Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
576 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 576 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

mamagoriou29

mamagoriou29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα!
Αρετή κ εγω σήμερα έδινα βαθμούς!!! Ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση? απο όλους τους γονείς που ήρθαν μονο ένας πατέρας φαινόταν οτι γνώριζε πραγματικα το παιδι του! Η αδιαφορία ειναι τετοια που έχουμε φτάσει σε σημείο να μην ξέρουμε τα ίδια μας τα παιδια.
Αχ κορίτσια επιτελους Παρασκευή!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαμαγοριου καλησπερα,αυτο ισχυει που λες δυστηχως οταν εκανα ιδιαιτερα πριν 5 ετη σε μια κοπελα σε νοσολογια μαθημα τεε μου λεγε η κοπελα αδυνατο νατασσα να τα συγκρατησω διαβαζοντας ειμαι ακουστικος τυπος.Η μαμα της την πιεζε πολυ και μου λεγε κ καλα οτι διαβαζει το συγκρα ει κ ειναι απο τις καλυτερες.Της εκανε κακο η κοπελα ηξερε τις δυναμεις της και αγχωνοταν να αποδειξει κατι π δν ηταν εφικτο.Περασε ακτινολογος και το χαρηκε.Καταλαβατε τι εννοω εγω θα μπορουσα να ειμαι του 20βαριομουν αφανταστα το λεγαν ολοι οι καθηγητες στ μαμα μου.ειμουν του μετριου 14 και 17 με λιγες εξαιρεσεις του 20

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα! Επιτέλους πέρασε αυτή η μέρα! Είμαι από το πρωί στο πόδι. Από τις 4 και μετά έδινα βαθμούς και τελείωσα στις 9. Εμάς έρχονται οι γονείς στο φροντιστήριο με ατομικό ραντεβού και μιλάνε 10-15 λεπτά με την κάθε δασκάλα. Σε άλλα φροντιστήρια ξέρω ότι δίνουν τους ελέγχους στα παιδιά να τους πάνε σπίτι για να βάλουν υπογραφή οι γονείς.

Γενικά ήταν πολύ θετική η μέρα, παρότι αποφράδα  Laughing Δεν ακούσαμε παράπονο (εγώ τουλάχιστον δεν άκουσα και οι συνάδελφοι που ρώτησαν όλοι είπαν ότι πήγε καλά). Οι γονείς, ακόμα και κάποιοι για τους οποίους δεν ήμασταν σίγουροι, ήρθαν με διάθεση για συζήτηση κι εγώ νιώθω ότι έμαθα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για τους μαθητές μου. Σε μία ενημέρωση που έκανα ήρθαν μέσα η μαμά, ο μπαμπάς, η γιαγιά και ο μικρός αδερφός του μαθητή! Δεν κάνω πλάκα, σαν διάλεξη ήταν  Laughing 

Το άλλο που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι ήρθαν σχεδόν όλοι οι γονείς και από τους λίγους που δεν ήρθαν μόνο ένας δεν ειδοποίησε. Πρώτη φορά είχαμε τόσο καλή προσέλευση. Άλλες χρονιές έρχονται οι μισοί περίπου την ημέρα των βαθμών και οι υπόλοιποι σε άσχετες μέρες και ώρες. Αυτά!

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamagoriou29 έγραψε:Ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση? απο όλους τους γονείς που ήρθαν μονο ένας πατέρας φαινόταν οτι γνώριζε πραγματικα το παιδι του! Η αδιαφορία ειναι τετοια που έχουμε φτάσει σε σημείο να μην ξέρουμε τα ίδια μας τα παιδια.
Πόσων χρονών είναι οι μαθητές σου;

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι έγινε; Εγώ το κλείνω το μαγαζί, εγώ το ανοίγω;

Πού είσαστεεεεεεεεεεεε?

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιαννης πινει, γιαννης κερναει Αρετη! Καλημερααααα

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Επιτέλους άνθρωπος!!!!!!!!!!!!  Very Happy

Τι νέα Περιστεράκι;

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε , οταν δεν ειναι εδω καμια, ελα απο 'κει!  Wink  ολο κ καποια θα ειναι μεσα!
νεα; τιποτα! τα ιδια! τωρα εκατσα να πιω λιγο κρυο καφε (τον εφτιαξα στις 8 παρα)
εσυ;

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ ετοιμάζομαι να κατέβω κέντρο που γράφουν οι μαθητές μου. Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες....  Smile 

Το από κει πού είναι;

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μανουλες Μαϊου 2013
τι; δε το ηξερες;  Shocked Shocked Shocked 

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κουκλεςςς Αρετη και ο αδερφουλης μου εδωσε πριν 2 βδομαδες καλα τα πηγε λεει Very Happy Very Happy Very Happy Περιστερακι εγω ακομα δεν εχω πιει κοφι μονο ελληνικο πινω γαλλικο η καπουτσινο και βαριεμε σημερα πολυ.

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω βαριεμαι Νατασσα! παλιομερα μου φαινεται!

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πάντως που μιλάω συνεχεια με εκπαιδευτικούς της δβαθμιας μου λενε οτι οι γονεις ειναι τοσο απογοητευμένοι απο την κρίση που δεν πηγαίνουν να ρωτήσουν καν για την κατεύθυνση. Σου λεει εδω τα πανεπιστήμια χάνουν ολόκληρα εξάμηνα και οι γονεις πληρώνουν. Οσο για τα φροντιστήρια μόνο η γ λυκείου δουλεύει και αυτη ξεκινάει τη σεζόν απο Οκτώβριο! Οι αμοιβές στα φροντιστήρια έχουν φτάσει στα οκτώ ευρω την ωρα και μιλάμε για έμπειρους φιλολόγους και φυσικό μαθηματικούς 
Με τέτοιες συνθήκες ούτε οι γονεις ούτε οι καθηγητές έχουν όρεξη για διδασκαλία και ελέγχους.

mamagoriou29

mamagoriou29
Καλημεραααααα!
Σπίτι σήμερα με το μικρο, οι δυο μας. Ο σύζυγος πήγε για ψώνια κ εμείς χαζολογαμε!
Αρετή φέτος εχω έκτη τάξη. Αλλα το εχω παρατηρήσει με ολες τις τάξεις του δημοτικού!
Catty όταν έρχονται πια στη δευτεροβάθμια νομίζω έχουν απογοητεύει ενώ στο δημοτικό έχουν ακόμα ελπίδες για τα παιδια τους. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα απο χτες. Είτε έχουν τα παιδια δυνατότητες σίτα οχι, όλοι θέλουν να προχωρήσουν. Όσο ομως μπαίνουν στα βαθιά νερά της εκπαίδευσης κ βλέπουν τι κατάσταση επικρατεί, απογοητεύονται!

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αστα μαμαγοριου και οι συνθήκες στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ειναι άθλιες! Πρεπει να έχεις τουλάχιστον είκοσι ώρες για να έχεις ενα αξιοπρεπές εισόδημα. Αλλα τα φροντιστήρια δεν έχουν μαθητές και να έχουν ποιος να πρωτο πάρει ώρες. Πρεπει να παλεύεις τον ανταγωνισμό και να έχεις επιτυχίες που της καρπωνεται το φροντιστήριο φυσικα! Να τους παραδιδεις προσωπικο υλικό σημειώσεων και να επίτηρεις τα σαββατα τα διαγωνισματα και να τα διορθώνεις χωρις να τα πληρώνεσαι έξτρα. Ασφάλιση ούτε για αστείο. Οσοι γνωστοί μου εργάζονται το κανουν για να μην κάθονται σπίτι και φυσικα ψάχνουν για κατι αλλο. 
Χάλια κατασταση

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια! Σημερα η μερα για μας προβλεπεται γεματη βολτες...οσες μπορειτε προτεινω να κανετε το ιδιο Wink 

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μολις εκατσα λαβ βολτιτσα ναιιι καλα να περασετε,εμας πηραν τη Χριστινα τα πεθερικα μου μαγειρεψα ανετα καθαρισα ξεσκονισα και τωρα καθομαι.Το απογευμα θα παμε σε κατι γιορτες αυριο μπορει να παμε στο μεκ παιανιας αφου πρωτα βρουμε πιο λεωφορειο παει αφου μεταφορικο δν εχουμε.

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Catty έγραψε:Οι αμοιβές στα φροντιστήρια έχουν φτάσει στα οκτώ ευρω την ωρα και μιλάμε για έμπειρους φιλολόγους και φυσικό μαθηματικούς.
8 ευρώ καθαρά ή μεικτά; Γιατί 8 ευρώ καθαρά είναι πολύ καλά για κάποιον που δεν διδάσκει δέσμη (τουλάχιστον σε σύγκριση με τα ωρομίσθια στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών).

Όσο για τους γονείς, εμάς όπως σας είπα ήρθαν σχεδόν όλοι, και των μικρών παιδιών και των μεγάλων. Ούτε κι εμείς δεν περιμέναμε τέτοια προσέλευση. Βέβαια είμαστε φροντιστήριο, οπότε ίσως εκεί να οφείλεται η διαφορά (?)

mamagoriou29

mamagoriou29
Αρετή 8€ καθαρά ειναι η ώρα. Σκέψου ομως πόσες ώρες θα έχεις την εβδομάδα σαν φιλόλογος η μαθηματικός που βρομάει πραγματικα ο τόπος κ απο τις δυο ειδικότητες? 5-10 ?κ πολλές σου λεω. Αυτό σημαίνει με το ζόρι 350€ το μήνα γιατι δεν γίνεται όλο κ κάποια αργία θα εχει όλο κ κάποιο μάθημα θα ακυρωθεί.

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το ότι έχεις λίγες ώρες ουσιαστικά σημαίνει ότι δουλεύεις με μερική απασχόληση. 350€ καθαρά το μήνα για μερική απασχόληση δεν είναι άσχημα. Βέβαια θα πρέπει να βρεις κάποιο τρόπο να συμπληρώσεις το εισόδημά σου, είτε δουλεύοντας σε δύο φροντιστήρια είτε κάνοντας και ιδιαίτερα.

mamagoriou29

mamagoriou29
Ακριβώς αυτό εννοούσαν. Οι άνθρωποι δουλεύουν μονο ως μερικώς απασχολούμενοι που να βρουν δυο φροντιστήρια κ ιδιαίτερα?
Α! Κ όπως είπε κ η catty για ασφάλιση ούτε λόγος! Εμένα όλο αυτό δεν μου ακούγεται καθόλου ωραίο!

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για εμένα 8 ευρω την ωρα ειναι πολυ λίγα για έναν επιστήμονα. Ειναι σκέτη κοροϊδία και όσοι συνάδελφο το κανουν το αποκαλούν εσχάτη λύση! Και ημιαπασχοληση δεν ειναι γιατι θέλει πολυ προετοιμασία στο σπίτι πολυ διόρθωση και οι ώρες των επιτητησεων δεν πληρώνονται.
Τα φροντιστήρια μόνο σαν συμπληρωματική εργασία μπορουν να αποδώσουν και αυτο εξαρτάται!

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οι μισθοί στα φροντιστήρια ΞΓ είναι αρκετά χαμηλότεροι και φυσικά ισχύει το ίδιο για τις διορθώσεις και την προετοιμασία. Συγκριτικά, τα 8 ευρώ την ώρα μου φαίνονται πολύ καλά, ειδικά αν έχεις και ασφάλιση (όχι μαύρα).

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α και απο αυτα τα 8 ευρω να αφαιρέσουμε και δυο ευρω για το πήγαινε-έλα, με ΜΜΜ παντα γιατι για βενζίνη αστο!

mamagoriou29

mamagoriou29
Κ μενα μου φαίνονται λίγα. Αν κ εγω δουλεύω για πολυ λιγότερα κ ας ειμαι διορισμένη.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις