226 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Τρι Δεκ 03, 2013 2:10 am
ntina_kostas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Από τώρα πάρτυ Ειρηνάκι ο μπέμπης;;;Χαχαχαχαχχαχα....Μήπως του έδωσες γλυκάκι και πήρε τα πάνω του;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Σε καταλαβαίνω Βασούλα! Και εμένα ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα!! Υπομονή! Τουλάχιστον τα αισθανόμαστε και δεν αγχωνόμαστε! Απόλαυσε το τώρα γιατί σε κανένα μήνα θα δεις ότι θα είναι πιο επίπονες οι κινήσεις της...όχι πάντα αλλά κάποιες φορές μέσα στην ημέρα.vasoulagal έγραψε:ρε κοριτσια κι εγω εχω κανα δυο τρεις μερες η μπεμπα δεν εχει υσηχια... δεν περναει 10λεπτο χωρις να κουνηθει απο το πρωι μεχρι το βραδυ... φοβαμαι να κουνιεται τοσο πολυ μην μπλεχτει πουθενα ... ασε που μου χει κανει το στομαχι κ.... εειναι με το κεφαλι προς τα κατω και ωρες ωρες νιωθω να σερνει το ποδι της μεχρι πανω...!!! λες και θα μου βγει απτο στομα
Το εχουμε συζητησει κ δεν με αφηνει να παρω αντιοξινα μονο γαλα μαγνησιας που το συχαινομαι.. αρα οπως καταλαβαινεις μονο η υπομονη μου μενει!ntina_kostas έγραψε:Κέιτ μου δεν παίρνεις το γιατρό σου μήπως έχει να σου προτείνει κάτι μπας και ανακουφηστείς;;;
irenehr έγραψε:Υπομονή Kate μου...όλα για τα μωράκια μας!! Εγώ πάντως προτείνω να μη φτιάξεις ή τουλάχιστον αν φτιάξεις να τα δώσεις κάπου και να μην τα έχεις στο σπίτι! Μπορεί να ακουστεί λίγο εγωιστικό αλλά εσύ είσαι πιο σημαντική απ' όλους αυτή τη στιγμή!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης