301 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 Τρι Νοε 05, 2013 4:17 am
sophia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να ζήσει Μαρακι το γοργονακι σας! Τις καλύτερες ευχές κορίτσι μου! Υγεία πάνω από όλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μήπως να μιλήσει με τον γιατρό σου;Siliaki έγραψε:Nα σας ζήσει Μαράκι μου!!!!!!
Πάντα γερή και ευτυχισμένη να είναι!!!!!!
Μα πόση γκαντεμιά!? Άρχισε να με πονάει ο λαιμός μου! Με κόλλησε το Σιλιάκι! Ελπίζω μόνο μην με πιάσει βήχας και πάνω στην καισαρική κόψουν ότι να'ναι...!!! Και πως θα είναι μετά με βήχα και ράμματα! Ελπίζω να την γλιτώσω! Πήρα καραμέλες για τον λαιμό... ήπια τσαγάκι...!!! Καμιά άλλη ιδέα!?
Siliaki με το καλό να πάρεις το μπεμπάκι σου αγκαλιά!!!Siliaki έγραψε:Kαλησπέρα κορίτσια και από εμάς!
Πως είστε?
Αύριο 9:30 το πρωί μπαίνω να γεννήσω το μπεμπάκο μας!!!!!!! 7 η ώρα πρέπει να είναι στην κλινική!!!!!!!! Έφτασε η μέρα!!!!!!!
demaki88 έγραψε:καλησπερα!!!!
μολις γυρισα απο το ραντεβου!!!
2490 ο μικρος,μια χαρα!!!
Demaki μεγαλώσατε, άντε με το καλό!!!
Μαράκι27 έτσι είναι οι άντρες... ζόρικοι!!!
Nafsaki μπράβο σας, με την πρώτη αποκλειστικός θηλασμός αμέσως!!!!
Εμείς μετρήσαμε τον ίκτερο σήμερα, έπεσε αλλά θα ξαναπάμε απο εβδομάδα πάλι. Πήραμε κ 200 γρ. σε μία εβδομάδα κ κανονίσαμε κ το 1ο ραντεβού μας στην παιδίατρο για την Παρασκευή.
σιλια με το καλο!!!
μαρακι να σας ζησει!!!
Μπραβο σας Ναφς!!!!Παντα σουπερ δυνατη και ζορικη να ειναι η κουκλα σου!!!!!nafs έγραψε:καλησπερα κ απο μας! μπαινω γρηγορα γρηγορα με το βουδακι ανα χειρας να τρωει!σας ευχαριστουμε ολες για τις ευχουλες σας κ ν κρατησετε συντομα υγιη μωρακια! μόλις που προλαβα να δω ότι γεννησε το μαρακι κ η μαρουλα. να μας ζησουν κοριτσια!
η μπεμπα γεννηθηκε στις 8.57 1.11, με καισαρικη. 47 ποντοι και 2220 γραμ.δεν χρειαστηκε θερμοκοιτιδα, μονο λιγο συμπληρωμα την πρωτη μερα λογω υπογλυκαιμιων. Εκτοτε θηλαζουμε αποκλειστικα, διοτι ειμαστε σουπερ δυνατες κ ζορικες κ δεν μας αρεσε το αλλο γαλα. γυρισαμε χθες σπιτι, στα 2030 γρ., το βραδυ ηταν λιγο ζορικο, αλλα την παλευουμε!
εχω να σας πω κ για την ιδια την καισαρ., αλλα θα ξαναμπβ διοτι με 1 χερι δουλεια δεν γινεται!
Ετσι ειναι αυτα αγορομανες!!!!μαρακι27 έγραψε:Μου'σπασε τον τζαμπουκα απο τον τοκετο&καλα κρατει&στην κοινη μας πορεια!
Μπραβο σας!!!demaki88 έγραψε:καλησπερα!!!!
μολις γυρισα απο το ραντεβου!!!
2490 ο μικρος,μια χαρα!!!
σιλια με το καλο!!!
μαρακι να σας ζησει!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioazon στις Τρι Νοε 05, 2013 10:14 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioazon στις Τετ Νοε 06, 2013 9:19 pm, 1 φορά
Δοκίμασε την άσκηση της γάτας.roxanne87 έγραψε:Τις καλημέρες μου!!!
Ειμαι πολυ πολυ στεναχωρημένη σήμερα, που πηγαν οι συσπάσεις μου??? Τι πρέπει να κάνω? Περπατάω με πολύ ζόρι εξαιτίας του πόνου στον γοφό, εχθές πίεσα τον εαυτό μου κ περπάτησα περίπου μισό χιλόμετρο κ έκανα τον τριπλάσιο χρόνο απο ότι συνηθως! Πόση απόσταση πρέπει να περπατάω για να βοηθησω το μωρο μου να κατεβει? Θα σφιξω τα δόντια και θα βγω κ πάλι κ μετά θα ανέβω κ μέχρι τον Πέμπτο όροφο, μου ειπαν πως κ οι σκάλες βοηθάνε.....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης