601 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129 Δευ Νοε 11, 2013 1:14 am
kallia24
Πρωταγωνιστής!!
ποπακι μ βγαινω κ εγω να τελειωσω τις δουλειες μ!
καλη μερα να χεις!!
καλη μερα να χεις!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σοφία 26 έγραψε:ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ : το μισω,το μισω,το μισω,το μισω,το μισω,το μισω,το μισω!!!!
Σοφία 26 έγραψε:ποπακι μου δεν την παλευω!!!
και σκεψου οτι το σπιτι ειναι 35τμ...
οταν θα παμε (σε λιγα χρονια) στο πατρικο του αντρα μου...που ειναι 100τμ.
τι θα κανω???
και εγω ποπακι στο σαλονι (και κρεβατοκαμαρα μας) δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ.αλλα στο δωματιο του μικρο θελοντας και μη,εχει πολλα μικροπραγματα,συν της αλλης αρκουδακια,παζλ,παιχνιδια στα ραφια κτλpoppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:ποπακι μου δεν την παλευω!!!
τι θα κανω???
ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΕΧΩ 5 ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ, ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΨΙΛΟΛΟΙΔΙΑ!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΑΝΑΚΙΑ SWIFFER ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΙΑ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ!!
Σοφία 26 έγραψε:και εγω ποπακι στο σαλονι (και κρεβατοκαμαρα μας) δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ.αλλα στο δωματιο του μικρο θελοντας και μη,εχει πολλα μικροπραγματα,συν της αλλης αρκουδακια,παζλ,παιχνιδια στα ραφια κτλpoppaki έγραψε:ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!Σοφία 26 έγραψε:ποπακι μου δεν την παλευω!!!
τι θα κανω???
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΕΧΩ 5 ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ, ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΨΙΛΟΛΟΙΔΙΑ!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΑΝΑΚΙΑ SWIFFER ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΙΑ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ!!
k gw k gw k gwΣοφία 26 έγραψε:ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ : το μισω,το μισω,το μισω,το μισω,το μισω,το μισω,το μισω!!!!
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ...ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!poppaki έγραψε:Σοφία 26 έγραψε:και εγω ποπακι στο σαλονι (και κρεβατοκαμαρα μας) δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ.αλλα στο δωματιο του μικρο θελοντας και μη,εχει πολλα μικροπραγματα,συν της αλλης αρκουδακια,παζλ,παιχνιδια στα ραφια κτλpoppaki έγραψε:ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!Σοφία 26 έγραψε:ποπακι μου δεν την παλευω!!!
τι θα κανω???
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!
ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!
Σοφία 26 έγραψε:ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ...ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!poppaki έγραψε:ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!Σοφία 26 έγραψε:και εγω ποπακι στο σαλονι (και κρεβατοκαμαρα μας) δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ.αλλα στο δωματιο του μικρο θελοντας και μη,εχει πολλα μικροπραγματα,συν της αλλης αρκουδακια,παζλ,παιχνιδια στα ραφια κτλpoppaki έγραψε:ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!Σοφία 26 έγραψε:ποπακι μου δεν την παλευω!!!
τι θα κανω???
ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!
gogoulini88 έγραψε:ti kanete kopelies???????????efyga nwritera simera evala to fai sto fourno kai mpika na serfarw ligo..ante paei kai ayth i mera....ti wraia!!
γεια σου βρε γωγουλα!!!καλα εκανες!gogoulini88 έγραψε:ti kanete kopelies???????????efyga nwritera simera evala to fai sto fourno kai mpika na serfarw ligo..ante paei kai ayth i mera....ti wraia!!
Σοφία 26 έγραψε:γεια σου βρε γωγουλα!!!καλα εκανες!gogoulini88 έγραψε:ti kanete kopelies???????????efyga nwritera simera evala to fai sto fourno kai mpika na serfarw ligo..ante paei kai ayth i mera....ti wraia!!
εγω πηγα να παρω το μικρο νωριτερα γτ ειχα πεθανει απο το αγχος αν χτυπησε κανενα παιδακι και ναι,το ξανακανε!
μου ειπε οτι βλεπει θεληση να το σταματησει αλλα του φευγει το χερι αυθορμητα...δεχετε την τιμωρια γτ καταλαβαινει τι εκανε.πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να το σταματησει αλλιως αλιμονο μας.
ναι ναι μονο που σερνομουνα...μαλλον ειναι που θα μου ερθει περιοδοσ γι αυτο..poppaki έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΩΓΩ!gogoulini88 έγραψε:ti kanete kopelies???????????efyga nwritera simera evala to fai sto fourno kai mpika na serfarw ligo..ante paei kai ayth i mera....ti wraia!!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΠΕΡΑΣΕ;;;;
παλι??αφου δεχεται τη τιμωρια θα το σταματησει καταλαβαινει οτι ειναι κακο αυτο που κανει!!Σοφία 26 έγραψε:γεια σου βρε γωγουλα!!!καλα εκανες!gogoulini88 έγραψε:ti kanete kopelies???????????efyga nwritera simera evala to fai sto fourno kai mpika na serfarw ligo..ante paei kai ayth i mera....ti wraia!!
εγω πηγα να παρω το μικρο νωριτερα γτ ειχα πεθανει απο το αγχος αν χτυπησε κανενα παιδακι και ναι,το ξανακανε!
μου ειπε οτι βλεπει θεληση να το σταματησει αλλα του φευγει το χερι αυθορμητα...δεχετε την τιμωρια γτ καταλαβαινει τι εκανε.πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να το σταματησει αλλιως αλιμονο μας.
gogoulini88 έγραψε:ναι ναι μονο που σερνομουνα...μαλλον ειναι που θα μου ερθει περιοδοσ γι αυτο..poppaki έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΩΓΩ!gogoulini88 έγραψε:ti kanete kopelies???????????efyga nwritera simera evala to fai sto fourno kai mpika na serfarw ligo..ante paei kai ayth i mera....ti wraia!!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΠΕΡΑΣΕ;;;;
vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου!Τι κάνετε?Εγώ πήγα στην μανουλίτσα μου μια βόλτα ήπιαμε το καφεδάκι μας και ήρθα σπίτι να μαγειρέψω!Μιλάμε έπιασε μια ψύχρα καλή μπρρρ!!!Για τζάκι είναι μου φαίνεται!!Κορίτσια και μένα μου τη δίνει το ξεσκόνισμα αλλά πιο πολύ το σίδερο δεν το θέλω καθόλου!!Σοφάκι μου μην στεναχωριέσαι είναι θέμα λίγων ημερών να το κόψει!Γωγώ και Κάλλια
poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου!Τι κάνετε?Εγώ πήγα στην μανουλίτσα μου μια βόλτα ήπιαμε το καφεδάκι μας και ήρθα σπίτι να μαγειρέψω!Μιλάμε έπιασε μια ψύχρα καλή μπρρρ!!!Για τζάκι είναι μου φαίνεται!!Κορίτσια και μένα μου τη δίνει το ξεσκόνισμα αλλά πιο πολύ το σίδερο δεν το θέλω καθόλου!!Σοφάκι μου μην στεναχωριέσαι είναι θέμα λίγων ημερών να το κόψει!Γωγώ και Κάλλια
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ!!!
vasoula1 έγραψε:Τι κάνεις γλυκιά μου Πόπη?poppaki έγραψε:vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου!Τι κάνετε?Εγώ πήγα στην μανουλίτσα μου μια βόλτα ήπιαμε το καφεδάκι μας και ήρθα σπίτι να μαγειρέψω!Μιλάμε έπιασε μια ψύχρα καλή μπρρρ!!!Για τζάκι είναι μου φαίνεται!!Κορίτσια και μένα μου τη δίνει το ξεσκόνισμα αλλά πιο πολύ το σίδερο δεν το θέλω καθόλου!!Σοφάκι μου μην στεναχωριέσαι είναι θέμα λίγων ημερών να το κόψει!Γωγώ και Κάλλια
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ!!!
Και μένα σήμερα η μέρα μου είναι βαρετή περιμένω να σχολάσει ο άντρας μου να πάμε καμιά βόλταpoppaki έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ....ΕΔΩ ΑΡΑΧΤΗ.....ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙ ΜΟΥ......ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΜΘΜ.vasoula1 έγραψε:Τι κάνεις γλυκιά μου Πόπη?poppaki έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ!!!vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου!Τι κάνετε?Εγώ πήγα στην μανουλίτσα μου μια βόλτα ήπιαμε το καφεδάκι μας και ήρθα σπίτι να μαγειρέψω!Μιλάμε έπιασε μια ψύχρα καλή μπρρρ!!!Για τζάκι είναι μου φαίνεται!!Κορίτσια και μένα μου τη δίνει το ξεσκόνισμα αλλά πιο πολύ το σίδερο δεν το θέλω καθόλου!!Σοφάκι μου μην στεναχωριέσαι είναι θέμα λίγων ημερών να το κόψει!Γωγώ και Κάλλια
Σοφία 26 έγραψε:μια χαρα σε βρισκω ποπακι μου!!!
εγω λογο γενικη πριν απο λιγο εβαλα το φαγητο πανω,με βοηθησε κ ο γιος μου ..που τρελαινεται να μαγειρευει!!!!
μου ειπε οταν θα μεγαλωσει θελει να γινει σεφ και αστροναυτης!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωρό #129
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης