Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

kat_laz

kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ με κάνατε και ξεράθηκα στα γέλια!!!!!!!
Συγνώμη κιόλας γιατί εσείς μάλλον θα νιώθετε άβολα εκείνη τη στιγμή αλλά όπως είπε και η εκπαιδευτικός μας είναι η παιδική αφέλεια.
Εμείς πριν λίγο καιρό ήμασταν σε ένα εμπορικό και ο Λαζαρος έπαιζε σε μια παιδική χαρά. Ήταν μόνος του. Κάποια στιγμή ήρθε ένα ζευγάρι (λευκοί) που κρατούσαν ένα κοριτσάκι στην αγκαλιά τους, πιο μικρό απ τον δικό μου, έγχρωμο με σγουρά μαλλάκια και μεγάλα χειλάκια. Του μιλούσαν μια στα αγγλικά μια στα ελληνικά. Κάποια στιγμή κάθισαν δίπλα δίπλα στην τσουλήθρα και ο Λάζαρος άρχισε να την κοιτάει επίμονα. Επειδή φοβήθηκα μην κάνει καμμιά χαζομάρα πήγα δίπλα τους, τους χαϊδεψα (αφού είδα πως ούτε οι γονείς μας κοιτούσαν περίεργα, ούτε το μωρό έδειχνε να ενοχλείται από μένα) και του είπα "Είναι πιο μικρή από σένα και να την προσέχεις. Είδες πόσο όμορφη είναι?"
Ε λύθηκε ο δικός μου και σταμάτησε κιόλας να την κοιτάει επίμονα.

mamagoriou29

mamagoriou29
Νύχτα στα μούτρα του? έσκασα στα γέλια!
Του εχω μιλήσει επειδή έχουμε κιόλας αρκετούς φίλους από Βραζιλία. Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι είχε στο μυαλο του κ τι κατάλαβε όταν του έλεγα μαύρος. Επίσης έχουμε κ μαύρα playmobil που τα παίζει χωρίς πρόβλημα. Στο μονο που ελπίζω ειναι αυτό που λες κ εσυ. Πες πες κατι θα μείνει.
Α! Εχω κανονίσει κ μερικές ακόμα συναντήσεις με το φίλο μας. Δεν ξέρω ίσως με την επαφή εξοικειωθεί κάπως.

kat_laz

kat_laz
Ε σίγουρα. Θα ήταν η περιέργεια της πρώτης συνάντησης.

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αν του έκανες μια συζήτηση ώστε να συνδιάσει το μαύρο playmobil με τον μαύρο άνθρωπο; Αν του έδειχνες φωτογραφίες ή ξένες παιδικές σειρές στην τηλεόραση, για να δει μαύρους ανθρώπους μαζί με λευκούς; Νομίζω θα τον βοηθούσε να καταλάβει.

Επίσης μπορείτε να κάνετε καμιά βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για να δει ανθρώπους διαφόρων φυλών. Ευκαιρία τώρα που είναι και στολισμένα Smile 

Αλήθεια, στο Christmas Factory πήγε καμία;

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα σας κοριτσια.Εμενα δν μ χει τυχη κατι εκτος τ οτι εχει δει απο μακρυα κατι γειτονακια που ειναι μαυρακια ο μπαμπας τς ειναι χημικος.Δεν εχει κανει κατι αλλα τα χει δει 2φορες αλλα συμφωνω με ολες σας οτι δν νομιζω να παρεξηγουν ειδικα οταν επροκειτο για μικρα που δν εχουν ξαναδει.Καττυ η Κατερινα τ να πω φοβερη ατακα.Αρετη πηγε μια φιλη μου σημερα καταρχην εχει 13μηνων μωρο κ τν εβαλαν να πληρωσει.Ειχε καρουσελ παγοδρομιο μαγαζια μ ρουχα κ γλυκα ενα κουκλοθεατρο μικρο κ ενα ψευτοδασος μ ειπε.Δν αξιζε ομως καθολου λεει γιατι ηταν λιγα τα πραγματα πανακριβα κ για τ παιδακια δν εχει πολλα να παιξουν αυτα.Αλλα να σας πω γιατι να πληρωνουν κ κατω των 5?Επισης η μπουλε εγινε τραγουδιστρια,η παπαριζου χαλια μαλλι κ ασχημηνε τ να πω πια.

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το μωρό το είχε σε καρότσι και την έβαλαν να πληρώσει; Κανονικό εισιτήριο ή μισό; Shocked 

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οχι περπατωντας τον ειχαν αλλα γενικα το θεωρώ χαζο να πληρωνουν σε τετοια ηλικια τα παιδακια δν τη ρωτησα αν πληρωσε μισο.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την νατασσα στις Κυρ Δεκ 08, 2013 12:23 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : έκανα λάθος)

mamagoriou29

mamagoriou29
Areti2 έγραψε:Αν του έκανες μια συζήτηση ώστε να συνδιάσει το μαύρο playmobil με τον μαύρο άνθρωπο; Αν του έδειχνες φωτογραφίες ή ξένες παιδικές σειρές στην τηλεόραση, για να δει μαύρους ανθρώπους μαζί με λευκούς; Νομίζω θα τον βοηθούσε να καταλάβει.

Επίσης μπορείτε να κάνετε καμιά βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για να δει ανθρώπους διαφόρων φυλών. Ευκαιρία τώρα που είναι και στολισμένα Smile 
Αλήθεια, στο Christmas Factory πήγε καμία;
Αρετή αυτό με τις ξένες παιδικές σειρές το πρότεινε κ ο άντρας μου κ θα το κάνω σίγουρα. Στο κέντρο της Αθήνας ειναι λίγο δύσκολο να κατέβουμε μιας κ μένουμε στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Χαχαχα
Είμαστε ομως παραθαλάσσιο μέρος κ στην παραλία γίνεται χαμός απο έγχρωμος που πουλάνε διάφορα μικροπράγματα. Βέβαια το καλοκαίρι ηταν λίγο πιο μικρος κ δεν ξέρω τι καταλάβαινε αλλα ηταν πολυ φιλικός μαζί τους. Ειδικά με έναν απο το Μπαγκλαντες είχαν γίνει κολλητοί.

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamagoriou29 έγραψε:Αρετή αυτό με τις ξένες παιδικές σειρές το πρότεινε κ ο άντρας μου κ θα το κάνω σίγουρα. Στο κέντρο της Αθήνας ειναι λίγο δύσκολο να κατέβουμε μιας κ μένουμε στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Χαχαχα
Δεν πρόσεξα το προφίλ σου, σόρρυ! Πάντως και στη Θεσσαλονίκη θα έχει ξένο κόσμο σίγουρα.

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
νατασσα έγραψε:Οχι περπατωντας τον ειχαν αλλα γενικα το θεωρώ χαζο να πληρωνουν σε τετοια ηλικια τα παιδακια δν τη ρωτησα αν πληρωσε μισο.
Γενικότερα καλό θα ήταν να μπορούσε να διοργανωθεί ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι που να μην είχε εισιτήριο, όπως κάνουν σε άλλες χώρες που έχουν έσοδα από τις πωλήσεις στα μαγαζιά.

Αλήθεια, στο καρουσέλ και στο παγοδρόμιο πληρώνεις έξτρα;

mamagoriou29

mamagoriou29
Εδω πάνω παντωσκ στην Ονειρούπολη κ στην αριστοτελους που πηγαίνουμε ειναι δωρεάν η είσοδος κ πληρώνεις μονο οτι θέλεις να κάνει το παιδι. Οπότε πας κάνεις τη βόλτα σου δωρεάν κ ειδικά για τα δικά μας που ειναι μικρα κ δεν καταλαβαίνουν ούτε κάθονται κ πολυ ειναι μια χαρα.

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλύτερα είναι έτσι.

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια μου,εγω σε λιγο φευγω ξερετε τα τρεχαματα μου.Μαμααγοριου και Αρετη και εγω την βαζω και βλεπει σειρες ξενες οι ταινιες για να βλεπει τη υπαρχει.Αρετη πληρωνεις εξτρα ναι σε ολα γιαυτο ξενερωσα εγω.Αρα ολα ετσι ειναι θα την παω στα ριβερ οπως περυσι που ειχαν τα λουνει τιουνς και εβγαζες φωτο και εβλεπες και τον σαντα που ηταν ενας γλυκος παππους ελληνας.Και θα πιω και το καφε μου.

mamagoriou29

mamagoriou29
,καλησπέρα! Τι κάνετε? Ωχ Δευτερα σήμερα. Υπομονή 2 εβδομάδες μέχρι τα Χριστούγεννα. Αυτό σκέφτομαι συνέχεια.
Νατασσα τι έγινε παίζει τιποτα για δουλεια? Μακάρι, στο εύχομαι.

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαμα εχω κανει ολα τα κοινωφελους τα 2πρωτα του οεδ απετυχα κ εκανα ενσταση διοτι η υπαλληλος δν παρεδωσε το χαρτι οτι η μικρη ειναι ανηλικη.Πηγα στο διευθυντη κ τη τεταρτη θα παω εκ νεου παλι τ ποιστοπ για το νεο προγραμμα μακαρι να περασω 6 μηνες καλα ειναι κατ δες τα κ εσυ μηπως σε ενδιαφερει.Τη βρηκα τν αδεια τ θειου μου τωρα μενει τ πατρικου μου ειμαι θεα χαχαχα.Πηγα στα ριβερ (εμπορικο)εχει το σπιτι του σαντα εβαψαν νεραιδα τ χριστινα μας κερασαν γλυκα γλειφιτζουρια κ ενα σωρο.Εχει κ τρενακι ολα δωρεαν αυτα.Α πηγαμε να της παρουμε δωρο κ τη ζητησε μια ροδα δν ηθελε τπτ.Οικονομικο παιδι εχω

mamagoriou29

mamagoriou29
Μακάρι να σου έρθουν ολα όπως τα θέλεις. Η γραφειοκρατία σε αυτήν τη χώρα δεν θα τελειώσει ποτε. Όταν ήμουν πιο μικρη , ήμουν αισιόδοξη κ πίστευα οτι θα απαλλαγούμε αλλα όσο περνάνε τα χρόνια απογοητευομαι όλο κ περισσότερο.
Ενιγουει!!! Το χριστινακι σου έκατσε να το βαψούν? ο δικός μου χλωμό το κόβω. Μονο που κάποιος ξένος θα του πασπατευει τα μούτρα θα φύγει τρέχοντας. Θα ειναι τελεια αν κρίνω απο τη φωτο που μας έβαλες προχτές.

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μακαρι να πανε ολα κατευχην οχι μονο για εμενα αλλα για εσας κ ολο τν κοσμο.Ξερεις γιατι εκατσε?Γιατι με βλεπει εμενα που βαφομαι κ με αντιγραφει.Εν τω μεταξυ μετα παει στν αη μπιλυ κ του λεει.Τα ελαχια που τα πακαγιες?Πεθαναμε να γελαμε.

mamagoriou29

mamagoriou29
Αυτες οι ατάκες ειναι που σε σκοτώνουν!
Ώρες ώρες λεω δεν μπορεί να το είπε αυτό, ιδέα μου ειναι!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ναι οι ατακες ειναι κορυφη.Εχουν πλακα τα ατιμα

mamagoriou29

mamagoriou29
Πτώμα! Καληνύχτα!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα ζουζουνες.

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα! Very Happy

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φαγαμε ο συζηγος αρρωστος γριπη τσεπωσε πονανε τα κοκκαλα του.Πηγε στον γιατρο ζεστα του ειπε και κανα παναντολ τπτ αλλο.Αχ ετσι και μας κολλησει θα τον μαδησω χαχαχχα.

mamagoriou29

mamagoriou29
Καλημέρα!
Νατασσα περαστικά στον άντρα σου! Οι άντρες ειναι χειρότεροι όταν αρρωσταίνουν.
Περιστέρακι πως τα πέρασες στο ταξίδι? το μωρο πως ηταν? δεν σου ειπα οτι έφτιαξαν τα στολίδια στην τάξη οι μαθητές και βγήκαν τελεια! Τώρα θα τα κάνω κ με το μικρο στο σπίτι.
Οι υπόλοιπες που είστε?

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα! Νατασσα περαστικα στον αντρα σου και υπομονη!
μαμαγοριου, η ''ζυμη'' οντως ειναι πολυ καλη!
στην εκδρομη περασαμε σουπερ! ενταξει το μωρο ειχε λιγο γκρινια γιατι εχασε το προγραμμα του αλλα κατα τα αλλα πολυυυ ωραια! να ειμαστε καλα να ξαναπαμε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις