626 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 5 Κυρ Νοε 17, 2013 6:11 am
nafs
Η ψυχή της παρέας!
Το ιωαννακι γέννησε ένα χταπόδι με κόκκινες χειλαρες!Πήγε με καισαρική τελικά γιατί η μικρή ερχόταν ΚΕ το αυτί.να μας ζήσει!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nafs έγραψε:Αν κ δεν ειμαι του ποτου, μια ταβερνούλα κ κρασακι δεν θα με χαλαγε!Αυτα όμως....λαααααααααααααστ γιαρ!
Μαρακι, ειμαστε πολλες, παρηγρησου! Βρε μπας κ πειναει ο γιοκας σου εξου και τα μισαωρα; ύπάρχουν κ οι μέρες μεγααααααααλης πεινας! Ρε παιδια, όταν κοιμαται πανω μου και παω να την ακουμπήσω στο κρεβατι της ξυπναει. Αν το κανει ο πατερας της, δεν καταλαβαινει τιποτα!καταλαβατε ποιος θα την βαζει για υπνο τα ξημερωματα, εεεεεεεεε?
Έμεις πάντως θηλαζουμε ενα στήθος κάθε φορά, σε σπανιες περιπτώσεις που βαριέται το ένα την βάζω και στο άλλο! !!
Κ εμεις ειχαμε παρει την ευχη μιας και ειχαμε το θεμα με τον ικτερο, αλλα βολτα δεν βλέπω στον ορίζοντα!
Α να ρωτησω, εσεις θηλάζετε τεταρτο σε κθε στηθος ή ενα τη φορα;;; Οι αποψεις διιστανται κ ακόμα δεν εχω καταλήξει!
μαρακι27 έγραψε:Καλημερουβββια...οπως λεει&μια ψυχη...
Ιωαννα καλως ηρθε η επαναστατρια μπεμπουλα σου! Καλους θηλασμους&καλη λοχεια για σενα...
Κοριτσια νυσταζω... αν&ειχαμε καπως καλυτερο βραδυ εχτες το προβλημα μας ειναι το ρεψιμο...καλατον παιρνει ο υπνος τρωγοντας αλλα ξυπναει στο ρεψιμο&κανα τεταρτο γκρινιαζει&με κανει βολτες μεσα στο σπιτι αληθεια μεχρι ποτε τα κραταμε εμεις να ρευτουνε;;;
καλησπερα κοριτσια!!!μαρακι27 έγραψε:Καλημερουβββια...οπως λεει&μια ψυχη...
Ιωαννα καλως ηρθε η επαναστατρια μπεμπουλα σου! Καλους θηλασμους&καλη λοχεια για σενα...
Κοριτσια νυσταζω... αν&ειχαμε καπως καλυτερο βραδυ εχτες το προβλημα μας ειναι το ρεψιμο...καλατον παιρνει ο υπνος τρωγοντας αλλα ξυπναει στο ρεψιμο&κανα τεταρτο γκρινιαζει&με κανει βολτες μεσα στο σπιτι αληθεια μεχρι ποτε τα κραταμε εμεις να ρευτουνε;;;
demaki88 έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!μαρακι27 έγραψε:Καλημερουβββια...οπως λεει&μια ψυχη...
σημερα ειδα τον ηγεμονα μου!!καναμε ενεση για τα πνευμινακια.
μαρακι τα κραταμε μεχρι να σταματησουν να πεινουν το γαλα μονο.αν δεις και ρευτει απο μονο του πιστευω οτι δεν χρειαζετε να το κρατας στον ωμο να ξαναρευτει εκτως αν εχει παλυδρομιση καιι θελει περισσοτερες φορες.τωρα αυτα που διαβασα 25 και 10 λεπτα τα μωρα δεν ειναι ρολογια!!(γνωμη μου)σιγα να μην το εχω και μια ωρα αμα ρευτει ξαπλωμα κατευθεια,αυτο εκανα στα δυο μου παιδια!!!
Απο 20 λεπτα εως&40 λεπτα καθεται...μονος του το αφηνει παντα&δινω σχεδον παντα εναλλαξ!demaki88 έγραψε:καλημερα!!!!το νινι σου παει καλυτερα κ αυτο εναι κατι!!!μην στεναχωριεσαι για το γαλατακι σου,μακαρι να μπορεσεις να το ξαναεαναφερεις!!!
μαρακι στον θηλασμο πολλα μωρακια πεινανε νωριτερα απο το 3ωρο.ακομα κα στη μια ωρα!!ειναι ευπεπτο οποτε πεινανε και πιο γρηγορα!!!!υπομονη να περασει το πρωτο 2 μηνο (μακαρι και νωριτερα)και μετα ολα θα ειναι μια χαρα!!!!ποση ωρα το κρατας στο στηθος?
vivaki έγραψε:geia sas koritsia..!!!
ioanna mou na sou zisei to xtapodaki sou...na einai geri k ygeiis...
s
Ax poso sas zileuo pou exete ta morakia sas....ego akomi oute agkalia den ton exo parei..
eytyxos pame kalytera tou exoun vgalei ola ta solinakia paramenei stin entatiki me oxigono..
xekinisame k to taisma...me gastriko solina vevaia alla troei...
i psixoula mou thelei k pipila..tou tin edosan gt psaxnei na pipilisei...
ego dystyxos den exo gala..me to zori vgazo 5 ml kai apo ta dyo stithi..
μαρακι27 έγραψε:Καλημερα...γινομαι κουραστικη το ξερω γκρινιαζοντας συνεχεια αλλα πρεπει σε κπ να τα πω που θα με καταλαβει!!
Χτες μιας&πηρα μιση ευχη ειπα να βγω...βγαζω με το θηλαστρο γυρω στα 100μλ&τον ταιζω πριν φυγω ωστε να εχω στην διαθεση μου τουλαχιστον3ωρες...σας πληροφορω στις 2&κτ εχοντας φαει αυτο που ειχα βγαλει εψαχνε&αλλο...Ρε κοριτσια τρωει παρα πολυ&ανα διωρο...μηπως δ του φτανει το δικο μου??? Αφηστε το δε βραδυ μας...εφαγε στις1,μεχρι να ρευτει&να κανακοιμηθει ειχε περασει το διωρο&ξυπνησε για να ξαναφαει...δ ξερω πως θα βγει ετσι...δ μπορω να συμπληρωσω ουτε 5 ωρες υπνο την ημερα... Συγνωμη για το σεντονι αλλα νυσταζω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης