Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 27]

426ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Σαβ Μαρ 22, 2014 4:06 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!! Καλο σαβ/κο σε ολες. Πως είστε;
Zoithess σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες. Θα πάω απο βδομαδα να μάζεψω τα χαρτιά να ειμαι έτοιμη.
Fatsoulini βαψατε; Τι χρωμα το κάνατε;
Vblue φανταζόμουν οτι θα ειναι πανάκριβα ολα τα πράματα στο μαιευτήριο και γι'αυτο προσπαθώ να τα εχω ολα μαζί μου. Μη χρειαστεί να αγοράσω κατι απο εκεί και παθω εγκεφαλικό. Και εμενα κουνιεται πολυ το μωρακι μου και προσπαθώ να τραβήξω βίντεο την κοιλια μου να κουνιεται αλλα οποτε πιάνω το κινητό στο χέρι σταματάει.
Marlyt τελεια ειναι τα κοριτσάκια σου. Όντως ειναι πολυ καλα τα κιλα τους για δίδυμα.μια χαρα τα πας.θα τα καταφέρεις και θα μπεις στον μηνα σου. Στα 2,5 κιλα που θα φτάσουν θα τα πάρεις και αμέσως στο σπίτι;
Κορίτσια και μια ερώτηση. Σας πονάνε οι κοιλιακοι σας; Ειναι 2-3 μερες τωρα που ενώ κάθομαι νιωθω λες και κανω κοιλιακούς.

427ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Σαβ Μαρ 22, 2014 11:19 am

marlyt

marlyt
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Εαν γεννηθουν πριν τις 37 βδομαδες,ακομα κι αν ειναι 2.5 κιλα μπορει να μπουν θερμοκοιτιδα.Δεν ειναι δηλαδη μονο θεμα βαρους.Ακομα και η μια μερα περισσοτερο στην κοιλιτσα μετραει πολυ για τα μωρακια!Οποτε τιποτα δεν ειναι στανταρ!!!Προσευχομαστε για το καλυτερο!

428ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Δευ Μαρ 24, 2014 12:19 am

fatsoulini

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα Κοριτσια καλη εβδομαδα να εχουμε!
Lollipop καναμε ενα πολυ ωραιο γλουκουλι και bebe γαλαζιο αυτη την εβδομαδα περιμενουμε και την ταπετσαρια που σχεδιασα εγω ( θεμα δασος - βελανιδιες - αρκουδακι - ελαφακι - κουκουβαγια - αλεπουδιτσα και πουλακια γυρω γυρω ) κανω παιδικες εικονογραφισεις για παραμυθακια οποτε το δωματιακι του θα γεμισει χρωματακια και θα ειναι κι απο τη μαμα του!
δεσαμε και την κουνια ειναι φο-βε-ρη! πειραμε και κουρτινες...ολα καλα!
Μ'αρεσει που λετε ολες για τις κοιλιτσες σας! ειναι υπεροχο ολο αυτο κι εγω που ειμαι πιο πισω απο εσας  εχω αρχισει και τον αισθανομαι πολυ οταν (μετακομιζει!) χαχαχα
εχτες ειχαμε παει στους θειους του και επειδη η 3χρονη ξαδελφουλα τσιριζε το παιδι αρχισε να σπρωχνει με ολη του τη δυναμη δεξια χαχαχα σαν να ελεγε...βγαλτε με απο εδωωω θελω να γλυτωσω απο αυτη χαχαχαχαα
καπως ετσι ενιωσα κι εγω την πρωτη μετακομιση της κοιλιας μου μολις εχτες..πλακα εχει!

οσο για το μεαιυτηριο και εγω θα προσπαθησω να εχω οσα πιο πολλα μπορω ετοιμα στην βαλιτσουλα μου απο την αλλη εβδομαδα ( πειρα - κρεμουλα για θηλες, επιθεματα - ρομπιτσες ( μου φερνει και η μανα μου πολλες κι εχω τρελαθει στην ρομπα )
μεταξι μας...θελω να γεννησω κι εγω να μπορω να ντυθω σαν ανθρωπος, ωραιο ολο αυτο πολυ γλυκο δεν λεω...αλλα δεν εχω τι να βαλω πια με την κοιλουμπα!
 I love you 
σας φιλω

429ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Δευ Μαρ 24, 2014 4:58 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια μου. Σημερα πολυ κούραση. Έτρεχα για τα γραφειοκρατικά. Και που δεν πηγα. Και το κακό ειναι οτι δεν πας μια φορα. Πας περνεις ενα χαρτί μετα σου ζητάνε κατι άλλο, ξανά πίσω και άντε παλι απο την αρχή. 
Fatsoulini τι ωραια που έφτιαξες μονη σου την ταπετσαρια.εμενα δεν πιάνει το χέρι μου και το χειρότερο ειναι οτι δεν εχω και φαντασία οποτε προτιμώ τα έτοιμα. Δεν εχω και γούστο βρε παιδί μου. Πάντα ρωτάω τους άλλους γιατι δεν μπορω με τιποτα να τα συνδυάσω.και εγω θελω να γεννησω. Πρώτα απ'ολα για να δω το μωρο μου και μετα για να ξαναζησουμε τον έρωτα μας με τον άντρα μου  Embarassed  Embarassed !!! Όσο για να ντύθω σαν άνθρωπος παλι,από Σεπτέμβρη φανταζομαι και βλεπουμε. Μεχρι να χάσω τα κιλα. Το καλοκαίρι με ολοσωμο και κελεμπία με βλεπω.

430ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τετ Μαρ 26, 2014 5:19 am

fatsoulini

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lollipop αυτο τωρα με τους αντρες μας που το πας;;; εχουμε γινει κεφτεδακια με δυο ποδια και κυκλοφορουμε στο σπιτι...εγω τουλαχιστον ετσι νιωθω, ευχομαι να επανελθουμε γρηγορα σε ολους τους τομεις γιατι δεν ημουν μαθημενη ετσι χαχαχα.. Embarassed Embarassed 

431ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τετ Μαρ 26, 2014 11:36 am

marlyt

marlyt
Αχ κορίτσια μου και σε μενα εχει λειψει ο αντρουλης μου!Αν και ειμαστε στα καλυτερα μας απο τοτε που εμεινα εγκυος!μεσα στη γλύκα ειναι για τις γυναικες της ζωης του,οπως μας λεει!Αν και ο καημενος με εχει προειδοποιησει να μην πηγαινω κοντα του χωρις ειδοποιηση γιατι φοβαται μην χτυπησει την κολιτσα!Δεν τον αδικω ετσι οπως πεταγεται η κοιλια μου μπροστα!

432ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τετ Μαρ 26, 2014 2:34 pm

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Απο γλυκες και χάδια άλλο τιποτα με τον αντρουλη αλλα μεχρι εκεί. Μόλις μπω στον 9 ειπε ο γιατρός να κανουμε μπόλικο sex αλλα δεν τον βλεπω να θέλει. Και πως να θέλει; Ούτε εγω θα μπορούσα στην θέση του. Και δεν εχω και μεγάλη κοιλια. Ακομα, αν βάλω φαρδιά μπλούζα δεν με καταλαβαίνουν. Σημερα πριστηκαν οι αστραγαλοι μου. Ξαφνικά ένιωσα το λάστιχο της καλτσας να με σφίγγει.κοιταω τους αστραγαλους μου,τούμπανο. Πρέπει να κοψω το αλάτι. Επίσης σημερα ζεσταίνομαι πολυ. Ιδρώνω συνεχεια. Και καθιστή να ειμαι ιδρώνω. 
Αύριο εχω να πάω σε μάθημα θηλασμου. Για να δούμε αυτη την φορα θα σηκωθω να πάω;

433ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Πεμ Μαρ 27, 2014 4:12 am

fatsoulini

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sex? τι ειναι αυτο αγνωστη λεξη! χαχαχα! απο κανονικο σεξ εχω να θυμαμαι την μερα που πιασαμε τον μπεμπη, μετα αρχισε να φοβαται...τωρα που εγινα κεφτεδακι ουτε λογος, γελαμε πολυ με την ολη κατασταση δε λεω, απο γλυκιες και τρυφεραδες δεν εχω παραπονω..αλιμονο! σε λιγο θα νομιζω πως ειμαι εγω ο μπεμπης! ααααχχχ....μερικες βδομαδουλες ειναι θα περασουν!
Θεμα Πρηξιματα τωρα! μεταφορικα ή κυριολεκτικά;;! γιατι αμα ειναι μεταφορικα εχω κατι νευρα μα κατι νευρα γκκκρρρρ, μου τα εχουν πρηξει ολοι μα ολοι..θα θηλασεις; πως θα γεννησεις;;; μπλα μπλα μπλα... κυριολεκτικα τωρα...πριν 3 βδομαδουλες περιπου επαθα την πλακα μου, κοιμηθηκα ανθρωπος και ξυπνησα bob σφουγγαρακης!πρησμενη απο την κορυφη μεχρι τους αστραγαλους και μια φαγουρα βρε κοριτσια μα μια φαγουρα....ξινομουν συνεχεια..παιρνω τηλ τον γιατρο και μου λεει κοψε το αλατι...τι εφαγες; δεν μπορει κατι πολυ αλμυρο εφαγες...μου λεει...και θυμηθηκα οτι εφαγα 2 κουμουτσες μουσακα!!! Embarassed Embarassed  χαχαχα...ε..απο τοτε εχω να φαω σαν ανθρωπος ολα αναλατα...ζαχαρη κομμενη, αλατι κομμενο, σεξ κομμενο, κρασι κομμενο, τσιγαρο κομμενο...α βρε μπεμπακο τι αλλο θα κανω για σενα! Very Happy 

434ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Πεμ Μαρ 27, 2014 6:08 am

marlyt

marlyt
Κι εμεις σεξ κομμενο απο τον γιατρο στον πρωτο υπερηχο!Γι αυτο βλεπω συνεχεια σεξουαλικα ονειρα...Τι πραγμα ειναι κι αυτο;Εγω και ηρεμη ειμαι και δεν εχω πρηστει καθολου ευτυχως.Προετοιμαζομαι ομως για το πρηξιμο απο μαμα και πεθερα μετα τη γεννα.

435ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Πεμ Μαρ 27, 2014 12:07 pm

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Απο σεξουαλικα όνειρα άλλο τιποτα. Αφού το πρωί ξυπνάω και του λεω "χθες το βράδυ κάναμε sex!!! Ελπιζω να σου άρεσε και εσένα" χιχιχιχιχιχι.
Απο πρήξιμο την μάνα μου φοβάμαι μόλις γεννησω. Της εχω πει απο τωρα να μην έρχεσαι να μου λες δεν το κανεις σωστά, κάτσε να σε βοηθήσω και τέτοια. Άμα ζητήσω βοήθεια πολυ ευχαρίστως. Η πεθερά μου ειναι πολυ ήσυχη. Απο πεθερο εχω λιγο πρόβλημα αλλα το ελέγχω.
Απο κυριολεκτικό πρήξιμο μάλλον πρηστικα απο τον μπακαλιάρο. Σημερα ειμαι πολυ καλυτερα.απο φαγούρα εχω πολυ στα χέρια καθε βράδυ. 
Σημερα πηγα και σε μάθημα θηλασμου. Εντάξει, δεν μπορω να πω οτι μας είπαν και πολλα. Πηρα μια ιδέα. Τωρα στην πράξη...
Την Τρίτη εχω ραντεβού να δω το μωρο μου. Πάντως νομιζω κορίτσια οτι η κοιλια μου εχει κατέβει. Εσείς βλέπετε διαφορά;

436ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Πεμ Μαρ 27, 2014 1:12 pm

marlyt

marlyt
Φαγουρα εμενα με πιανει στην κοιλια!Μαλλον ορμονικο ειναι αυτο,ε;
Η δικια μου κοιλια νομιζω πως δεν ανεβηκε ποτε!Δεν καταλαβα ποτε να μου πιεζουν τα μωρα το διαφραγμα η το στομαχι.Ασε που κινησεις νιωθω μονο μεχρι λιγο πανω απο τον αφαλο.Πιο πολυ δηλαδη τις νιωθω χαμηλα.Εξαλλου εχουν και οι δυο ζουζουνιτσες κατω τα ποδαρακια τους και κλωτσανε.Νιωθω συνεχως οτι θα σπασουν τα νερα απο την πιεση που νιωθω απο κατω.Επισης εχω πολλα πονακια στην κοιλια,εχουν στριμωχτει πολυ τα μωρακια και την πληρωνει η κοιλια μου.Αφου πιανω την κοιλια μου και καταλαβαινω μονιμα πια οτι πιανω μωρα.
Εχω κι αλλο θεμα.Δεν μπορω να φανταστω ρε κοριτσια πως θα ειμαι με δυο μωρα.Προσπαθω να το κανω εικονα και δεν μπορω....και νιωθω τυψεις.

437ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Πεμ Μαρ 27, 2014 1:51 pm

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Marlyt στην κοιλιτσα μπορει να έχεις φαγούρα επειδή μεγαλώνει. Πάντως τι ωραια αίσθηση να νιώθεις οτι πιάνεις το μωρο σου. Οποτε αρχίζει να κουνιεται προσπαθώ συνεχεια να καταλάβω τι μπορει να "έπιασα". Εμενα ήταν συνεχεια με το κεφάλι κατω αλλα εχω την αίσθηση οτι εχει γυρίσει. Θα μάθω την τριτη. Ελπιζω να μην αποφάσισε τωρα να κανει τούμπα. Οταν λες πονακια, έχεις πονακια περιόδου; Βαρος απο κατω νιωθω αν περπατήσω ή μείνω όρθια πολυ ωρα.
Σιγουρα θα ειναι πιο δύσκολα με δυο μωρακια και σιγουρα θα χρειαστείς βοήθεια.ειδικα τον πρώτο καιρό αλλα μια χαρα θα τα καταφέρεις.θα πρέπει να έχεις προγραμμα.το βράδυ θα πρέπει να ξυπνάει και ο άντρας σου να κανει ενα ταισμα να σε αφήνει εσένα να κοιμάσαι. Το ίδιο και μεσα στην ημέρα. Θα μαζεύεις γαλατακι και θα αφήνεις άλλους να ταΐζουν για να ξεκουράζεσαι. Σημερα η μαία μιλαγε για δίδυμα. Έλεγε οτι σιγουρα τα δίδυμα θέλουν συμπλήρωμα γαλατακι. Οποτε μπορείς να θηλασεις εσύ το ενα και το άλλο που θα πάρει ξένο να το ταΐσει ο άντρας σου.

438ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Πεμ Μαρ 27, 2014 11:05 pm

elektramav

Καλημέρα κορίτσια !!! Τι κάνετε? Μόλις ζυγιστηκα +10 στο σύνολο και έχω φρικαρει!!, Sad Τι να κάνουμε... Ελπιζω το καλοκαίρι με λίγη διατροφή κ θηλασμό να φύγουν... Lollipop συγνώμη ποια μαία έδινε τέτοιες οδηγίες οτι δηλ τα δίδυμα θέλουν συμπλήρωμα σε μαιευτήριο τα έλεγαν αυτά? Εγώ απο κάτι τέτοιες οδηγίες απο μαίες ταλαιπωρηθηκα παρα πολύ μέχρι να καταφέρω να θηλασω αποκλειστικά! Εκ των υστέρων ενερωθηκα απο σωστούς επαγγελματίες και πηγες και " ψαχτηκα" απο μονη μου και τα καταφερα!θέλει επιμονή και υπομονή! Το να θηλασεις βέβαια δίδυμα αποκλειστικά σίγουρα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση ( στην αρχή τουλάχιστον) αλλά γίνεται Smile Απο εκεί και πέρα κάθε μανούλα κανει οτι νομιζει καλυτερο για τα παιδιά της Smile κ για κείνη!!!

439ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Πεμ Μαρ 27, 2014 11:08 pm

elektramav

Αυτό με τη ζέστη και τη φαγούρα ...τι χαλί! Τη νύχτα ιδρωνω το όσο πολύ!!! Και έχω απίστευτη φαγούρα στα χέρια και στις γαμπες!!! Εγώ κορίτσια μπαίνω στον μήνα μου αυτή τη βδομαδα!! Για να δουμε...

440ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Παρ Μαρ 28, 2014 3:29 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα. Καλώς την ηλεκτρα. Δεν ήταν σε μαιευτήριο η ενημέρωση αλλα αυτη λέει οτι ειναι 27 χρονια στο Έλενα. Ήταν μια κοπέλα με δίδυμα εκεί και την ρώτησε και η απάντηση της ήταν αυτη.παντως επέμενε για τον θηλασμο. Δεν ήταν κατά.
Σημερα κατα τις 11 σηκώθηκα να πάω τουαλέτα και με το που έκατσα στην λεκάνη σαν να μου έφυγαν πολλα υγρα. Μίλησα με τον γιατρό και ειμαι στην αναμονή να δω αν ξαναγίνει η ήταν ιδέα μου. Ελπιζω να ήταν ιδέα μου.εχω αγχωθει λιγάκι.

441ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Παρ Μαρ 28, 2014 7:28 am

elektramav

Μην αγχωνεσαι βρε συ καμια φορά έχουμε πολλά υγρά!! Αλλά καλά έκανες που μιλησες με το γιατρό! Όλα καλά θα πάνε! Θετικές σκέψεις κορίτσια για τα παντα θέλει! Τα λέω εγώ για να τα ακούω κιόλας!!!

442ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Παρ Μαρ 28, 2014 1:12 pm

marlyt

marlyt
Οχι τα πονακια ειναι σε διαφορα σημεια της κοιλιας και ειναι μαλλον απο τα μωρα που πιεζουν.Πιανω κανονικα τα μωρα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι πιανω.Δεν χρειαζεται καν να κινηθουν για να τις πιασω!Ειναι πολυ ομορφο αυτο και ο μπαμπας μας τρελαινεται!
Οσο για το θηλασμο,εννοειται πως θα ηθελα να θηλασω αποκλειστικα,αλλα δεν θα τρελαθω κιολας αν δεμ γινει αυτο και δωσω συμπληρωμα.Νομιζω οτι το πιο σημαντικο ειναι να ειμαι ηρεμη εγω για να ειναι και τα μωρακια.
Lollipop και γω το εχω παθει αυτο,αλλα δεν εγινε και τιποτα.Μαλλον ειναι φυσιολογικο!

443ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Παρ Μαρ 28, 2014 1:39 pm

vblue

vblue
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου τι κάνετε? Μην τρελαίνεστε με τις φαγούρες, είναι συνηθισμένο σύμπτωμα, αν και ιδιαίτερα σπαστικό... Εμένα με πιάνει στις πατούσες Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ...
Πλέον κάνει και ζέστη και κάνει δύσκολα τα πράγματα... Όσο για το sex... χα χα χα... Αλήθεια τι είναι αυτό; Σάλτσα μαγειρικής??? Εμείς με τον άντρα μου είμαστε "αδερφάκια" απ'όταν διαπιστώθηκε η εγκυμοσύνη... Το ίδιο και στην προηγούμενη, διότι ο κύριος φοβάται μην κάνει κακό στο μωρό και μην τον "ακούει"... Εγώ ορέξεις έχω... αλλά πούυυυ.... Και του λέω "τώρα που μπορώ μωρό μου, γιατί μετά δεν θα θέλω εγώ..." αλλά δεν αλλάζει γνώμη, παρόλο που το έζησε και στην πρώτη γέννα... Καλό Σεπτέμβρη μας κόβω... Μαζί με την δίαιτα που θα πρέπει να ξεκινήσω!!! Razz 
Lollipop83 δεν είναι ασυνήθιστο, αλλά καλά έκανες και πήρες τον γιατρό... ποτέ δεν ξέρεις... Εγώ δευτέρα έχω ραντεβού να δω την μπεμπούλα... Αγωνιώ, να είναι όλα καλά!
Αυτά προς το παρόν! Καλό βράδυ κοριτσάκια! Φιλάκια στις κοιλίτσες!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 536304 

444ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Σαβ Μαρ 29, 2014 12:58 am

fatsoulini

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lollipop τι εγινε τελικα;; ολα καλα;!

445ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Σαβ Μαρ 29, 2014 1:44 am

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα.fatsoulini ευχαριστω για το ενδιαφέρον. Ολα καλα πιστεύω. Δεν πηγα στον γιατρό αλλα όλη μερα χθες δεν είχα παλι υγρα. Βγήκα και μια βολτα να δω μηπως με το περπάτημα εχω παλι υγρα, ευτυχώς τιποτα. Τωρα τι ήταν,αυτο δεν ξερω.την τριτη εχω ραντεβού με τον γιατρό.

446ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Κυρ Μαρ 30, 2014 12:31 pm

fatsoulini

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τελεια! δεν ειναι τιποτα μαλλον ειναι οι προβες που κανει η μητρα για τον τοκετο!
παντος εγω εχτες το βραδυ τα ειδα ολα .. ο μπεμπης μαλλον εχει αρχισει να ζοριζεται με τα ινομοιωματα και εχει κατεβει χαμηλα για να εχει χωρο...ριχνει μπουνιες και κλοτσιες ολη την ωρα..κατα τις 4 το πρωι ξυπνησα ενιωθα ενοχληση απο κατω και φοβομουν μην βγει καμμια μπουνια... Embarassed  με αποτελεσμα να κανω την κουκουβαγια και να κοιμηθω στις 7 το πρωι...τωρα τι εκανα τοσες ωρες...;; αλλη μια δυσκολη νυχτα εφτασε... να δω πως θα την βγαλω και σημερα..
την Παρασκευη πηγαμε στον γιατρο, εχει φτασει τα 1800 γρ. μολις παει 3 κιλα τον βγαζουμε... οποτε μεχρι τις 19 Μαιου ειναι η τελικη μου ημερομηνια Smile

447ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Κυρ Μαρ 30, 2014 12:46 pm

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μη το σκέφτεσαι fatsoulini. Μπορει σημερα να ειναι πιο ήσυχο το μωρακι σου και να κοιμηθείς.
Άντε, πλησιάζει ο καιρός!!! Όσο πιο κοντά είμαστε τόσο δεν περνάνε οι μερες. Άγχος για την γεννα έχετε; Εμενα δεν με εχει πιάσει ακομα. Αν και ειδα και ενα όνειρο οτι γεννάω αλλα ήταν ολα τελεια.
Πάντως εχουν αρχίσει και γίνονται δύσκολα τα βραδια. Ξυπνάω λόγω καουρας, ξυπνάω γιατι ζεσταίνομαι, ξυπνάω γιατι κουνιεται το μωρο, ξυπνάω γιατι δεν μπορω να αναπνευσω....

448ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Δευ Μαρ 31, 2014 2:24 am

marlyt

marlyt
Fatsoulini μου γλυκο υπομονη!Σημερα οντως μπορει να ειναι ησυχο το μωρακι και να ξεκουραστεις!Η αληθεια ειναι οτι κι εγω τα βραδια ταλαιπωρουμαι περισσοτερο.Με το που ξαπλωνω στο κρεβατι αρχιζουν τα πονακια,οι συσπασεις και τα μωρα τρελαινονται στον χορο.Χθες και προχθες εκανα συσπαση και ταυτοχρονα νομιζα πως θα κατουρηθω.Ευτυχως ομως ηταν μεμονωμενα περιστατικα.Κοιμαμαι και μετα δεν καταλαβαινω τιποτα,μαλλον ηρεμει και ο οργανισμος μου και τα μωρακια.Το δικο μου ινομυωμα αν και 12 εκατοστα ειναι κοντα στον τραχηλο και συγκρατει τα μωρα.Βεβαια εχουν στριμωχτει και δεν μπορουν να γυρισουν.Οχι οτι μας νοιαζει στην περιπτωση μου.Ετσι κι αλλιως καισαρικη θα κανω.
Τωρα που σας γραφω η κοιλια μου κανει βολτες!
Οσο για τη γεννα δεν αγχωνομαι καθολου!Με αγχωνει παρα πολυ το αν θα ειναι καλα τα μωρακια!

449ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Δευ Μαρ 31, 2014 9:42 am

fatsoulini

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια! Δυσκολα τα βραδια δυσκολες και οι ημερες γιατι ετσι κι αλλιως ειμαι κουρασμενη!
Δεν φοβαμαι την γεννα οχι οχι...ετσι κι αλλιως με τα ινομυωματα καισαρικη θα κανω...πιο πολυ το μετα με τρομαζει! τωρα καθομαι και κοιταω την λιστα μου οι μερες περνανε και ετσι πρεπει να παρουμε και τα τελευταια πραγματακια..εχτες παραγγειλα και την τσαντα αλλαγης σημερα παρελαβα και μια μαξιλαρα θηλασμου για να κοιμαμαι αλλα ειναι.. τοσο τεραστια που την μοιραζομαι με τον αντρουλι μου! χαχαχα!!!
το μωρο εχει αρχισει οπως μου λετε και εσεις να κοβει βολτες marlyt μου κουραγιο πλησιαζεις και εσυ σε καταλαβαινω που εχεις 2 εδω 1 και δεν το κανω καλα..τωρα που μηλαμε μου παιζει μπουνιες...αχ τι με περιμενει!! Shocked

450ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!! Τρι Απρ 01, 2014 2:48 am

zoithess

zoithess
κορίτσια υπομονή να έχουμε γιατί τώρα στην "ουρά' είναι ο πιο δύσκολος καιρός! fatsoulini καλό είναι νομίζω που θα γεννήσεις νωρίτερα.. βεβαια μετά αρχίζουν άλλα..... αλλά το καθετί έχει τη γλύκα του. marlyt καλά θα είναι τα μωράκια σου, θετικές σκέψεις SmileΆγχος έχω πάρα πολύ για την γέννα γιατί ξέρω τι με περιμένει.... Επίσης αγχώνομαι για τον μικρό, αν μου σπάσουν τα νερά βραδυ-ξημερώματα που θα πρεπει να τον ξυπνήσω και να τον πάρω στην κλινική μέχρι να έρθει να τον πάρει η γιαγιά μου. Ουφ..... πολύ αγχώνομαι! Μακάρι να μου σπάσουν τα νερά μέρα και καθημερινή..!
Την άλλη Πέμπτη έχω ραντεβού στο γιατρό. Η μικρή είναι περί τα 2 κιλά ως τωρα. Ένα άλλο που με απασχολεί είναι η επισκληρίδιος. Επειδή έιχα άσχημη εμπειρία από αυτήν στην πρώτη γέννα δεν θέλω να ξανακάνω. Κι ο γιατρός μου είναι κατά. Αλλά είμαι και πολύ φοβιτσιάρα επίσης! Τώρα σκέφτομαι να πάρω μαία δικιά μου μέσα στον τοκετό πιο πολυ για ψυχολογική υποστήριξη ώστε να μην κανω την ένεση. Την πήραν 2 γνωστές μου που γέννησαν και ενώ στην κλινική ο αναισθησιολόγος της έλεγε με ύφος "δεν θα κάνεις απισκληρίδιο?? αντέχεις ακόμα??" η μαιά την παρακολουθούσε και της είπε ότι ούτε σε μια ώρα γεννάει δεν χρειάζεται να κάνει και έτσι έγινε. Εσείς τι λέτε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 27]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις