Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
194 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 194 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valgreg έγραψε:
kallia24 έγραψε:καλησπερα κ παλι κοριτσια μ!!
τι κανετε?? Very Happy Very Happy 

καλησπερα κοριτσακι μου,ολα καλα εγω.
εσυ ηρθε ε?περαστικα σου και φιλακια πολλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 

ηρθε ηρθε βαλεντινα μ!!
περαστικα σ κοπελα μ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 

valgreg

valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
΄κοριτσια μου σας αφηνω ξυπνησε το στεφανι μου.
ισως να μπω αργοτερα αν οχι αυριο πια.
σας φιλω γλυκα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχχχ κ εμενα μ αρεσει ν φτιαχνω τα νυχακια μ αλλα δν εχω που δν εχω λεφτα κ οταν εχω λιγα λυπαμαι να τ δωσω...αλλα το χω αχτι ομως... Twisted Evil Twisted Evil 

ηταν το περασμενο μηνα να τα φτιαξω δωρο της κολλητης μ αλλα ξ κοπελα που θα πηγαιναμε εσπασε το χερι της... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 679259 

δηλ ουτε τοτε με ηθελε... Sad 

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valgreg έγραψε:΄κοριτσια μου σας αφηνω ξυπνησε το στεφανι μου.
ισως να μπω αργοτερα αν οχι αυριο πια.
σας φιλω γλυκα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 

βαλεντινα μ να περασεις ενα ομορφο απογευμα με τον αντρουλη σ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kallia24 έγραψε:
katerinoula έγραψε:
kallia24 έγραψε:γεια σ κατερινα μ!
καλα ειμαι εσυ? Very Happy 

κ εγω εδω χαζολογαω γτ βαριεμαι απιστευτα σημερα κ ποναω κιολας..αστααα...

καλά μωρε και εγω βαριεμαι τι να κανουμε ο χειμωνας εχει πολυ κλεισουρα.γιατι πονας καλό μου?

περιοδος δευτερη μερα κ καταλαβαινεις... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 679259 

αμαν αμαν!! σε καταλαβαινω και με το παραπανω! και εγώ περιμένω αστα..... και με εκνευριζει η σιχαμενη αλλες φορες με προειδοποιει με ψιλο καφε 2 μερες πριν αλλες φορες οχι μια με ποναει το στηθος μια οχι μια η μεση μια οχι....τώρα ηθελα αν το θελει και εκεινη  Razz  να έρθει την δευτερα για να ειναι η πρωτη μερα που δεν έχω πολυ αιμα και προς το μεσημερι γιατι θέλω να ταξιδεψω  Razz Razz Razz Razz 

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια σας αφηνω για σημερα..μπηκα για λιγο καλο υπολοιπο σ/κ να εχετε!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kallia24 έγραψε:κοριτσακια σας αφηνω για σημερα..μπηκα για λιγο καλο υπολοιπο σ/κ να εχετε!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 

επισης!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 

bourboulithra

bourboulithra
γεια σας γεια σας!!!!!!!

Ποππακι και Σοφακι περαστικα!!! I love you 
Βαλεντινακι μου και για τον αντρουλη σου περαστικα!!!

εβαλα φωτο απο το μωρο μου!!!μεγαλωνει μωρε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 534787 
ο δικος μου,κοιτωντας το βιντεακι του υπερηχου,στο σημειο που το γυρναει στο εγχρωμο 3d λεει να δες! μου μοιαζει!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz  εχει χαζεψει ηδη αυτος!!!!!!!!!!!

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοπελιες!
Τι κάνετε?
Εγω εδω με την μούσαφιρισσα μου!πήγαμε για ψώνια σήμερα! τωρα μου χει κατασχέσει το lap Top όπως κάθε βράδυ, αλλα ειναι κ φιλοξενούμενη τι να πεις?τωρα θα μπει για μπανιο κ κανει να μπω κ εγω λιγο ίντερνετ!
Ειναι κακό που με πειράζουν μερικά πράγματα ενώ φιλοξενώ κάποιον?νοιώθω άσχημα αλλα ειναι λίγο καλό- η ισως κακο-μαθημένη κ εγω ειμαι μαθημενη αλλιώς, απτή μια χαίρομαι που ειναι εδω αλλα απ'την άλλη...τέλος πάντων!ισως λόγω εγκυμοσύνης μου φαίνοντε λίγο αλλιώς τα πράγματα!!

Εσείς εγκυουλες κ μη πως τα περνάτε?

valgreg

valgreg
Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εγω ξυπνησα στις 7 παρα,ήπιαμε καφε με τον αντρουλη μου,του ετοιμασα τα καθεκαστα για δουλεια και εφυγε γτ σημερα εχει υπηρεσια και βγαινει αυριο πρωι.
τωρα λεω να συμμαζεψω εδω και να αρχισω να φτιαχνω βαλιτσα μιας και αυριο πρωι αναχωρουμε για Αθηνα μεχρι τις 8.01

σημερα εδω ο καιρος καλος φαινεται αν και εχει τη ψυχρουλα του.βγηκα πριν λιγο να ταισω εδω κατι αδεσποτακια και τσιμπαει αν δεν βγεις με μπουφαν.

φιλια σε ολες,τα λεμε αργοτερα!!

valgreg

valgreg
bourboulithra έγραψε:γεια σας γεια σας!!!!!!!

Ποππακι και Σοφακι περαστικα!!! I love you 
Βαλεντινακι μου και για τον αντρουλη σου περαστικα!!!

εβαλα φωτο απο το μωρο μου!!!μεγαλωνει μωρε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 534787 
ο δικος μου,κοιτωντας το βιντεακι του υπερηχου,στο σημειο που το γυρναει στο εγχρωμο 3d λεει να δες! μου μοιαζει!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz  εχει χαζεψει ηδη αυτος!!!!!!!!!!!

Δηλαδη Μαρια μου φαντασου ο αντρας σου να δει και απο τη β'επιπεδου τι θα λεει  Laughing 
καλα κανει μωρε το χάρηκε και το δειχνει!
οντως μεγαλωσε και θα μεγαλωνει μερα με τη μερα!!
πολλα φιλακια!

valgreg

valgreg
AngelMommy έγραψε:Γεια σας κοπελιες!
Τι κάνετε?
Εγω εδω με την μούσαφιρισσα μου!πήγαμε για ψώνια σήμερα! τωρα μου χει κατασχέσει το lap Top όπως κάθε βράδυ, αλλα ειναι κ φιλοξενούμενη τι να πεις?τωρα θα μπει για μπανιο κ κανει να μπω κ εγω λιγο ίντερνετ!
Ειναι κακό που με πειράζουν μερικά πράγματα ενώ φιλοξενώ κάποιον?νοιώθω άσχημα αλλα ειναι λίγο καλό- η ισως κακο-μαθημένη κ εγω ειμαι μαθημενη αλλιώς, απτή μια χαίρομαι που ειναι εδω αλλα απ'την άλλη...τέλος πάντων!ισως λόγω εγκυμοσύνης μου φαίνοντε λίγο αλλιώς τα πράγματα!!

Εσείς εγκυουλες κ μη πως τα περνάτε?

καλημερα κοπελα μου,μη νιωθεις ασχημα!
η δικη μου αποψη ειναι πως οταν φιλοξενείσαι κάπου πρέπει να ακολουθείς το πρόγραμμα που έχει το εκάστοτε σπίτι ή εν πάση περιπτώση να είσαι όσο πιο πολύ διακριτικός-ή γίνεται έτσι ώστε να μη φέρνεις τον οικοδεσπότη σε δυσκολη θεση.
αν θες να μπεις στο ιντερνετ,απλα πες θα μπω για τοση ωρα και μετα δικο σου.
οπως και να εχει μη σκας γιατι οπως ειπες και εσυ ειναι φιλοξενουμενη,για λιγο δηλαδη,μετα το λαπτοπι θα ειναι και παλι οοοοολο δικο σου!!

πολλα φιλια Smile

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα ζουζουνες μου μόλις τελειωσα με την πορτοκαλόπιτα!!!τι μου κανετε εσεις?τελικά μου έκανε την χαρη και δεν ήρθε σημερα η κοκκινοσκουφίτσα χιχιχι!!!αυριο ας έρθει τουρουρουυυυ!!

bourboulithra

bourboulithra
καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με πλακωσε το παπλωμα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 215994 

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ζουζουνιτσες μου δε ξέρω αν θα καταφερω σήμερα να ξαναμπω( θα παω να μεινω στα πεθερικά μου)και τις υπολοιπες μέρες θα προσπαθήσω να μπω απο το ιντερνετ του καραβιού!αν δεν τα καταφερω σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη Χρονια υγεία αγάπη ευτυχία πολύ τυχη και οτι μα οτι επιθυμειτε να γινει πραγματικοτητα!και σύντομα με σπορακια στις κοιλιτσες μας!!!!

bourboulithra

bourboulithra
katerinoula έγραψε:ζουζουνιτσες μου δε ξέρω αν θα καταφερω σήμερα να ξαναμπω( θα παω να μεινω στα πεθερικά μου)και τις υπολοιπες μέρες θα προσπαθήσω να μπω απο το ιντερνετ του καραβιού!αν δεν τα καταφερω σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη Χρονια υγεία αγάπη ευτυχία πολύ τυχη και οτι μα οτι επιθυμειτε να γινει πραγματικοτητα!και σύντομα με σπορακια στις κοιλιτσες μας!!!!

καλο ταξιδι κοριτσι μου!!!! καλη χρονια!!! santa 
με το καλο να ανταμωσεις το μωρο σου!! Wink 

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σε ευχαριστώ μπουρμπουρλιθάκι μου!!!να σαι καλα!! πολλα φιλακια στην κοιλίτσα σου!!!

valgreg

valgreg
katerinoula έγραψε:ζουζουνιτσες μου δε ξέρω αν θα καταφερω σήμερα να ξαναμπω( θα παω να μεινω στα πεθερικά μου)και τις υπολοιπες μέρες θα προσπαθήσω να μπω απο το ιντερνετ του καραβιού!αν δεν τα καταφερω σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη Χρονια υγεία αγάπη ευτυχία πολύ τυχη και οτι μα οτι επιθυμειτε να γινει πραγματικοτητα!και σύντομα με σπορακια στις κοιλιτσες μας!!!!

Κατερινακι ευχομαι απο τη καρδια μου,να περασετε τελεια και να έχετε ενα νεο χρονο γεματο αγαπη,υγεια,κατανοηση κ φυσικα ενα μωρουδακι ετσι ωστε η οικογενειακη σας ευτυχια να ολοκληρωθει!

και εγω φευγω αυριο και δεν θα μπαινω τοσο συχνα.

πολλα φιλια,καλό ταξιδι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
valgreg έγραψε:

Κατερινακι ευχομαι απο τη καρδια μου,να περασετε τελεια και να έχετε ενα νεο χρονο γεματο αγαπη,υγεια,κατανοηση κ φυσικα ενα μωρουδακι ετσι ωστε η οικογενειακη σας ευτυχια να ολοκληρωθει!

και εγω φευγω αυριο και δεν θα μπαινω τοσο συχνα.

πολλα φιλια,καλό ταξιδι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 9 417472 

Έτσι το βλέπω κ εγω με τη φιλοξενία!τι να γίνει όμως?το ίντερνετ μόνο για παράδειγμα το φέρα, γενικά νοιώθω λίγο περίεργα, το κακο ειναι οτι η συγκεκριμένη κοπέλα ειναι στην ίδια ηλικία με μένα, περίμενα λίγη περισσότερη ωριμότητα από μέρους της σε πολλα πράγματα αλλα οι διαφορές ειναι τεράστιες!
Τέλος πάντων ας κανει τις διακοπές της που έρχετε κ πρώτη φορά εξωτερικό, 5 μερουλες μείνανε!
Ούτως η άλλως ειναι η τελευταία που έρχετε γιατί σε μερικούς μήνες ο "ξενώνας" θα γίνει παιδικό οποτε κ δε θα χω κ πολύ χώρο για φιλοξενούμενους! Οι δικοί μου κοιμούνται κ στρωματσαδα που λεει ο λόγος!

Άντε κ εσύ με το καλό να πας Αθήνα! Από οτι κατάλαβα από κει καταγεστε?
Δεν υπάρχει καλητερο απτό να εχεις κοντά σου αυτους που αγαπάς, εγω το ξέρω γιατί τους έχω όλους πολύ μακρυά!

Με Εχει τρελάνει κ ο βήχας παλι ξύπνησα το βράδυ!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε?

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε?

Γεια σου Βασουλινι!εμείς πάμε για φαΐ πααααλι!μεξικάνικο σήμερα!
Όλα καλά!εσύ?

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AngelMommy έγραψε:
vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε?

Γεια σου Βασουλινι!εμείς πάμε για φαΐ πααααλι!μεξικάνικο σήμερα!
Όλα καλά!εσύ?

Μια χαρά καλά κάνετε!Καλά και γω ετοιμάζω το μενού της Πρωτοχρονιάς!

valgreg

valgreg
AngelMommy έγραψε:

Έτσι το βλέπω κ εγω με τη φιλοξενία!τι να γίνει όμως?το ίντερνετ μόνο για παράδειγμα το φέρα, γενικά νοιώθω λίγο περίεργα, το κακο ειναι οτι η συγκεκριμένη κοπέλα ειναι στην ίδια ηλικία με μένα, περίμενα λίγη περισσότερη ωριμότητα από μέρους της σε πολλα πράγματα αλλα οι διαφορές ειναι τεράστιες!
Τέλος πάντων ας κανει τις διακοπές της που έρχετε κ πρώτη φορά εξωτερικό, 5 μερουλες μείνανε!
Ούτως η άλλως ειναι η τελευταία που έρχετε γιατί σε μερικούς μήνες ο "ξενώνας" θα γίνει παιδικό οποτε κ δε θα χω κ πολύ χώρο για φιλοξενούμενους! Οι δικοί μου κοιμούνται κ στρωματσαδα που λεει ο λόγος!

Άντε κ εσύ με το καλό να πας Αθήνα! Από οτι κατάλαβα από κει καταγεστε?
Δεν υπάρχει καλητερο απτό να εχεις κοντά σου αυτους που αγαπάς, εγω το ξέρω γιατί τους έχω όλους πολύ μακρυά!

Με Εχει τρελάνει κ ο βήχας παλι ξύπνησα το βράδυ!

Καλησπερα κοπελα μου!

εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα πειραια,εκει οπου ειναι τωρα και η οικογενεια μου.
ο αντρας μου ειναι Σερραιος αλλα τα πεθερικα μου χρονια τωρα πολλα ζουν στη Θηβα.
σε καταλαβαινω το οτι εισαι μακρια.εγω εδω αισθανομαι ετσι που ειμαι και Ελλαδα οχι εσυ που εισαι εξωτερικο!
μεξικανικο ε?μου αρεσει πολυ!γενικα ειμαι πολυ των πικαντικων και καυτερων!
ασε οσο για τον βηχα απο χτες και εγω ειμαι χαλια,πονανε τα κόκαλα μου,εχω καταρροή,εντονο βηχα ξερο και πυρετο!
ξυπνησα τουλαχιστον 5 φορες στη διαρκεια της νυχτας

καλα να περασετε στη βολτιτσα,φιλια

valgreg

valgreg
vasoula1 έγραψε:

αστερακι μου τι κανεις???

πολυ χαιρομαι που σε πετυχαινω εδω!!

για πες χρυσοχερα μου τι καλα θα μαγειρεψεις?

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valgreg έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

αστερακι μου τι κανεις???

πολυ χαιρομαι που σε πετυχαινω εδω!!

για πες χρυσοχερα μου τι καλα θα μαγειρεψεις?

Βαλεντινάκι μου γλυκό περαστικά!!!Λέω να κάνω ρολάκια κοτόπουλο με πατατούλες στο φούρνο διάφορες σαλατούλες και κορμό!Θα έχω φιλοξενούμενους και τους κουμπάρους και το μικρό ζουζούνι οπότε είμαι διπλά χαρούμενη!!Όσο για όποιον έρθει σπίτι για χρόνια πολλά θα κάνω στρούντελ αλμυρό,πιτσάκια,λουκανοπιτάκια,διάφορα ντιπ και ορεκτικά και cup cakes..Μου φαίνονται λίγα το λέω στον άντρα μου και γελάει! Very Happy 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις