Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
671 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 671 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

176 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 12:38 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βασουλα την ενιωθες σαν πετρα? και μετα απο λιγο το ιδιο σημειο χαλαρωνε?

177 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 12:41 am

vasoulagal

vasoulagal
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
elin1 έγραψε:βασουλα την ενιωθες σαν πετρα? και μετα απο λιγο το ιδιο σημειο χαλαρωνε?
νομιζω πως ναι... δεν ειναι απαραιτητο να αλλαζει σχημα ε?

178 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 12:43 am

mariameint

mariameint
Καλημέρα κοιλίτσες!
Elin εγώ χρησιμοποιώ proderm αλλά και για άλλα έχω ακούσει καλά λόγια. Θα διαλέξεις σύμφωνα με την τιμή και την μυρωδιά Smile 

Βασούλα, εξήγησε στον γιατρό σου τι ακριβώς εγινε και θα σου πει αν ήταν σύσπαση ή όχι. Εγώ δεν είχα ποτέ και δεν ξέρω να σου πω...

Ειρήνη μην αγχώνεσαι. Θα έχεις αρκετό χρόνο να ετοιμαστείς αν σπάσουν τα νερά που θα προλαβαίνεις να κάνεις πολλά πράγματα και όχι μόνο να φτιάξεις βαλίτσα. Επίσης αν ξεχάσετε και κάτι δεν θα σταματήσει ο κόσμος. Γιατί νομίζετε υπάρχουν οι σύζυγοι; Very Happy 

Ιόλη μου, ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλά και απλά να μην έχεις internet  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 417472 

http://www.something-special.gr

179 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 12:50 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βασουλα εχει δικιο η Μαρια θα σου πει ο γιατρός σου καλύτερα...
Μαρία δλδ παίρνουμε απορρυπαντικο και μαλακτικο σωστα?
Ιολη να ειναι ολα καλα ευχομαι!! Smile
Κοριτσια τελικα απο ρουχαλακια εμενα μου εδωσαν μερικα ζιπουνακια και φορμακια, πχ για 0-3 μου εδωσαν 3 κοντομανικα και 3 μακρυμανικα, και θα μου παρουν και τα πεθερικα 6 κοντομανικα για 0-3 και 6 κοντομανικα για 3-6. Καλα δεν ειναι? Ηθελα μονο να επαιρνα κι εγω μερικα αλλα σκεφτομαι οτι μετα θα ειναι υπερβολη. Καροτσι 3 σε 1 θα παρουν τα πεθερικα, κουνια θα τη δανειστω, κουβερτα θελω να παρω σκεφτομαι αυτη που ειναι στο motherbaby που με 30 ευρω δινει και της κουνιας και την πιο μικρη, μπουρνουζακι, και μπανιεριτσα. Και βαλιτσα γιατι δεν εχω μια μικρη βαλιτσουλα, εχω ειτε κατι τεραστιες με ροδακια ειτε σακ βουαγιαζ. Οποτε θελω να παρω μια μικρη με ροδακια για να μην τσαλακωνονται και τα ρουχα.

180 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 1:07 am

mariameint

mariameint
Τι εννοείς για να μην τσαλακώνονται τα ρούχα;
Μέσα σε 3 μέρες θα αλλαξεις 2 πιτζαμες και αν δεν φύγεις με τα ρούχα που μπήκες θα εχεις μια αλλαξιά ακόμα. Κακό δεν είναι να πάρεις μια μικρή βαλίτσα με ροδάκια για να την εχεις αλλά μην αγχωθείς για τέτοια πράγματα.

Εγώ μαλακτικό στο μωρό δεν εχω βάλει ποτέ γιατί μερικά μωρα τα πειράζει και δεν ήθελα να κάνω πειράματα. Πολύ όμορφα πάντως μοσχοβολάνε τα ρούχα και μόνο με το απορρυπαντικό (προτιμώ το υγρό για να είμαι σίγουρη οτι δεν μένουν υπολείμματα σκόνης).

181 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 1:16 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α καταλαβα Μαρια! Καλυτερα δεν θα παρω ουτε κι εγω μαλακτικο, και εχεις δικιο σε αυτο με τη σκονη, συμβαινει και στα δικα μας ρουχα καποιες φορες να μενουν υπολειμματα.
Ε σκεφτομουν μηπως ειναι ατσαλια με το σακ βουαγιαζ, αλλα εχεις δικιο δεν ειναι να αγχωνομαστε γι αυτα και ειναι και εξοδα, λιγο απο δω λιγο απο κει μαζευονται.

182 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 1:40 am

kate_85

kate_85
Κοριτσια καλημερα!

Ντινακι τελεια η μαμα τελεια κ η κορη ομως!κ εχετε πολυ τελεια φωτο απο β επιπεδου εμας δεν μας την εδωσε καν...Sad γιατι δεν μπορεσε να τον βγαλει καλα..

Μαρακι να σε ρωτησω στην μπουγαδα της μικρης τα βαζεις ολα δλδ και πανες αγκαλιας φλις ας πουμε?Για το μαλακτικο το ηξερα οτι δεν κανει καθολου γιατι εντονες μυρωδιες μπορει να πειραξουν τα μπεμπακια.

Βασουλα μου αυτο που περιγραφεις ειναι πετρωματα ή αλλιως braxton hicks τα οποια ειναι φυσιολογικα,προπαρασκευαστικες συσπάσεις της μητρας.Και θα το καταλαβεις εαν ειναι το μωρο ή πετρωμα εχει διαφορα..
Αλλα να το αναφερεις στον γιατρο σου.
Εγω εχω καθε μερα εδω κ καιρο.

Πωπω ετοιμαζετε βαλιτσες... εχετε παρει τα απαραιτητα για τα μωρα σας και εγω τιποτα!
Ελπιζω την Τεταρτη εαν εχω καλα νεα να πεταχτω να αγορασω κατι!

183 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 1:50 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια σχετικα με το που συμφερει να ασφαλιστει το μωρακι, στου αντρα σας ή στο δικο σας εχετε καμια εικονα? Και ποτε το αποφασιζουμε αυτο? Επισης αν χρειαζονται τπτ χαρτια στο νοσοκομειο? πχ ληξιαρχικη πραξη γαμου και τετοια?

184 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 2:23 am

konstadinade

konstadinade
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!εχω σηκωθει απο το πρωι και κανω δουλειες στο σπιτι μετα απο πολυυυυυυυυ καιρο.ξερω οτι δεν κανει αλλα με επιασαν τα νευρα μου δεν μπορουσα να βλεπω το σπιτι ετσι.τωρα ξαπλωσα να ξεκουραστω και ελπιζω να μην εχουμε τιποτα απροοπτα..και εγω παντως εχω κουραστει πολυ και θελω να περπατησω να κανω δουλιτσες να ξεμουδιασω!

185 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 2:34 am

kate_85

kate_85
konstadinade έγραψε:καλημερα κοριτσια!εχω σηκωθει απο το πρωι και κανω δουλειες στο σπιτι μετα απο πολυυυυυυυυ καιρο.ξερω οτι δεν κανει αλλα με επιασαν τα νευρα μου δεν μπορουσα να βλεπω το σπιτι ετσι.τωρα ξαπλωσα να ξεκουραστω και ελπιζω να μην εχουμε τιποτα απροοπτα..και εγω παντως εχω κουραστει πολυ και θελω να περπατησω να κανω δουλιτσες να ξεμουδιασω!
Σε καταλαβαινω αχ ποσο σε καταλαβαινω!!
κ εγω χθες ασχοληθηκα λιγο με την κουζιναEmbarassed  γιατι κ εγω εχω τα νευρα μου που δεν μπορω να κανω τπτ..
Ελπιζω να μην εχω κ εγω παρατραγουδα..

186 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 3:22 am

matinaki1990

matinaki1990
να μαι κ εγω κοριτσια!!!!! σας διαβασα αλλα δε θυμαμαι σε ποια να απαντησω....καποια στιγμη αναφερατε κατι για φαγητα..εγω παντως που ετρωγα μια φορα την εβδομαδα αρακα προ εγκυμοσυνης τωρα ουτε να τον μυρισω...μπλιαχ!!!!
οσο για το τι χαρτια χρειαζομαστε στο μαιευτηριο σιγουρα θα θελει τις ταυτοτητες μας και την ληξιαρχικη πραξη γαμου..τα υπολοιπα το μαρακι που θα τα ξερει....
και τελος αυτο που θυμαμαι να πω κ εγω που το αναφερατε, φωτο απο την μπουμπου μου εχω και εγω απο την β επιπεδου αλλα οχι τελεια.....Sad Sad ..μετα οσες φορες και αν πηγαινουμε δεν μας κανει τη χαρη η γλυκουλα μου..δε πειραζει

187 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 4:13 am

vasoulagal

vasoulagal
κοριτσια μολις γυρησα απο το γιατρο! για τις συσπασεις μου ειπε οτι στην εβδομαδα που ειμαι ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν .. αν γινουνε λεει εντονοτεροι να του πω...

188 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 4:18 am

vasoulagal

vasoulagal
να σας πω δεν με πολυκαλυψε η απαντηση της μαιας , γιατι δεν μιλησα με τον γιατρο αυτοπροσωπος.... παντως το λεγε σαν να ηταν εντελως φυσιολογικο... εγω παντως ανχωθηκα...

189 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 4:26 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βασουλα νομιζω κι εγω οτι οι συσπασεις ειναι φυσιολογικες πλεον, κι εγω εχω αρκει να ειναι αραια και που. Αλλα ο γιατρος θα σου πει με σιγουρια αν ειναι συσπασεις ή οχι αυτο που ενιωσες και ισως σε βαλει και στον καρδιοτοκογραφο.

190 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 4:37 am

kate_85

kate_85
Βασουλα μου φυσιολογικο ειναι να εχεις τετοιες συσπασεις.. μια χαρα στα ειπε η μαια
με πονο να μην συνοδευονται κ εφοσον δεν εχεις θεμα κ με τον τραχηλο γιατι να αγχωθεις?
εγω τοσο καιρο εχω κ μου επιβαρύνουν κ το τραχηλο κ ειμαι μια χαρα

Ποτε εχεις ραντεβου με τον γιατρο σου?
ή γιατι δεν τον παιρνεις ενα τηλεφωνο να σου φυγει το αγχος?

191 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 5:30 am

mariameint

mariameint
kate_85 έγραψε:
Μαρακι να σε ρωτησω στην  μπουγαδα της μικρης τα βαζεις ολα δλδ και πανες αγκαλιας φλις ας πουμε?Για το μαλακτικο το ηξερα οτι δεν κανει καθολου γιατι εντονες μυρωδιες μπορει να πειραξουν τα μπεμπακια.
Βάζω ξεχωριστό πλυντήριο για την μικρή με το δικό της απορρυπαντικό όπως είπαμε αλλά δεν ξεχωρίζω κάτι. Όλα μέσα... φορμάκια, πάνες αγκαλιάς, κουβερτούλες, σαλιάρες... τα πάντα. ΟΚ εμείς λογικό να πλένουμε ξεχωριστά π.χ. κάλτσες ή εσώρουχα αλλά το μωράκι τα έχει σχεδόν όλα χωρίς περίεργες βαφές, ανοιχτόχρωμα και 100% βαμβακερά. Επίσης πάντα τα απλώνω μέσα στο σπίτι (χειμώνα-καλοκαίρι) για να έρχονται όσο το δυνατόν λιγότερο σε επαφή με σκόνες και καυσαέρια.
TIP: αν σας λερωθούν φορμάκια με κακά, κανένα απορρυπαντικό δεν πρόκειται να εξαφανίσει τον λεκέ. Το μόνο που κάνει θαύματα είναι το πράσινο σαπούνι. Λίγο τρίψιμο με αυτό όταν ο λεκές είναι φρέσκος, μετά λίγο στον ήλιο για να στεγνώσει το ρουχαλάκι πριν το βάλετε στα άπλυτα και στη συνέχεια όταν βάλετε πλυντήριο θα μπει και αυτό μέσα μαζί με τα άλλα.

elin1 έγραψε:Κοριτσια σχετικα με το που συμφερει να ασφαλιστει το μωρακι, στου αντρα σας ή στο δικο σας εχετε καμια εικονα? Και ποτε το αποφασιζουμε αυτο? Επισης αν χρειαζονται τπτ χαρτια στο νοσοκομειο? πχ ληξιαρχικη πραξη γαμου και τετοια?
Τα χαρτιά που θα χρειαστείς είναι:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Έγγραφα
• Tην Αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο
• Το ισχύον βιβλιάριο υγείας – θεωρημένο (εάν κάνετε χρήση ταμείου κοινωνικής ασφάλισης) και ΑΜΚΑ.
• Εάν πρόκειται στη συνέχεια να αποζημιωθείτε από την ιδιωτική σας ασφάλεια, παρακαλούμε να αναφέρετε την εταιρία και τον αριθμό του ισχύοντος ασφαλιστηρίου σας και να είστε ενημερωμένοι για το δωμάτιο που δικαιούστε από την ασφαλιστική σας εταιρία.
• Τυχόν εξετάσεις που ζήτησε ο θεράπων ιατρός σας να προσκομίσετε κατά την εισαγωγή σας.

ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Γραφείο Έκδοσης Ληξιαρχικών Πράξεων – Δήλωση Νεογέννητων

Η Δήλωση του μωρού σας στο Ληξιαρχείο μπορεί να γίνει από την επόμενη μέρα της γέννησής του.
Κατά την δήλωση είναι απαραίτητη η παρουσία ενός εκ των δύο γονέων (συνήθως πάει ο μπαμπάς Smile ) και θα πρέπει να προσκομίζονται:

• Οι πρωτότυπες ταυτότητες και των δύο γονέων, με 1 φωτοτυπία της κάθε ταυτότητας
• Η πρωτότυπη ληξιαρχική πράξη του γάμου και μία φωτοτυπία της (η ημερομηνία έκδοσης της πράξης δεν πρέπει να είναι προγενέστερη δωδεκαμήνου) ή Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
• ΑΜΚΑ και των δύο γονέων
• Α.Φ.Μ και των δύο γονέων

Στα ιδιωτικά τουλάχιστον υπάρχει μέσα στο μαιευτήριο ειδικό τμήμα που κάνεις την δήλωση του νεογνού. Δεν χρειάζεται να τρέχεις εκτός.

Όσο για το που και πότε θα ασφαλίσεις το μωρό, πρώτα γεννιέται και στην συνέχεια κάνεις τις διαδικασίες. Κάνεις αίτηση για να βγάλει ΑΜΚΑ και κάποια άλλα πραγματάκια που αν πάρεις να ρωτήσεις δεν είναι τίποτα. Στα λένε...

192 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 5:58 am

mariameint

mariameint
Α! Δε σας είπα. Μου ήρθε το πακετάκι από την care direct... Rolling Eyes 

Είχε μέσα ένα διαφημιστικό βιβλιαράκι με προϊόντα της fisher price, ένα δείγμα μινιατούρα από τα κλασικά της sudocrem, και 3 μικροσκοπικά δειγματάκια για εμένα από την frezyderm. Τι να πεις!

Και επίσης, το Σάββατο στολίσαμε Smile 

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

193 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 7:12 am

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία σε ευχαριστώ κατατοπιστικότατη! Smile

Και πολύ ωραίο το δέντρο σας!!!! Και η Ορσία δεν το συζητώ, κουκλίτσα!!! Smile

194 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 7:49 am

vasoulagal

vasoulagal
δεν ξερω βρε κοριτσια η αληθεια ειναι οτι εχω και μεγαλο κομπλεξ με το τηλεφωνο για να τον παρω... βλακεια το ξερω αλλα...
θα του στειλω mail ως συνηθως Razz 

μαρακι πολυ ωραιο το δεντρακι ! και του χρονου...

παω να παρω υλικα να φτιαξω μελομακαρονα .. νωρις το ξερω αλλα μαρεσουννν  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 328109 

195 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 7:55 am

irenehr

irenehr
Πολύ ωραίο το δεντράκι Μαράκι και η Ορσία κουκλίτσα όπως πάντα! Ε και εσύ καλή είσαι αν και δεν φαίνεσαι πολύ Razz
Βασούλα και εγώ ντρέπομαι τα τηλ...αλλά καλό είναι να μιλάμε! Μακάρι να δεχόταν και η δική μου γιατρός email! Πολύ θα με διευκόλυνε!! Email στέλνω όσα θέλετε Smile

196 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 8:06 am

vasoulagal

vasoulagal
irenehr έγραψε:Πολύ ωραίο το δεντράκι Μαράκι και η Ορσία κουκλίτσα όπως πάντα! Ε και εσύ καλή είσαι αν και δεν φαίνεσαι πολύ Razz
Βασούλα και εγώ ντρέπομαι τα τηλ...αλλά καλό είναι να μιλάμε! Μακάρι να δεχόταν και η δική μου γιατρός email! Πολύ θα με διευκόλυνε!! Email στέλνω όσα θέλετε Smile
α εμενα εχει και fb παρακαλω Razz του στελνω κι εκει καμια φορα... χιχιχι το μονο κακο κανει κανα 2 μερες να μου απαντησει :/ αλλα μου χει πει αν του στελνω τπτ επιγον να του κανω αναπαντητη να μπαινει να το κοιταει !! χαχαχα

197 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 8:09 am

irenehr

irenehr
Χαχα φοβερός ο γιατρός σου Βασούλα!!! Smile

198 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 8:16 am

matinaki1990

matinaki1990
μαρακι τελειο το δεντρο σας..και η Ορσια μια κουκλα!!!! βασουλα εμενα ο γιατρος μου απαντα αμεσως..χεχε...ειναι on line και απο το κινητο..κοριτσια αν τον δειτε νομιζω θα σας φανει καπως..ειναι ολιγον τι περιεργος...αλλα το ιατρειο ειναι ολα τα λεφτα...τρελενομαι να πηγαινω....με ηρεμει και με χαροποιει πολυ!!!! εχει και σελ με φωτο αλλα δε ξερω αν κανει να σας βαλω το λινκ

199 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 8:56 am

irenehr

irenehr
Τελικά και η δική μου γιατρός έχει fb και μάλιστα έχουμε 14 κοινούς φίλους Razz
Απλά δεν το είχα σκεφτεί ποτέ να την ψάξω εκεί Smile

200 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Δευ Δεκ 02, 2013 12:06 pm

vasoulagal

vasoulagal
irenehr έγραψε:Τελικά και η δική μου γιατρός έχει fb και μάλιστα έχουμε 14 κοινούς φίλους Razz
Απλά δεν το είχα σκεφτεί ποτέ να την ψάξω εκεί Smile
χαχαχαχα νωρις το καταλαβες ειρηνακι χιχιχιχ... θα σε καλημμενη για το δευτερο παντως Razz 

ματινα και μενα ονλαιν ειναι συνεχεια απ το κινητο απλα εχει τρομερη δουλεια και καθηστερει νααπαντησει !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις