεεεε!!!Σοφία 26 έγραψε:καλημεραααααα!!
τι κανετε???
ειμαι λιγο καλυτερα προς το παρον!εχθες εβαλα λιγες σταγονες για τη μυτη απο του μικρου και κοιμηθηκα σαν πουλακι!!!
να τις κανεις!και οι μελιτζανες ειναι τελειες!!!gogoulini88 έγραψε:eyxaristw koritsia gia tis protaseis alla epeidi i mama mou edwse melitzanes 8a tis ftiaxw gia na mi xalasoun
nai ontws m aresoun polu!!na tis thganisw kai patates kai na tis valw me saltsa pou 8a ftiaxw sto foyrnoΣοφία 26 έγραψε:να τις κανεις!και οι μελιτζανες ειναι τελειες!!!gogoulini88 έγραψε:eyxaristw koritsia gia tis protaseis alla epeidi i mama mou edwse melitzanes 8a tis ftiaxw gia na mi xalasoun
πως σκεφτεσαι??
συμπολιτισσα γλυκια τι κανεις???AnastasiaMM έγραψε:Κοριτσάκια μου καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!
Ε και λοιπόν σήμερα πίνω το καφεδάκι μου και χαλαρώνω
αφού χθές έβαλα τα χαλιά μου!!!
Ξεκίνησα στις 9 το πρωί και τελείωσα στις 16.30!!!
Τώρα όμως απολαμβάνω το σπίτι που σε κάθε του κίνηση ο Μιχάλης το κάνει άνω κάτω!
Εσείς τί μου κάνετε ?
Ποππάκι πέρασε όμορφα στη βάπτιση έ?Χαίρομαι κοριτσάκι μου γλυκό !
Πάντα να περνάτε καλά με τον αντρούλη σου και τους φίλους σας γλυκιά μου!
Ότι και να συμβαίνει στη ζωή μας κάτι τέτοια μας κάνουν και βλέπουμε και πάλι τη ζωή αισιόδοξα!!!
Τα υπόλοιπα κορίτσια τί μου κάνουν ?
Σοφάκι μου είσαι μέσα ?
Αφρούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είσαι κι εσύ εδώ πόσο χάρηκα που είδα πως είσαι καλά γλυκιά μου!!!!!!!
ωραιο ακουγετε!!!gogoulini88 έγραψε:nai ontws m aresoun polu!!na tis thganisw kai patates kai na tis valw me saltsa pou 8a ftiaxw sto foyrnoΣοφία 26 έγραψε:να τις κανεις!και οι μελιτζανες ειναι τελειες!!!gogoulini88 έγραψε:eyxaristw koritsia gia tis protaseis alla epeidi i mama mou edwse melitzanes 8a tis ftiaxw gia na mi xalasoun
πως σκεφτεσαι??
αχχχ οχι σοφακι μ μη μου λες τετοια...δν το μπορω καθολου...για τους αντρες λεω οταν ειναι αρρωστοι αλλα εγω νομιζω ειμαι χειροτερη...Σοφία 26 έγραψε:καλλια μου δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα ετσι ελεγα κ εγω την προηγουμενη εβδομαδα!!!οτι τη γλιτωσα..
καλημερα αναστασια,τι κανετε??
αχ ετσι ειναι τα σκατουλια μωρε..γεμιζουν το σπιτι με την "παρουσια" τους!!!
AnastasiaMM έγραψε:Κορίτσια συγνώμη αλλα είχα τηλ επικοινωνία με τη μητέρα....
Κάλια μου γλυκιά!!!!!
Τί κάνεις κοριτσάκι μου?
Πώς τα πας με τη δουλειά ?
Δουλεύεις ακόμα ή σταμάτησες για χειμώνα ?
Αχ Σοφία μου έχεις δίκιο γεμίζουν το σπίτι τα ζουζούνια!!!!!!!!
Τί κάνει το δικό σου ζουζο
ύνι ?
Είναι στον παιδικό ?
τωρα αναστασια μου απο την ανοιξη παλι ισως σε κανενα ξενοδοχειο...τι να πω?για τωρα το χειμωνα δυσκολο γτ δν κινειτε τπτ...AnastasiaMM έγραψε:Κάλια μου λυπάμαι που δεν προχώρησε με τη δουλειά, όμως αφού δεν μπορούσες καλά έκανες κι έφυγες.
Μην ανησυχείς κάτι άλλο θα βρεθεί!
Εγώ καλά με τη δουλειά πήγα γέμισα τις μπαταρίες και τώρα κάτσω στο σπιτάκι μου να ξεκουραστώ και να ασχοληθώ με το μικρό Μιχάλη που έχει γίνει πολύ απαιτητικός!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kallia24 στις Πεμ Οκτ 31, 2013 1:10 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΛΑΘΟΣ)
AnastasiaMM έγραψε:Κάλια μου ναι μάλλον του χρόνου θα ξαναπάω αν έχει δουλειά σίγουρα!
Κάνω και τα χαρτιά μου μήπως μπώ με καμία σύμβαση πουθενά και βλέπουμε....
Σοφάκι μου γλυκό κρύωσες κοριτσάκι μου?
Άντε να περάσει η ώρα να πας σπιτάκι σου!
Περαστικά σου!
Ήρθε πάλι η συχαμένη ?
κτ ειναι κ αυτο αναστασια μ..μεσω οαεδ τα κανεις τα χαρτια σου??
σοφακι μου κρυωσες κ εσυ?περαστικουλια σ!!
Μη μας ξεχάσει καμιά φορά και την παρεξηγήσουμε.......
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης