Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
285 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 285 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

valgreg

valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
vasoula1 έγραψε:
valgreg έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

Μια χαρά καλά κάνετε!Καλά και γω ετοιμάζω το μενού της Πρωτοχρονιάς!

αστερακι μου τι κανεις???

πολυ χαιρομαι που σε πετυχαινω εδω!!

για πες χρυσοχερα μου τι καλα θα μαγειρεψεις?

Βαλεντινάκι μου γλυκό περαστικά!!!Λέω να κάνω ρολάκια κοτόπουλο με πατατούλες στο φούρνο διάφορες σαλατούλες και κορμό!Θα έχω φιλοξενούμενους και τους κουμπάρους και το μικρό ζουζούνι οπότε είμαι διπλά χαρούμενη!!Όσο για όποιον έρθει σπίτι για χρόνια πολλά θα κάνω στρούντελ αλμυρό,πιτσάκια,λουκανοπιτάκια,διάφορα ντιπ και ορεκτικά και cup cakes..Μου φαίνονται λίγα το λέω στον άντρα μου και γελάει! Very Happy 

ειναι οοοολα μια χαρα!!!καλα κανει και γελαει ο ανθρωπος  Laughing Laughing 
εμενα μου αρεσει πολυ και το αναμεικτο στη γαστρα,το εχεις κανει?
επισης ενα ντιπ που εφαγα και ξετρελαθηκα ειναι αλοιφη απο μαιντανο τελειααααα και ταιριαξε πολυ με το κρεας!
χαιρομαι που εισαι τοοοοσο χαρουμενη ζουζουνιτσα μου  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 10 35468 

bourboulithra

bourboulithra
κοριτσια θελω τη γνωμη σας για κατι που με προβληματιζει....

κοιταω τοση ωρα στο νετ για τη β επιπεδου.
ρε σεις,η μαμα μου δεν εκανε κανενα τετοιο υπερηχο ουτε και καμια παλια.
εγω εχω αποφασισει οτι ο,τι και να εχει το μικρακι μου δε θελω στις 22 εβδομαδες να μου το παρουν.
τι λετε?να την κανω?γιατι? για να ειμαι σιγουρη οτι ολα πανε καλα?
αφου εχω αποφασισει...
στην αυχενικη ειχα αποφασισει οτι αν εβγαινε κατι κακο,θα επαιρνα τη δυσκολη αποφαση,ομως τωρα βγηκαν ολα καλα στην αυχενικη....

τι να κανω????????????? scratch 

valgreg

valgreg
bourboulithra έγραψε:κοριτσια θελω τη γνωμη σας για κατι που με προβληματιζει....

εγω εχω αποφασισει οτι ο,τι και να εχει το μικρακι μου δε θελω στις 22 εβδομαδες να μου το παρουν.
αφου εχω αποφασισει...
στην αυχενικη ειχα αποφασισει οτι αν εβγαινε κατι κακο,θα επαιρνα τη δυσκολη αποφαση,ομως τωρα βγηκαν ολα καλα στην αυχενικη....

καλησπερα Μαρακι μου

δεν ξερω ειλικρινα τι να σου απαντησω γι αυτο,δεν ξερω γιατι γινεται η β επιπεδου.
οσον αφορα ομως τις μαμαδες μας σιγουρα σε εκεινα τα χρονια δεν ειχαν πολλα πραγματα.
εσυ πχ γτ δεν θες να την κανεις?

bourboulithra

bourboulithra
valgreg έγραψε:
bourboulithra έγραψε:κοριτσια θελω τη γνωμη σας για κατι που με προβληματιζει....

αφου εχω αποφασισει...

καλησπερα Μαρακι μου

δεν ξερω ειλικρινα τι να σου απαντησω γι αυτο,δεν ξερω γιατι γινεται η β επιπεδου.
οσον αφορα ομως τις μαμαδες μας σιγουρα σε εκεινα τα χρονια δεν ειχαν πολλα πραγματα.
εσυ πχ γτ δεν θες να την κανεις?

ειναι μια εξεταση που κραταει πανω απο μιση ωρα που σημαινει μιση ωρα και βαλε(καμια φορα κραταει και κανενα 2ωρακι) "ψηνεται" το παιδι απο τους υπερηχους.δυστυχως ο μπαμπας μας σπουδασε για αυτα και απο την πρωτη στιγμη με ενημωσε για τους υπερηχους.
ποιος ο λογος να δωσω 150 ευρω για να "ψησουν"το παιδι,και να με πουν αν πχ εχει κατι που ουτως η αλλως,οτι κ να χει.......το ΘΕΛΩ!

mhtsaina

mhtsaina

αφου εχω αποφασισει...

Δες το κι αλλιώς όμως. Αν τι μωράκι σου χτύπα ξύλο έχει τελικά κάτι το οποίο όμως είναι αντιμετωπισιμο, και το 80% τουλάχιστον είναι, δε θα ήθελες να το ξέρεις και να είσαι προετοιμασμένη κι εσύ κι ο γιατρός σου ηδη πριν τη γέννα; Τη γνώμη μου λέω μόνο ...

valgreg

valgreg
bourboulithra έγραψε:
ειναι μια εξεταση που κραταει πανω απο μιση ωρα που σημαινει μιση ωρα και βαλε(καμια φορα κραταει και κανενα 2ωρακι) "ψηνεται" το παιδι απο τους υπερηχους.δυστυχως ο μπαμπας μας σπουδασε για αυτα και απο την πρωτη στιγμη με ενημωσε για τους υπερηχους.
ποιος ο λογος να δωσω 150 ευρω για να "ψησουν"το παιδι,και να με πουν αν πχ εχει κατι που ουτως η αλλως,οτι κ να χει.......το ΘΕΛΩ!

τοτε Μαρακι μου η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου και του αντρα σου.
ειμαι σιγουρη πως θελετε το καλυτερο για το μωρο σας και φυσικα αυτο θα κανετε!
που θα περασετε την αλλαγη του χρονου εσεις Μαριω μου?

valgreg

valgreg
Βασουλαααααααα που εισαι καλε????

bourboulithra

bourboulithra
valgreg έγραψε:
bourboulithra έγραψε:

τοτε Μαρακι μου η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου και του αντρα σου.
ειμαι σιγουρη πως θελετε το καλυτερο για το μωρο σας και φυσικα αυτο θα κανετε!
που θα περασετε την αλλαγη του χρονου εσεις Μαριω μου?

στο σπιτι στους γονεις μου θα ειμαστε! θα παμε απο νωρις για φαγητο(μη χασουμε καμια θερμιδα!)και μετα σπιτι μας.δε βγαινω τετοιες μερες!! εχει πολυ κοσμο και δε μπορω!ποτε δεν εβγαινα,ουτε στα......νιατα μου!
εσεις?

valgreg

valgreg
bourboulithra έγραψε:
στο σπιτι στους γονεις μου θα ειμαστε! θα παμε απο νωρις για φαγητο(μη χασουμε καμια θερμιδα!)και μετα σπιτι μας.δε βγαινω τετοιες μερες!! εχει πολυ κοσμο και δε μπορω!ποτε δεν εβγαινα,ουτε στα......νιατα μου!
εσεις?

τι το καλυτερο,να περνας οικογενειακες στιγμες!
εμεις Μαρακι μου αυριο αναχωρουμε μεχρι τις 8 του μηνα.
θα παμε στα πεθερικα μου στη Θηβα για αλλαγη του χρονου και την πρωτη του χρονου θα φαμε στους δικους μου και θα κατσουμε εκει μεχρι να φυγουμε.
απλα αυριο εχουμε αρκετες ωρες ταξιδακι ειμαι και εγω και αντρας μου κρυολογημενοι αστα να πανε.
ειμαι σιγουρη ομως πως οταν δουμε τους δικους μας θα μας περασουν ολα!
και εμεις δεν εχουμε σκοπο γενικα να βγουμε,αντε για κανεναν καφε,σπιτακι,ζεστασια και επιτραπεζια  Laughing Laughing 

bourboulithra

bourboulithra
valgreg έγραψε:
bourboulithra έγραψε:
εσεις?

τι το καλυτερο,να περνας οικογενειακες στιγμες!
εμεις Μαρακι μου αυριο αναχωρουμε μεχρι τις 8 του μηνα.
θα παμε στα πεθερικα μου στη Θηβα για αλλαγη του χρονου και την πρωτη του χρονου θα φαμε στους δικους μου και θα κατσουμε εκει μεχρι να φυγουμε.
απλα αυριο εχουμε αρκετες ωρες ταξιδακι ειμαι και εγω και αντρας μου κρυολογημενοι αστα να πανε.
ειμαι σιγουρη ομως πως οταν δουμε τους δικους μας θα μας περασουν ολα!
και εμεις δεν εχουμε σκοπο γενικα να βγουμε,αντε για κανεναν καφε,σπιτακι,ζεστασια και επιτραπεζια  Laughing Laughing 
ωραια! μια χαρα!!!! θα περασει μωρε!! που θα παει !! στο χερι του ειναι?? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 10 328109 

valgreg

valgreg
λοιπον Βασουλα επειδη δεν ξερω αν θα σου απαντησω πιο αργα εγω σου γραφω την αλοιφουλα με μαιντανο και καποια στιγμη δοκιμασε την ειναι τρελλα!παει και με κρεας και με ψαρι.

1 κεσεδακι σταγγιστο γιαουρτι
1/2 ματσακι μαιντανο
1 χουφτα ψιλοκομμενα καρυδια
1 σκελιδα σκορδο
1 κουταλια σουπας ξιδι
αλατι
πιπερι
λαδι

χτυπας στο multi τον μαιντανο με το λαδι,το ξιδι και το γιαουρτι.
προσθετεις το σκορδο,το αλατι και το πιπερι.
χτυπας μεχρι να γινουν μια ωραια ομοιογενης πρασινη κρεμα.
προσθετεις τα καρυδια,ανακατεβεις με κουταλι αυτη τη φορα και σκεπαζεις με μεβρανη
θελει στο ψυγειο για δυο ωρες.

valgreg

valgreg
bourboulithra έγραψε:
ωραια! μια χαρα!!!! θα περασει μωρε!! που θα παει !! στο χερι του ειναι?? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 10 328109 

οχι βεβαια,φυσικα και θα περασει!
χαχαχα βλεπω happy feet 2 στον alpha τι γλυκοοοο

valgreg

valgreg
Βασουλα στο τραπεζι μπορεις να κανεις και πουγκακια απο φυλλο κρουστας με τυρια,μανιταρια και μπεικον  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 10 536304 

valgreg

valgreg
Κοριτσια μου παω να ξαπλαρω γιατι ειμαι χαλια.

δεν ξερω αν θα μπορεσω να σας μιλησω την επομενη εβδομαδα οποτε ευχομαι σε ολους μια καλη χρονια γεματη υγεια,αγαπη και φυσικα πολλα μωρακια γιατι ειναι η απολυτη ευτυχια.

φιλια πολλα,καλα να περασετε οτι και αν κανετε  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 10 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 10 35468 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 10 417472 

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

αφου εχω αποφασισει...

καλημερα μαρακι μου....η β επιπεδου ειναι απο τις πιο σημαντικες εξετασεις και λογικα θα σε υποχρεωσει ο γιατρος σου να την κανεις....στις μερες μας ολες την κανουν παλια ουτε και εμενα η μαμα μου την ειχε κανει...αυτο που αλλοι γιατροι το κανουν και αλλοι οχι ειναι το doppler....η β επιπεδου ειναι πιο φτηνη απο την αυχενικη...κοστιζει γυρω στα 100 ευρω....αποψη μου ειναι να την κανεις.....συνηθως διαρκει 20 λεπτα....2 ωρες δεν νομιζω εκτος αν το μωρο κοιμαται οποτε θα σου πει να κοψεις καμμια βολτα να φας κανα γλυκο για να ξυπνησει....μην σκεφτεσαι τα λεφτα για το παιδι σου....βλεπεις τρην καρδουλα του αν περναει καλα το αιμα....ειναι πολλα.....

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου...τι κανετε;;;ολα καλα;;;βαλεντινακι μου καλα να περασετε με τον αντρουλη σου.....Καλη Χρονια να εχετε αν δεν καταφερεις να ξαναμπεις.....
βασουλινα μια χαρα ακουγονται τα μεζεδακια σου.....μην αγχωνεσαι......
οι υπολοιπες τι κανετε κοριτσια μου....πειτε κανενα νεο....

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΚΑΛΕ ΤΙ ΗΣΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ???  Shocked Shocked Shocked 

kallia24

kallia24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Μ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΟΥΛΗΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!

ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Κ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ!!!

ΤΑ ΦΙΛΙΑ Μ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 10 417472 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valgreg έγραψε:
vasoula1 έγραψε:
valgreg έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

Μια χαρά καλά κάνετε!Καλά και γω ετοιμάζω το μενού της Πρωτοχρονιάς!

αστερακι μου τι κανεις???

πολυ χαιρομαι που σε πετυχαινω εδω!!

για πες χρυσοχερα μου τι καλα θα μαγειρεψεις?

Βαλεντινάκι μου γλυκό περαστικά!!!Λέω να κάνω ρολάκια κοτόπουλο με πατατούλες στο φούρνο διάφορες σαλατούλες και κορμό!Θα έχω φιλοξενούμενους και τους κουμπάρους και το μικρό ζουζούνι οπότε είμαι διπλά χαρούμενη!!Όσο για όποιον έρθει σπίτι για χρόνια πολλά θα κάνω στρούντελ αλμυρό,πιτσάκια,λουκανοπιτάκια,διάφορα ντιπ και ορεκτικά και cup cakes..Μου φαίνονται λίγα το λέω στον άντρα μου και γελάει! Very Happy 

ειναι οοοολα μια χαρα!!!καλα κανει και γελαει ο ανθρωπος  Laughing Laughing 
εμενα μου αρεσει πολυ και το αναμεικτο στη γαστρα,το εχεις κανει?
επισης ενα ντιπ που εφαγα και ξετρελαθηκα ειναι αλοιφη απο μαιντανο τελειααααα και ταιριαξε πολυ με το κρεας!
χαιρομαι που εισαι τοοοοσο χαρουμενη ζουζουνιτσα μου  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 10 35468 

Βαλεντινάκι μου γλυκό!!Τώρα άνοιξα τον υπολογιστή από το πρωί μαγείρευα και καθάριζα το σπίτι!!Όχι δεν το έχω κάνει πως γίνεται?Είμαι πολύ χαρούμενη που έκανα τόσα πραγματάκια μόνη μου!!ΑΑ έχω νέα!Την πέμπτη πάω να υπογράψω την πρόσληψη μου σήμερα με ειδοποίησαν!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valgreg έγραψε:Βασουλαααααααα που εισαι καλε????

Παρούσα και αργοπωρημένη! Embarassed 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valgreg έγραψε:λοιπον Βασουλα επειδη δεν ξερω αν θα σου απαντησω πιο αργα εγω σου γραφω την αλοιφουλα με μαιντανο και καποια στιγμη δοκιμασε την ειναι τρελλα!παει και με κρεας και με ψαρι.

1 κεσεδακι σταγγιστο γιαουρτι
1/2 ματσακι μαιντανο
1 χουφτα ψιλοκομμενα καρυδια
1 σκελιδα σκορδο
1 κουταλια σουπας ξιδι
αλατι
πιπερι
λαδι

χτυπας στο multi τον μαιντανο με το λαδι,το ξιδι και το γιαουρτι.
προσθετεις το σκορδο,το αλατι και το πιπερι.
χτυπας μεχρι να γινουν μια ωραια ομοιογενης πρασινη κρεμα.
προσθετεις τα καρυδια,ανακατεβεις με κουταλι αυτη τη φορα και σκεπαζεις με μεβρανη
θελει στο ψυγειο για δυο ωρες.

Θα την κάνω οπωσδήποτε!!LIKE LIKE!!

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki1988 έγραψε:καλημερα κοριτσια μου...τι κανετε;;;ολα καλα;;;βαλεντινακι μου καλα να περασετε με τον αντρουλη σου.....Καλη Χρονια να εχετε αν δεν καταφερεις να ξαναμπεις.....
βασουλινα μια χαρα ακουγονται τα μεζεδακια σου.....μην αγχωνεσαι......
οι υπολοιπες τι κανετε κοριτσια μου....πειτε κανενα νεο....

Βικάκι μου γλυκό τι κάνεις?Μου έλειψες!!Πως είναι ο μπόμπιρας?

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kallia24 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Μ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΟΥΛΗΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!

ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Κ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ!!!

ΤΑ ΦΙΛΙΑ Μ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #132 - Σελίδα 10 417472 

Γλυκιά μου Κάλλια τι κάνεις?Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα να σας μπει πολύ πολύ όμορφα ο καινούριος χρόνος πα΄ρεα με αγαπημένα πρόσωπα!!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula1 έγραψε:

βασουλινα μου και εμενα μου ελειψες πολυ κοριτσακι μου.....μια χαρα ειμαι...πριν λιγο γυρισαμε απο γιατρο...μια χαρα ειναι ο μπεμπης μας δοξα το Θεο.....εσυ πως εισαι κοριτσι μου;;;;τα νεα σου.....ετοιμασες τα πραγματα για το τραπεζι;;;;
το ποπακι σημερα δεν ειχε γιατρο;;;;
γιατι σταματησε να μπαινει εδω;;;;

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
viki1988 έγραψε:
vasoula1 έγραψε:

βασουλινα μου και εμενα μου ελειψες πολυ κοριτσακι μου.....μια χαρα ειμαι...πριν λιγο γυρισαμε απο γιατρο...μια χαρα ειναι ο μπεμπης μας δοξα το Θεο.....εσυ πως εισαι κοριτσι μου;;;;τα νεα σου.....ετοιμασες τα πραγματα για το τραπεζι;;;;
το ποπακι σημερα δεν ειχε γιατρο;;;;
γιατι σταματησε να μπαινει εδω;;;;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ μου!
Τι κάνετε?
Το ποπακι έγραψε στο άλλο θεματάκι με τις μαμάδες Ιουνίου Ιουλίου 2014!
Πολύ καλητερα λεει κ το σπορακι μια χαρά!
Ισως δε πρόλαβε κ γράψει αύριο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις