176 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 12:38 am
elin1
Η ψυχή της παρέας!
βασουλα την ενιωθες σαν πετρα? και μετα απο λιγο το ιδιο σημειο χαλαρωνε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
νομιζω πως ναι... δεν ειναι απαραιτητο να αλλαζει σχημα ε?elin1 έγραψε:βασουλα την ενιωθες σαν πετρα? και μετα απο λιγο το ιδιο σημειο χαλαρωνε?
Σε καταλαβαινω αχ ποσο σε καταλαβαινω!!konstadinade έγραψε:καλημερα κοριτσια!εχω σηκωθει απο το πρωι και κανω δουλειες στο σπιτι μετα απο πολυυυυυυυυ καιρο.ξερω οτι δεν κανει αλλα με επιασαν τα νευρα μου δεν μπορουσα να βλεπω το σπιτι ετσι.τωρα ξαπλωσα να ξεκουραστω και ελπιζω να μην εχουμε τιποτα απροοπτα..και εγω παντως εχω κουραστει πολυ και θελω να περπατησω να κανω δουλιτσες να ξεμουδιασω!
Βάζω ξεχωριστό πλυντήριο για την μικρή με το δικό της απορρυπαντικό όπως είπαμε αλλά δεν ξεχωρίζω κάτι. Όλα μέσα... φορμάκια, πάνες αγκαλιάς, κουβερτούλες, σαλιάρες... τα πάντα. ΟΚ εμείς λογικό να πλένουμε ξεχωριστά π.χ. κάλτσες ή εσώρουχα αλλά το μωράκι τα έχει σχεδόν όλα χωρίς περίεργες βαφές, ανοιχτόχρωμα και 100% βαμβακερά. Επίσης πάντα τα απλώνω μέσα στο σπίτι (χειμώνα-καλοκαίρι) για να έρχονται όσο το δυνατόν λιγότερο σε επαφή με σκόνες και καυσαέρια.kate_85 έγραψε:
Μαρακι να σε ρωτησω στην μπουγαδα της μικρης τα βαζεις ολα δλδ και πανες αγκαλιας φλις ας πουμε?Για το μαλακτικο το ηξερα οτι δεν κανει καθολου γιατι εντονες μυρωδιες μπορει να πειραξουν τα μπεμπακια.
Τα χαρτιά που θα χρειαστείς είναι:elin1 έγραψε:Κοριτσια σχετικα με το που συμφερει να ασφαλιστει το μωρακι, στου αντρα σας ή στο δικο σας εχετε καμια εικονα? Και ποτε το αποφασιζουμε αυτο? Επισης αν χρειαζονται τπτ χαρτια στο νοσοκομειο? πχ ληξιαρχικη πραξη γαμου και τετοια?
α εμενα εχει και fb παρακαλω του στελνω κι εκει καμια φορα... χιχιχι το μονο κακο κανει κανα 2 μερες να μου απαντησει :/ αλλα μου χει πει αν του στελνω τπτ επιγον να του κανω αναπαντητη να μπαινει να το κοιταει !! χαχαχαirenehr έγραψε:Πολύ ωραίο το δεντράκι Μαράκι και η Ορσία κουκλίτσα όπως πάντα! Ε και εσύ καλή είσαι αν και δεν φαίνεσαι πολύ
Βασούλα και εγώ ντρέπομαι τα τηλ...αλλά καλό είναι να μιλάμε! Μακάρι να δεχόταν και η δική μου γιατρός email! Πολύ θα με διευκόλυνε!! Email στέλνω όσα θέλετε
χαχαχαχα νωρις το καταλαβες ειρηνακι χιχιχιχ... θα σε καλημμενη για το δευτερο παντωςirenehr έγραψε:Τελικά και η δική μου γιατρός έχει fb και μάλιστα έχουμε 14 κοινούς φίλους
Απλά δεν το είχα σκεφτεί ποτέ να την ψάξω εκεί
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης