26 Απ: ροζ καφέ υγρά Παρ Ιουν 20, 2014 3:23 am
star30
Είναι σε καλό δρόμο!
Marshmallow έγραψε:Kαλημέρα !!!! Θα ήθελα τα "φώτα σας "γιατι ειμαι πολύ αγχωμένη !!! Στις 13-5-14 ήταν η πρωτη ημέρα της τελευταίας περιοδου μου και στις 12-6-14 περιμενα την επόμενη η οποια δεν ήρθε ποτέ (ευτυχώς) !!! Εκανα τεστ και βγήκε αχνή γραμμή αλλα βγήκε θετικό . Εχθές πήγα στον γιατρό μου για επιβεβαίωση και μου έκανε κολπικό υπέρηχο !!! Δεν διέκρυνε κατι εμφανώς αλλα ισως την δημιουργία του αμνιακού σακου . Κλείσαμε ραντεβού για την επομενη πέμπτη !!! Εγω φυσικά απο την αγωνία μου μηπως απο την μεγάλη μου επιθυμία βλεπω θετικο τεστ .....ξανα έκανα τεστ μετα τον υπέρηχο μολις επέστρεψα σπιτι μου και είναι πεντακάθαρα και έντονα θετικό !!! Ε δεν μπορει 2 στα 2 τεστ ειναι θετικα !!! Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε αυτο ειναι παρα πολυ καλο και να μην αγχωνομαι που δεν ειδε κατι 100% στο κολπικο υπερηχο κ οτι συμβαίνει συχνά αν ειναι νωρίς η διάγνωση !! Το θέμα είναι οτι αργα το απόγευμα εχθές (ολα την ιδια μερα ) ειδα καφέ υγρα !!! Τρελλαθηκα !!! επαθα μεγάλο πανικο !!! Ξανα πηρα τον γιατρο μου τηλ και μου είπαι σε 2 μερες οτι ειναι να φανει θα φανει ....Ξεκουραση , ακινισία στο κραββάτι και να παρακολουθώ αν ειναι μονο ελαφρως καφε και λιγο ή αν ερθει πολυ !!! λέτε να προκλήθηκε κατι απο τον κολπικο υπέρηχο ???Ή είναι κατι αλλο ..?? Εχω μεγάλη αγωνια .... Χιλια συγνώμη αν σας κουρασα με το ποστ μου !!! περιμενω με αγωνια τη αποψη σας !!!
καλημερα!!! ευχομαι να πανε ολα καλα! εγω ειχα 6/5 περιοδο στις 8/6 τεστακι θετικο ,εχθες ειχα και εγω αιμα οχι πολυ αλλα κοκκινο σημερα λιγο καφε. Εχθες πηγα για υπερηχο σε νοσοκομειο επειδη δεν ηθελα να περιμενω μεχρι τριτη που εχω ραντεβου αλλα ειδαμε μονο σακο μαλλον ειναι νωρις! Ευχομαι να μην ειναι κατι! περιμενω νεα σου!