276 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #19 Πεμ Δεκ 05, 2013 12:36 pm
peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
καλα μεχρι να φτασεις στο 20 θα περναγε κανενας χρονος
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μπα εγώ στο Λύκειο μετρούσα τις ώρες να σχολασουμε! Πολυ βαρεμαρα!kaatrin έγραψε:Στο λύκειο με αυτον που "τα είχατε" δεν κάνατε επέτειο καθε μήνα?
Ειχα κουβεντα με ενα λυκειακι κ οταν το ακουσα εκανα δυο σκεψεις.πρωτον θυμήθηκα οτι κ εγω το έκανα κ έπειτα σκέφτηκα τα μηνογενεθλια.
Αχ ειναι εγω θα ηθελα κατι σε παλ χρυσο και γαλαζιο παλ παλιlne έγραψε:πες μαμαδιαδα εγω ετσι αλλιως ειμαι πεσμενη δεν βλεπω να στολιζω!!καταλαβα για κουνουπιδι μπροκολο οτι πρωτα πρεπει να τα κοψω στο μουλτι να γινουνε ισα κομματια κ μετα βραζω!το κοτσανι το βαζω?θελω ιδεα τι χρωμα να συνδιασω για στολισμο γαμο βαφτιση μαζι με αγορι οποιος εχει γνωμη ας μου πει!! Ευχαριστω!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Catty στις Σαβ Δεκ 07, 2013 5:50 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Χρυσό παλ)
Ειναι το κλασικο αυτο με τα στρας που δεν ξερω πως το λενε και αυτο που μοιαζει με χρυσο και εχει μεσα και το χρωμα της αμμου εγω αυτο το λεω παλ χαχαχχα τα ειχα δει σε δειγματολογιο οταν ηταν να παντρευτω με θρησκευτικο ασχετως που δεν τον εκαναCatty έγραψε:Το πάλι χρυσό-παλ ποιο χρώμα ειναι;
Εγώ θα σου έλεγα για να μην σπας το κεφάλι σου να δεις φωτο στο Ίντερνετ και στα περιοδικά και οτι σου αρεσει κρατα το σε φάκελο. Εκτός απο το κόκκινο και το ροζ άντε και κίτρινο πορτοκαλί ολα τα υπόλοιπα μπορείς να τα διαλέξεις. Οχι ολα μαζι φυσικα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης