801 Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #7# Παρ Δεκ 20, 2013 12:58 am
stel87
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
konstadinade έγραψε:
οχι καλε τι ειρωνικο σχολιο?σας εχω πει εχω προβλημα και παιζω με τον χρονο οταν με πιασουν οι πονοι οποτε οι βαλιτσες ειναι ηδη μεσα στο αυτοκινητο....
Βικακι μου ειναι δυσκολη η ψυχολογικη μου κατασταση.. με σκαμπανεβασματα δυστυχως κ οσο πλησιαζουν οι γιορτες νιωθω πιο χαλιαviki1988 έγραψε:αχ kate μου μην μιλας ετσι και στεναχωριομαστε ολες...
ετσι οπως το εγραψες ηταν πολυ συγκινητικο...
θα τα κανεις του χρονου ολα οσα ονειρευτηκες....
kate μου δεν εισαι αχαριστη....μην το ξαναπεις αυτο....απλως ολες μας την εγκυμοσυνη μας θελαμε να την περασουμε ευχαριστα...χωρις κανενα προβλημα....ετυχε ηρθαν καποια προβληματα...του χρονου να σκεφτεσαι οτι ολα αυτα θα τα κανεις με τον μπομπιρακο σου και θα εισαι η πιο ευτυχισμενη γυναικα στον κοσμο....kate_85 έγραψε:
Βικακι μου ειναι δυσκολη η ψυχολογικη μου κατασταση.. με σκαμπανεβασματα δυστυχως κ οσο πλησιαζουν οι γιορτες νιωθω πιο χαλια
απο την αλλη σκεφτομαι ποσο πολυ ηθελα ενα παιδι κ οτι ειμαι αχαριστη να στεναχωριεμαι που δεν μπορω να βγω κλπ οταν καποιες αλλες δεν εχουν καταφερει ακομα να μεινουν εγκυες κ το τελευεταιο που θα τους ενοιαζε ηταν ενας καφες 'η μια βολτα...
Αλλα τι να κανω με πιανει το παραπονο ευκολα πολυ ευκολα ...
vasoulagal έγραψε:ντινακιιιι χαχαχαχαχ εισαι τεραααααστιααα !!! πωπω φτου φτου φτου !! μα δεν θα σου λειψει αυτη η τοσοδουλα κοιλιτσα?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης