551 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #6# Σαβ Δεκ 07, 2013 12:42 am
Leda Leda
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μπα?Τι gadget ανακάλυψε ο πατέρας!!!!???χαχαχα!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αΧΑχαΧΑΧΑΧΑ ελα ντεεεε.... με εχει φαει η περιεργια πραγματικα. ειναι και μεγαλο λεει δεν ειναι οπως η καλαθουνα χαχαχαLeda Leda έγραψε:Μπα?Τι gadget ανακάλυψε ο πατέρας!!!!???χαχαχα!!!!!!!!!!
Ειρήνη τι εννοείς "κι αν γίνει κάτι είναι δύσκολο να αντιδράσεις αν το μωρό είναι πίσω" ???irenehr έγραψε:Ναι και μένα μου φαίνεται επίφοβο αλλά μια φίλη μου μου έλεγε ότι την έχει βολέψει πολύ γιατί όταν οδηγείς μόνη σου και έχεις το μωρό πίσω στο κάθισμα αυτοκινήτου (και βλέπει προς τα πίσω όπως πρέπει για αρχή) δεν το βλέπεις εσύ και αν γίνει κάτι είναι πιο δύσκολο να αντιδράσεις (πρέπει να σταματήσεις το αυτοκίνητο, να βγεις και να πας να το δεις). Στην πράξη θα φανεί βέβαια!
Υπομονή κοπέλα μου, ο καιρός περνάει γρήγορα όλα θα πάνε καλά.IoliAtore έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα, σας διάβασα εν τάχει αλλα πλεον εχουν ψιλο τελειωσει τα δεδομενα στο κιν οπότε γραφω στα γρήγορα...
Τα δικα μου νεα είναι τα ιδια πανω κατω, ακανονιστες συσπασεις, άλλοτε καθε 1 ή
1,5 ώρα, άλλοτε καθε 20-30 λεπτα. Η μονη διαφορα σήμερα είναι ότι απο το απόγ εχω μεγαλυτερο πονο χαμηλα καθως κ μεγαλυτερο βάρος κατω. Ισως κατέβηκαν; Δεν ξερω.. Θα τους το πω στη βραδινή επισκεψη.
Βρεθήκαμε και με την Kate, πιστεύω θα έχασε πάσα ιδέα η κοπέλα για το ατομο μου διότι είμαι στα κακά μου τα χαλια!!! Αβαφη, χλωμη, με Πιτζάμες & να μην μπορω ν κουνηθω & κυριως με το μαλλί αφανα σαν κατσιβελος.
Τελος πάντων κ αυτη στα ιδια είναι με συσπασεις, ιδια αγωγη αλλα καλύτερη κατασταση τραχηλου (μάλλον κπ λάθος μετρηση εγινε) κ ευτυχώς - της το ειπα κιόλας- το μωρακι είναι πολυ μπροστα σε ανάπτυξη!! Το οποιο είναι πολυ καλο για την παρούσα φάση. Αλλα αν μπει κ η ιδια θα σας τα πει από πρωτο χερι.
Αυτα τα νεα προς το παρόν κ εφόσον παραμένουν αυτα, είμαστε οκ. Βέβαια είναι αφορητα εδω μεσα αλλα εύχομαι να κρατησω άλλες 1-2 εβδ... Θαναι θαύμα οι 2 εβδ.
Θα ξαναμπω εφόσον μπορεσω, φιλια σε ολες!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης