401 Απ: ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ; #3 Τρι Δεκ 17, 2013 2:57 am
viki1988
Πρωταγωνιστής!!
για σημερα το μενου εχει μακαρονια με κιμα........
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
matinaki1990 έγραψε:μια κατσαρολα λαχανοντολμαδες απο την πεθερα εχω για σημερα!!!
Και μεις το ίδιο μόλις φάγαμε!!viki1988 έγραψε:για σημερα το μενου εχει μακαρονια με κιμα........
Ξεφλούδισε μια ωμή πατάτα, κόψτην σε μεγάλους κύβους και βάλε την μέσα στο φαγητό να πάρει μια βράση μαζί με τα φασολάκια. Το άμυλο απορροφά το υπερβολικό αλάτι. Καλή επιτυχία!trilly έγραψε:vre koritsia SOS! an vgei ligo almyro to faghto, mporoume na kanoume tipota? ekana fasolakia gia mena epeidh nhsteyw, kai eriksa perissotero alati. ftiaxnetai 'h me salata tha thn vgalw?
mhtsaina έγραψε:Ξεφλούδισε μια ωμή πατάτα, κόψτην σε μεγάλους κύβους και βάλε την μέσα στο φαγητό να πάρει μια βράση μαζί με τα φασολάκια. Το άμυλο απορροφά το υπερβολικό αλάτι. Καλή επιτυχία!trilly έγραψε:vre koritsia SOS! an vgei ligo almyro to faghto, mporoume na kanoume tipota? ekana fasolakia gia mena epeidh nhsteyw, kai eriksa perissotero alati. ftiaxnetai 'h me salata tha thn vgalw?
Και συγνώμη για την αγένειά μου, ούτε καν σε καλησπέρισα, αλλά ήθελα να σου σώσω το φαί πρώτα βλέπεις!
demaki88 έγραψε:Καλα μητσαινα το tip σου τελειο!!ξερεις ποσες φορες μου εχει πεσει περισσοτερο αλατι κ δεν το τρωω;;μου βρηκες λυση!!
συγχαρητηρια στον πατερα σου λοιπον!!!κολπαρα βρηκε!!mhtsaina έγραψε:demaki88 έγραψε:Καλα μητσαινα το tip σου τελειο!!ξερεις ποσες φορες μου εχει πεσει περισσοτερο αλατι κ δεν το τρωω;;μου βρηκες λυση!!
Γεια σου αγορομάνα!!!! Ο πατέρας μου μου το έμαθε το κόλπο, είναι πολύ καλός μάγειρας, ερασιτέχνης αλλά καλός!
demaki88 έγραψε:συγχαρητηρια στον πατερα σου λοιπον!!!κολπαρα βρηκε!!mhtsaina έγραψε:demaki88 έγραψε:Καλα μητσαινα το tip σου τελειο!!ξερεις ποσες φορες μου εχει πεσει περισσοτερο αλατι κ δεν το τρωω;;μου βρηκες λυση!!
Γεια σου αγορομάνα!!!! Ο πατέρας μου μου το έμαθε το κόλπο, είναι πολύ καλός μάγειρας, ερασιτέχνης αλλά καλός!
mhtsaina έγραψε:Την επομενη φορα που θα κανω κοκκιστο θα το κανω κ θα σου πω εντυπωσεις!!demaki88 έγραψε:συγχαρητηρια στον πατερα σου λοιπον!!!κολπαρα βρηκε!!mhtsaina έγραψε:demaki88 έγραψε:Καλα μητσαινα το tip σου τελειο!!ξερεις ποσες φορες μου εχει πεσει περισσοτερο αλατι κ δεν το τρωω;;μου βρηκες λυση!!
παντως ειναι πολυ ωραιο να ξερουν οι αντρες να μαγειρευουν!!η μαμα σου θα πρεπει να τον χαιρετε!!!
Ααχχχ θα του το πω και θα χαρεί, ευχαριστούμε πολύ κούκλα μου! Ξέρεις τι άλλο κάνει τώρα που το θυμάμαι; Στο κοκκινιστό κρέας, πάντα πριν κλείσει τη χύτρα, βάζει και λίγη κέτσαπ, ίσα στην μύτη του κουταλιού. Το νοστιμίζει απίστευτα!
να σου πω!!!στα κοριτσια ηταν δυο ελευθερες επαφες δηλαδη σκοπιμα ωστε να πιασουμε μωρο.στον Διανελλακο μου ετυχε.ηταν δηλαδη επαφη χωρις προφιλαξη μεν αλλα με τη μεθοδο του τραβηγματος!!λες επειδη δεν το πραγραατισαμε;;αν κ εγω παρακαλουσα να πιασω μωρο κ ας μην ηθελε ο αντρας μου!!mhtsaina έγραψε:Δεν έκανες γκάφα demaki μου, και μη ζητάς συγνώμη σε παρακαλώ, αυτά είναι μέσα στη ζωή κούκλα μου, συμβαίνουν συχνά. Τουλάχιστον εγώ την έζησα κάποια χρόνια και τη θυμάμαι. Υπάρχουν και χειρότερα.
Παρεμπιπτόντως, έχεις κάνα καλό σερνικοβότανο να κάνουμε κι εμείς ηγεμόνα;;;
demaki88 έγραψε:να σου πω!!!στα κοριτσια ηταν δυο ελευθερες επαφες δηλαδη σκοπιμα ωστε να πιασουμε μωρο.στον Διανελλακο μου ετυχε.ηταν δηλαδη επαφη χωρις προφιλαξη μεν αλλα με τη μεθοδο του τραβηγματος!!λες επειδη δεν το πραγραατισαμε;;αν κ εγω παρακαλουσα να πιασω μωρο κ ας μην ηθελε ο αντρας μου!!mhtsaina έγραψε:Δεν έκανες γκάφα demaki μου, και μη ζητάς συγνώμη σε παρακαλώ, αυτά είναι μέσα στη ζωή κούκλα μου, συμβαίνουν συχνά. Τουλάχιστον εγώ την έζησα κάποια χρόνια και τη θυμάμαι. Υπάρχουν και χειρότερα.
αχ μητσαινα εγραψα εδω παραπανω.ε θηλαζω η γυναικα με ενα χερι ειμαι!!!μα δεν θα σταματησει να θηλαζει να σιδερωσω αναρωτιεμαι;;;;mhtsaina έγραψε:αχ πλακα θα εχει!!καλε θυμηθικα κ κατι αλλο!!!τοτε ηταν κ καμμενο το χρυσο μου.πηγε το χτικιο κ του πηρε βεντουζες στη πλατη ε εριξε το οινοπνευμα στη πλατη του κ αρπαξε φωτια!!τωρα γελαω πως τα λεμε αλλα τοτε εκλαιγα απο τον φοβο μου!!demaki88 έγραψε:να σου πω!!!στα κοριτσια ηταν δυο ελευθερες επαφες δηλαδη σκοπιμα ωστε να πιασουμε μωρο.στον Διανελλακο μου ετυχε.ηταν δηλαδη επαφη χωρις προφιλαξη μεν αλλα με τη μεθοδο του τραβηγματος!!λες επειδη δεν το πραγραατισαμε;;αν κ εγω παρακαλουσα να πιασω μωρο κ ας μην ηθελε ο αντρας μου!!mhtsaina έγραψε:Δεν έκανες γκάφα demaki μου, και μη ζητάς συγνώμη σε παρακαλώ, αυτά είναι μέσα στη ζωή κούκλα μου, συμβαίνουν συχνά. Τουλάχιστον εγώ την έζησα κάποια χρόνια και τη θυμάμαι. Υπάρχουν και χειρότερα.
Μωρέ λες;;; Θα βάλω κάτω τον Μητς, θα του κάνω κόλπα ανατολίτικα και μετά θα του πω "τραβήξου"! Άμα δε με στείλει στο Δαφνί, τι να πω, ήρωας θα είναι!
Χωρίς πλάκα, θα δοκιμάσω
demaki88 έγραψε:αχ μητσαινα εγραψα εδω παραπανω.ε θηλαζω η γυναικα με ενα χερι ειμαι!!!μα δεν θα σταματησει να θηλαζει να σιδερωσω αναρωτιεμαι;;;;mhtsaina έγραψε:αχ πλακα θα εχει!!καλε θυμηθικα κ κατι αλλο!!!τοτε ηταν κ καμμενο το χρυσο μου.πηγε το χτικιο κ του πηρε βεντουζες στη πλατη ε εριξε το οινοπνευμα στη πλατη του κ αρπαξε φωτια!!τωρα γελαω πως τα λεμε αλλα τοτε εκλαιγα απο τον φοβο μου!!demaki88 έγραψε:να σου πω!!!στα κοριτσια ηταν δυο ελευθερες επαφες δηλαδη σκοπιμα ωστε να πιασουμε μωρο.στον Διανελλακο μου ετυχε.ηταν δηλαδη επαφη χωρις προφιλαξη μεν αλλα με τη μεθοδο του τραβηγματος!!λες επειδη δεν το πραγραατισαμε;;αν κ εγω παρακαλουσα να πιασω μωρο κ ας μην ηθελε ο αντρας μου!!mhtsaina έγραψε:Δεν έκανες γκάφα demaki μου, και μη ζητάς συγνώμη σε παρακαλώ, αυτά είναι μέσα στη ζωή κούκλα μου, συμβαίνουν συχνά. Τουλάχιστον εγώ την έζησα κάποια χρόνια και τη θυμάμαι. Υπάρχουν και χειρότερα.
Μωρέ λες;;; Θα βάλω κάτω τον Μητς, θα του κάνω κόλπα ανατολίτικα και μετά θα του πω "τραβήξου"! Άμα δε με στείλει στο Δαφνί, τι να πω, ήρωας θα είναι!
Χωρίς πλάκα, θα δοκιμάσω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης