Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 27]

276ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τετ Ιαν 29, 2014 1:54 pm

marlyt

marlyt
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Η καμπυλη γινεται μεταξυ 24ης και 28ης βδομαδας,οποτε ολες μεσα ειμαστε!
Lollipop ισως να εχεις ενα ησυχο μωρακι.Δεν ειναι κακο αυτο!
Zoithess προσπαθησε να μην αγχωνεσαι!Ολα καλα θα ειναι!Αφου σου ειπε ο γιατρος σου να μην την κανεις,ακουσε τον.Δεν νομιζω οτι θα επαιρνε την ευθυνη να σου πει κατι τετοιο αν δεν το πιστευε πραγματικα.Και γω πιστευω παντως οτι καποιοι προωθουν την αμνιοπαρακεντηση για τα χρηματα.Δεν ειναι και λιγα....

277ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Πεμ Ιαν 30, 2014 6:06 am

bouboukitsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γειά σας κορίτσια!

Marlyt ξεκουράσου και όλα θα πάνε καλά. Η κοιλιά γενικώς άμα τη μετράς κάθε μέρα λογικό είναι να μη σου φαίνεται πως μεγαλώνει. Αν δεν ασχοληθείς με το πως φαίνεται πχ για καμια εβδομάδα μετά θα σου φανεί μεγάλη η διαφορά.

Lollipop καλορίζικη η ταπετσαρία! Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για τις κλωτσιές, δεν κλωτσάνε και όλη την ώρα...

Zoithess όλα καλά θα είναι, άκου το γιατρό σου και το τι σου λέει το ένστικτό σου.

Electramav για την επιθετικότητα, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περιορίσεις όσο γίνεται τις κουβέντες για το μωρό στις απολύτως απαραίτητες. Καμιά φορά και οι οικείοι (παππούδες-γιαγιάδες κλπ) αλλά και εμείς οι γονείς, από την αγωνία μας να δεχτεί το μεγάλο παιδί το αδερφάκι που έρχεται έχουμε την τάση να το συζητάμε πάρα πάρα πολύ και να μην μπορεί να καταλάβει το παιδάκι μας γιατί γίνεται αυτό. Αστον να σου ανοίγει εκείνος θέμα για το μωρό όταν έχει όρεξη και μην τον ρωτάς εσύ τίποτα για να δεις πως θα πάει.

Έκανα κι εγώ χθες τη Β' επιπέδου, όλα καλά τα βρήκε ο γιατρός. Είδαμε και το προσωπάκι της μπεμπούλας, χασμουριόταν και είχε το ένα χέρι στο πρόσωπο.
Από κοιλιά τώρα που λέτε εγώ γενικά κάνω τεράστια κοιλιά (μάλλον θέμα κατασκευής είναι γιατί από κιλά δεν έχω πάρει ακόμα πολλά).

Πολλά φιλιά σε όλες  flower 

278ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Παρ Ιαν 31, 2014 1:35 am

marlyt

marlyt
Ma den einai mono to megethos,einai kai xamila re sy!Pou sto kalo xwrane 2 mwra ekei katw?Den prepei na anevei?

279ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Παρ Ιαν 31, 2014 6:05 am

bouboukitsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μάλλον έχει να κάνει με τη θέση που έχουν τα μωρά από την αρχή στη μήτρα.
Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη η κοιλιά ήταν τόσο χαμηλά και όσο πήγαινε χαμήλωνε. Αφού έλεγα ότι θα βγει το παιδί από μόνο του...
Τώρα σαν πιο ψηλά να είναι από την αρχή.
Αν ο γιατρός σου δε σου λέει κάτι τότε δεν είναι λόγος να ανησυχείς.

280ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Δευ Φεβ 03, 2014 1:57 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε; Εγω τώρα ειμαι καλά. Πήγα σημερα το πρωί να κανω υπέρηχο γιατι 1 βδομάδα τώρα ένιωσα μόνο μια φορά το μωρο. Πήγα χάλια. Περίμενα να μην ακούσω καλά νέα.μου κάνουν υπέρηχο ολα μια χαρά. Να τώρα κλωτσάει μου λέει. Δεν το νιώθεις; ΟΧΙ!!! Τόσο αναίσθητη ειμαι βρε παιδί μου; Ο γιατρός με μάλωσε. Να μην κανω έτσι λέει. Μα γίνεται; Μια βδομάδα περίμενα να νιώσω κατι και τίποτα. Ο πατέρας του που ειναι γυναικολόγος και αυτός με μάλωσε που περίμενα μια βδομαδα και δεν πήγα πιο γρήγορα.τελος καλό ολα καλά.
Εσείς τι κάνετε; Πως ειναι τα παιδάκια σας και τα μωρακια σας.

281ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Δευ Φεβ 03, 2014 5:21 am

matinaki1990

matinaki1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
λολιποπ τι κανεις κοριτσι μου;;; αγορακι εχεις τελικα ε;; με το καλο...ουτε εγω την πολυ καταλαβαινα την δικη μου... ειχα προσθιο πλακουντα γι αυτο..παντως αν σε αγχωνει να πηγαινεις πιο συχνα για υπερηχο...

282ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Δευ Φεβ 03, 2014 6:40 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ματινακι μου να σου ζήσει η κορούλα. Βλέπω τα νέα σου και είδα ότι ολα πήγαν μια χαρά. Τι ωραια να έχεις το μωρο σου σπίτι!!! Τώρα κοίταξα τα χαρτιά μου και είδα ότι και εγω πρόσθιο πλακούντα εχω. Λες αυτό να φταίει; Φωνάζει ο γιατρός μου να μη πηγαίνω για υπέρηχο πέρα απο τα ραντεβού αλλα μια βδομαδα δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Αγοράκι ξέρω ότι ειναι αλλα σημερα που πήγα μου λέει ο γιατρός που μου έκανε υπέρηχο " κοριτσάκι ειναι" του λεω για αγοράκι ξέρω και μετα μου λέει ναι αγοράκι ειναι. Με μπερδεψανε. Θα δούμε στον επόμενο υπέρηχο. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 875502 

283ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τετ Φεβ 05, 2014 6:35 am

elektramav

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ ξάπλα έχω πολλές συσπάσεις ... Sad δηλ τι ξάπλα στη δουλεια πάω κ έρχομαι μετα κ την πεφτω...! Εγώ lollipop έχω οπισθιο πλακούντα! Για αυτό το νιώθω τόσο έντονα κ απο τόσο νωρίς μάλλον! Ουφ έχω φοβηθεί γιατί είμαι μακρυά απο το γιατρό μου! Περιμένω να πάρω άδεια κ να πάω Αθήνα να ηρεμησω!ποσο τέλεια ηταν η πρωτη εγκυμοσύνη καμια σχέση μ αυτή! Χαλαλι της βέβαια να είναι καλά το παιδάκι μου κ όλα τα αλλά θα ξεχαστούν!

284ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Πεμ Φεβ 06, 2014 12:32 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα. Τι κάνετε;
Ηλεκτρα μου περαστικά. Γρήγορα να γίνεις καλύτερα. Υπομονή. Σου έδωσε τίποτα για να ηρεμήσουν οι συσπασεις; Επρεπε να πάρεις μια βδομαδα άδεια απο την δουλειά να ξεκουραστείς.
Εγω καλά ειμαι. Επιτέλους νιωθω το μωρο μου και εχω ηρεμήσει. Την άλλη βδομαδα καμπύλη ζαχαρου. Φτάσαμε και στην 28 βδομαδα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 654316 

285ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Παρ Φεβ 07, 2014 2:44 pm

vblue

vblue
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!!!! Τι  κάνετε??  Εγώ χάθηκα διότι είχα την μαμά μου με γαστρεντερίτιδα και κρατούσα κόρη και ανιψιά! Έκανα πρόβες για δύο παιδιά μαζί… Rolling Eyes  Χμμμ… Με λίγα λόγια? ΜΟΥΡΛΟΚΟΜΕΙΟ  το σπίτι!!!!  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 215994  Παρόλα αυτά το διασκέδασα, απλά κουράστηκα πιο πολύ λόγω της εγκυμοσύνης… Οπότε πήρα θάρρος! Όσες περιμένετε δεύτερο ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ!!!! Θα τα καταφέρουμε!!!!! Very Happy  Very Happy  Very Happy 

Λοιπόν σας παίρνω μία , μία με την σειρά:

Lollipop83 H ταπετσαρία δεν παίζεται, είναι τέλεια!!!!  Χαίρομαι που ηρέμησες! Εγώ  το μωρό το ακούω μόνο όταν ξαπλώνω  και γενικά όταν ηρεμώ, οπότε αν φοβάσαι να ξαπλώνεις λίγο σε ένα ήσυχο δωμάτιο, χάιδεψε λίγο κοιλίτσα, μίλα του κιόλας και θα σου «απαντήσει» Wink 

Marlyt πώς πας? Τι λένε τα διδυμάκια σου? Σηκώθηκες ή ακόμα κρεβάτι?

Fatsoulini να ζήσετε! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό το μπεμπέ! Κι εγώ για Ρέα… Το πρώτο το είχα κάνει στο Μητέρα και να σου πω πιο πολύ εκεί ήθελα να γεννήσω πάλι, αλλά βολεύει όλους τους άλλους για τα δρομολόγια και μου το πρότεινε και ο γιατρός μου, ο οποίος είναι και στα δύο…  Λες να βρεθούμε στην γέννα????   ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 99132  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 893968 

Elektramav  κι εγώ σκέφτομαι πως θα αντιδράσει η μικρή με το 2ο παιδί… Προς το παρόν το έχει πάρει καλά, αλλά αν ακούει να μιλάμε συνέχεια για το μωράκι βγάζει αρνητισμό… Φάσεις είναι, ανασφάλεια πιστεύω… Παίζει ρόλο πώς θα το χειριστούμε εμείς και βέβαια οι πιο κοντινοί του παιδιού (γιαγιάδες, θείοι κλπ). Θα δείξει!!! Α! Και κάτι που έχω ακούσει και έχω σκοπό να  κάνω,  είναι όταν με το καλό γυρίσω με το νεογέννητο στο σπίτι  να έχω κι ένα δώρο για το πρώτο παιδί το οποίο και καλά το έχει φέρει το μωράκι… ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 587529 

Zoithess η καμπύλη ζαχάρου γίνεται 26η με 27η εβδομάδα. Εμένα μου είπε πως αν οι άλλες εξετάσεις είναι καλές (οι απλές οι αίματος) δεν θα την κάνω, για να μην μπω στην διαδικασία που είναι βαρετή και για κάποιους πολύ αηδιαστική. Πάντως στην πρώτη εγκυμοσύνη την είχα κάνει, όχι στο ΊΚΑ όμως και δεν μου είχε φανεί τόσο χάλια όσο λένε.  Shocked 

Όσο για τα δικά μας νέα κάναμε την Β επιπέδου και όλα φαίνονται φυσιολογικά!!!  Σιγουρέψαμε και  100% ότι είναι κορίτσι. Αυτή την φορά την έκανα στο Ρέα και το ευχαριστήθηκα πολύ. Δεν ξέρω αν έπεσα σε καλό γιατρό ή αν έτσι είναι όλοι εκεί, αλλά ήταν αναλυτικότατος! Και βέβαια πιο καινούρια μηχανήματα, οπότε μεγαλύτερη ευκρίνεια  κλπ κλπ. Την προηγούμενη την είχα κάνει στο Μητέρα, επίσης πολύ καλός ο γιατρός που μου την είχε κάνει, απλά δεν φαινόντουσαν τόσο καθαρά όλα (πιο παλιά μηχανήματα).  sunny 

Φιλάκια στις κοιλίτσες κορίτσια!!!!  Smile  Smile  Smile 

286ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Κυρ Φεβ 09, 2014 1:31 am

marlyt

marlyt
Καλημερα ομορφες μανουλες!Τι κανετε;Εμεις ευτυχως πολυ καλα!Πηγαμε στο γιατρο και χαζευαμε τα κοριτσακια μας!Δεν μετρησε το βαρος γιατι μας στελνει για doppler την αλλη βδομαδα.Θα το κανουμε νωρις για να προλαβουμε!Επισης θα κανω παλι καμπυλη γιατι τα αποτελεσματα βγηκαν οτι να ναι!Δεν θελω καθολου να ξανακανω!Κατα τα αλλα συνεχιζω να ειμαι ξαπλα,αν και εκλεψα λιγο και βγηκα για ψωνια.Στα pre...tal εχει 1+1 τα μπιμπερο και τα καλλυντικα chicco και 40% τις πανες libero.Εκανα στοκ οπως καταλαβαινετε!

287ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Κυρ Φεβ 09, 2014 3:45 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια μου.
Vblue σε ευχαριστώ πολυ για την ταπετσαρια. Κατα τα αλλα εχω παραγγείλει κούνια και καροτσι και τίποτα άλλο. Μάλλον πρέπει να βγω αυτη την βδομαδα γιατι το εχω αργήσει αρκετά. Εσείς που ξέρετε ποσα εσωρουχακια να παρω για το μωρο; Σκεφτόμουν να παρω 5 το Ν02 και πιο πολλα το Νο 3. Νο 1 λεω να μη παρω καθόλου. Και απο μπιμπερο για αρχή; Σκεφτόμουν να παρω 2-3 μικρά να εχω για να δω πρώτα τι θα γίνει με τον θηλασμο. Τώρα που είδα όμως απο την marlyt ότι έχουν 1+1 δώρο λεω να πάω να παρω πολλα και για αργότερα. Ξεκινάμε με γυάλινα μπουκάλια;
Marlyt ξέρουν τα κορίτσια εκεί να με βοηθησουν;

288ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Κυρ Φεβ 09, 2014 6:21 am

marlyt

marlyt
Σιγουρα θα σε βοηθησουν οι κοπελες.Εγω πηρα γυαλινα για αρχη μεγαλα και μικρα.Πηρα και πιο μεγαλα πλαστικα,αλλα θα τα χρησιμοποιησω αργοτερα.Το θεμα απο οτι καταλαβα δεν ειναι τοσο το μπιμπερο,οσο η θηλη.

289ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Κυρ Φεβ 09, 2014 8:53 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα πάω αύριο κιόλας να δω. Ευκαιρία ειναι. Σε ευχαριστώ και για την πληροφορία  Very Happy Very Happy 

290ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Κυρ Φεβ 09, 2014 2:45 pm

vblue

vblue
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μια συμβουλή: Μην κάνετε τρελό stock σε μπιμπερό και τέτοια, διότι το κάθε παιδί δείχνει μόνο του τι θέλει στην πορεία, οπότε μπορεί να σας πάνε χαμένα... Razz  Ξέρω εκπτώσεις τώρα, συμφέρει, αλλά μπορεί να μην τα βολευτούν... Εμένα η κόρη μου πχ πιπίλες από μωρό μέχρι και τώρα που κοντεύει τα 3 δέχεται  μόνο chicco kai drBrown, καμία άλλη... Στην αρχή είχα δοκιμάσει nuk και κάτι άλλες μάρκες και πήγαν άχρηστες...  Mad 
Για τον πρώτο καιρό σίγουρα γυάλινα, κι όταν τα μωράκια αρχίσουν τις προσπάθειες να το κρατήσουν περνάτε και στο πλαστικό. Και ναι έχεις δίκιο, η θηλή παίζει ρόλο (γι αυτό και δεν ξέρεις ποιά μάρκα θα προτιμήσουν).
Όσο για εσώρουχα 5 στο κάθε νούμερο νομίζω είναι αρκετά για πολλούς λόγους:
1ον όλο και κάποια θα σου φέρουν δώρο
2ον τα τόσο μωρά (μέχρι 1 έτους) μεγαλώνουν απίστευτα γρήγορα και δεν τα προλαβαίνεις στα νούμερα και
3ον Γεννάμε άνοιξη, το καλοκαίρι δεν τους πολυφοράμε φορμάκια λόγω ζέστης, την βγάζουν με την πάνα και όταν πλένεις τα ρούχα στεγνώνουν αμέσως! Περισσοτερα χρειάζεσαι τον χειμώνα
Και 4ον Όλο και κάποιο θα σου "γυαλίσει" μέχρι να γεννήσεις και θα θες να το πάρεις, οπότε.... Wink

291ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Δευ Φεβ 10, 2014 1:53 pm

marlyt

marlyt
Εχεις πολυ δικιο vblue μου!Τον πιανει μια τρελα τον αντρα μου και οποτε βλεπει καλη προσφορα κανει στοκ!Ελπιζω τουλαχιστον η μια μπεμπα να μην εχει προβλημα με τα chicco...Σημερα νιωθω οτι η κοιλια μου θα κανει μπαμ.Με πιανουν και κατι πονακια πανω απο τον αφαλο.Μαλλον πιεζουν οι μπεμπουλες!Πηρα και τις ενεσεις κορτιζονης για να τις κανω μεσα στην βδομαδα.
Εσεις τι κανετε;

292ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τρι Φεβ 11, 2014 2:12 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Πήγα σημερα για την καμπυλη ζαχαρου. Το απόγευμα θα εχω τα αποτελέσματα.2 ώρες βαρέθηκα. Ευτυχώς είχε έρθει και η μητέρα μου μαζί και είχα να μιλήσω με κάποιον.μετα πήγα και στον ενδοκρινολογο. Ολα καλά!!! Μετα την γέννα θα τον ξαναδώ.
Marlyt θύμισε μου γιατι θα κανεις ένεση κορτιζονης; 28/2 εγω εχω ραντεβού με την αιματολογο να δούμε τι θα κανουμε με τις αντιπηκτικες ενέσεις.
Πήγα χθες και πήρα 4 μεγάλα μπιμπερο και 2 μικρά.πηρα αποστειρωτη της chicco. Το είχε προσφορά 40€. Κοίταξα και για θηλαστρα να εχω 1 ιδέα μηπως και χρειαστεί.

293ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τρι Φεβ 11, 2014 3:58 am

marlyt

marlyt
Καλημερα!Λοιπον τις κορτιζονες θα τις κανω για να βοηθησουμε τα πνευμονακια των μωρων.Φοβομαστε για προωροτητα.Να φανταστεις καθε βδομαδα που περνα,εμεις πανηγυριζουμε που τα καταφεραμε! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 654316 Τις αντιπηκτικες τις κανω γιατι ειμαι συνεχεια στο κρεβατι και υπαρχει κινδυνος θρομβωσης στα ποδια.Αυριο θα κανω και εγω επαναληπτικη καμπυλη και δεν θελω καθολου...Σημερα θα κλεισουμε ραντεβου και για ντοπλερ.
Τον αποστειρωτη σκεφτομαι να τον παρω και εγω.
Καλα αποτελεσματα lollipop!Εσυ δεν ζαλιστηκες καθολου;Μονο εγω;

294ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τετ Φεβ 12, 2014 12:45 am

fatsoulini

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσακια μου γλυκα! πως τα πατε; διαβαζω εδω τα νεα σας, δεν προλαβαινω να απαντησω ομως γιατι εχουμε μπει κι εμεις εδω σε ρυθμο ετοιμασιων, συνδιατικα με τη δουλεια που βοηθαω τον αντρουλη μου...η μερα φανταζει μικρη...ευτυχως βεβαια γιατι περναει κι ο καιρος...!
Lolipop πως πηγε η καμπυλη ζαχαρου; ολα καλα; εγω δεν χρειαζεται να την κανω γιατι ουτως η αλλως εχω ζαχαρο...και κανω ενεσεις ινσουλινης...ευτυχως ολα υπο ελεγχο, και δεν θα χρειαστω καμπυλη... αυτη την εξεταση δεν την αντεχω με τιποτα....

Εκανα και την β επιπεδου 2 βδομαδες τωρα και λογο του ζαχαρου επρεπε να φερουν παιδοκαρδιολογο απο το ωνασειο να με δει...( ε...τον μπεμπη να δει...) ευτυχως ολα καλα!

Τωρα ξεκινησαμε να οργανωνουμε το σπιτι, να αδιαζουμε το παιδικο, να φτιαχνουμε ντουλαπες...να μαζευουμε πραγματακια.... να μοιραζουμε λεφτα...  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 328109 

κατα τ'αλλα να σας πω και κατι να γελασετε...
εχω αυπνιες..ξυπναω καθε πρωι ακριβως στις 5 για να φαω πρωινο! εδω και 1 εβδομαδα...ευτυχως μετα δεν πιναω μεχρι και το μεσημερι..τρωω απλα ενα φρουτακι, η φτιαχνω μια πορτοκαλαδα...

295ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τετ Φεβ 12, 2014 5:55 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια.
Fatsoulini στις 5 πρωινό; Χαχαχα!!!
Η καμπυλη ήταν μια χαρά. Αύριο εχω ραντεβού με τον γιατρό. Θα τα δει και αυτός να μου πει. Αυτό το να μοιράζουμε λεφτά ξαναπες το. Νομίζω ότι τελείωσα με τις αγορές. Μόνο τα σαμπουάν, αφρολουτρα μου έχουν μείνει. Τελος του μήνα περιμένω και την κούνια.λεω να βαψω και λίγο το δωμάτιο.
Marlyt έχεις δίκαιο. Καθε βδομαδα που περνάει για σας ειναι σημαντική. Εγω σου εύχομαι να μπεις στον μήνα σου και να πανε ολα καλά. Τον αποστειρωτη αν τον πάρεις να τον πάρεις απο εκεί που τον έχει προσφορά. Σημερα πήγα σε ενα άλλο πολυ γνωστό κατάστημα και το είχε 50€.

296ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τετ Φεβ 12, 2014 6:55 am

zoithess

zoithess
Καλησπέρα συν-εγκυούλες!! Χαίρομαι που είστε όλες καλά-διαβάζω τα νέα σας στα κλεφτά.
Κι εγώ προχθές έκανα την καμπύλη ζαχάρου.. 3 ώρες ήμουν εκεί...... το "σκυλοβαρέθηκα" είναι λίγο.... Wink
Άρχισα κ τις προετοιμασίες... πήρα μερικά φανελάκια και φορμάκια... Σήμερα άδειασα τη μία ντουλάπα που είχα στο παιδικό με δικά μας ρούχα και άρχισα να βάζω τα ροζουλιά.. Βέβαια θα τα ξαναβγάλω αργότερα για πλύσιμο, αλλά απλώς τα μαζέυω όλα εκεί. Ψάχνω και για μπογιές τώρα (οικολογικές) για να βάψω το δωμάτιο. Τις erlac τις γνωρίζει καμιά σας? Είναι καλές?
Τι άλλες προετοιμασίες κάνατε εσείς??

297ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τετ Φεβ 12, 2014 2:33 pm

vblue

vblue
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάρες!!! Χαίρομαι που ακούω καλά νέα από όλες σας!  Very Happy  Very Happy  Very Happy 
Έχω μια απορία : Εγώ τόσο μουλάρα, γαιδούρα κλπ είμαι και δεν έχω κάνει καμία προετοιμασία? Μα καμία όμως!!!!  Shocked Και βασικά θα μου πείτε, είναι δεύτερο, έχεις ρούχα και διάφορα πράγματα, οκ... αλλά εγώ και στο πρώτο τα ίδια!!! Ότι πήρα το πήρα λίγο πριν γεννήσω και τα περισσότερα μετά...
Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για αγορές... Και χωρίς να κατηγορώ κανέναν έτσι? Προς θεού! Ακούω τα ψώνια σας και κάνω αυτοκριτική!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 215994 
Σκεφτείτε ότι κι εγώ θα χρειαστώ αποστειρωτή μάλλον , διότι ο προηγούμενος δεν ήταν και πολύ στα καλά του, θα χρειαστώ μπανάκι γιατί το πρώτο ναι μεν ήταν μεγάλο για το παιδί και άνετο, αλλά με δυσκόλεψε γιατί ίσα που χώραγε στο μπάνιο μου, στρώμα για την κούνια (κούνια έχω δεύτερη) και δεν ξέρω τι άλλο...
Πάντως σας θαυμάζω! Και το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια! Πολύ του προγράμματος σας βλέπω και το χαίρομαι όταν κάποιος το έχει αυτό , διότι λείπει από μένα!!!! Wink 
Και μια ερώτηση πιο σοβαρή! Πού θα γεννήσετε και πού μένετε? Είχα ρωτήσει και παλιότερα, αλλά μόνο μία απάντηση πήρα... σνιφ! Crying or Very sad 

298ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Πεμ Φεβ 13, 2014 1:48 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια.πως είστε σημερα;
Εγω σημερα επιτέλους κοιμήθηκα πολυ καλά. Είχα κατι βραδια τώρα που με πονάνε η μέση, με ποναγαν τα εντερα, με ποναγαν τα πόδια... Ολα με ποναγαν.
Zoithess δεν τις ξέρω αυτές τις μπογιές. Θα πάω σε λίγο να παρω δειγματολόγιο και θα τον ρωτήσω.οσο για την ντουλάπα και εγω γεμάτη την εχω στο παιδικό δωμάτιο. Πρέπει να την αδειάσω και να δω που θα τα βάλω.
Vblue εγω δεν μπορώ τελευταία στιγμή. Ειμαι έτσι σε ολα τα θέματα. Θέλω στο τελος να ειμαι χαλαρή και να μη τα σκέφτομαι ολα αυτά. Και επειδή συνήθως κατι θα βγει στο τελος θέλω να εχω χρόνο.
Δεν θυμάμαι αν σου είχα απαντήσει. Θα γεννήσω ιασω γιατι μένω Μαρούσι. Βρήκα και δωρεάν μάθημα θηλασμου στο ιασω.δεν θυμάμαι αν σας το είχα πει. Έκλεισα ραντεβού. Ειναι για μια μερα 3 ώρες. Σε κάνουν και βόλτα στον χώρο για να πάρεις μια ιδέα.
Να ρωτήσω απο φορμάκια τι θα πάρετε; Νο1 να παρω; Δεν ξέρω τι να κανω. Σε οποιο μαγαζί πάω μου λένε να μη παρω γιατι με βλέπουν ψιλή και λένε ότι δεν θα κάνουν στο μωρο αλλα το νο2 μου φαίνεται μεγάλο για νεογέννητο.

299ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Πεμ Φεβ 13, 2014 2:09 am

fatsoulini

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα Lolipop καλημερα  vblue
εγω οπως ειχα πει μενω Πειραια και θα γεννησω στο Ρεα : )
Tα φορμακια τα μαζευω σιγα σιγα κι εγω αλλα που αγοραζω αλλα που μου τα χαρισαν η κουμπαρα και η ξαδελφη μου, εχω απο ολα τα νουμερακια αλλα οτι καινουριο παιρνω (για βολτουλες ) το αγοραζω απο 3 μηνων και πανω μιας που καλυτερα να του ειναι μεγαλα και να του κρεμονται παρα μικρουλικα!

Παντος, κακα τα ψεματα vblue ενας νεος ανθρωπος ερχεται μεσα στο σπιτι μας, πρεπει να προετοιμαστουμε οσο καλυτερα γινεται, να εχει κι αυτο τον χωρο του, τα πραγματακια του, και για εμας που ειναι τα πρωτα, ενας λογος παραπανω, εξοδα πολλα, ετοιμασιες αρκετες, οποτε θα συμφωνησω κι εγω με lollipop! καλυτερα τωρα...και σιγα σιγα, αλλωστε ολο και κατι εμφανιζεται, ολο και κατι χρειαζομαστε!

Lollipop, τελεια που κανονισες μαθηματα θηλασμου, θα κανω κι εγω στο ρεα, θα παω μια βολτα για να δω τα δωματια, να δω τι θα κρατησουμε. Εγω κανω πιλατες ισα ισα για καλυτερη γεννα σε συνδιασμο με αναπνοες ειναι οτι πρεπει

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 328109

300ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 12 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Πεμ Φεβ 13, 2014 2:34 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο fatsoulini που κανεις πιλατες. Εγω δεν κανω τίποτα! Το είχα ψάξει στον 5ο και δεν βρήκα κατι κοντά να με βολεύει. Μια αφίσα είχα βρει στο μαρουσι αλλα ήταν γραμμένη στο χέρι και λίγο φοβήθηκα να πάω. Shocked Shocked 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 27]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις