26 Απ: Το αγοράκι μου περπάτησε!!!!!! Κυρ Σεπ 05, 2010 7:58 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
tolazarakimou! έγραψε:Μπράβο!!!!!
Καλά κουράγια τώρα!..
Σ' ευχαριστώ πολύ..... Θα το χρειαστώ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
tolazarakimou! έγραψε:Μπράβο!!!!!
Καλά κουράγια τώρα!..
mpoumpou έγραψε:Mπράβοοοοοοοοο!!!!
Vivian έγραψε:απο χτες παιρνει την στρατα η το καροτσι και περπατάει!! Ειδικα με την στρατα τρέχει κιόλας χιχι!!
Dimitra_Elena έγραψε:Μπράβο στο αστεράκι...Άντε και του χρόνου τέτοια εποχή να μας λες ότι μαθαίνει την μπέμπα να περπατάει!!!
Όλα με το καλό,να είστε καλά να τον καμαρώνετε κοριτσάκι μου!
Athin@ έγραψε:Vivian έγραψε:απο χτες παιρνει την στρατα η το καροτσι και περπατάει!! Ειδικα με την στρατα τρέχει κιόλας χιχι!!
Και τι λίγο είναι αυτό;Εμένα 10 μηνών μπουσούλησε (κάπου εκεί τέλος πάντων)
Να προσέχεις γιατί εμένα μια μέρα έσπρωνε ένα παιχνίδι με ρόδες,της έφυγε πιο μπροστά και έσκασε κάτω με τα μούτρα.
Ευάκι έγραψε:αντε καλα τρεξιματα τωρα!!!να τον χαιρεστε!!!
καλε τι τεμπελακος?!?!?εμενα 13 μηνων ειναι και χθες σηκωθηκε μονη της πρωτη φορα και αποφασισε να κανει πλαγια βηματα!!!
maria2010 έγραψε:Μπραβο, κι εχτες ειχαμε την κουβεντα του γιου σου με τον αντρα μου. Με ελεγε χαζομαμα επειδη λεω συνεχεια οτι ο γιος μου ειναι κουκλος και ελεγε οτι ολες οι μαμαδες νομιζουν οτι τα παιδια τους ειναι τα πιο ομορφα. Ειχα ανοιχτο το φορουμ και πεσαμε πανω στη φωτο του Κωνσταντινου και του λέω "χαζομαμα θα ήμουν αν σου έλεγα οτι ειναι πιο ωραιος και απο αυτο το μωρο" και φυσικα συμφωνησε..
Μαρία έγραψε: μπράβο σας! όχι βρε το παιδί τεμπελάκος! τεμπέλαρος ήταν ο δικός μου που στην ηλικία του δικού σου δεν περπάτησε αλλά κατάφερε να σταθεί καθιστός!
άντε καλά τρεξίματα και καλό κυνήγι τώρα!
φιλιά στον κούκλο σου!
Vivian έγραψε:Ασε Αθηνα απο χτες ειμαι συνεχεια απο πισω του μην πέσει και τρομαξει.. Για να πω την αληθεια ο ανδρας μου τρεχει πιο πολυ γιατι εγω δεν κανει χιχι!
vasoula έγραψε:Αχ το γλυκούλι, μπράβοοοο
Athin@ έγραψε:Vivian έγραψε:Ασε Αθηνα απο χτες ειμαι συνεχεια απο πισω του μην πέσει και τρομαξει.. Για να πω την αληθεια ο ανδρας μου τρεχει πιο πολυ γιατι εγω δεν κανει χιχι!
Και να προσέχεις μην ταραχτείς αν χτυπήσει.Τα ξέρεις και μόνη σου αλλά καμιά φορά καλά ειναι να μας τα θυμίζουν.Θα χτυπήσει πολλές πολλές φορές και θα κλαίει λες και δεν ξέρω κι εγώ τι έγινε αλλά στην ουσία απλώς τρομάζουν.Μην αρχίσεις να κλαις και να στεναχωριέσαι.Εγώ στην αρχή έτσι έκανα και εσύ έχεις έναν λόγο παραπάνω για να μην αντιδράσεις έτσι.
anastasia έγραψε:MPRABO ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΤΡΕΧΕΙ!!!!! ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ
ΒΙΒΙΑΝΑΚΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?????????????
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ
ΣΑΝ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ
ΦΙΛΙΑ
ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΑΝΝΑ..............
faye έγραψε:μπραβο Βιβιαν στον Κωνσταντινο . Αντε τωρα θα αρχισει το πιο ωραιο κυνηγητο χιχιχιχι Με το καλο να ερθει και το κοριτσακι σας τωρα.
BIKH έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!
litsakos έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ενα δωρακι για τον αντρακο τον ομορφο που περπατησε!
Καλες βολτεεεεεςςςςς!!!
fatsoulinaki έγραψε:Καλες βολτες στον κουκλο σου !!!!!!Να τον χαιρεστε κοπελα μου κ με το καλο κ η κορουλα σου!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης