626 Απ: Μαμαδες που γεννησαν το 2011 #5 Τετ Ιαν 01, 2014 5:29 am
peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamagoriou29 στις Τετ Ιαν 01, 2014 7:33 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Ξέχασα μια λέξη)
Αχ αντε επιτελους συνηλθατε πουλακι μου.ΚΑι εμεις με την παρεα μας ετσι ειμαστε αλλα αυτες οι επισκεψεις ειναι απαιτητικεες που εχουμε εκει θα παω τελικαmamagoriou29 έγραψε:Καλησπέρα σε ολες! Μετά απο μια βδομάδα με αϋπνία , γκρίνια, βήχα, εμετους, ανορεξία, επιτέλους κοιμήθηκα ενα ολόκληρο βράδυ!
Νατασσα ούτε να το συζητάς για τα δωρα! Τις εποχές που ζούμε κ που πας κατι ειναι πολυ! Η παρέα μου κ εγω τα έχουμε κόψει ολα. Το μονο που μας νοιάζει ειναι να βρεθούμε κ να περάσουμε καλα. Ούτε δωρα, ούτε τιποτα!
Χαιρω πολυ αλλα δεν στεγνωνουν οι κουβερτες ρε μαμα τι να κανω ξερεις τι πλυντηρια εχω βαλει κατουραει πολυυυυ στον υπνο της ασεmamagoriou29 έγραψε:Η γνώμη μου ειναι οτι το καλοκαίρι η βραδινή πανα κόβεται δυσκολότερα γιατι το παιδι πίνει πολυ περισσότερα υγρά λόγω ζέστης!
Αυτο κανω μανουλαααα αλλα η χριστινα ακομα και στις 3 το βραδυ διψαει και αν δεν της δοσω νερο χαμος τωρα μ το κανει αυτο Σημερα ξυπνησε στεγνη ακατουρητη η πανα βελτιωνομαστε πιστευωmamagoriou29 έγραψε:Όπως βλέπεις καμία επιλογή δεν συγκεντρώνει μονο θετικά. Σε κάθε περιπτωση κατι χάνεις, κατι κερδίζεις.
Θα σου πω τι έκανα εγω. Την πρωινή πανα την κόψαμε τον Ιούνιο. Το Σεπτέμβριο άρχισα τη βραδινή. Του έδινα το αργότερο στις 6 οτι υγρό ήθελα , εκτός απο το βραδινό του γάλα εννοείται, κ μέχρι να κοιμηθεί ( γύρω στις 9-9:30) τον έτρεχα πολλές φορές στην τουαλετα. Επίσης δεν έδινα το απόγευμα φρουτα η γιαούρτι που έχουν πολυ νερό. Προτιμούσα κατι στερεό π.χ. Τοστ, αυγοφετες, ψωμί με μέλι η μαρμελάδα η ταχίνι.
Μακαρι μαμα ναι διψαει πολυυυ παρολο που δεν εχει ζαχαρο και τετοια απλα διψαει μεχρι τα 20 και εγω επινα πολυ νεροmamagoriou29 έγραψε:Ωχ αυτό ειναι ζόρι, αν διψάει το παιδι τι θα το κάνεις? ο δικός μου δεν ειναι του νερού, με το ζόρι του δίνουμε.
Ξέχασα να σου πω οτι είχαμε πολλα ατυχήματα μέχρι να την κόψουμε. Κ φυσικα που κ που ξυπνάει βρεγμένος, ευτυχώς σπάνια. Αλλα να έχεις στο νου σου οτι για τα κορίτσια ειναι πολυ πιο εύκολα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamagoriou29 στις Σαβ Ιαν 04, 2014 5:46 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Λάθος χρονος)
Ν α εισαι ξυπνια μη κοιμηθειςmamagoriou29 έγραψε:Κρατάω όρεξη για το δευτερο!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης