Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
564 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 564 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 27]

401ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Δευ Μαρ 10, 2014 1:54 am

μανουλα26

μανουλα26
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μπραβο lollipop δεν θελουμε φωτο τι να κανουμε τωρα οχου με το ζορι.........χαχαχα εγω 31 μαρτιου εχω doppler αλλα οντως η περιποιηση μας ειναι δυσκολη σορυ κιολας αλλα χτες στο μπανιο πηγα να καλλωπισω την ευαισθητη περιοχη αλλα δεν στα τυφλα μετα σκεφτηκα να βαλω καθρεφτακι για να βλεπω τι κανω αλλα δεν εβλεπα οποτε ενα συμπερασμα εβγαλα η κοντυναν τα χερια μου η μεγαλωσε η κοιλια.......χαχα μαλλον το 2.........αλλα μολις γεννησω κ εμενα θ μου λειψει κ η κοιλια κ οι κλωτσιες κ το οτι δεν περιμενα στις ουρες περναγα πρωτη..........αστα!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα θα εχω το μπεμπακι αγκαλιτσα κ θα ειναι ολα ζαχαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 536304 

402ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Δευ Μαρ 10, 2014 5:43 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οι κλωτσιες θα μου λείψουν η κοιλια δεν ξερω... Πάντως καθε μερα λεω άντε να περάσει ο καιρός να γνωριστούμε με το μωρο μου.σημερα μιλάγαμε και με την μαία για την γεννα. Μου τα έλεγε τόσο ωραια αλλα δεν σας κρύβω οτι λιγο αγχώθηκα.
Μανουλα26 την ευαίσθητη περιοχή πια στα τυφλά και οπως βγει. Και που εισαι ακομα. Σε ενα μηνα ούτε στα τυφλά δεν θα μπορούμε.

403ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Δευ Μαρ 10, 2014 12:05 pm

μανουλα26

μανουλα26
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
χαχαχα αντε να γεννησουμε γιατι δεν μπορω αλλο με τη μεση με τα πλευρα χαμος για να σηκωθω να παω στο μπανιο χρειαζεται επιστρατευση χαχαχα απλα χρειαζεται δυναμη κ εχω παρει μονο 4 κιλα σκεφτομουν στο θοδωρη που ειχα παρει 23 πως ημουν κ ναι ειδα κατι φωτο λιγο πριν γεννησω κ ημουν λες κ με ειχαν φουσκωσει με τρομπα πω ρε παιδι μου

404ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τρι Μαρ 11, 2014 2:38 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανούλα μονο 4 κιλα  Shocked  Shocked !!! Μα πως τα κατάφερες; Εγω έφτασα τα 10 και άρχισα διατροφή παλι και έπεσα στα 9 αλλα βλεπω να φτάνω τα 14-15.

405ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τρι Μαρ 11, 2014 10:19 am

μανουλα26

μανουλα26
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
να σου πω δεν ξερω κ εγω απορω απλα δεν τρωω πολλα γλυκα εχω ταραξει λαχανικα κ σαλατες κ το σπουδαιοτερο εδω που μενω δεν εχω κοντα μου σουβλατζιδικο σουπερ μαρκετ οποτε κατι κρατανε κ αυτα..........

406ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τρι Μαρ 11, 2014 12:50 pm

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω εχω κοντά σουβλατζίδικο αλλα εχω ακομα πιο κοντά τον ασύρματο και περνώ τηλέφωνο  να μου τα φέρουν Wink  Wink

407ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τετ Μαρ 12, 2014 7:45 am

zoithess

zoithess
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
μπράβο βρε μανούλα26...!!! μόνο 4??? αχ κορίτσια καυτό θέμα πιάσατε με τα κιλά..... Sad εγώ έχω πιάσει τα 10 μέχρι στιγμής..... που θα φτάσω δεν ξέρω. Έχει ανοίξει το στομάχι και άντε να κλείσει. Ειδικά δε, αν φάω κανένα φρούτο (μήλο, κλπ) μετά με πιάνει μεγαλύτερη λύσσα...
Αύριο έχω γιατρό να πάω να με κράξει πάλι... να δούμε πως πάει και το μπεμπάκι....
άντε να περνάει ο καιρός γιατί με ρυμουλκό θα με πάνε στην κλινική...

408ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τετ Μαρ 12, 2014 10:36 am

μανουλα26

μανουλα26
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Lollipop83 έγραψε:Εγω εχω κοντά σουβλατζίδικο αλλα εχω ακομα πιο κοντά τον ασύρματο και περνώ τηλέφωνο  να μου τα φέρουν Wink  Wink
χαχα ναι αλλα εγω μενω σε ναυτικο οχυρο κ το σπιτι απο την πυλη ειναι γυρω στα 2χιλιομετρα κ ο σουβλατζης μεχρι την πυλη μπορει να ερθει κ αν εχεις αυτοκινητο συναντιεσται κ τα παιρνεις εγω δεν εχω αυτοκινητο αρα ουτε κ σουβλακια κλαψ κλαψ αλλα τωρα που θα ερθει ο αντρουλης ολο κ κατι θα φαμε γιαμι γιαμι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

409ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τετ Μαρ 12, 2014 11:32 am

marlyt

marlyt
Καλησπερα ομορφες κοιλιτσες!Μην μιλατε για σουβλακια!Ειμαι στα +7 ,αλλα λογω διαβητη δεν μπορω να φαω.Εχω αρχισει τις παραγγελιες για το μαιευτηριο.Σουβλακια,πιτσες,παγωτα κλπ...

410ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τετ Μαρ 12, 2014 2:03 pm

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Marlyt μου 7 κιλα με δυο μωρά.εμεις με ενα και σε έχουμε περάσει.
Καλο ειναι που δεν έχεις αμάξι.θες κατι να φας δεν μπορείς και το ξεχνάς. Ενώ εγω θελω κατι να φάω; Θα το φάω. Σημερα πηρα την σοκολάτα παυλιδη την αμυγδαλου την πολυ μεγάλη.εφαγα δυο κομμάτια και την έβαλα στο ντουλάπι. Απο εκείνη την ωρα εχω παει δέκα φορές μεχρι το ντουλάπι και τσιμπολογαω. Προς το παρον εχω αφήσει 4 κομματακια για αύριο.αν δεν σηκωθω το βράδυ να τα φάω και αυτά.
Zoithess θα δεις το μωρακι σου. Τι καλα!!! Ασε τον γιατρό να λέει. Τι να κανουμε; Παλι καλα να λένε. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και περισσότερα. Εγω καθε φορα που πάω και θα με ζυγίσει φοράω κολάν και βγάζω Παπουτσια. Αλλιώς δεν ανεβαίνω με τιποτα στην ζυγαριά.

411ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Πεμ Μαρ 13, 2014 11:35 am

μανουλα26

μανουλα26
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
χαχα κ εγω φοραω ρουχα οσο πιο ψηλα κ ελαφρια γινεται εχει φαση κ βγαλε τα παπουτσια κ βγαλε απο δω βγαλε απο κει τι μενει μισος ανθρωπος.............. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 536304 εγω παντως σηκωθηκα το απογευμα με λιγουρα κ τσακισα ενα κρουασαν αντε 2 μη λεμε κ ψεματα.............. Embarassed 

412ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Πεμ Μαρ 13, 2014 9:31 pm

zoithess

zoithess
καλημερα κορίτσια. Δυστυχώς το ακύρωσα το ραντεβού με τον γιατρό μου χθες γιατί ο μικρός μου έπαθε ίωση με εμετούς, σαν ελαφριά γαστρεντερίτιδα, και έμεινα σπίτι. Το μετέθεσα για την Τρίτη. Βέβαια προτεραιότητά μου είναι να γίνει καλά ο γιος μου, γιατί τον έβλεπα πως ήταν μαραμένος χθες και μου ερχόταν να κλαίω...
Θα το δω από βδομάδα το μπεμπάκι.... Δεν έφαγα κι εγώ τίποτα χθες όλη μέρα λόγω του μικρού (αμαρτία να με βλέπει να τρώω κι αυτός να είναι με φρυγανιές..) οπότε όλο και δεν θα έχασα κανένα γραμμάριο.......  Laughing  χαχαχα!!!
Αχ... τέλοσπάντων...
Καλή μέρα να έχουμε σήμερα και φιλιά σε όλες..!

413ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Παρ Μαρ 14, 2014 12:19 pm

vblue

vblue
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κάνετε κοριτσάρες? Πονεμένη ιστορία τα κιλά.... Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 14 κιλά (σχετικά καλά) , αλλά πήρα κι άλλα 6 στον θηλασμό... Και βασικά δεν νομίζω ότι έφταιγε ο θηλασμός, αλλά το ξενύχτι και ο εκνευρισμός που αντί για τσιγάρο με οδηγούσε στο ψυγείο ή στην αποθήκη... Και ξέρετε, δεν είμαι ο τύπος που θα έχει βρασμένα καροτάκια στο ψυγείο.... Σαντουιτσάκια, κρουασαν, πατατάκια κλπ κλπ
Το κακό είναι ότι δεν τα έχω χάσει... Βασικά έχασα 10 πέρυσι τέτοια εποχή που ετοιμαζόμουν για τον θρησκευτικό και την βάφτιση της μικρής και μετά τα πήρα σχεδόν όλα πίσω Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ... Τώρα όλο λέω θα ξεκινήσω διατροφή και όλο βλακείες τρώω... Σοκολάτες, μπισκότα, πατατάκια... Δεν είναι εύκολο πάντως, διότι είμαι όλη μέρα στο σπίτι (άνεργη γαρ) και με δύο πιτσιρίκια στα πόδια μου (κόρη και ανιψιά) που όλο και κάποια λιχουδιά ζητάνε, τσαπατσουλάνε κι εγώ λυπάμαι να πετάξω και τα τρώω...
Το άγχος μου είναι να έχω καλή γέννα, διότι όσο πιο πολλά τα κιλά, τόσο πιο δύσκολη και η γέννα... Από εκεί και πέρα όταν συνέλθω θα στρωθώ σε δίαιτα και όσο με πάρει να τα χάσω.... Άλλωστε δεν ήμουν ποτέ αδύνατη. Πάντα ήμουν κανονική έως γεμάτη... Μια φορά είχα φτάσει τα 53 κιλά και τρέχαμε για εξετάσεις, διότι (χωρίς δίαιτα) είχα χάσει απότομα... Ελπίζω από Σεπτέμβρη να στρώσω πάλι...
Κατά τα άλλα η μπεμπούλα μου κλωτσάει, έχω κάποιους πόνους παραπάνω αυτές τις μέρες, αλλά με είχε προετοιμάσει ο γιατρός, οπότε δεν ανησυχώ... Φιλάκια σε όλες και ιδιαίτερα στις κοιλίτσες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

414ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Κυρ Μαρ 16, 2014 4:17 am

elektramav

Γεια σας κορίτσια !! Πως πάμε ? Καιρό έχω να μπω!Απ οτι διαβάζω όλες καλά  Very Happy 
Και εγώ μια χαρά !Αρχισα επιτέλους τα ψώνια και το ευχαριστιέμαι ! ΘΑ ΠΗΞΩ ΣΤΟ ΡΟΖ  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 328109 Το γαλάζιο το ευχαριστηθήκαμε τωρα ήρθε η ώρα του ροζ  Very Happy 
Οσο για κιλά αστα να πάνε ... όσο είμαι τώρα γέννησα το γιο μου και ακόμα έχουμε μπροστά μας.... δε θέλω να σκέφτομαι πόσο θα φτασω!!!

415ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Δευ Μαρ 17, 2014 2:02 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα, καλη βδομαδα να έχουμε.πως είστε; Εγω καλα αν εξαιρέσουμε τα νευρα που εχω. Μου φταίνε ολα!!! Ειμαι έτοιμη για τσακωμό  ανα πάσα στιγμή. Και μη σας πω οτι άμα τσακωθω νιωθω καλυτερα μετα. Πάντως πιστεύω οτι πιο πολυ φταίει που ειμαι όλη μερα σπίτι παρά οι ορμόνες.
Κατα τα αλλα σημερα έβαλα το τελευταίο πλυντήριο με τα ρουχα του μωρου. Σιγα σιγα θα αρχίσω να σιδερώνω να μπουν στην θέση τους να ολοκληρωθεί το δωματιο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 654316 
Για πείτε για την βαλίτσα που πρέπει να ετοιμασουμε. Πηρα 2 πιτζαμουλες με ραντακι και εχει κατι σαν ζακετακι απο πάνω. 10€  Very Happy  Λεω να παρω και ενα νυχτικο και μια ρόμπα αλλα ακομα δεν εχουν φερει καλοκαιρινά. Τιποτα περίεργο που έχετε σκεφτεί πως θα μας χρειαστεί;

416ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Δευ Μαρ 17, 2014 4:57 am

elektramav

Καλησπέρα lollipop ! Νομιζω οτι με νυχτικό θα βολευτεις καλυτερα! Γιατί θα είναι πιο εύκολο στην τουαλέτα και θα είσαι πιο άνετα! Εγώ με 2 νυχτικά με ρομπιτσες ήμουν τέλεια την προηγούμενη φορά! Και να είναι καλοκαιρινά γιατί έχει πολύ ζέστη μέσα στα μαιευτήρια! Και οπωσδήποτε με κουμπιά μπροστα για το θηλασμό!περίεργο δε μου έρχεται ή κάτι ιδιαίτερο να σου πω! Εγώ πάντως είχα πάρει και διάφορα για το καλλωπισμό μου ,καλλυντικά ,φακούς επαφής, κρέμες...., κ τίποτα δε χρησιμοποίησα!μη σου πω οτι δεν είχα μυαλό ουτε να χτενιστω!!! Κολλημένη με το μωρά κι μου... Smile

417ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τρι Μαρ 18, 2014 6:16 am

zoithess

zoithess
Χμμμ..... βαλίτσα...
Λοιπόν, 2 νυχτικάκια, 1 πιτζάμα, 1 ρόμπα, παντόφλες, νεσεσέρ (σαμπουάν, οδοντό-κρεμα/βούρτσα, χτένα, κλάμερ, κ.α.), ρούχα εξόδου, ρούχα μωρού, πάνες, σερβιέτες μεγάλες, φορτιστή κινητού, πορτοφόλι, σουτιέν, κιλοτάκια

Προς στιγμήν αυτά μου έρχονται... σίγουρα κάτι ξεχνάω...

418ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τρι Μαρ 18, 2014 10:15 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα. Τι κάνετε; Επιτέλους βρήκα νυχτικο κοντομάνικο και πηρα και ρομπιτσα. Πηρα και εσώρουχα που φτάνουν αρκετά ψιλά στην κοιλια.πανες και σερβιέτες δεν σου δίνουν στο μαιευτήριο; Πορτοφόλι!!! Δεν το είχα σκεφτεί παν οτι πρέπει να εχω λεφτα πάνω μου!!! Χαχαχαχα τόσο ξανθιά!!! Ηλεκτρα εχω γράψει πιστολακι, βουρτσες, καλλυντικά... Αλλα βλεπω και εγω τσάμπα να τα παίρνω. Σιγα μη κάτσω να φτιάξω μαλλί. Διάβασα κάπου Τσάντα η σακούλα για τα απλυτα. Αυτο το τζελ που εχει οινόπνευμα για να βάζουν στα χέρια τους όσοι θέλουν να πιάσουν το μωρο ( ελπιζω να μην ειναι πολλοί αυτοί που θα απλώνουν τα χέρια τους  Mad  Mad ) να παρω και κανα σεντονακι αγκαλιας για να τους βάζω πάνω τους;

419ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τρι Μαρ 18, 2014 2:01 pm

fatsoulini

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσακια μου! εξαφανηστικα για λιγο ε;; να μαι κι εγω
κιλακια εχω παρει 8 μεχρι στιγμης καλα ειμαι για τα δεδομενα μου, ειναι μερες και μερες που αισθανομαι βαρια κι αλλες που πεταω. Ορμονικα μαλλον ηρεμη ειμαι!.....
Η ντουλαπα του μπεμπη ετοιμη. Η κουνια εφτασε. Τα ρουχαλακια ετοιμα στη θεση τους...πλενω - σιδερωνω και βαζω λιγα λιγα για να μην κουραζομαι, γενικη σπιτιου ετοιμη, ρομπακια κλπ για μαιευτηριο ολο και κατι αγοραζω...πηρα πολυ καλα σουτιεν θηλασμου επισης...
Γενναω μαλλον νωριτερα  απο ΠΗΤ ισως και πριν την 37η εβδομαδα..λογο ινωμοιωματος ( εχει γινει 7 εκατοστα γαιδουρι...διστυχως.. No )ο γιατρος μας ειπα οτι βγαζουμε τον μπεμπακο αναγκαστικα με καισαρικη μολις φτασει 3 κιλακια γραμμαριο παραπανω, γιατι θα στριμωχτει και δεν κανει..για την ωρα ειναι 1300...

σε γενικες γραμμες ειμαι χαλαρη, νιωθω ηρεμη και ασφαλης με τον γιατρο μου, οποτε ετοιμαζομαι και αναμενω, με τη βοηθεια του θεουλη ολα καλα θα πανε...

εδω πιο κατω σας εχω τη δικη μου λιστα!, ελπιζω να σας βοηθησω::

ΛΙΣΤΑ ΒΑΛΙΤΣΑΣ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ::
νυχτικακια 3 και ρομπακια ( θα εχουμε πολυ αιμα...πρεπει να εχουμε ν'αλλαζουμε )
παντοφλακια για το δωματιο και σαγιοναρες για το ντουζ
σουτιεν θηλασμου..2 - 3 ν'αλλαζουμε γιατι λογικα θα λερωθουμε..
εσωρουχακια και μερικα 1 χρησης αν και θα μας δωσουν κι εκει
επιθεματα στηθους
μαντιλακια καθαρισμου στηθους
καμμια θηλη σιλικονης
σερβιετες λοχειας
σακουλα για τα απλυτα
ρουχα εξοδου
λαστεξακι
κρεμα για τις θηλες
προσωπικο νεσεσερ με ( σαμπουαν, αφρολουτρο,μπατονετες, οδοντοκρεμα, χτενα, πιστολακι κλπ..)
detol για τη λεκανη...αν μοιραστουμε το δωματιο
ρουχα εξοδου για το μωρο ( την καλαθουνα θα τη φερει ο μπαμπας..)!
και ισως καμμια κρεμαστρα
σιγουρα και το πορτοφολακι μας

Για να παραλαβουμε το μωρακι θελουμε...
ταυτοτητες
βιβλιαριο υγειας
αμκα
ανανεωμενη ληξιαρχικη πραξη γαμου ( 6μηνου)

και επισης...βασικο...ολες τις εξετασεις μας και τους υπερηχους σε ενα φακελο, για να εχουν και εκει οι γιατροι το ιστορικο μας.

φιλακια σε ολες  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 215994

420ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Πεμ Μαρ 20, 2014 8:19 am

marlyt

marlyt
Γεια σας κοριτσια μου!Πως ειστε;Εμεις ακομα εδω ευτυχως!Αυριο εχουμε και το δευτερο doppler.Ηρθε η μαμα μου κι εκανε γενικη στο σπιτι και τις απαραιτητες αλλαγες στις ντουλαπες για να χωρεσουν και τα πραγματα των μωρων.Επλυνε και τα ρουχαλακια και τακτοποιηθηκαν στη θεση τους.Πολυ συγκινηση ρε κοριτσια!Ετοιμασαμε επιτελους και τη βαλιτσα μου!Την προηγουμενη βδομαδα με επιασαν πονοι περιοδου εντονοι και το μονο που σκεφτομουν ειναι οτι δεν ειναι ετοιμη η βαλιτσα.Τρεληηηηηηη!!!!Πηραμε και τα απαραιτητα χαρτια για το μαιευτηριο και περιμενουμε!Εν τω μεταξυ εχω βαρεθει να ειμαι αυνεχεια στο κρεβατι.Μεχρι και οι δουλειες στο
σπιτι μου εχουν λειψει.Βαρεθηκα να εξαρτωμαι απο τους αλλους για το παραμικρο.Εχει και τοσο ωραιο καιρο.Θελω καφε στο χερι και βολτες!!!

σπιτ

421ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Πεμ Μαρ 20, 2014 2:27 pm

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να μαι και εγω. Τι κάνετε;εγω ειμαι καλα με πολυ πόνο στα εντερικα μου. Ειμαι συνεχεια πρισμενη. Σημερα σιδερωσαμε και τα ρουχα του μωρου!!! Τι καλα. Να φτιάξω και εγω βαλίτσα μου έμεινε και ειμαι έτοιμη.
Marlyt μου πολυ χαίρομαι που εισαι ακομα εδω!!! Κανε λιγο υπομονή.λιγο έμεινε. Μετα δεν θα προλαβαίνεις να ξαπλωνεις στο κρεβάτι σου. 
Τα απαραίτητα χαρτιά ποια ειναι; Ληξιαρχική πράξη γάμου και ταυτότητες; Αυτά ειναι μονο η θελουμε και κατι άλλο;
Fatsoulini πολυ σημαντικό που νιώθεις ασφάλεια με τον γιατρό σου. Δες την θετική πλευρά.Θα δεις πιο γρήγορα το μωρακι σου.
Ανυπομονώ βρε κορίτσια.περα απο τα πετρώματα δεν εχω νιώσει καθόλου πόνους περιόδου. Φανταζομαι θα ειναι νωρίς ακομα αλλα νιωθω οτι θα τον παρω όλο τον μηνα. Με πρόκληση με βλεπω. Τωρα ραντεβού παλι στον γιατρό 1/4.

422ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Παρ Μαρ 21, 2014 1:03 am

zoithess

zoithess
Καλημέρα. Lollipop μόλις πήρα τηλέφωνο στην κλινική Θεσσαλονίκη και μου είπαν για τα χαρτιά:

Πιστοποιητικό οικογεν. κατάστ. τελευταίου 3μήνου
Προσδιορισμός επωνύμου τέκνου (από χαρτιά γάμου)
ΑΜΚΑ (επίσημο έγγραφο)
ΑΦΜ (εκκαθαριστικό)
Ταυτότητες
Βιβλιάριο ασφάλειας

423ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Παρ Μαρ 21, 2014 1:37 am

fatsoulini

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα Κοριτσια! Lollipop μεινε υσηχη μονο την θετικη πλευρα βλεπω Very Happy
εμεις αυριο βαφουμε αντε να δουμε αντε....

424ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Παρ Μαρ 21, 2014 11:08 am

vblue

vblue
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάρες μου χαίρομαι που ετοιμάζεστε!!! Εγώ είμαι απ τις τελευταίες της παρέας, οπότε ακόμα δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Μετά το Πάσχα!!!
Για την τσάντα για το μαιευτήριο πάρτε μαζί σας κανα depon , γιατί (στα ιδιωτικά τουλάχιστον) το ένα χάπι το χρεώνουν όσο ένα κουτι!!! Επίσης υπάρχουν και κανα δυο θέματα εδώ στο forum που μπορεί να σας δώσουν κάποια ιδέα....
Εγώ είχα πάρει τα βασικά προσωπικής υγιεινής, φορτιστές, κινητό , φωτ.μηχανή, παντόφλες, πυτζάμες, depon, βιβλίο, μακιγιάζ (που δεν χρησιμοποίησα ποτέ), σερβιέτες (τις οποίες επίσης δεν χρησιμοποίησα γιατί με βόλεψαν οι τεράστιες του μαιευτηρίου), ρούχα, εσώρουχα... Αυτά! Δεν θυμάμαι κάτι άλλο...
Και βασικά μην αγχώνεστε διότι στα μαιευτήρια έχουν μαγαζιά που έχουν τα πάντα που μπορεί να χρειαστείτε, με νορμάλ τιμές (τουλάχιστον στο Μητέρα που έχω τσεκάρει) και ότι χρειαστείτε μπορείτε να το βρείτε άμεσα! Όσο για τα ρούχα του μωρού και τα χαρτιά τα φέρνει και ο σύζυγος-μαμά-μπαμπάς και τέλοσπάντων χρειάζονται μετά την γέννα... Βασικά δεν ξέρω τι παίζει με τα Δημόσια μαιευτήρια, εγώ μιλάω για ιδιωτικό έτσι?
Αχ... πέρασε ο καιρός.... Εμένα εχθές ήταν πολύ κινητική η μπέμπα μου, όλη μέρα... Και τη νύχτα 2 με 3 ώρα έκανε βόλτες και έκανε η κοιλιά μου εξωγκώματα!!! χαχαχα απόλαυση ήταν!!!.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 215994 

425ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Παρ Μαρ 21, 2014 12:42 pm

marlyt

marlyt
Γεια σας κι απο μενα!Σημερα καναμε doppler.Ολα καλα με τις μπεμπουλες.Ειναι 1700 η μια και 1900 η αλλη.Για διδυμα ειναι πολυ καλα.Ο γιατρος ειπε καλυτερα που ειναι μικρες,για να μεινουν περισσοτερο χρονο στην κοιλιτσα.Θελουμε να φτασουν 2,5 κιλα και μετα μπορει να σπασουν τα νερα.Ειπε οτι μπορει να φτασουμε στις 37 βδομαδες.Βεβαια τωρα ειναι σαν να εχω ενα παιδι 3600.Τοσο γεννηθηκα εγω....
Κατα τα αλλα κανω πολλες συσπασεις χωρις να ποναω ομως.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 27]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις