926 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #19 Κυρ Δεκ 29, 2013 4:31 am
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Σήμερα είναι όμορφα για βόλτα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Οταν θα γίνουμε 80 μάλλον...kaatrin έγραψε:Αλλά κ εμείς σπίτι είμαστε...για ακόμα μια φορά.νιώθω σαν 80 χρόνων γριά.θα περάσει ποτέ αυτό;
kaatrin έγραψε:...κ για να πω κ την αλήθεια , ως αγορομανα που δεν έχει να πάρει καμια ιδέα από το φορεματακι της Νεοφώτιστης ...περιμένω κυρίως να δω εσένα που Φτιάχτηκες κ στολιστηκες...
Λοιπόν με την ευκαιρία .....χθες έβλεπα στο YouTube μια παλιά εκπομπή του Παπαδόπουλου: "στην υγεία σας" που ήταν καλεσμένος ο μπασης....
διαπίστωση πρώτη:τι κέφι ήταν αυτό! τώρα έχει χαθεί πια το κέφι από όλους μας;Η Ελλάδα του γλεντιού υπάρχει ακόμα; Εγώ πάντως από το σπίτι στη δουλειά κ από την δουλειά στο σπίτι δε μπορώ να το δω...
Διαπίστωση δεύτερη: έβλεπα τις κοπέλες φτιαγμένες, βαμμενες , γκονεναρες κ θυμήθηκα πως κάποτε ήμουν κ εγώ έτσι...ντυνομουν κ έβγαινα κ ήμουν η ψυχή της παρέας που πάντα έκλεβα βλέμματα( λέω την αλήθεια όσο ψωνιστικο κι αν φαίνεται! ) κ τώρα...με μια ροζ- φούξια ρόμπα κ το γυαλί μυωπίας. Έρχεται να κουμπωσει λοιπόν με το ότι νιώθω σαν γριά....κ το αποκορύφωμα..αύριο θα πήγαινα για μασάζ.θυμάστε;το ακύρωσα.... Μήπως έχω κατάθλιψη;
Κ να έχω θα περάσει!
Άραγε η ελεεν είναι καλα;
Καλέ Λουκία Ζεις;;;;;
Καλα η Ντιανα δε ρωτάω: θα στείλει κάποια στιγμή μια ερώτηση κ θα εξαφανιστεί...
Η Λία μας έχει πια ξεχάσει...
Kaatrin μου, κακως νομίζω ακύρωσες το.μασάζ σου. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη λέει.μια παροιμία! Ξανασκεψου το, θα σε ωφελήσει σωματικά και ψυχικά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης