51 Απ: ροζ καφέ υγρά Τρι Ιουν 24, 2014 2:56 am
ifigenia84
Σιωπηλή δύναμη
Marshmallow έγραψε:ifigenia84 έγραψε:Marshmallow έγραψε:[quo te="ifigenia84"]marshmαllow και γω ειχα κατι καφε ροζ υγρα στην αρχη κ ο γιατρος μ ειπε να μην ανησυχω κ οτι συμβαινει σε αρκετες κοπελες. επισης ουτε εγω εκανα χοριακη κ οταν πηγα για υπερηχο μου εκανε κολπικο βασικα οι 2-3 πρωτοι υπερηχοι κολπικοι ηταν!! τωρα ειμαι στον 6!! μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!!
πόσες μέρες σου κρατούσαν τα καφέ ροζ υγρά ? θυμασε ? εγω κλεινω τωρα το πρωτο 24ωρο και μια εχω μια δεν εχω και τωρα λιγο ροζ ..
Τώρα είδα το μνμ! σχεδόν 2 εικοσιτετράωρα μια είχα μια δεν είχα μου είχε γίνει ψύχωση νομίζω ότι εκείνες τις 2 μερες τις πέρασα στην τουαλέτα να τσεκάρω το εσώρουχο μου! Μετά μου έδωσε κ κάτι χάπια utrageston αν δεν κάνω λάθος! Εσύ πως είσαι?
Καλημέρα !!! Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου !!1 Ε τα ίδια με μια εμονή να πηγαίνω στο μπανιο καθε λίγο και λιγάκι !!! Είμαι στο 3 εισοσιτετράωρο με λιγο καφε ...και με πολυ αγχος ! Μιλησα με τον γιατρο μου και έκανα χοριακή σημερα το πρωί ! Το μεσσημεράκι θα ξέρω τι και οως απο τις τιμές !!! Είμαι λίγο απογοητευμένη ...οτι κάτι δεν πάει καλά γιατι και στον πρώτο υπέρηχο δεν είδε κάν το σάκο που μπορει να κάναμε νωρίς υπέρηχο . Αλλά μια αυτο και μια τα υγρά ..δεν θέλω και για να είμαι χάλια !!! Κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα τώρα μεχρι τα αποτελέσματα σήμερα !!! Σε ευχαριστώ χχχχ[/quote]
Κοριτσάκι όλα καλά? Τα πήρες τα αποτελέσματα? Μακάρι όλα να είναι οκ!