501 Απ: Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 Πεμ Δεκ 19, 2013 10:28 pm
Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κι από μένα! Αν και σε λίγο θα πάω να την ξαναπέσω μου φαίνεται
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Περαστικά Love!!! Είσαστε καλύτερα; Μεγάλο λούκι η γαστρεντερίτιδα. Εμείς μια φορά που πάθαμε ευτυχώς είχαμε "μόνο" διάρροια. Έχουμε κάνει και το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας και δεν ξέρω τι να υποθέσω, ότι δεν έπιασε ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα χωρίς αυτό;love4 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!
Η γαστρεντεριτιδα επισκεφθηκε και το δικο μας σπιτι...κι εμεις ως καλοι οικοδεσποτες της ανοιξαμε διαπλατα τις πορτες...
Ο μικρος εκανε ΟΛΗ νυχτα εμετο σε σημειο που σταματησαμε να αλλαζουμε το σεντονι
Κατ ολα τα μικρουλια κάπως έτσι αντιδρούν στη σκηνή. Πιο ωραία ειναι αυτά τα χαζά που κάνουν παρά το ποιηματάκι- χορευτικό- θεατρικό. Ελπίζω να το έγραψες σε βίντεο!kat_laz έγραψε:Νατασσάααααααααακι χρόνια σου πολλάαααααααααααα!!!!!!!! Μας πρόλαβες με την ανακοίνωση!!!!!!! Να σε χαίρονται όλοι όσο σ'αγαπάνε... Για τους υπόλοιπους... Ας τρώνε τη σκόνη σου!!!!!!
Κατριν ναι πολύ συγκινήθηκα... Αν και όποτε πήγαινα να βουρκώσω κάτι έκανε το κάθαρμα και γελούσα.
Κατ αρχήν όταν βγήκαν όλα μαζί έψαχνε το κοριτσάκι που ήταν να χορέψει μαζί του. Ήταν όλα ίδια ντυμένα και δεν ξεχώριζαν. Έτρεχε σαν το παλαβό! Με το που τη βλέπει πάει την αρπάζει αγκαζε για να χορέψουν.
Όποιο παιδάκι έλεγε το ποίημα του το χειροκροτούσε και του έλεγε μπράβο!
Πριν απ αυτόν έλεγε το ποίημα του ο "κολλητός" του και πριν πάρει το μικρόφωνο φωνάζει χτυπωντας παλαμάκια "Έλα ...!"
Κάποια στιγμή κάτι έκαναν και γέλασα εγώ. Με είδε και μου φωνάζει μέσα στη γιορτή "Δεν είναι αστείο!!"
Μόλις τέλειωσε το ποίημα του πάτησε και ένα γέλιο στο μικρόφωνο!
Δηλαδή πως να αφήσεις την συγκίνηση να τρέξει!
Βέβαια υπήρχαν και μερικές μαμάδες που θεωρώ πως υπερέβαλαν λίγο ...
Επίσης ναι Κατρίν έχουν και αύριο παιδικό. Εσείς?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης