26 Απ: Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια!!!!! :( Τρι Δεκ 24, 2013 11:43 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
σε αυτο που λες συμφωνω κ εγω.εγω γιια παραδειιγμα εχω τον μπεμπη στο δωματιο μου.οταν ειμαι στο σαλονι δεν υπαρχει περιιπτωση να τον ακουσω με πορτα ανοιχτη το ιδιο κ για την κουζινα για το δευτερο μπανιο δεν θα πηγαινω η θα τον σηκωνω κ αυτον κ θα τον κουβαλαω παντα πανω μου;;ε ειπαμε μην υπερβαλουμε!!rinamar έγραψε:το ξέρω πολύ καλά αυτό που λές γιατί όπως σου είπα και πιο πάνω το έχω ψάξει αρκετά το θέμα γιατί έτυχε να ζήσω με επιληπτικό. Τεσπα δε θα σταθώ άλλο εδώ η κάθε μανούλα μεγαλώνει με τον καλύτερο τρόπο το παιδάκι της και όλες θέλουμε εννοείται το καλύτερό τους.
Αλλά άκου τι μας συνέβει εμάς... που και ανοιχτή να ήταν η πόρτα και η ενδοεπικοινωνία να ήταν ανοιχτή πάλι δε θα άκουγα τπτ! Μία απ'τις λευκές μου νύχτες που οι μικρές ήταν πολύ μωρά, είχα αυτή που ΔΕΝ έχει παλληνδρόμιση αγκαλιά και αφού την είχα ταϊσει αλλάξει και τα σχετικά πάω να τη βάλω στην κούνια της όπου επειδή ήταν πολύ μικρές τις είχα μαζί. Μόλις έσκυψα να "μπω" μέσα στην κούνια βλέπω το εξής: το άλλο μωρό που κοιμόταν να βγάζει ένα πίδακα εμετού και καπάκι να τον ξαναρουφά με την ανάσα του. Πραγματικά δεν ακούστηκε τπτ και έτυχε να είμαι εκεί να το δω όπου και την σήκωσα όρθια ακαριαία...... Αν ήμουν πχ στο σαλόνι (και τότε είχα πάντα την πόρτα ανοιχτή γιατί δεν κοιμόμουνα καθόλου τις νύχτες και πηγαινοερχόμουνα απο δωμάτιο σε δωμάτιο) με το άλλο μωρό δεν θα την άκουγα.....!
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχουν πααααρα μα πάαααρα πολύ κίνδυνοι... ένα ξέρω που το έλεγε η γιαγιά μου: "τα παιδιά έχουν άγγελο που τα προστατεύει. Βάρδα μη πάει για κατούρημα όμως......."
Τι να πω.. εγω αυτό που φοβάμαι και τρέμω είναι τα καθαριστικά και οι μπρίζες.. έχουν και μεγάααααλο έρωτα οι δικές μου μ'αυτά και έχω πάρει τρελά μέτρα αλλά και πάλι με τρομάζει πολύ........