Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κι από μένα! Αν και σε λίγο θα πάω να την ξαναπέσω μου φαίνεται  Cool 

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
love4 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!
Η γαστρεντεριτιδα επισκεφθηκε και το δικο μας σπιτι...κι εμεις ως καλοι οικοδεσποτες της ανοιξαμε διαπλατα τις πορτες... Twisted Evil 
Ο μικρος εκανε ΟΛΗ νυχτα εμετο σε σημειο που σταματησαμε να αλλαζουμε το σεντονι  Rolling Eyes 
Περαστικά Love!!! Είσαστε καλύτερα; Μεγάλο λούκι η γαστρεντερίτιδα. Εμείς μια φορά που πάθαμε ευτυχώς είχαμε "μόνο" διάρροια. Έχουμε κάνει και το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας και δεν ξέρω τι να υποθέσω, ότι δεν έπιασε ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα χωρίς αυτό;  Rolling Eyes  Shocked 

Εμένα είχε ένα παιδάκι στο φροντιστήριο και είπα στη μαμά του καλύτερα να μην τον φέρει καθόλου αυτή τη βδομάδα για να μην κολλήσουν και τα άλλα παιδάκια, γιατί η γαστρεντερίτιδα κολλάει ακόμα και μετά το πέρας των συμπτωμάτων. Πολύ ύπουλη αρρώστια.

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια μου εμεις βλεπουμε την Αλικη παλι χαχαχα.Ρε ακομα κουνουπια εχουμε την τσιμπησαν 3και της εβαλα κρεμα κ αεριους χθες βραδυ να μη μου το γυρισει παλι σε σταφυλοκοκκο η καημενη τι κακο κ αυτο με την αλλεργια.

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια!
Καλυτερα ειμαστε εμεις..σχεδον μια χαρα θα ελεγα.βεβαια δεν ξερω αν "ερχεται" νεο θυμα...Ασε αρετη η γαστρενετριτιδα ειναι απαισια λογω των απαισων συμπτωματων της...μολοις ανεφερα χτες σε μια συναδελφο οτι τα μικρα ειναι αρρωστα αυτη απομακρυνθηκε απο κοντα μου και μου ειπε οτι δε θα με πλησιασει ολη τη μερα  Very Happy 

Areti2

Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σωστή τη βρίσκω την συνάδελφο Λαβ. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά  Wink 

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω γενικα κοριτσια οταν ακουω οτι καποιος ειναι αρρωστος δεν το πλησιαζω ειδικα η αναρρωση ειναι υπουλη

kat_laz

kat_laz
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τι κάνετε κορίτσια μου????
Νατάσσα τα λατρεύω αυτά τα παιδικά! Και κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλύτερα απ αυτά που βγάζουν σήμερα (εντάξει όχι κι όλα...). Στον μικρό βάζω τα 101 σκυλιά της δαλματίας, ταρζαν, cars τέτοια... Αλλά του αρέσουν και τα χαζούλικα πχ πεππα, pingu, Νικόλας και πρέπει ανά 5 λεπτά να είμαι στο λάπτοπ να του αλλάζω επεισόδιο! Είναι πολύ εκνευριστικό!!!!!
Είπε και το ποίημα του σήμερα!!  Sad  Sad  Sad  Sad  Smile  Smile  Smile  Smile

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kτου χρονου κατ! Συγκίνηση Ε; Την Δευτέρα έχετε παιδικό;

mamagoriou29

mamagoriou29
Καλημέρα! Επιτέλους λιγη ξεκούραση! Εχει πολύ ωραία μέρα.
Κατ αν κ εχω κάνει τόσες γιορτές κ λεω οτι τις βαρέθηκα κ όταν θα έρθει η ώρα του μικρού να πει ποίημα δεν θα κλάψω, ειμαι σίγουρη οτι θα γίνει ακριβώς το αντίθετο. Κ τώρα που ψιλομεγαλωσε κ λεει τραγουδακια κ ποιηματακια τον βάζω να τα λεει κ καμαρώνω. Αλλα στην ηλικια του δεν καταλαβαίνεις τι λένε κ ο δικός μου τραγουδάει τα κάλαντα! Κ εγω η κουκουβάγια υπερηφανεύομαι!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ πολυ ωραια τα ζουζουνια κ εγω θα χα συγκινιθει.Καλησπερα κιολας.Και εμενα μ αρεσουν πολυ τα παλια οχι ολα βεβαια.Αχ ειμαι πτωμα απο δουλειες γλυκα για αυριο και φυσικα απο της 2τωρα μαζευτηκα με τη Χριστινα.Πηγαμε της πηρα δωρο τη μινυ τ παραμυθουλα φαγαμνδ εξω πηγαμε σε μια θεια μου να δω την ανηψουλα μου π ηρθαν απο Εβρο κ ηρθαμε. η μικρη νανακια

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κουκλες μου τι κανετε βρηκα λιγο χρονο ολο βολταρουμε κ εμεις.Σημερα γιορταζω η αληθεια ειναι οτι κανεις δεν το θυμαται εκτος απο τη μανα μου κ κανα 2 αλλους χαχαχαχ.Μακαρι να μπορουσα να σας κερασω υπεροχα μελομακαρονα μμμμμ.Καλες γιορτες με υγεια να εχουμε σας φιλωωωω Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 21 654316 Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 - Σελίδα 21 654316 I love you I love you I love you I love you 

mamagoriou29

mamagoriou29
Νατασσα μου χρόνια πολλα! Να είσαι πάνω απο ολα γερή κ να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Ε αν τύχει κ κανενα αγοράκι καλο θα ειναι κ αυτό!
Εγω τη γιορτή σου την ξέρω ( μιας κ εχω προγιαγια κ ξαδέλφες με αυτό το όνομα κ η μαμα μου σήμερα εχει γενέθλια) κ ήθελα να σου ευχηθώ αλλα με πρόλαβες!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑΑ ευχαριστω πολυ πολυ να τις χαιρεσε ολες,τι καθε μια ξεχωριστα εμενα οι περισσοτεροι το πασχα μου λενε.Και απορω 28 χρονια τωρα δεν εχουν μαθει τη γιορτη μ ακομα?Ευχαριστω και για τις ευχες οταν ερθει το 2ο οτι να ναι δεν εχω προβλημα.Καλες γιορτες και εσεις να εχετε να στε ευτυχισμενοι υγιεις και με το καλο και εσυ ενα μωρακι

mamagoriou29

mamagoriou29
Κ εγω επειδή εχω πολυ σπάνιο όνομα κ πολλοί λίγοι με θυμούνται , εχω την ίδια απορία. Πολλές φορές απογοητευομαι κ νιώθω οτι ούτε οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι νοιάζονται!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το χω ξεπερασει πια απλα εκνευριζομαι σε αυτο που προειπα.Πως σε λενε βρε μαμα αν θες λες

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρονια πολλα νατασσα!!!να σε χαιροντε οι δικοι σου!!!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ντεμακι ευχαριστω πολυ κουκλα μου.Καλες γιορτες να εχετε με υγεια και ευτυχια

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Natassa xronia sou polla! Na se xairetai h oikogeneia sou!

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρονια σου πολλα νατασα, να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη Smile 
Καλες βολτες, ειναι οτι πιο ομορφο αυτες τις μερες!

kat_laz

kat_laz
Νατασσάααααααααακι χρόνια σου πολλάαααααααααααα!!!!!!!! Μας πρόλαβες με την ανακοίνωση!!!!!!!  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Να σε χαίρονται όλοι όσο σ'αγαπάνε... Για τους υπόλοιπους... Ας τρώνε τη σκόνη σου!!!!!!  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing 

Κατριν ναι πολύ συγκινήθηκα... Αν και όποτε πήγαινα να βουρκώσω κάτι έκανε το κάθαρμα και γελούσα.
Κατ αρχήν όταν βγήκαν όλα μαζί έψαχνε το κοριτσάκι που ήταν να χορέψει μαζί του. Ήταν όλα ίδια ντυμένα και δεν ξεχώριζαν. Έτρεχε σαν το παλαβό! Με το που τη βλέπει πάει την αρπάζει αγκαζε για να χορέψουν.
Όποιο παιδάκι έλεγε το ποίημα του το χειροκροτούσε και του έλεγε μπράβο!  Shocked 
Πριν απ αυτόν έλεγε το ποίημα του ο "κολλητός" του και πριν πάρει το μικρόφωνο φωνάζει χτυπωντας παλαμάκια "Έλα ...!"
Κάποια στιγμή κάτι έκαναν και γέλασα εγώ. Με είδε και μου φωνάζει μέσα στη γιορτή "Δεν είναι αστείο!!"  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Μόλις τέλειωσε το ποίημα του πάτησε και ένα γέλιο στο μικρόφωνο!
Δηλαδή πως να αφήσεις την συγκίνηση να τρέξει!
Βέβαια υπήρχαν και μερικές μαμάδες που θεωρώ πως υπερέβαλαν λίγο ...
Επίσης ναι Κατρίν έχουν και αύριο παιδικό. Εσείς?

pennytol

pennytol
Νατάσα χρόνια σου πολλά!!! Να 'σαι γερή και δυνατή και να σε χαίρονται!!!

mhtsaina

mhtsaina
Χρόνια πολλά Νατάσσα φαρμακολυτρια! :-D να είσαι γερή και δυνατή και να χαίρεσαι το χριστινακι και τον Ηλία σου!

mamagoriou29

mamagoriou29
kat_laz έγραψε:Νατασσάααααααααακι χρόνια σου πολλάαααααααααααα!!!!!!!! Μας πρόλαβες με την ανακοίνωση!!!!!!!  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Να σε χαίρονται όλοι όσο σ'αγαπάνε... Για τους υπόλοιπους... Ας τρώνε τη σκόνη σου!!!!!!  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing 

Κατριν ναι πολύ συγκινήθηκα... Αν και όποτε πήγαινα να βουρκώσω κάτι έκανε το κάθαρμα και γελούσα.
Κατ αρχήν όταν βγήκαν όλα μαζί έψαχνε το κοριτσάκι που ήταν να χορέψει μαζί του. Ήταν όλα ίδια ντυμένα και δεν ξεχώριζαν. Έτρεχε σαν το παλαβό! Με το που τη βλέπει πάει την αρπάζει αγκαζε για να χορέψουν.
Όποιο παιδάκι έλεγε το ποίημα του το χειροκροτούσε και του έλεγε μπράβο!  Shocked 
Πριν απ αυτόν έλεγε το ποίημα του ο "κολλητός" του και πριν πάρει το μικρόφωνο φωνάζει χτυπωντας παλαμάκια "Έλα ...!"
Κάποια στιγμή κάτι έκαναν και γέλασα εγώ. Με είδε και μου φωνάζει μέσα στη γιορτή "Δεν είναι αστείο!!"  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Μόλις τέλειωσε το ποίημα του πάτησε και ένα γέλιο στο μικρόφωνο!
Δηλαδή πως να αφήσεις την συγκίνηση να τρέξει!
Βέβαια υπήρχαν και μερικές μαμάδες που θεωρώ πως υπερέβαλαν λίγο ...
Επίσης ναι Κατρίν έχουν και αύριο παιδικό. Εσείς?
Κατ ολα τα μικρουλια κάπως έτσι αντιδρούν στη σκηνή. Πιο ωραία ειναι αυτά τα χαζά που κάνουν παρά το ποιηματάκι- χορευτικό- θεατρικό. Ελπίζω να το έγραψες σε βίντεο!

mamagoriou29

mamagoriou29
Καληνύχτα κορίτσια. Ταινία με το έτερον ήμισυ σήμερα κ χαλάρωση. Απο αύριο αρχίζουν κ επίσημα οι διακοπές μου. Θα πάμε Θεσσαλονίκη κ θα τα λέμε απο εκεί. Φιλία σε ολες.

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστω ολες κουκλες μου υγεια κ ευτυχια για ολες να στε παντα ευτυχισμενες.Κατ τι παιδι θεε μου συνεχεια τ λεω.Αρε Ανατολη τ παιδι σου δινουμε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις