Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα μανουλες με τα ομορφα νινακια!!!  Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 35468 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 35468 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 35468 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 35468  Διαβαζω οτι ολα πανε καλα με τα νινακια σας!  Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 604962 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 604962 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 604962 

Εγω χανομαι γιατι εχω ενα πολυ δυσκολο και απαιτητικο μωρο το οποιο εδω και ενα μηνα περνουσε αλλο ενα αλμα και ειχα πεθανει...ουτε τα βραδυα δεν κοιμομουν! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 

Και εμεις ξεκινησαμε με αλεσμενα φρουτα και καποιες φορες και κανενα λαχανικο (εαν δεν εχει φαει αρκετο φρουτο!) αλλα δεν εχουμε κανει ιδιαιτερη προοδο! Καποιες μερες τρωει αρκετουτσικο φρουτο και καποιες το βγαζει το κουταλι με την γλωσσα! Δεν την πιεζω ομως για να μην γινει αρνητικη η εμπειρια αυτη και φτασουμε σε μεγαλυτερη αρνηση! Ουτως ή αλλως κατα μεσο ορο τα μωρακια δεχονται τις στερεες μεταξυ 6ου-8ου μηνα και το γαλα ειναι η κυρια τροφη τους!  Very Happy  Ολινα μου μην αγχωνεσαι! Wink 

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια καλησπέρα τι κανετε?Δεν εμπαινα τοσο καιρο γιατι τα λέμε στο facebook και νομιζα οτι δεν μπαινετε πια εδω.θα διαβασω τα νεα σας και θα επανελθω!

samimas

samimas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανουλες γλυκιές τι κάνετε;; Τα μωρακια σας;;

Εμεις εχουμε 2 βδομάδες που ξεκινήσαμε φρούτα κ ο Νικόλας τα εξαφανίζει στην κυριολεξία!! Απο Δευτερα μπαίνουμε κ στο μεσημεριανό μας (λαχανικά εποχής) κ ανυπομονώ αν τα δεχτεί κ αυτα με την ίδια "αγάπη" όπως τα φρούτα.. Κατα τ'αλλα καλά ειμαστε ετοιμαζόμαστε να πανε στο χωριο να κανονισουμε την βαφτιση κ να με ξεκουράσει λίγο η μανα μου!

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια τι κανετε?εμεις πηγαμε στον παιδιατρο να μας ζυγησει.στης 25 μερες πηραμε μονο 150 γρ και ειμαστε 6400 και ακουστε τι μου ειπε οτι ισως το γαλα μου να μην εσει τι συνθεση που χρειαζεται το παιδι σαυτη την ηλικια και γιαυτο δεν παιρνει βαρος.να ξαναπαμε λεει σε 1 εβδομαδα και αν δεν παρει το αναμενωμενο να κανουμε μια καλλιεργεια ουρων.σημερα ομως που μπηκα στη ζυγαρια την εβγαλα 7100 ποσο πια να ζυγιζουν τα ρουχα και η πανα?μηπως εκανε λαθος στο ζυγισμα?η μεσα σε 4 μερες πηρε βαρος το παιδι?

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
POPIKALYMN έγραψε:κοριτσακια τι κανετε?εμεις πηγαμε στον παιδιατρο να μας ζυγησει.στης 25 μερες πηραμε μονο 150 γρ και ειμαστε 6400 και ακουστε τι μου ειπε οτι ισως το γαλα μου να μην εσει τι συνθεση που χρειαζεται το παιδι σαυτη την ηλικια και γιαυτο δεν παιρνει βαρος.να ξαναπαμε λεει σε 1 εβδομαδα και αν δεν παρει το αναμενωμενο να κανουμε μια καλλιεργεια ουρων.σημερα ομως που μπηκα στη ζυγαρια την εβγαλα 7100 ποσο πια να ζυγιζουν τα ρουχα και η πανα?μηπως εκανε λαθος στο ζυγισμα?η μεσα σε 4 μερες πηρε βαρος το παιδι?

Καλέ μια χαρά είναι το βάρος σας!! 7400 είμασταν εμείς 1 μήνα σχεδόν μεγαλύτερα!

Καλά είστε όλες;;

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα σας!! Σταματήσατε να γράφετε; τι κάνουν τα μωράκια σας;;; πρέπει να τρώνε όλα λογικά τώρα, να στηρίζονται καθιστά, να παίζουν με τα παιχνιδάκια τους και να κάνουν βηματάκια στις στρατες τους!!!

Γιαουρτάκι ξεκίνησε καμία ;;;;

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα.τι κανεις?εγω ξεκινησα γιαουρτακι και σημερα χορτοσουπα για δευτερη μερα.χτες ημουν απογοητευμενη αλλα σημερα την εφαγε την σουπιτσα με κοπο βεβαια αλλα την εφαγε.happy mama εχεις facebook?εχουμε μαζευτει και μιλαμε στο facebook.ελα στην παρεα μας να τα λεμε πιο συχνα

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια καλησπέρα! Χάθηκα και εγω γιατι ξεκίνησα δουλεια και η ζωη μου εχει μοιραστει στα δυο, δουλεια και μωρο, αντε και λιγο αντρουλης, και ολα απαιτητικα! Πολυ λάου λάου τα πάτε τα μωρα βρε κοριτσια με το φαι!εμενα εδω και ενα μηνα τρωει καθημερινα δυο πιατα τραχανα ενα πρωι ένα βραδυ, το μεσημεριανο της μοσχαρι (η και κοτοπουλο) με ζυμαρικο, καροτο, κολοκυθι, κουνουπιδι, πατατα και φρουτοκρεμα με βρωμη. Α και θηλαζουμε το βραδυ και το πρωι! ειαναι 8,300 !οσοσ για γιαουρτακια και τα συναφη ουτε να τα φτυσει! προβειο δοκιμασε και εφαγε μετα χαρας ,α λλα ειναι πολυ νωρις ακομη για τετοια γαλακτοκομικα. απο τον αλλο μηνα!

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ψυχοκινητικα: Γυρνά από μπρούμυτα ανάσκελα και από ανάσκελα μπρούμυτα.
Στηρίζεται στον κωλαράκο της χωρίς βοήθεια, και όταν παει να πέσει βάζει το χεράκι της για στήριγμα. Βέβαια, αν πέσει δεν μπορεί να ξανασηκωθεί.
Κάνεις κοιλιακού για να σηκωθεί.
Στέκεται μόνη της όταν στηρίζεται με τα χεράκια της από τον καναπέ.
Κοιτιεται στον καθρέφτη και σκαει στα γέλια!
Λεει τις πρωτες συλλαβές της,,,,ντα-ντα-ντα, κο-κο, γκο-γκοοοοο, γι-γιιιιι,
Παρατηρεί τις λεπτομέρεις, όπως το φερμουάρ, τα στρασακια στα κοκαλάκια σου, τα σκουλαρίκια μου, τις χάντρες στην κορνίζα,,,θέλει να τα πιασει ολαααα!
Όταν δεν θέλει να φας βγάζει την γλώσσα της έξω και γυρίζει το κεφάλι από την άλλη κάνοντας θυμο, βγάζει μια νευρική κραυγή.
Όταν περνά μπροστά από την κορνίζα που είμαι εγώ με τον μπαμπά, χοροπηδά από χαρά και απλώνει το χεράκι να μας πιάσει.
Της αρέσει να παρατηρεί τα πουλιά!
Κάνει έλα-έλα.
Όταν την φωνάζουμε με το όνομα γυρίζει.
Ζουλαει παιχνιδια που κάνουν θόρυβο.
Έχει κόλλημα με τα τηλέφωνα, κινητά και τηλεκοντρόλ.
Της αρέσουν οι σακούλες.
Της αρέσει να βουτα τα δάχτυλα στο φαγητό. Άλλη και εγώ, δεν της χαλάω χατίρι! Άλλωστε, και εγω υποστηρίζω ότι αν δεν βάλεις χέρι στο φαγητό δεν καταλαβαίνεις τίποτα!
Όταν ξυπνά ή όταν έχει ώρα να με δει και με βλέπει ξαφνικά μπροστά της τρέμει ολοκληρη απο χαρα.
ξεσκίζει τις εφημερίδες.
Της αρέσει να κοιτά από το παράθυρο του αυτοκινήτου όταν πάμε βόλτα.
Κάνει γειά σου, αλλά όταν θέλει αυτη.
Έκανε κουπεπε, αλλά πλέον το βαρέθηκε και δεν το κάνει.
και το κορυφαιο....
γελάει όταν της λές Σ' αγαπώ!

Δεν ξέρω αν ειναι πολλα ή λίγα, αλλά ειναι τα κατορθώματα της, και ειμαι πολύ περήφανη!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπωωωωω!!ποσο καιρο εχω να μπω εδω!!με πολλες απο εσας μιλαω στο φεισμπουκ!οι υπολοιπες τι κανετε?τα μωρακια σας?ινκα μπραβο το κοριτσακι σου!!!μεγαλωσε πολυ κ κανει τοσα πραγματα!!!εμεις ειμαστε καλα,σημερα γιναμε 6 μηνων,η μικρη ειναι πολυ ζωηρη!!δεν καθεται λεπτο σε μια θεση!ολο θελει να γυρναει,παιζει,χτυπιεται,τη βαζω κ καθιστη για λιγη ωρα να παιζει κ ετσι αλλα ακομη δεν καθομαστε καλα!!τρωμε κανονικα φρουτοκρεμα κ κρεμες λαχανικων,κρεατακι κτλ!!ειναι πολυ φαγανη κοριτσια!!θρεφταρακι Very Happy 

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α ξεχασα να σας πω οτι λεει κ μπαμπαμπαμπα κ μαμαμαμα!!!χαχαχα!!! Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 328109 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 328109 

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλεξάνδρα μου τι animal print ντυσιμο ειναι αυτο της μπεμπαρας σου! καταπληκτικο!χααχχα κατουρηθηκες που λεει μαμααμαμαμ!!αααχχχχ ολη την ωρα μαμαμμαμμα τησ κανω, αλλα μπα! α! προχθεσ βγάλαμε και το κάτω αριστερο δοντι.

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inka έγραψε: Αλεξάνδρα μου τι animal print ντυσιμο ειναι αυτο της μπεμπαρας σου! καταπληκτικο!χααχχα κατουρηθηκες που λεει μαμααμαμαμ!!αααχχχχ ολη την ωρα μαμαμμαμμα τησ κανω, αλλα μπα!  α! προχθεσ βγάλαμε και το κάτω αριστερο δοντι.

χαχαχα ασε τρελαινομαι να τη ντυνω!!κ εσυ σιγουρα!!αληθεια?εμεις εχουμε πολλα σαλακια αλλα ακομη δε βγαλαμε ουτε ενα!μονο κατουρηθηκα?βασικα με επιασε το κλαμα απο συγκινηση!!  I love you 

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα και απο μενα εχω χαθη το ξερω λιπον τα δικα μας νεα ειναι ο μικρος μου σε 8 μερες γινετε 7 μηνων εχουμε 7 δοντακια και τρωμαι και εμεις ξεκινισαμε γιαουρτακι και παιζουμε ολη μερα λεμε λεξουλες αρκετες ειμαστε 10 κιλα ζωη να εχουμε και τρωμε ολο μας το φαγητουλι τρωει μονος του και ψωμακι αυτα ειμαι πολυ ευτηησμενη ελπιζω ολες να εισται καλα

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα μανούλες!! Κι εμείς λέμε μπαμπά και σπάνια μαμά αλλά ασυναίσθητα, όμως εδώ και λίγες ημέρες το μπαμπά το λέει και το εννοεί!!! Μόλις δει τον μπαμπά της το λέει και του γελάει! και όταν θέλει να της δώσει σημασία!!

Οσα παιδιά και να κάνεις, τελικά είναι το ίδιο συγκινητικό το κάθε νέο επίτευγμα του κάθε παιδιού...!  cheers 

Ακόμη δεν έχουμε δοντάκια, φτιάξαμε και μπισκότα οδοντοφυϊας και τρώμε οταν μας ενοχλούν, τρελαίνεται αλλά γίνεται χάλια. Κι έχω και την μεγάλη που την μαλώνει (ενώ της παίρνει τα μπισκότα και τα τρώει): "μπέμπα, έκανες πάλι βωμιές! Πωπω σάααααγια (σάλια) Μαμααααά η μπέμπα έκανε βωμιές!" x 120 φορές!!

Περάσαμε ίωση από την περασμένη Κυριακή και σήμερα ξεκινάμε ειδική αγωγή γιατί δεν τους περνάει - υπομονήηηηη...

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μανουλες???χριστος ανεστη!χρονια πολλα!!να χαιρομαστε τα θαυματακια μας!!δε μπαινετε κ εσεις αλλο ε?κ εγω μπαινω πλεον σπανια μιας που τα λεω στο φεισμπουκ με πολλες!τι κανετε?τα μωρακια σας τι κανουν?ποια ειναι τα νεα τους κατορθωματα?  Very Happy  εμεις ειμαστε καλα,βγαλαμε τα δυο δοντακια κατω αλλα οχι με παρα πολυ γκρινια ευτυχως!ετοιμαζομαστε για τη βαφτιση μας στις 8 ιουνιου!ψευτομπουσουλαμε,βαλαμε κ σκουλαρηκακια χαχα!!!ολα καλα γενικως!ελπιζω να μπει καμια σας να μαθω κ τα δικα σας νεα!χαθηκαμε εντελως!φιλακια σε εσας κ στα μωρακια σας!!  Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 417472 Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #5 - Σελίδα 3 417472 

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αληθώς Ανέστη! Χρόνια πολλά! να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!!

Οντως το θέμα έκλεισε - εγώ δεν μπαίνω facebook κι έτσι χαθήκαμε. Τυχαία έριξα μία ματιά σήμερα.
Εμείς είμαστε πολύ καλά, στεκόμαστε όταν πιανόμαστε από έπιπλα, μπουσουλάμε, χοροπηδάμε πολύ, εννοείται δεν θέλει να βγαίνει απ' την στράτα όπου αλωνίζει όλο το σπίτι και κυρίως κυνηγάει την μεγάλη, δοντάκια ακόμη δεν έχουμε, ο θηλασμός σταμάτησε πριν 1,5 μήνα, λόγω προβλήματος υγείας δικού μου και χαζής ενημέρωσης μου από τον γιατρό.

Εμείς βαφτιστήκαμε 3,5 μηνών και γελούσαμε! Η Αλίκη μας! Ακόμη μπέμπα την φωνάζω βέβαια  Embarassed  που θα πάει, θα συνηθίσω!

Φιλιά σε όλα τα μωράκια! σε λίγο καιρό θα αρχίσουν τα γενέθλια μας! Να καταγράψουμε τις ημερομηνίες κάποια στιγμή!!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HappyMama έγραψε:Αληθώς Ανέστη! Χρόνια πολλά! να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!!

Οντως το θέμα έκλεισε - εγώ δεν μπαίνω facebook κι έτσι χαθήκαμε. Τυχαία έριξα μία ματιά σήμερα.
Εμείς είμαστε πολύ καλά, στεκόμαστε όταν πιανόμαστε από έπιπλα, μπουσουλάμε, χοροπηδάμε πολύ, εννοείται δεν θέλει να βγαίνει απ' την στράτα όπου αλωνίζει όλο το σπίτι και κυρίως κυνηγάει την μεγάλη, δοντάκια ακόμη δεν έχουμε, ο θηλασμός σταμάτησε πριν 1,5 μήνα, λόγω προβλήματος υγείας δικού μου και χαζής ενημέρωσης μου από τον γιατρό.

Εμείς βαφτιστήκαμε 3,5 μηνών και γελούσαμε! Η Αλίκη μας! Ακόμη μπέμπα την φωνάζω βέβαια  Embarassed  που θα πάει, θα συνηθίσω!

Φιλιά σε όλα τα μωράκια! σε λίγο καιρό θα αρχίσουν τα γενέθλια μας! Να καταγράψουμε τις ημερομηνίες κάποια στιγμή!!

σουπερ η αλικη σου!!!ποσο μηνων ειναι?εγω ακομη κ στην κοιλια που ητανε αποστολια την ελεγα κ εγω κ ολοι μας  Very Happy  κ εγω δε θηλαζω πια,θηλασα 4,5 μηνες αποκλειστικα κ μετα το εκοψα επρεπε να κανω εγχειριση αλλα δεν πειραζει ειμαι ευχαριστημενη κ το κοριτσακι μου ειναι φαγανο κ τρωει ολα τα καλα!

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!

Σας περνάμε 1,5 μήνα περίπου: είμαστε 10 μηνών, γεννηθήκαμε 28/6. Κοντεύουμε τα 8 κιλά πια και εχτές νομίζω πως "έσκασε" το πρώτο μας δοντάκι! Δεν γραντζουνάει ακόμη στην αφή, περιμένω ανυπόμονα να γυρίσω σπίτι μετά την δουλειά να τσεκάρω!

Τρώει κι εμάς απ' όλα, φαγανό μωράκι! τώρα δώσαμε και αυγό και τυράκι. Είναι πολύ ζωηρή. Πολύ όμως. Και φωνακλού είναι! Πειράζει πολύ τη μεγάλη οπότε αναμένεται να έχουμε σύντομα (που θα περπατήσει) πολυτάραχη ζωή στο σπίτι μας!!!!

Φιλιά σε όλες! Εύχομαι όλα τα μωράκια να είναι γερά και ευτυχισμένα!

Alexandra23

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαιρομαι που ειναι φαγανη κ η δικια σου κορουλα!!ειναι καλο αυτο!δε μας δυσκολευουν ετσι!εμεις εχουμε τα δυο δοντακια κατω αλλα ακομη δεν εχουν βγει ολοκληρα!τωρα ειμαστε στη φαση που προσπαθει να παταει στα ποδια της κ κρατιεται απο οπου βρει κ σπρωχνει με τα ποδια!καθεται στα γονατα κ προσπαθει να μπουσουλησει ετσι!πηγαινει ομως οπου θελει στηριζοντας στα χερια!

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είναι κανείς εδώ;;;  flower 

Μόλις εχθές περπατήσαμε!!! ΑΚΡΙΒΩΣ 13 μηνών! συγχαρητήρια μας!!! Είμαστε 8,700 και αρχίσαμε να μην πολυτρώμε. Εχουμε βγάλει 5 δοντάκια και είμαστε πολύ ζωηρές!

Τι κάνουν τα μωράκια σας;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις