851 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #19 Πεμ Δεκ 26, 2013 3:46 am
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Έχω πλακώσει τα μελομακαρονα...μα φέτος τα πέτυχα τόσο πολύ! Όσα κιλα είχα χασει από την υπέρκόπωση τα πήρα σε 5 μέρες....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Να σου πω τι εγινε ακριβως.Ξυπνησε στις 3το πρωι με γκρινια.Η μυτη της ηταν φουυυυυλ μπουκωμενη.Της εβαλα ορο κ το μυξωτηρι κ ηρεμησε καπως κ ξανα κοιμηθηκε.Δεν ειχε πυρετο ομως.Ξανα ξυπνησε στις 5το πρωι,ειχε 37,2.Δεν της εδωσα κατι.Ξυπνησε στις 7παρα κ ειχε 38.Της εδωσα ντεπον,της εκανα κομπρεσουλες(με τις οποιες ειχε πολυ πλακα γιατι επαιρνε το πανακι κ το εβαζε οπου εκεινη ηθελε κ αναστεναζε απο την ανακουφιση.!!!).Απο εχθες το πρωι δεν εχει ξανα φερει πυρετο την κοιταω συνεχεια.Αλλα δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι γιατι πινει ακομα την αντιβιωση για την ωτιτιδα γι' αυτο υπεθεσα πως μαλλον ειναι απο τα δοντακια.Δεν εχω παρει την παιδιατρο να πω την αληθεια, γιατι δεν ξανα ανεβασε πυρετο οποτε ειπα να μην παρω... :/peristeraki έγραψε:Ανατολη, δεν εχω εμπειρια απο δοντια μωρων, αλλα μου φαινεται πολυ το 38 για να ειναι απο 'κει! δεν ξερω ομως! μακαρι να οφειλεται σ'αυτο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Catty στις Παρ Δεκ 27, 2013 12:51 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Με συνεπήρε το sterimar)
Catty έγραψε:Ο κόσμος τι λέει; Ανησυχούν; Εσυ ανησυχείς;
kaatrin έγραψε:Γεια σας κορίτσια! Ο Γιώργος κατι έχει πατήσει κ όταν πληκτρολογώ να γράψω δονείται όλο το κινητό κ εκνευρίζομαι.η πλάκα είναι ότι δε ξέρω πως αλλάζει αυτό.
Εύχομαι στα κορίτσια μας που έχουν επέτειο να είναι ευτυχισμένες με τους άντρες τους μέχρι τα βαθιά γεράματα!
Ανατολή καταλαβαίνω απόλυτα την ανάγκη σου να βαφτεις , μα ντυθείς κ να γίνεις "θηλυκό" όπως λες. δυστυχώς οι πρώτοι μήνες με το μωρό σε αναγκάζουν να βάλεις τον εαυτό σου σε 2η μοίρα.βάλε μας καμία φωτο να σε καμαρωσουμε.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης