1 και αυτο ειναι το δικο μου Τετ Νοε 20, 2013 4:08 am
freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
και αυτο ειναι το δικο μου φορουμ οσες θελουν μπορουν να μπουν και εδω
http://job525.mummyforum.com/t2-topic#5
http://job525.mummyforum.com/t2-topic#5
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
+φωνώ και επαυξάνω!!Κορνηλια έγραψε:Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια! Θα ήθελα όμως σαν συμβουλή να σου πω να προσέξεις λίγο την ορθογραφία...θεωρώ σημαντικό τον παράγοντα αυτό σε μια ιστοσελίδα. Είναι απλό να λυθεί, μπορείς να πληκτρολογείς σε word με αυτόματη διόρθωση (εντάξει μπορεί να υπάρχει κ κάτι πιο έξυπνο..δεν σκαμπάζω κ πολλά από Η/Υ!)
Ψιλα γραμματα...inka έγραψε:+φωνώ και επαυξάνω!!Κορνηλια έγραψε:Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια! Θα ήθελα όμως σαν συμβουλή να σου πω να προσέξεις λίγο την ορθογραφία...θεωρώ σημαντικό τον παράγοντα αυτό σε μια ιστοσελίδα. Είναι απλό να λυθεί, μπορείς να πληκτρολογείς σε word με αυτόματη διόρθωση (εντάξει μπορεί να υπάρχει κ κάτι πιο έξυπνο..δεν σκαμπάζω κ πολλά από Η/Υ!)
XaroulaTs έγραψε:Ψιλα γραμματα...inka έγραψε:+φωνώ και επαυξάνω!!Κορνηλια έγραψε:Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια! Θα ήθελα όμως σαν συμβουλή να σου πω να προσέξεις λίγο την ορθογραφία...θεωρώ σημαντικό τον παράγοντα αυτό σε μια ιστοσελίδα. Είναι απλό να λυθεί, μπορείς να πληκτρολογείς σε word με αυτόματη διόρθωση (εντάξει μπορεί να υπάρχει κ κάτι πιο έξυπνο..δεν σκαμπάζω κ πολλά από Η/Υ!)
Ή μηπως ψΗλα γραμματα??
Δε βαριεσαι, το ιδιο κανει...
Εγω εχω μια "ενσταση" ως προς τη "διαφημιση" ενος φορουμ μεσα σε ενα φορουμ ιδιου περιεχομενου/ενδιαφεροντος..
Αλλα (και παλι) δε βαριεσαι..
Κανείς δεν το περίμενε!!! Μ' ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ...trilly έγραψε:kala, oti tha symfwnousa kai me thn xaroula, den to fantazomoun...XaroulaTs έγραψε:Ψιλα γραμματα...inka έγραψε:+φωνώ και επαυξάνω!!Κορνηλια έγραψε:Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια! Θα ήθελα όμως σαν συμβουλή να σου πω να προσέξεις λίγο την ορθογραφία...θεωρώ σημαντικό τον παράγοντα αυτό σε μια ιστοσελίδα. Είναι απλό να λυθεί, μπορείς να πληκτρολογείς σε word με αυτόματη διόρθωση (εντάξει μπορεί να υπάρχει κ κάτι πιο έξυπνο..δεν σκαμπάζω κ πολλά από Η/Υ!)
Ή μηπως ψΗλα γραμματα??
Δε βαριεσαι, το ιδιο κανει...
Εγω εχω μια "ενσταση" ως προς τη "διαφημιση" ενος φορουμ μεσα σε ενα φορουμ ιδιου περιεχομενου/ενδιαφεροντος..
Αλλα (και παλι) δε βαριεσαι..
Παω να κανω ΧΑΛΒΑ!trilly έγραψε: kala, oti tha symfwnousa kai me thn xaroula, den to fantazomoun...
Χαλαρωσε γκαστρουλα, μη μου συγχιζεσαι!roodie έγραψε:
Κανείς δεν το περίμενε!!! Μ' ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ...
Γιώτα μου συμβουλή σου δώσανε τα κορίτσια. Μην αρπάζεσαι!!!Στο λένε για να βελτιωθείς. Δεν είναι ωραίο να μπαίνεις σ' ένα φόρουμ και να μην καταλαβαίνεις τι γράφει η διαχειρίστρια. Όσο για τη διαφήμιση που κάνεις εδώ μέσα, φαντάζομαι πως το ίδιο θα έλεγες αν καποια κάνει το ιδιο στο δικό σου φορουμ. Δεν είναι ιδιαίτερα κομψός αυτός ο τρόπος να διαφημιστείς!!!freskia mama έγραψε:Καλά ρε κορίτσια δηλ. δεν υπάρχει ένα ποστ που να μην το σχολιάσετε αρνητικά τι περνιεστε για κάτι δεν το κατάλαβα αν δεν σας; είπα και με το χώρο να το κάνετε άλλα δουλειά δεν έχετε καλύτερη μόνο να σηκώνετε την μύτη σας ψηλά αν δεν θέλετε δεν σχολιάζεται γιατί πρέπει όλα να είναι αρνητικά δεν ξέρετε τον κόπο του άλλου καθ ναι ένα φόρουμ μέσα σε ένα άλλο φόρουμ είπα να πρωτοτυπησω
Εγώ προσωπικά σου μίλησα πολύ ευγενικά και είπα κάτι συμβουλευτικά ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ. Ακριβώς επειδή έχεις βάλει κόπο πρότεινα κάτι για να αναδειχθεί- κατά τη γνώμη μου- καλύτερα ο κόπος σου..Τώρα αν δεν θες να δεχθείς τη συμβουλή είναι άλλο (δικό σου) θέμα και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ περαιτέρω.freskia mama έγραψε:Καλά ρε κορίτσια δηλ. δεν υπάρχει ένα ποστ που να μην το σχολιάσετε αρνητικά τι περνιεστε για κάτι δεν το κατάλαβα αν δεν σας; είπα και με το χώρο να το κάνετε άλλα δουλειά δεν έχετε καλύτερη μόνο να σηκώνετε την μύτη σας ψηλά αν δεν θέλετε δεν σχολιάζεται γιατί πρέπει όλα να είναι αρνητικά δεν ξέρετε τον κόπο του άλλου καθ ναι ένα φόρουμ μέσα σε ένα άλλο φόρουμ είπα να πρωτοτυπησω
Να ' σαι καλά δεν θα πάρω!!! Κολλάει στα δόντια και προσθέτει κιλά!!! Βλέπεις μπορεί να είμαι έγκυος αλλά ΠΡΟΣΕΧΩ τι τρώω και από που!!!XaroulaTs έγραψε:Παω να κανω ΧΑΛΒΑ!trilly έγραψε: kala, oti tha symfwnousa kai me thn xaroula, den to fantazomoun...Χαλαρωσε γκαστρουλα, μη μου συγχιζεσαι!roodie έγραψε:
Κανείς δεν το περίμενε!!! Μ' ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ...
Να σου φερω λιγο χαλβα μολις τον κανω?
Και πολυ καλα κανεις!!roodie έγραψε:Να ' σαι καλά δεν θα πάρω!!! Κολλάει στα δόντια και προσθέτει κιλά!!! Βλέπεις μπορεί να είμαι έγκυος αλλά ΠΡΟΣΕΧΩ τι τρώω και από που!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την trilly στις Τετ Νοε 20, 2013 6:39 am, 1 φορά
οχι. Αλλα αντιστοιχα δεν απαγορευεται να διαφημιζει η αλλη το φορουμ της και να γραφει οπως θελει...trilly έγραψε:e, kala. ki epeidh h admin den asxoleitai, afto mas apagoreuei na exoume emeis apopsi kai na thn ekfrazoume?
Lillybell έγραψε:οχι. Αλλα αντιστοιχα δεν απαγορευεται να διαφημιζει η αλλη το φορουμ της και να γραφει οπως θελει...trilly έγραψε:e, kala. ki epeidh h admin den asxoleitai, afto mas apagoreuei na exoume emeis apopsi kai na thn ekfrazoume?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης