426 Απ: ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ; #3 Τετ Δεκ 18, 2013 12:25 am
Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!!!!Εμείς θα φάμε φακές σήμερα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
trilly έγραψε:mpaimw na pw pws to kolpo ths mhtsainas epiase kai vlepw gia ''methodo travhgmatos'', ktl, kai lew, ti sto kalo? se lathos thema mphka??? gynaikes paidi mou!!! axaxa!
na'sai kala mhtsi! kai kalhmera sas!
Μμμμμμ τέλεια ιδέα για βραδινό!!!!Θα φάω τώρα που είμαι στη μαμά μου γιατί μετά που θα μαι σπίτι μου ούτε να τον μυρίσει δεν θέλει ο αντρούλης μου!!!!elin1 έγραψε:ηρθα μολις σπιτι και σκεφτομουν τι να φτιαξω για βραδυ, και θυμηθηκα τον τραχανα, κι ετσι φτιαχνω τραχανα με φετα!!! μιαμ μιαμ!!!
Leda Leda έγραψε:Ομελέτα με σπανάκι κ μπέικον και λίγες πιτούλες ψητές με σως γιαούρτι-μουστάρδα-λεμόνι-αλάτι-πιπέρι-λαδάκι-μαϊντανό....
Ρίχνω τα αυγά και μετά το σπανάκι..Δεν πολυψήνεται ίσα ίσα μέχρι να γίνει η ομελέτα...iouliana έγραψε:Leda Leda έγραψε:Ομελέτα με σπανάκι κ μπέικον και λίγες πιτούλες ψητές με σως γιαούρτι-μουστάρδα-λεμόνι-αλάτι-πιπέρι-λαδάκι-μαϊντανό....
το σπανακι πως το βαζεις στην ομελετα?και ποτε?
θα το δοκιμασω...σε ευχαριστω!Leda Leda έγραψε:Ρίχνω τα αυγά και μετά το σπανάκι..Δεν πολυψήνεται ίσα ίσα μέχρι να γίνει η ομελέτα...iouliana έγραψε:Leda Leda έγραψε:Ομελέτα με σπανάκι κ μπέικον και λίγες πιτούλες ψητές με σως γιαούρτι-μουστάρδα-λεμόνι-αλάτι-πιπέρι-λαδάκι-μαϊντανό....
το σπανακι πως το βαζεις στην ομελετα?και ποτε?
mhtsaina έγραψε:trilly έγραψε:mpaimw na pw pws to kolpo ths mhtsainas epiase kai vlepw gia ''methodo travhgmatos'', ktl, kai lew, ti sto kalo? se lathos thema mphka??? gynaikes paidi mou!!! axaxa!
na'sai kala mhtsi! kai kalhmera sas!
Kαλησπέρα σας! Χάρηκα πολύ που έπιασε το κολπάκι του μπαμπά μου, αν και είναι καρατσεκαρισμένο, δεν μπορεί να αποτύχει
Όσο για τα υπόλοιπα, συγνώμη που παρέκκλινα της πορείας του θέματος, αλλά είχα καλό σκοπό, προσπαθώ να πιάσω σερνικό παιδί και το demaki προσφέρθηκε ευγενικά να με βοηθήσει με την εμπειρία της
Α ναι, για σήμερα πέρκα ψητή και χόρτα
Catty έγραψε:Leda το οτι ξέρεις στις 8.53 τι να μαγειρεψεις με ξεπερνά! Μπράβο! Λέω να ακολουθήσω το παράδειγμα σου και να φτιάξω και εγώ μπριζολες! Ποιος δεν αγαπα τις μπριζολες;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης