876 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #19 Παρ Δεκ 27, 2013 7:23 am
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Μητσαινα μου ευχαριστώ.δεν το βλέπω όμως να το έχει αυτό.βρε είσαι έγκυος τελικά;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kaatrin έγραψε:Μητσαινα μου ευχαριστώ.δεν το βλέπω όμως να το έχει αυτό.βρε είσαι έγκυος τελικά;
kaatrin έγραψε:Αχ είχα χαρεί! Έχω το Sony Xperia...δε το βρίσκω αυτό που λες...μη ξεχνάμε ότι είμαι κ παππούλης.
Catty έγραψε:Εγώ θα πήγαινα ρυθμισεις_ηχοι_ηχοι πληκτρολογιου απλα παππουδιστικα πραγματα!
Μητσι δεν απαντησες στο ερώτημα μου αν ετοιμάζετε σπίτι- γάμο για το 2014!!!
Catty έγραψε:Είναι αυτός ο ζωδιακος συνδυασμός που είμαστε ζενίθ-ναδίρ. Εγώ πάλι με τον άντρα μου ανάποδα. Εγώ δεν ήθελα πολυ τον θρησκευτικό-γλέντι γιατι απο την πλευρά του γαμπρού θα ηταν το τεράστιο χαρούμενο σόι και απο την άλλη μια νύφη μονη με λίγες φίλες. Τωρα που κοιτάζω πίσω άξιζε που κάναμε όλο το παραμύθι και ντύθηκα νύφη-πριγκίπισσα. Ετσι θα το ζήσεις και εσυ και θα ευγνώμονεις την επιμονή του μητσου!
Catty έγραψε:Αρχίζω να πιστεύω οτι οι αντρες θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του γάμου εξίσου αλλα δεν θέλουν να το ξέρουμε! Το πιο ωραίο κομμάτι του μυστηρίου ειναι οτι παίρνεις την ευλογία. Και όλοι οι συμβολισμοί το κοινο ποτηρι με τον οίνο, ο χορός του Ησαια, ο παπας που ενώνει τα χερια και τα σταυρωνει. Μοναδικές στιγμές ολα τα υπόλοιπα πέραν του μυστηρίου ειναι περιττά. Εγώ θα ήθελα να παντρευομασταν μόνο οι δυο μας....
Αυτο που λες το καταλαβαίνω λέγεται πληρότητα και έρχεται σε μικροφλασιες μεσα στην καθημερινότητα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης